icon

Problémy a bývanie oddelene dva mesiace po svadbe

happy32
28. apr 2015

Ahojte, musim sa vyrozpravat som uplne na nervy z tohooo...preboha brali sme sa pred 2 mesiacmi a uz toto?zijeme zatial u jeho rodicov a staviame (teda stavia dom). Od zaciatku po svadbe boli problemy - a to v tom ze si nechcel teda nemienil vyknut na to ze uz ma pri sebe manzelku a ze je potrebne aby sa s nou rozpraval a vedla nej zil a nie len prezival......trvalo to 3 tydne kym sa spamatal a doslo mu to......ale to nebol koniec...kedze som momentalne nezamestnana tak samozrejme ze cakam ze mi niekedy peniaze da---ale opak...odkedy sme sa vzali schovava peniaze (a to viem kde ich stale mal ked sme boli pred svadbou), nedava mi ani korunu, akurat co mi kupuje kazdy den cigarety a dost....vraj mi nic netreba lebo nerobim....potom mam auto a myslim e je normalne kede nemam pracu ze sa manzel o mna trosku postara - odmietol mi dat peniaze na tankovanie (on ma svoje auto) vraj nerobim tak si ho nemozem dovolit a on peniaze na to davat nebude (financne ale na tom vobec zle nie je)......kedze studujem externe a pri skuskach si potrpim na sladke (nutellu) tak tto mi zakazal jest.....ked som sa ohradila ze preco mi zakazujes ked ja ti nic nezakazujem? tak uz to pretocil na neskutocnu hadku kde kazdy den sa hadame a on nema chut z prace domov chodit a ani na mna pozerat) ...nic si neda vysvetlit.....ani malovat sa nemozem....a ked sa namalujem (aj to len ked niekam idem) tak je z toho cirkus ze nic co mi hovori nepocuvam....ze vraj ho mam na haku...ale ja predsa mu nezakazujem ze je po praci na PC ze si ide zacvicit..... a uz take veci ze som hlupa zasrana a nula lebo nearabam...ked chcem niekam ist tak sa ma opyta mas na to? Nie? Tak si dovýletovala.... vraj kvoli mne su hadky same...ale preco to on dava do hadky ked mu nieco poviem? to preto ze nerobim tak musim pocuvat vsetko a za kazdych okolnosti? ved ma depta tym ako mi vravi ze keby vedel ani si ma nevezme a ze nehovor o decku, najprv odrobis aspon rok a potom......kvoli jednemu incidentu (za ktory som ja ale nemohla) postavil to, ze si ho ja ani moj otec nevazime a ze teraz uvidime ako si vazi on nas...a ironicky sa smial...a tak mi vcera oznamil e sa mam zbalit a odist si k rodicom a ze mozem im skakat po hlave a robit nepokoj ale nie tam (pritom nic take som mu nerobila, len reagovala na tie jeho nezmyselne zakazy...a aj na to ze preco nic doma nenecha ze nemam doma pre istotu ziadne peniaze.....take bol este taky mily a pomohol mi veci nalozit do auta vcera......dnes som si rano vzala i dalsie veci......a aky on je hrdy ako to on vyriesil...vraj sa nerozvadzame ale pokial nebude dom hotovy vraj budem byvat u rodicov az ked sa dom postavi tedy spolu budeme byvat....no je toto normalne?co je toto preboha za manzelstvo??????

Strana
z6
peneloppe
28. apr 2015

@happy32

boze, to je chore. tak kratko ste spolu a on sa takto sprava? s nim ta necaka nic dobre. ocividne chce mat nad tebou kontrolu. ja by som odisla prec a uz sa nevracala. nikdy. ani do toho noveho domu. nech si tam byva sam alebo si najde niekoho ineho na komandovanie

sasa1310
28. apr 2015

@eli74 možno to bol len výkrik do tmy, aby sa uvedomila, že má aj ona trošku prispieť a nelehniť doma... chcela by som vidieť aké ródeo by tu bolo keby chlap doma ležal, pýtal na cigarety, jedol nutellu a baba by robila...hm?

eli74
28. apr 2015

@happy32 Mozno v niektorych veciach má pravdu, napr. dieta az potom, ked mas odpracovane 270 dni ( ak sa to este nezmenilo) , mozno vidi vsetko cez peniaze. Niekedy to nie je zle mysliet ekonomicky, ale zase odtial-potial. Teraz ked stavia dom a ma na to nasetrene, su to obrovske vydavky. Ale mal by to vsetko s tebou normalne prebrat, lebo toto nie je riesenie odviezt ta k rodicom. Smiesne. A vratit sa, ked dom bude hotovy. To by malo byt kedy? O 2 roky? A jeho mama to akoze schvaluje? A co nato jeho otec? On tiez tvoju svokru takto vratil volakedy jej rodicom? Ste urcite pripad do manzelskej poradne.

eli74
28. apr 2015

@sasa1310 ale ved suhlasil vraj s tym, ze odide z tej roboty. Raz hadam tu vs dokonci a dufajme ze najde pracu. Ja som tiez jedla cokolady, ked bolo skuskove. Viem o com to je. Ked ona ma chut na nutellu, nech si da. Cigarety neschvalujem, ale asi fajci aj on.
Tu skor ide o princip, ze zena ak je nezamestnana, alebo je na MD, co ju ma manzel vratit rodicom, lebo nema prijem, ci nizky? Aku istotu ma mat pri nom zena? Nieco mladomanzel nepochopil a nezvladol. Taketo veci sa daju predsa vydiskutovat. Co bude robit s detmi- do 16 urcite bez prijmu - kam ich vystahuje? To sa nehanbi vratit manzelku rodicom? Kolki su nezamestnani obaja a maju deti, prijem o nicom a su spolu. A uz nespominam takich, ktori vobec nemaju zaujem o robotu.
Ty by si sa ako citila na jej mieste?

kiki68
28. apr 2015

no co rozvedies sa a nebudes ani prva ani posledna. Moja kamoska maa podobne problemy po svadbe, zvladli to nejako,ale nebolo to taketo zle. Ale viem,ze bola kusocek od rozvodu. Ja keby mam toto tak sa rozvediem. Bud rada,ze Ta poslal prec, nemusis riesit spolocne macky,psy, deti, cize nic co zene psychicky naozaj ublizi. Chlapa si najdes ineho a lepsieho. Pre mna 2 mesiace nie su manzelstvom, manzelstvo je o tom,ze clovek je s tym druhym a chce s nim byt do smrti. Ale nie takto. S kludom si vyloz veci, no co sa budes.

macka334
28. apr 2015

Zasraná nula si hneď po svatbe a Ty chceš dieťa? Preboha rozmýšľaj teraz, dopredu. Baľ kufre, píš žiadosť o rozvod a odíď.

lenbea
28. apr 2015

@happy32 nechapem, to sa tak zmenil vtedy, ked si prišla o robotu? ale to čo opisuješ mi pride fakt na psychopata. a chceš s ním vlastne ešte ostať? ved toto asi bude pokračovať, ked pôjdete do domu. ak nie ste vzatí v kostole, tak určite odísť.

barbora1987
28. apr 2015

@happy32 ahoj ja mam len jednu otazku byvali ste spolu aj pred svadbou????

mala_hobitka
28. apr 2015

@happy32 Zazivas klasicke psychicke tyranie - prva faza po svadbe. Ak si takto predstavujes lasku - dufam ze ti coskoro dojde ze je to chory clovek ktory ta nedokaze milovat - lebo to v sebe nema. Je len ako herec ktory hral svoju ulohu aby dostal cenu - manzelku ktora od neho nemoze odist a rozchod vyriesit behom dna.
Ak si takto lasku nepredstavujes tak odid - takto sa milujuci clovek nesprava nikdy. Proste nikto nema pravo sa k tebe takto ponizujuco spravat - urazky, vytvaranie financnej zavislosti atd. Si svojpravna bytost.

janka2501
29. apr 2015

Ja by som uz davno podala ziadost o rozvod. S takym psychopatom sebeckym zit,dakujem. Co myslis ako to bude u vas ak budete mat dieta? Rozmyslala si nad tym? Ak mozes tak to ukonci. To je moja rada.
no rozhodnut sa musis sama.

danulicek
29. apr 2015

Ahojte,

prečítala som si celú diskusiu a čo dodať... Jedna vec by bola prispieť svojim názorom do diskusie ako väčšina z vás, druhá vec je, že zakladateľka témy, zdá sa, nemá záujem o váš názor, ak je odlišný od toho jej. Nepáči sa mi, že sa to tu zvrhlo zo strany zakladateľky na urážky, osočovanie a nadávky.

Napriek tomu - požiadala nás o zamknutie témy a keďže podstata témy uniká tým, že neakceptuje názor ostatných, tému zamykám. Od tejto chvíle nie je možné do nej pridávať ďalšie príspevky. Ďakujem za pochopenie a prajem pekný deň všetkým 🙂

Danka
Modrý koník Team

Strana
z6