icon

Problém v rodine

27. mar 2023

mam problem v rodine kde som ako boxovaci panak, otazka na tych co maju surodencov, dokazali by ste sa nerozpravat zo surodencom aj zo 6-7 rokov ?. Som jedinacik, neviem ake to je ale predsa sú rodina nechapem to trapim sa lebo ked ma pride navstivit ten druhy tak moj rodic sa na mna nastve a zaroven je smutny a ja som tiez nastvany ze sa neviem za mojho rodica postavit a povedat mu ked sa nemienis udobrit tak za mnou nechod ! ide o mojho rodica a jeho surodenca.

Strana
z2
domkakvet
27. mar 2023

Strýko je ten čo sa nechce udobriť, pričom tvoja mama by sa udobriť chcela. Neviem čo závažné sa stalo, ale odpúšťať si treba a nie v sebe dusiť nenávisť, čo to je potom za človeka, keď tvoj strýko odpustiť nevie, viac by som s ním nebola v kontakte, povedala by som, že teraz nemám čas.

evkano1402
27. mar 2023

No skus sa na to pozriet takto.
Ublizila ti teta niekedy, sprava sa k tebe dobre? A podla svojej odpovede sa zachovaj.
To, co ma mama a teta medzi sebou, to je ich vec, teba nech to nezatazuje, nemas preco mat vycitky, ze sa bavis s jednou alebo s druhou, ci obidvoma. Iba ak by teta nieco vyzvedala na mamu, to by som jej povedala, nech sa opyta jej 😉

autor
27. mar 2023

@domkakvet och dakujem za pochopenie presne tu o to ide, lenze problem je v tom že mama sa trapi a zakazdym co ho spomeniem ju to dobehne a utápa sa. A neviem ako ju psychicky nastaviť aby prijala to ze surodenca už nemá.

autor
27. mar 2023

@evkano1402 ublizila mi. Len ja som jej o tom nehovorila lebo ja absolutne konflikty nedavam takze teta nevie ze ja o tom viem. A sprava sa ku mne pekne. Len ubližila aj mojej mame, a už sa stalo aj to že dvaja ďalši členovia mojej rodiny na mňa raz zhúkli že na koho som strane. že s mamou nedržim. a som nahnevana aj na seba že ked niekto mojej mame ublizi tak sa snim bavim ako keby nič

jana_vaj
27. mar 2023

Pre mňa je to osobne tiež nepochopiteľné, keď sa ľudia nebavia, ale teda sú veci do ktorých sa nestarám, ktoré neriešim, každý by si mal riešiť svoje a bude všetko v poriadku. Ale chápem, že sa cítiš ako medzi mlynskými kameňmi.

nicegirl369
27. mar 2023

Je take takze pisat vo vetach? Tak malo si vazis ludi tu, ze ti ani nestoja za to dat na zaciatku vety velke pismeno a na jej konci bodku? O ciarkach nebudem ani hovorit.

autor
27. mar 2023

@nicegirl369 Akože čo teraz myslíš komentáre alebo ten príspevok ? príspevok sa mi už nedá upraviť. Písala som ho narýchlo. Veď sú tu ženy ktoré to rozlúštili a tie čo nie tak bohužial, čo mám akože robiť 🤷🏻‍♀️ To znamená že si tu ľudí nevážim ? 😀😀

Strana
z2