icon

Problémy so zákernou švagrinou

junova
18. jún 2015

Pekný večer, už dlhšiu dobu mam problém s manželovou sestrou, mojou svagrinou. S mojím manželom majú vlazny vzťah, len sa pozdravia keď sa stretnú. Vždy mi hovoril, že je zlý človek. Ale ja naivka som chcela udržiavať dobré vzťahy. No dnes ma tak napálila, že som si ju zablokovala na Fb. Pred dvomi rokmi podviedla muža, opustila ho a ušla s detmi za frajerom. Mne vtedy pár krát napísal na Fb jej manžel ako sa máme, sťažoval sa na manželku, písal ako mu chýbajú deti. Bolo to čisto kamarátke. Ona mi dnes napísala, že keď opustila muža, som ho ja balila. Pritom som bola vtedy tehotná s druhým dieťaťom. Ďalej ide o to, že majú otca, ten žije v zahraničí. Má tu garsónku. Žijú tu traja súrodenci. Môj muž a jeho dve sestry. A ona len mne stále vypisuje, že nech nájdeme svokrovi podnajomnika. Že ona sa na to vysere. Už sme tam jedného mali ale po pár mesiacoch odišiel. Vsetky starosti hádže len na nás. Muža sa bojí, vypisuje len mne. Ale keď sa bude dediť, tam bude prvá. Keď som jej napísala, že prečo mame mať všetko na starosti len my, že aj pohreb ich mamy vybavoval a platil môj muž, odpísala mi, že nech si neberiem ich mamu do huby. Pritom som nič zlé nenapísala. Ešte sme ju aj doopatrovali. Ich otec chodí na Slovensko raz za rok a vždy mi vypisuje, že spať bude u nás. Už som z nej na nervy. Potom čo ma dnes obvinila z nevery s jej manželom som ju zablokovala na Fb a ani telefón jej nezdvihnem. Ako by ste sa bránili vy?

Strana
z2
miriam11
Odpoveď bola odstránená
lalinko2010
19. jún 2015

@junova ahoj, ty nemáš zákernú švagrinú, ty máš švagrinú ktorá s tebou manipuluje ako ty dovolíš, zákerná švagriná je niečo iné.
pokiaľ je tvoj manžel na tvojej strane, tak máš vyhraté.
ostatné nerieš.
keby si mala takú švagrinú ako ja, tak vtedy by si povedala že zákerná švagriná....lenže ja na svojej strane nemám manžela, ale tak to je iná kapitola...
inak blokovať niekoho na fb je také detinské....

junova
autor
19. jún 2015

@krissy1 Garsónka je písaná na svokra. Môj muž o nej hovorí ako o narušenej osobe.

lavinis
19. jún 2015

@junova ignorovat ju

junova
autor
19. jún 2015

@sissy27 Nemali sme takýto zlý vzťah od začiatku. Chcela som dobre vychádzať so svagrinami. Dovoľuje si ju mne posledné mesiace a je moja svagrina 8 rokov. Nikdy som s ňou nechodila na kavicky, na dovolenky, nezverovala som sa jej. Takže si nemyslím, že som hlúpa. Ale vďaka za názor.

matenka
19. jún 2015

@junova ja som svoju vyhodila z priateľov, a nemyslím, že je to detinské, niektorí ľudia proste nepatria do môjho života a nemienim sa s nimi zapodievať

junova
autor
19. jún 2015

@alaguema Ja som ju už zo života odstihla. Nikdy sme neboli kamosky, nenavštevovali sme sa, nechodili sme na výlety, ani na oslavy. Keď sme sa stretli, prehodili sme pár slov. Dovolovat si začala pár mesiacov dozadu.

junova
autor
19. jún 2015

@matenka Presne tak, ja som sa snažila s ňou vychádzať. Ale keď sa nedá, tak sa nedá.

junova
autor
19. jún 2015

@timea7 No veď to, ona je bez chrbtovej kosti. Ja som sa nikdy s ňou nekamaratila. Len som sa snažila s ňou slušne komunikovať. Ale nedá sa to.

junova
autor
19. jún 2015

@miriam11 Ale veď to som jej sto krst napísala. A písala mi stále. Urazala ma aj mojho manžela. Tak som ju odstihla.

junova
autor
19. jún 2015

@lalinko2010 Možno je to dedinské ale mňa nebaví stále čítať od nej správy, že som p a muž koko... Čo som mala robiť? Ísť na políciu? A je zákerná, do očí pekná a za chrbtom ťa ohovara a ubližuje kde môže.

jolinka
19. jún 2015

@junova myslim ze si nemas co vycitat...Ja som tiez taka povaha, ze mi to cele roky nedalo a snazila som sa vybudovat vztah so svojou svagrinou, ona nie je taky burlivy typ jak tvoja..u nej slo skor o uplnu lahostajnost, proste ona ma okrem vybraneho okruhu zvysok sveta v pazi...a ja som tiez ten zvysok...

A jak sprostej mi tiez cele roky trvalo, kym som definitivne opustila snazenie, lebo vsetok nas vztah bol len o mojej aktivite...ja volam, ja navstivim, ja pozvem...z jej strany vztah jedna velka nula, ani neublizi ani nepomoze 😖 😖 Ja som sa snazila aspon kvoli nasim detom nech maju bratranci sesternice vztah...ale aj to mala v pazi a jej deti to prebrali, tu povysenost, ci lahostajnost ci ako to nazvat. 😝 😝 😝

Paradoxne je to niekedy este horsie ako ten negativny zaujem. 😝 😝

lulula1990
19. jún 2015

@junova...nekontaktovat sa s nou, nevsimat si ju, fakt len v nevyhnytnych pripadoch. Nehnevaj sa, ale tvoja svagrina je sibnuta, obavam sa ze nema vsetkych 5 pohromade, toto predsa jedna dospela zena a matka ani nemoze vypustit z ust. Pripadne by som jej to povedala a tym s nou skoncila, nech si vstupi do svedomia, ale myslim, ze by to aj tak nepomohlo 😉 Predsa si nebudes s takouto mizernou zenskou nicit zivot, no nie ? 🙂

junova
autor
19. jún 2015

@lulula1990 Veď ja som jej včera napísala, čo si o nej myslím. Nenormálne ma vytočila. Ešte ma podozrievat z nevery s jej mužom. Chorá hlava to vymyslí. Včera som ju blokovala na Fb, potom mi chodili sms, že sa nemám hnevať a podobné keci. Neodpisala som a dnes som ju vymazala z mobilu. U mňa skončila. V júli má prísť svokor, sa s ním muž porozpráva.

lalinko2010
19. jún 2015

@junova nemala si si ju dať ani medzi priateľov na fb. Ja neviem niekedy mám pocit akoby to bolo o preteky kto má viac priateľov a podobne.
- Možno je to dedinské ale mňa nebaví stále čítať od nej správy, že som p a muž koko... Čo som mala robiť? Ísť na políciu? A je zákerná, do očí pekná a za chrbtom ťa ohovara a ubližuje kde môže - na základe čoho by si šla na políciu? napadla ťa fyzicky? Nie tak potom...
Ja poznám také že do očí pekná a za chrtom diabol, šak to mám vďaka manželovej sestre, tá môjmu mužovi tlačí do hlavy, že proti mne nič nemá a podobne, že to ja som k nej taká, ale keď ma stretne tak sa otočí a keď ideš s manželom tak ako líška....a mám ju na háka, v zásade chodí na môj dom keď ja tam nie som, už jej aj druhý brat povedal, že kde som ja, a prečo je tam ona? ale tak vraj mala cestu okolo a prišla na cigaretu, cestu okolo keďže dom máme v slepej uličke. a pritom moju švagriná 98% mesta nenávidí a 2% ľudí ju zbožňuje a to je jej rodina ale ona si myslí opak, že 98% ľudí ju zbožňuje a zvyšok nenavidí....
Jediné čo ti pomôže - ignoruj, to je ešte horšie ako keď akože komunikuješ a keď ti anpíše sms, tak to nečítaj, hneď vymaž.

junova
autor
19. jún 2015

@lalinko2010 Ja viem, že to bola chyba schváliť jej žiadosť o priateľstvo na Fb. Ale nikdy sme si nič súkromné nepísali. Možno len recepty sme si menili. Keď sme robili oslavy narodenín našim deťom, nikdy sme ju nepozvali. Ale tým, čo mi včera popísala u mňa skončila. Dnes mi prišli už štyri sms, hneď som ich mazala.

lalinko2010
19. jún 2015

@junova dobre si spravila, hneď vymaž sms a nedvíhaj keď volá.

timea7
19. jún 2015

@junova ak by ma urážala takými oplzlými výrazmi, ako si písala, tak by som ju bez milosti udala za urážanie. Myslím, že by sklapla a bol by pokoj. 😒

cacianka
19. jún 2015

@timea7 a k tomu jej takto písala SMS , takže dôkazy by boli ...

timea7
19. jún 2015

@cacianka práve preto, že by boli dôkazy.

junova
autor
19. jún 2015

@timea7 premýšľam nad trestným oznámením.

alyca
20. jún 2015

@junova ja mam prije.... aj svagrinu aj svokru. Jedine ignorovat, nekontaktovat sa, nestretavat sa, nevolat si, nemysliet na nu, .......

evica01
20. jún 2015

Nepises kolko mas rokov. Ak si mlada, budes to riesit dalej. Lebo neuveris aki su ludia hlupaci.
Ak si starsia, tak vies co mas robit. Nic.

alyca
20. jún 2015

@junova ale prosim Ta, policia nic neporiesi. To by si nemohla byvat na Slovensku. Najlepsi sposob je ten co tu pisali viacere dievcate, proste odignoruj ju.

junova
autor
20. jún 2015

@alyca veď ju ignorujem. Neodpovedam na sms, nedvíham telefón

junova
autor
20. jún 2015

@evica01 Mám 33 ale už som snáď dostala rozum a nebudem na ňu reagovať.

evica01
21. jún 2015

@junova chce to klud. Vyhod ju z hlavy, myslienok, mobilu... 🙂

cacianka
31. jan 2020

Skoro 5 rokov.
Este prudi svagrinka ?

Strana
z2