icon

Psík do bytu - za a proti

simaminka
13. okt 2016

Ahojte kočky mate niekto skúsenosť so psíkom v byte ku dvom malým deťom? Máme možnosť vziať si dvojmesačné šteniatko je krásne ale prosím uveďte ma do reality čo všetko to obnáša... 🙂

Strana
z4
brisilda
14. okt 2016

aj taketo steniatko z utulku sme mali v docaske / mal zapal moc. ciest a uzival atb . niekto ho surovo ako steniatko vyhodil na ulicu :( / no dlho u nas nebol 🙂 do tyzdna mu nasli milujucu rodinku 🙂

hettinka
16. okt 2016

psíka z utulku sa da aj adoptovať na diaľku, kupovať mu granule, chodiť ho venčiť a možno si ho vziať neskor, ked sa zoznámite. Ale malinké šteniatka v utulku dlho byť nesmú, uhynuli by na choroby...

dejw_sk
8. jan 2021

@lucinka511 väčšiu somarinu som v živote nepočul 🤦‍♂️, určite si do bytu nekupiš niakeho dinosaura to hej, ale menšie plemená sú uplne v pohode keď s ním ideš na prechádzku 3 krát denne aspoň na 2h to psovi bohato stačí....

gloglo77
8. jan 2021

U nas na Orave sme ako deti mali zvierat neúrekom - kravy, prasiatka, zajace, ovce, kozy, hydina... a samozrejme aj psa. Ale ten bol na dvore, žral kosti, zvyšky mäsa z obeda, mal vybeh, aj v blate a v snehu sa povalal... a volal sa DUNČO (pretože to bol PES... a pes má mať psie meno). 🐶

Denne sme boli na zahrade, lozili po stromoch, aj zabijačiek sme sa zučastnovali, po chlieve behali, kravy hladkali...
! ALE ! psa, mačky, zajace sme NIKDY do domu nebrali. Boli to zvierata a tie patria na dvor, do chlieva, kurnika...

Aj dnes chovame (uz pomenej) - deti sa vedia postarať, ovce podojiť, dať žrať hydine... Aj so psikom ideme na prechadzku, zašpinime sa... ale do izby, nedajbože do postele by som si ani toho najčistejšieho psa nevzala... tam patri muž a deti. 👦👶👧

Strana
z4