Problematický manžel
Ahojte, mam taky zaujimavy problem s manzelo, cokolvek sa nam doma pokazi, netreba volat opravara, on to spravi, ubehnu dva mesiace, konecne sa k tomu dostane a nakoniec je to aj tam urobene nahovno, este je nespokojny, ze mne sa nepaci a hlavne nebude on nikomu davat peniaze …. Ide ma porazit, mame krasny, novo prerobeny dva roky dozadu byt, vsetko podla svojich predstav a on to tu devastuje tymto sposobom …. Napriklad nieco sa nam pokazilo na wc, pretekal, on to opravoval stale stale a uz je to rok a stale to semtam preteka, ale zavolat niekoho to nie …. Teraz zasa, ze on nanovo vysparuje sprchovy kut, lebo to tam na jednom mieste nedobre doliehalo, tak to cele dal dolu povodnu sparovacku, dal tam novu, vobec to neni pekne urobene a este odtien vobec nesedi … ide ma jebnut a este sa tvari, ze on to dva dni robil a akoze nie som spokojna … co s takym muzom? Ako to s nim riesit?
Moj tatko takto funguje 35 rokov 🤣🤣 takze pevne nervy. A ked mama niekoho na tajnasa zavola, tak je tyzden zduty
Baby, mne sa na tomto koniku vdaka Vam otvaraju oci. Moj manzel je sice sikovny, ale velmi pracovne vytazeny. Ale zaplatit dakomu za robotu, ktoru by on zvladol keby Mal cas, Ani za svet! A ja by som aj zavolala niekoho, ale z mojho platu si chcem kupit radsej nieco pekne pre seba ako investovat do udrzbara domu, Lebo tu ide viac o udrzbu ako o opravu. Ale asi budem musiet....
@atasina Moj muz este hovori, ze ti majstri su fušeri a nespravili by to tak dokladne ako on. Podla mna je to daka chlapska hrdost... Včera cely den odmontovaval pokazeny bidet, ktory sme mali v kupelni 7 rokov 😄 ale podarilo sa! Takisto mi dovolil zavolat vodara na 4 roky pokazenu zahradnu vodovodnu tocku, pricom moj TATKO povedal, ze co blbneme a mame si to svojpomocne urobit, ze to je lahke 😄
Potrebujeme vyrubat smreky s plytkymi korenmi po byvalych majiteloch, co sa nebezpecne naklanaju... mame aj vyrubove povolenie... chlapik si vypytal 600 eur a moja mama ze tolko penazi, ze ona by zavolala na to mojich 2 bratrancov, co byvaju 200 km odtialto 🤦♀️ ked mi ti padnu zo stromu, kto za to bude zodpovedny 😐
Toto ma veľa chlapov… všetko si opravia predsa sami, načo opravár. Nejaké % to aj hneď opraví a dobre, zvyšok nemá sajnu ako to spraviť tak to odkladá na potom a potom a potom
No a veľa žien zas len naháňa toho svojho chlapa (aj keď vedia že on to nespraví) akoby neexistovala iná možnosť. Napríklad že spravím si to sama alebo niekoho zavolám
Mne osobne by tečúci záchod šiel tak na nervy že keby vidím že chlap sa ešte v ten deň nemá k činu pokúsila by som sa to spraviť sama (čo ináč mnohých vyhecuje k činnosti stačí že sa žena približuje k skrinke s náradím) a keby si fakt neviem rady volám “hodinového manžela” nech ten trvalý manžel aj pukne od jedu. Opravené wc mi príde dôležitejšie ako niekoho urazené egíčko
To ty neviem poradiť ja mám doma šikovného chlapa čo spraví všetko a je to lepšie ako keď to bolo funkcne
ono najhoršie je opravovat spackané veci po niekom. To profesionáli neradi robia,pretože je to pplačka,trvá dlho možno efekt ani nebude taký,aký má byt.
ono jedna vec je to vidiet,druhá vec je to robit,najma ked v tom nemá prax a netuší,čo práve robí😂
@basska_b neviem odkiaľ si, ale žiaľ v západných častiach Slovenska má človek aj problém zohnať nejakého majstra na také drobnosti, ako výmena vodovodnej točky, oprava bidetu, výmena splachovača a pod. Schpnejší vodári sú tak vytažení, že na takéto drobnosti nemajú čas. A vlastne ani záujem zapodievať sa nimi - všetci by najradšej robili veľké zákazky a najlepšie novostavby. A zas zavolať si fušera - tak to má tvoj muž pravdu. Radšej to spraví sám. A s rovnakým výsledkom.
No a čo sa toho výrubu stromov týka - tiež veľa závisí od toho, aké sú tie stromy veľké, ako ďaleko sú od objektov, ktoré by boli byť pri výrube zasiahnuté, v akom sú stave, a pod. Spíliť priemerný zdravý rovný strom - na to nemusí byť človek pilčík. Keď rozmýšľa a postupuje spôsobom - najprv vetvy, potom kmeň, keď si ho vie položiť tam kam chce - nemá čo pokaziť. A že padne zo stromu? Je dospelý a zodpovedný sám za seba. Ty za neho tú zodpovednosť nenesieš.
@brembo jasné, opravovať po niekom napríklad zle položené parkety alebo dlažbu, krivú stenu, praskajúci sadrokartón - to nikoho nepoteší. Tu sa ale bavíme o jednoduchých drobných údržbových prácach, nie o rekonštrukcii. Vymeniť batériu, prehodiť iný vypínač či svietidlo, vymeniť wecko - na tom chceš čo spackané po niekom naprávať?
@janne318 napríklad zlomí kábel.
V minulosti som sa zaoberal tepovaním. Vieš kolko prípadov som mal,že ma volali,lebo to dali vytepovat nejakej šikovnej firme a sedačka alebo koberec samý flak? Vieš kolko práce s tým bolo,dat to do len obstojného stavu? To boli uplne stratové zákazky,premrhaný čas,benzín čistiace prostiedky. Alebo si to vytepovali samy a na sedačke mali mapy všetkých krajín. Niekolkohodinová práca a mal som pýtat reálnu sumu,ked im bolo do plaču?
aj moj muz je taky ale on zas opravi pedantne🙂 mozno ze len ty si detajlistka🤭
@galioska mozno som, ale tak ja to zasa zak beriem, ze snad u seba doma najma veci robim naozaj detailne a nie halabala
joj, takyto je moj svokor, to sa inak cudujem, ze to moja svokra zvlada, lebo svokor nieco urobi, len aby bolo a potom sa tvari ako majster sveta, ale to ako to vyzera, to uz ho nezaujima 😀

@zoro9836 no asi zacnem davat casove limity a potom rovno niekoho volam a hotovo 😂🤦♀️