icon

Problém s peniazmi a hroziaci rozvod

patriciaa32
20. máj 2014

ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM

vefi89
20. máj 2014

@patriciaa32 ja ti radím- podaj o rozvod, nech má chlap krídla, detičky daj postrážiť rodičom a ty si choď dať dokopy hlavu 😕

aneri66
20. máj 2014

@patriciaa32 tak jej vráť 40 tisíc a nemáš žiaden problém

vefi89
20. máj 2014

si sebecká a egocentrická.. keby som ja bola tým mužom, vezmem ti deti a ťahaj kade ľahšie. manželstvo o láske.... k peniazom- žiaľ... alebo pre teba našťastie?

effie81
20. máj 2014

Ja viem velmi dobre kolko je roboty s tromi malymi detmi,my tiez staviame,manzel ide kazdy den po robote na stavbu,postavil ho vacsinou sam,ja som doma s detmi skoro vzdy sama.Tiez sa niekedy neviem dockat kedy uz pride a pomoze s detmi.Ale tak..proste si vazim,ze on to robi pre nas,aby sme mali vlastne byvanie.V zivote by mi nenapadlo,aby som nanho nieco zle povedala preto,ze travi vsetok volny cas na stavbe a nie s nami.Ja sa tomu tvojmu manzelovi necudujem,ze od teba odchadza..

jolinka
20. máj 2014

@effie81 presne aj my sme stavali vyse 5 rokov. ja sama doma s malymi detmi, ale velmi som si vazila ze muz po robote este do noci stavia. Robil to pre nas , pre nasu rodinu.
Dokonca som v lete pocas kazdej soboty balila deti, hrnce, taniere, oblecenie...aby mal aspon tento den v tyzdni na stavbe spolocnost a mal teple jedlo.

patriciaa32
autor
20. máj 2014

@marcelka932 prečo chces nanho císlo? chces mu povedat ze som napísala takuto temu?

patriciaa32
autor
20. máj 2014

@effie81 a tiez mate dom napísany na niekoho ineho a nie na vas?

patriciaa32
autor
20. máj 2014

manžel ma ubezpečuje stále, že nemam čo stratit, len získať...ale tak ja nebudem s ním riskovat štvrté dieta!!!

svetluska82
20. máj 2014

@patriciaa32 asi si manzel buduje zadne dvierka. V pripade rozvodu, aby si nemala narok na tento dom, co stavia. 😒

effie81
20. máj 2014

@patriciaa32 nie,mame ho napisany na nas.Ale vies rozdiel je v tom,ako sa k nemu spravam.Nerobim mu zo zivota peklo a nespravam sa tak,aby musel odomna utekat prec,ale aby sa rad vracal domov...

aneri66
20. máj 2014

@patriciaa32 podľa toho čo píšeš musíš byť riadna ......

patriciaa32
autor
20. máj 2014

@svetluska82 konečne ma niekto chápe, dakujem

aneri66
20. máj 2014

@svetluska82 aspoň on je pri nej kompletný !!!!!

rebeka7501
20. máj 2014

@patriciaa32 prepáč, ale tvoj manžel musel byť veľmi zamilovaný keď si ťa bral a ty si sa musela veľmi pretvarovať, aby si ho dotiahla tam kde chceš. koľké ženy na SK by boli šťastné, že muž stavia dom (i keď nie je napísaný na TEBA), ale stará sa o bývanie, prisieva ti na domácnosť takou sumou, z ktorej musí žiť nejedná celá rodina celý mesiac, kúpil ti auto a paničke sa nepáči. (mal ti nasrať do ruky (prepáč). veľa roboty s tromi deťmi ? a ty si nebola pri ich plodení ? nesúhlasila si stým ? myslela si si, že dieťa sa dá odložiť do skrinky ? a tvoji rodičia sú takí úžasní, že sa im iní nevyrovnajú ? svokrovci sú zlí ?
prepáč, ale sama nevieš čo chceš, závidíš a hamtáš po majetku.

sono2
20. máj 2014

@patriciaa32
Toto všetko ste mali diskutovať pred stavbou domu!!!

patricia2006
20. máj 2014

@patriciaa32 prepáč,ale Ta nikto nechápe, pretože manželstvo je o niečo celkom inom..

patriciaa32
autor
20. máj 2014

hmmm tak co, ostanem sama s detmi a najdem si iného, možno aj lepsieho muža, ktorý nemusí mat peniaze, staci nech robí aj za min.mzdu ale budem ho mat doma pri sebe a nie stale preč

effie81
20. máj 2014

@marcelka932 a naco ze ty chces to jeho cislo???😀 😀 😀

vefi89
20. máj 2014

a hlavne, že svoj dom napíše na teba 😉

patriciaa32
autor
20. máj 2014

a tiež si myslím keby ma lubil, toto nikdy nespraví...neodchádza a taktiež nenapíse dom na sestru

effie81
20. máj 2014

@patriciaa32 tak teraz tebe vadi vlastne co???Ze nie je doma s tebou a nepomaha ti s detmi?Tak potom mu povedz nech nestavia dom a prestahuj sa s nim k jeho rodicom.Ked vlastne ty nechces vlastne byvanie tak ti moze byt jedno kde vlastne byvate a s koho rodicmi,nie?

effie81
20. máj 2014

A ty ho lubis?Myslim jeho.Len jeho.

effie81
20. máj 2014

Poviem manzelovi,ze sa nam kazi vysavac,mozno mi kupi nejake auto.😀

patricia2006
20. máj 2014

@effie81 som sa nasmiala 😀 😀 😀

patriciaa32
autor
20. máj 2014

jasné že ho lubim, ale neviem ci on mna!!!aj svokra mi povedala, paťka lepšieho muža nenajdeš, tak som ju hned uzemnila,aby ste sa nečudovali...

lubikan
20. máj 2014

baby tak ale mne sa nepaci postoj z jeho strany....preco stavia sestre dom a nie pre svoju rodinu....jedine ak by tam sestra v tom dome byvala a on by mal v tom pripade byt zaplateny robotnik......alebo mat v nom so zenou dozivotne pravo...uz ostatne maniere prispievatelky by som neriesila....

effie81
20. máj 2014

@patriciaa32 viem si ta jasne predstavit ako si ju uzemnila...to musi byt jeho rodina prevelmi stastna,ze si ta zobral za zenu.Este nikdy si sa nezamyslala,ze sa takto sprava preto,lebo ty sa nespravas ako najlepsia manzelka?

effie81
20. máj 2014

@lubikan lebo mozno vie,ze akonahle by dostaval,tak by sa mila manzelka rozviedla,chcela by cely dom pre seba a vyzivne mozno aj nad 1000e,lebo 600 jej nestaci.Asi citi,ze bude lepsie,ked ten dom bude na jeho sestru a takto ho manzelka nebude vediet vyhodit bez nicoho a este z neho tahat vyzivne aj na seba.Ja sa mu vobec necudujem.

lubikan
20. máj 2014

@rebeka7501 ..lenze si predstav,on teraz stavia dom,tym padom sa nevenuje rodine....tak jeho zena by v tom pripade mala mat na ten dom nejaky narok.....lebo velmi rychlo sa moze stat,ze jeho sestre prepne (majetky robia divy)....a vyhodi celu rodinku na ulicu.....kedze je pisany na nu,moze robit co chce....
mne sa zda,ze on sa boji nejakych exekutorov,ked ten dom neni na neho....inak dom moze kludne napisat na deti....

mna by asi mrdlo,keby som v jej situacii...ze muza mam prec od nevidim do nevidim a nic z toho,byvanie ktore neni moje

lubikan
20. máj 2014

@effie81 tak nech tam ma kazdy aspon ciastocne vlastnictvo

a ked manzel vie,ze rozvod je mozno na spadnutie,nech zrusi BSM,alebo nech sa on rozvedie