Problém so susedou

koharovaivana
10. apr 2013

ahoj prosím ťa vieš mi poradiť ako mám postupovať pri veľmi otravnej susede, ktorá nerozumie slovu -nemám čas ????????

aristka
10. apr 2013

jednoducho ju pošli do pi.. a razantne 😀

adrioska
10. apr 2013

@aristka 😀 😀

juliana77
11. apr 2013

@koharovaivana Čo by niekto dal za takýto problém??

Skús v inom jazyku.

irriss
11. apr 2013

@koharovaivana
..ja byt Tebou - tak ji to vysvetlim Sicilsky..staci obetovat par taliru.. 😅

henamichal
11. apr 2013

Ja som tiež mala taký problém. Jednoducho sa jej prestaň zdraviť, totálne ju ignoruj a keď ju uvidíš, rob sa že ju nevidíš. Mne to zabralo a odvtedy mám svätý pokoj. Jednoducho sa nezdravíme a mám P O K O J a odvtedy k nám nechodí 🙂 Viem, že na začiatku to bude ťažké ale SA OPLATÍ !

ivett1
11. apr 2013

@koharovaivana ak si chceš udržať dobré susedské vzťahy aj naďalej, tak použi klasickú fintu ... normálne na ňu začni kašľať - fyzicky- a tvár sa, že práve "umieraš".... taká si chorá ... hádam dá pokoj.... 😉

irriss
11. apr 2013

@ivett1 ..doslova tvar se "infekcne" 😀 ..mozna se i odstehuje

ivett1
11. apr 2013

@irriss 😀 ... len, dúfajme, že sa neponúkne za "opatrovateľku" ... to by bol prúúúúúser 😅

irriss
11. apr 2013

@ivett1 ..a nebo za "milenku" 😀 😀 🤐 🤐 🤐

ivett1
11. apr 2013

@irriss 😀

kikaba44
11. apr 2013

@koharovaivana "koharovaivana ahoj prosím ťa vieš mi poradiť ako mám postupovať pri veľmi otravnej susede, ktorá nerozumie slovu -nemám čas ????????"
Keď nebudeš doma, skús poslať ku dverám partnera 😝 🙂

kobrtko
11. apr 2013

A s čím konkrétne ťa otravuje? Chce byť na silu kamarátka, vyvoláva ťa na kávičku alebo sa nanucuje k vám?
Ja viem, asi chceš byť k nej slušná, tak jej nevieš povedať na rovinu svoj názor. Ale ak Ti do života zasahuje príliš, tak sa premôž a vysvetli jej, že čo je vo veci.
Ono je to fakt dosť ťažké, radí sa dobre, realita je iná, no skús byť asertívna, veď aj slušne človeka od seba "odohnať" sa dá... 😉 Len ak je menej chápavá, tak musíš na ňu tvrdšie, nakoľko ti môže pekne "osladiť" život.
Držím palce 🙂

viera27
11. apr 2013

Normalne a slusne vysvetlit, ze odtial potial. Naozaj sa da vsetko aj slusne. Ak sa urazi, to uz teba trapit nemusi. Najhorsie co moze byt je nepovedat cloveku do oci, ale poza chrbat sa stazovat, pripadne vymyslat trapne vyhovorky a klamstva.

koharovaivana
autor
11. apr 2013

všetkým ďakujem, ale ono je to problém, ktorý je o tom, že ona má 2 deti 3 a 6, chodí denne na kávičku a aj keď jej človek do očí povie že jednoducho nie je čas, choroba ma trápi, dcérka na antibio jej to nejak nedojde a tlačí sa k nám. Keď jej zavriem dvere príde oknom, doslova. Manžel jej už aj tak ,,decentne" vynadal, ale jednoducho to tej panej nedochádza. Ale hádam to nejak vyriešim - kúpim veľkého psa do dvora a obrovský plot postavím. 🙂 Ak nie, tak už neviem....... Ďakujem všetkým ešte raz a pekný večer

kobrtko
12. apr 2013

@koharovaivana tak na ňu musíš razantnejšie- že chceš byť len so svojimi deťmi, alebo sa dohodnite, kedy sa budete stretávať- napr. 2x do týždňa a aj keď vyklepkáva na okno, tak jej cez to okno povedz, že nie je vhodná chvíľa a jednoducho ho pred ňou zavri a hotovo. 😎 Ak nepochopí (čo je dosť pravdepodobné) a urazí sa, je to jej osobnostný problém... inak mám silný pocit, že nie si prvá ani posledná, ktorá na jej vtieravosť doplatila. 😖 Asi jednoducho nevie, ako sa hľadajú kamošky...že nie nasilu 😀 takže sa neboj, mysli na to, že máš právo na súkromie!
Inak musíš rátať poprípade aj s nejakými dôsledkami 😅 (napr. ťa začne ohovárať), ale na to buď pripravená. drž sa, pa