Problémy so svokrom vyústili do žiadosti o rozvod
ahojte. mozno to niektore z vas bude zaujimat, mozno nie. dovolim si aktualizovat informacie, ako sme na tom teraz. Nase hadky sa vystupnovali natolko, ze na mna manzel dovtedy fyzicky zautocil. samozrejme, kvoli ocinkovi. cela nasa hadka zacala na tom, ze sa pytal svojho svateho ocinka, kde dala ta salena Pi..a malemu caj... co ma totalne nasralo, preco by sa mal takto o mne vyjadrovat. po fyzickom utoku som utiekla aj s dcerou ale syna som bola nutena nechat pri nom, lebo sa mi vyhrazal, ze ked budem chcie zobrat aj maleho, ze ma zabije... takze som usla iba s dcerou pri chvilke jeho nepozornosti... pri hadke sa stalo aj to, ze ma jeho otec kopol do zadku co som mu hned vratila, vtedy sa dobreze nezosalil, lebo si ocinka kopla... cele chore... jeho otec mal dni a tyzdne pred tym narazky sexualneho charakteru, az nemiestne, a raz chcel ostat spat pri mne v manzelskej posteli ked bol muz na nocnej... samozrejme, muz vsetko popiera a dokonca mi uz raz povedal, ze som sa mala s jeho otcom vyspat aby bol dokaz... podala som na neho trestne oznamenie a poziadala neodkladnym opatrenim aby mi bol syn zvereny.... byt po babke som mala k dispozicii, rodicia boli pripraveni pomahat.... ja hlupa krava som sa k nemu vratila, lebo maly bol pri nom a sud mi neschvalil neodkladne, vraj maly nie je ohrozeny na zivote... spolupracujem s kuratelou a policiou ale je to beh na dlhe trate... podala som odvolanie takze cakam.... situacia doma je na hovno, s muzom sa uz len dotahujeme, on mi robi na zlost, obcas mi nechce ani maleho dat na ruky, hucka ho proti mne... proste uplne odisiel od rozumu.... s rodicmi velmi telefonovat nemozem, nakolko on mi dal na vyber vraj bud on alebo moji rodicia... to ze zijeme pri jeho fotorovi a on s rodicmi komunikuje, nevadi... nemozem sem zobrat ani svoju dcerku, lebo nechcem aby to zazivala. cakam na papier od sudu, aby som si konecne mohla pobalit veci a vypadnut. Bolo to posledny krat ked som ako krava naletela na reci, ze sa odstahujeme a ze malu bude brat tak, ako chcem ja... tak velmi som chcela aby rodina fungovala, ze som totalne posliapala po svojej dostojnosti a hrdosti.... som pripravena zit zivot bez neho, preto som aj dnes, na radu vyssieho sudneho uradnika podala okrem toho aj ziadost o rozvod... poslednu dobu som uz pre neho bola len ku...a pi...a spina atd...
Nestíham to čítať celé, ale z toho, čo píšeš, sú to dáki psychopat, potajomky utec aj s deťmi, či už k rodičom alebo do dákeho krízového centra, pohľadáj si na internete dáke telefonické kontakty, kde rádia tyranym ženám, nech ti poradia.
mile rada, ale ma telefon, lebo telefony ktore sme mali rozbil... teraz ma iba on telefon cize ja nemam ani ako zavolat... vcera som volala a radila sa aj na linke pre tyrane zeny aj na kuratele.
ja nechápem, veď povedz rodičom, nech nájdu zopár chlapov a nech ti pomôžu odísť, keď nebude muž doma.
Starého zavrieť a zobrať mu mobil.
muz siel mojim autom do roboty. ako si zoberiem veci? mam tu aj svoj majetok nabytok ...a vcera mi zobral kluc od bytu ale zamknute neni... kukam, ze mi ho uz dnes zas vratil
to muz ni svokor mi zobral mobil.... nesmiem z neho dokonca ani telefonovat rodicom aj ked vie ze by som chcela pocut dceru.... ked je doma... teraz sa viem spojit s nou, lebo mam net aj PC
@mother221 na nábytok by som sa vysrala, zober cennosti ak máš a ostatné nech aj zožerie
@daganov Chudera, už je taká zmagorená, že radšej zostane kvôli nábytku. 🙄
nasi mi vravia ze nech sa najprv rozvediem ze oni nechcu aby im tam chodil robit cirkus... su uz dost stari... nemozem sa spakovat hned teraz :/ nasi musia pripravit ten byt po babke, je obyvatelny ale treba ho nachystat pre male babo aj pre dceru dat tam postele atd. bez svojho auta urcite neodidem, on nim siel do prace.
trestne oznamenie som na neho uz dala uviedla som tam aj ako sa vyhraza
@acrobaleno nie som zmagorena.... ibaze mi akurat mama napisala, ze nechcu aby im tam on chodil robit cirkus, lebo ten byt je dve poschodia nad mojimi rodicmi
@mother221 pomoc ženám v núdzi, ak nemôžeš volať, tak tam napíš. http://www.nehraj.sk/kontakty/2-poradne-pre-tyr... pohľadaj tu. Potrebuješ niekoho, kto ti odborne poradí, lebo robíš jednu hlúposť za druhou. Aj prvý partner ťa opinkal, že bude striedavka len na papieri, aj tento sa s tebou hrá, ako mačka s myšou. Odíď skôr, ako sa vráti z práce. Ak bude manžel robiť cirkus, voláš políciu.
@mother221 nehnevaj sa, ale tvoji rodičia sú vadní. Volám policajtov, keď sa niečo také stane.
sud mi odpisal, ze aj keby som sla do krizaku dovtedy, ze synovi bude lepsie pri otcovi dovtedy,,, ako v krizaku s matkou pocas koronavirusu
oni su v tomto fakt kus vadni, ale je to tym ze su stari. nechcu mat s nim problemy, lebo sa vyhrazal ze zabije aj ich atd...
keby som sla do krizaku, neviem ako by to vyhodnotil sud, ze som odisla aj so synom aj ked oni mi to zamietli,
Neverím, že by súd niečo také napísal, hlavne keď je otec psychopat a je tam nezdravé "ovzdušie". A načo mu všetko vešiaš na nos?
To by v podstate neexistovali krízové centrá.
nenapadlo ma ze to sudu bude prekazat,,,, ver tomu. nechala som rozhodnutie u nasich, inak by som ti to poslala.... aj u nas na kuratele sa chytali za hlavu, ked to videli. bohuzial som teraz v oblasti, kde spolu drzia madarsky hovoriaci ludia a ostatni pristahovalci maju smolu. aj policia kd tu bola, prisiel jeho kamarat porozpravali sa po madarsky potlapkali po chrbte a policajt odisiel... sud este aj to spochybnil, ze synovi odstriekavam mlieko, muz to vyvratil a sud automaticky uveril jemu.
@mother221 aký súd? Ty si podala žiadosť o rozvod, nie? A žiadosť o zverenie dieťaťa do svojej starostlivosti počas obdobia do rozvodu a súd ešte nerozhodol. Nikto ti nebráni predsa odísť z miesta, kde teraz si. Máš na všetko výhovorku, na všetko argument, nehnevaj sa, ale teba fakt opije rožkom hocikto. Ak nie si pripravené odísť a chceš naďalej byť v ovzduší stresu a nadávok, tak sa nesťažuj. To, čo píšeš, sú hlúposti. Máš ty alebo tvoj muž nejaký papier zo súdu, kde máš prikázané zotrvať do rozvodu v byte svokra? Tam sú fakt "ideálne" podmienky na život, 2,5 izby, svokor naliaty, manžel ti vulgárne nadáva...
@mother221 ved chod do toho bytu po babke, načo tam treba niečo chystať? ved si v krízovej situácii, čo tvojim rodičom asi fakt nedochádza, normálne zbal malého, nutné veci, kočík, postieľku a ideš, zavolaj si nejakých kamošov, ked rodičia sú mimo, nech ti požičajú auto a odvezú aspon základné veci, na nábytok by som sa fakt vyprdla, ved nevieš, čoho je ten tvoj chlap aj so svokrom schopný, ved ty tam nemusíš byť, je to tvoje dieťa, zbalím sa a idem
@janickacrazy napíše ti, že nemá ako zavolať, nemá mobil, keď jej napíšeš, že má zobrať mobil naliatemu svokrovi a zamknúť ho do kúpelne, kým bude volať, aj tak ti nepíše, že sa nedá. Viem o žene tu na MK, ktorá odišla od tyrana so štyrmi deťmi. Áno, začínala v krízovom centre a vylízala sa postupne z toho a postavila na vlastné nohy. Pretože chcela.
Komu niet rady tomu naozaj niet pomoci.

@mother221 prečo si ho podala až teraz, keď už v minulej téme si čo si tu založila, bolo jasné, že je to o ničom. Mala si konať tak, ako ti napísala @laila22, nedať sa vtiahnuť do hádky, zobrať deti a odísť k rodičom. Od nich poslať SMS, aby vedel manžel, kde ste. Príde robiť bordel? Volám políciu a uvediem, že sa mi vyhráža zabitím a mám strach o seba aj o dieťa. Urobila by som to aj teraz, ale obrátila by som sa na nejakú poradňu, aby si mala odbornú pomoc v ďalších krokoch.