Problémy s rodinou a plánmi na bývanie
Ahojte sok vydatá 6rokov baby zatial nemame potraty som mala ale babo sa nepodarilo. Byvame u mojich rodicov m9j manzel neznasq mojicg rodic9v a vlastne ani oni jeho..uprednostnuju stale mojh9 brata vo vsetkom on je uspesny ma rodinu atd. Ja ostavam stale na 2 kolaji. Aj ked tvrdia ze nie..na com sme sa dohodli neplati.. chceme si kupit dom a moj manzel im chce zakazat vstup
Ty buď rada, že tá mama s otcom nevyhodia na ulicu
Mala by si riadne vyčistiť žalúdok tomu tvojmu princovi
Nemáte kde bývať, nasackovani ste u rodičov a mladi pán ešte nie sú spokojní
Myslim si, ze po siestich rokoch je najvyssi cas ist byvat do svojho a nebyt tam kde obtazujete. Pan manzel doteraz co robil? Byvat u cudzich mu az tak nevadilo, ale hlave, ze oni m tak strasne vadia. A vadia aj tebe tak co tam este stale robite?
keby mi moj mazel chcel cokolvek zakazat, bol by to pre mna dovod na rozvod.
a z coho prameni ta obojstranna nenavist? za mna je velmi zvlastne/nezodpovedne byt (minimalne) 6 rokov spolu a byvat u rodicov a este pracovat na dietati.. uz davno ste sa mali osamostatni..
ja budem predpokladat, ze rodicia budu ti "zli" a vy ste ti "dobri". Ale preco byvate u tych nepriatelov? Ved to je nezmysel. Pojdem po primitivnej linii: vy ste sa vzali, bez toho aby ste boli schopni byvat sami? Chcete kupit dom, cize setrite a teda zijete u vasich. Ty kokos byt tvojou mamou a kebyze z akychkolvek dovodov neznesiem tvojho muza vas pracem instatne prec. Oni co maju robit? tiez neznasaju tvojho stareho a musia to vydrzat. Lahke riesenie to ma, to uz davno ste mali byt prec.
Toto je obyčajná vychcanosť z vašej strany. Bodaj by si to prečítali rodičia a vyhodili vás z ich domu.
Dufam, ze si kupite dom a tvoji rodicia vam zakazu vstup do toho ich, prripadne je este mozna varianta, ze vam ten vstup zakazu este pred tym ako si ten dom kupite
Vy ste sa v prvom rade ani nemali vziať, keď nemáte kde bývať. A ešte k tomu ste aj nevdacni. No hanba.
@riri1985 možno si radšej kúpte menší byt a budete bývať sami. Bývanie u rodičov nie je ideálne nikdy a keď už ste v tejto fáze, že muž sa tvoji rodičia sa neznášajú, tak je to zlé. Ak by do toho prišlo dieťa, bolo by to ešte horšie. Takže skúste si zaobstarať najskôr byt, potom dieťa.
Musi byt super mat zata u seba doma nakvartyrovaneho, ktory sa uz teraz vyhraza zakazom vstupu do svojho este len fiktivneho domu..
Bývať doma, kde sa neznášate a robiť si dieťa- krásna logika.
dík za oznam
@riri1985 aha, takže manželíkovi nevadí rochnit sa v cudzom dome ale do svojeho ich už nepustí hej
A ty im to ako oznámis? Mami, tati ďakujem ze ste nas v dospelosti aj s chlapom ubytovali a mohli sme šetriť na vlastne bývanie, ale do nášho noveho domu budete mať zákaz vstupu lebo sme dve nevďačné pijavice ktorým ste boli dobrý iba ked sme vas potrebovali
Zasa sa tu niekto vygrcal a už nenapise ani písmenko k tomu. Ci zasa téma na rozprudenie vášní? Ak nie, tak ste pekne nevdacni a necudujem sa rodicom, že majú radšej syna
@riri1985 zvláštne to je, že 6 rokov tvoj manžel znášal bývať u tvojich rodičoch, aj keď ich nemal rád a ani oni jeho. No mňa keby niekto nemal rád, idem ihneď do podnájmu, aj keby som na ten podnájom musela drieť aj v dvoch robotach. Načo prispievať na bývanie svokrovcom, keď sa nemáme radi. Balím a odchádzam nie? Zaujímavé je od neho to, že on im chce zakázať návštevy. Za tým všetkým niečo bude viac však? 🤔
Nerozumiem z akeho dovodu byva bezdetny par u rodicov. My s muzom vzdy v najme a potom vo svojom a mozte ist aj do zahranicia. Nie je ZIADNY dovod vasho otravovania tvojich rodicov. Nemate ziadne zavazky a za 6 rokov uz ste mohli zarobit na vlastne byvanie. Hnus toto

Za mna najskor byvanie a potom keby uz ich nepusti, vzdy vies prist ty k nim. Mimochodom muz nieje nevdacny? Ved byvate u nich 🙄