icon

Problémové susedské vzťahy

lussy1234
13. apr 2022

No byvam s priatelom a u jeho rodicou v rodinnom dome sme spolu skoro 5rokou mame spolu tri nadherne deti.len problem ke ten ze vedla domu v ktorom zijeme je este jeden rodinny dom a je tu spolocny pozemok majitelka toho prazdneho domu uz dlho nebyva sem tam chodila vykurovat nic jej neprekazalo ale minuli rok to zacalo hned potom ako hned ten domcek majitelka predala susedia sa zdali byt v pohode ale mylili sme sa ja tu este nemam trvali poby s priatelom sa chceme vziat ale susedia sa mi neustale vyhrazaju policiou ze ma vyhodia a ze som zlatokopka a nadavaju mi do bezdomovkyn popritom trvali pobyt mam ale nie tu.poradte mi prosim co mam robit.dakujem

Strana
z2
lalu_sk111
13. apr 2022

@lussy1234 mne to pride, ze susedia prekracuju hranice toho, co by si mohli dovolit. Vobec ich nemusi zaujimat kde mas trvaly pobyt a pokial o to nemas zaujem nemaju sa ani co vyjadrovat na tvoju osobu a to, ci je spolocny dvor alebo nie je uplne jedno. Oni si mozu diktovat a povolovat navstevy tak svojim vlastnym detom a nie susedom.

radanna11
13. apr 2022

@lussy1234 ja neviem a je ten dom vôbec svokrovcov ???? Nieje to náhodou tak, že ste tam v podnájme a aj ten dom kde žijete sa predal spolu s tým pozemkom ???? Podľa mna je to tak podľa toho čo opisuješ

abbey1
13. apr 2022

Keď čítam takéto témy na Mk, vždy si poviem, aký mám krásny život, i napriek všetkým ranám osudu.
Nízke vzdelanie, komplikované rodinné vzťahy, neporiešené samostatné bývanie, ale deti k tomu, nízke právne povedomie. :(
Celé zle!

annamalaga
13. apr 2022

Najskôr rada do života , nerada radím, ale inak nejde. Najskôr sa rieši škola , potom práca, potom manželstvo a bývanie a až neskôr deti. 5 rokov a tri deti je fakt moc a ešte bez vlastného bývania, budeš to mať ťažké.

januska12323
13. apr 2022

@lussy1234 kataster viete pozrieť aj cez net, netreba na to nikam chodiť

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
papulienka48
13. apr 2022

Majitelia sú tvoji svokrovci, čiže o to ide, keď im nevadí, že tam bývate, susedia nemôžu nič. Ale teda dokážu susedia riadne znepríjemniť život. To je fakt, tým sme si aj my neraz už prešli.

janickacrazy
13. apr 2022

@lussy1234 a to je taký problém, aby ti tam svokra dala trvalý pobyt? Veď tam aj tak bývaš a trvalý pobyt sa dá hocikedy zrušiť. Načo im to vôbec hovorila? Celé je to divné.

aurora33
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2