Problémy so svokrom vyústili do žiadosti o rozvod
ahojte. mozno to niektore z vas bude zaujimat, mozno nie. dovolim si aktualizovat informacie, ako sme na tom teraz. Nase hadky sa vystupnovali natolko, ze na mna manzel dovtedy fyzicky zautocil. samozrejme, kvoli ocinkovi. cela nasa hadka zacala na tom, ze sa pytal svojho svateho ocinka, kde dala ta salena Pi..a malemu caj... co ma totalne nasralo, preco by sa mal takto o mne vyjadrovat. po fyzickom utoku som utiekla aj s dcerou ale syna som bola nutena nechat pri nom, lebo sa mi vyhrazal, ze ked budem chcie zobrat aj maleho, ze ma zabije... takze som usla iba s dcerou pri chvilke jeho nepozornosti... pri hadke sa stalo aj to, ze ma jeho otec kopol do zadku co som mu hned vratila, vtedy sa dobreze nezosalil, lebo si ocinka kopla... cele chore... jeho otec mal dni a tyzdne pred tym narazky sexualneho charakteru, az nemiestne, a raz chcel ostat spat pri mne v manzelskej posteli ked bol muz na nocnej... samozrejme, muz vsetko popiera a dokonca mi uz raz povedal, ze som sa mala s jeho otcom vyspat aby bol dokaz... podala som na neho trestne oznamenie a poziadala neodkladnym opatrenim aby mi bol syn zvereny.... byt po babke som mala k dispozicii, rodicia boli pripraveni pomahat.... ja hlupa krava som sa k nemu vratila, lebo maly bol pri nom a sud mi neschvalil neodkladne, vraj maly nie je ohrozeny na zivote... spolupracujem s kuratelou a policiou ale je to beh na dlhe trate... podala som odvolanie takze cakam.... situacia doma je na hovno, s muzom sa uz len dotahujeme, on mi robi na zlost, obcas mi nechce ani maleho dat na ruky, hucka ho proti mne... proste uplne odisiel od rozumu.... s rodicmi velmi telefonovat nemozem, nakolko on mi dal na vyber vraj bud on alebo moji rodicia... to ze zijeme pri jeho fotorovi a on s rodicmi komunikuje, nevadi... nemozem sem zobrat ani svoju dcerku, lebo nechcem aby to zazivala. cakam na papier od sudu, aby som si konecne mohla pobalit veci a vypadnut. Bolo to posledny krat ked som ako krava naletela na reci, ze sa odstahujeme a ze malu bude brat tak, ako chcem ja... tak velmi som chcela aby rodina fungovala, ze som totalne posliapala po svojej dostojnosti a hrdosti.... som pripravena zit zivot bez neho, preto som aj dnes, na radu vyssieho sudneho uradnika podala okrem toho aj ziadost o rozvod... poslednu dobu som uz pre neho bola len ku...a pi...a spina atd...
Ved žiješ na Sk realitu tu poznáš, aj baby ti tu radia už 3 strany podla slovenskych zvyklosti a zakonov.
Nezijeme niekde v prdeli Indii Angole Laose
@janickacrazy Zle som sa vyjadrila.
Ak patologický vzťah tvoria dvaja narušený jedinci, je lepšie ak si ničia životy navzájom. Pretože ani s žiadnym iným partnerom nedokážu fungovať sociálne zdravo.
@ckocka aha, chápem, ako si to myslela, len tie deti vždy na to doplatia potom a to je smutné
@mother221 a preco neodides teraz? Ved vezmem dieta a idem kym je muz v robote. Sama pises ze svokor ta nezastavi. Tvrdis ze cakas na rozvod. A svoj majetok ale nepotesim ta. Vo vasom pripade moze rozvod trvat aj 2 roky nakolko aj keby s rozvodom suhlasi nebude suhlasit s opatrovanim dietata. Moze ziadat zverenie sebe alebo striedavku. Ty budes tvrdit ze je psychopat a pojde znalecke dokazovanie, a x posudkov. Vypocuvanie svedkov a natiahne sa to. A ak cakas aj na majetok tak to je dalsi navrh na sud o rozdelenie bms po rozvode. Cize znova sa pytam dokedy tam chces byt? Tvrdis ze mozes ist do bytu po babke, preco tam este nie si? Ked mozes ist rodicom tak sa predsa uz nevratim. Auto ani par skrin nestoji za takyto zivot
@jankapepe dcéru má s iným chlapom, takže tu ide teraz o syna, ale tiež nechápem, prečo už dávno nie je preč odtiaľ
Asi som sem nemala nic pisat teraz vyzeram ze som si to vymyslela alebo ako krkavcia matka. Myslim ze sa poradim radsej so psychologom
@mother221 Vyzerá to že tvoji rodicia ti neveria.Asi si myslia že celu vec je zbytočné robit , lebo sa ku nemu i tak vratis.Ved normalne im povedz že chceš odísť, nech po teba prídu, zatiaľ pobal veci, malého ako prvé " strčiť " do ruk tvojim rodicom a ty zatiaľ naloz veci do auta.Ostatne sa potom vyriesi, netreba vela premyslat ale konať
Ja by som tiež na tvojom mieste šla het... Hlavne za dcéru... A bola by som šťastná ze mam OBE DETI pri sebe.... Hmmm nebojís sa ze 1 muž môže podať na súd že sa o malú nestarás?
Je tam aj s mojim muzom ktory mi ho odmieta vydat. Bola som tam s policajtmi, riesim to s kuratelou, denne pisem na krajsky sud a cakam kedy rozhodnu. Tieto dni su na nevydrzanie bez mojho syna pretoze on mi ho nechce dat. Povedal aby som mu ho nechala pokial s nim moze byt, ze ked sud rozhodne ze mi ho daju ze sa vraj zabije.... Prezivam psychicku zataz ako este nikdy a ty ma obvinis z klamstva.... Dakujem za podporu. V zivote sem uz nevylejem svoje srdce
@mother221 Pane Boze,toto je tak absurdne az sa mi to nechce verit.Neverim ze je mozne aby nechali 8 mesacne dieta 2 chlapom,psychopatom a odmietli vydat matke.Je to sialene,nemozne.A ak sa toto naozaj deje tak dakuj len sebe a svojej vhorej hlave ze si cakala a cakala a cakala az si sa dockala tohto!Len nech Boh ochranuje to dieta.
To je strašné, neviem si to predstaviť.... Škoda ze si čakala...mala si utekať ako to dievčatá písali. Maly nepotrebuje nejakú liečbu alebo materské mlieko? Decká pediatricka by nepomohla keby si ju poprosila? Aby zavolala na sociálku? Alebo niečo proste.....
@mother221 Ved nech sa zabije, o starost pre teba menej 🙄
@zuzika Ono je to tak, ze v trebisovskom okrese ludia drzia spolu. Pretoze javsom len cudzinec z presovskeho okresu. Znie to sialene ale tym ze neviem po madarsky ako oni, budu drzat stranu jemu lebo on je tam doma. Dokonca mi trebisovsky sud zamietol neodkladne po tom co ma muz napadol. Cakam ako rozhodne krajsky sud v KE. Maly to potrebuje ale on sa vyjadril ze vraj mozem za malym prist iba ak tam uz ostanem. Mam obavu ist tam lebo sa bojim ze mi vezme doklady a zamkne ma doma alebo ze ma napadne. Syna som od 4.6. Nevidela. Skusim tam ist zajtra ale mam dost obavy

@mother221 ale veď dceru si nechala u rodičov a vratila si sa.odvtedy si mohla zbalit nielen 6 ale aj 600 sliviek a hlavne synčeka a 309x byť preč