Problém s peniazmi a hroziaci rozvod
ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM
@effie81 naposledy som mu povedala, že ak sa to neprepíše taak končím...nebýva pri nas teraz,uvidíme ako to dopadne,možno to napíse na nas predsa
@patriciaa32 no ved prave ked mate tolko ze nepotrebujete pozicku, tak sa hypotekou vyrovnajte so svagrinou a nebude problem ju splatit predcasne. My to tak bezne riesime, zavolam do banky, nech mi pripravia taku a taku pozicku podla toho co narychlo potrebujem s moznostou splatenia bez pokut a peniaze naraz vyberiem a hned ako sa da aj vratim
a este nevyhrazaj sa stale sudom a "uvidi" a "dokazem".......... takto normalne manzelstvo nefunguje, skus jednat hlavne s manzelom a jeho sestrou ako zena na urovni
aha,takze ked svagrina dala 40,manzel 60...tak jasne,ze treba aby ten dom bol vo vlastnictve 40 % ona,60 % vy
@patriciaa32 ked ti donesie vypisy z uctu,tak nech ti predlozi aj menstruacny kalendar 😀
Poriadok v rodine musi byt. 😉
Toto by sme mali dať prečítať naším mužom,veľa z nich by si uvedomilo aký poklad majú doma!!!!
@patricia2006 volala som mu,povedal,ze tak vecer donesie vysavac zo stavby.Takze auto nebude.😀
Je jedno, na koho je ten dom napisany. neviete, ake maju vztahy medzi sebou a preco to takto urobili. a ak takato zena naozaj existuje, by som si ako jej manzel tiez na svoje meno nic nepisala, aby sa k tomu nedostala 😎 a byt zakladatelkou temy, dam si facku a zacnem sa spravat ako zena. tie hlasky, co tu dava, ostavam v nemom uzase....
@effie81 on financuje vsetko s tým, že mu sestra poziciala ked nemal
@patriciaa32 moja zlata,sa preber,je vela rodin,ktore nemaju ani tych 600€....mam pocit,ze ty uz nevies,co od dobroty....kde ma on istotu,ze tebe neprehrabne,ked ti napise pol domu,ked uz teraz nevies,co so sebou?????on ti napise pol domu a ty sa rozvedies,nie??????a svoje peniaze ulozene v banke...ano,investuj do domu rovnakym dielom a potom ziadaj mat aj rovnaky diel napisany
@elina25 ano - moze byt... to je totiz casty scenar u ludi, co rychlo pridu k peniazom ani nevedia ako -- potom fakt nevedia co so sebou a robia kraviny, presne ako robi ona...
ci je to vymyslene -- tazko povedat, ale z vlastnej skusenosti viem, ze naozaj plati -- to nevymyslis, to je zivot...
😀 😀 😀
ak je to len vymysleny pribeh, preco maju ludia za potrebu to sem davat? 😲 🙄
@patriciaa32 ale on jej to uz vratil?Takze uz jej vlastne nedlhujete?
@mata128 ja ale nemožem vkladat do domu rovnako ako on,on podniká a ja som na materskej s malou , a s tými dvoma staršími niesom,len s malou!
@effie81 nie nevratil, keby ano, tak je to už na nas a možem kludne spavat....
@anami_84 jooooj aká by som bola rada,keby toto bolo cele vymyslene...ja nemam cas ani na seba a nie tu pri 3 detoch vysedavat a vypisovat!
@kaktusik007 fakt...by som sa hanbila toto napísať......Jaká je lachvatá 🙂
@patriciaa32 ale tak potom preco hovoris,ze to cele financuje on?Cele by to financoval on,keby jej to uz vratil.Ale takto vam svagrina zaplatila 40 percent domu.Bez tych 40tis by ste este boli daleko od dostavania a aj tak by ste si museli zobrat uver,nie?

Tak to financuje cele tvoj manzel,alebo dala 40tis svagrina??