Pustili by ste dieťa do špinavej domácnosti na prázdniny?
Zaujíma ma názor, stačí áno/ nie. Pre mňa špinavá domácnosť. Všade omrvinky, všetko lepkavé, mastné, špinavé. Chladnička stále špinavá, v kuchyni plesne okolo umývadla, stôl špinavý od jedla. Podlaha aj tri týždne nepovysavana,neumyta. .. nechali by ste tam malé dieťa na prázdniny, nech tam spí, stravuje sa a td. ?
Nie
Nepotrebovala by som radu z MK. Nepustila.
@martinkatinka pýtam názor, nie radu...
Jasné že nie
Koľko rokov má dieťa?
V pohode
Nazor na co? Na tu domacnost alebo na to, ze sa sama nevies rozhodnut?
Pustila ak po tom tuzi.
Nad tymto by uvazoval len debil 🤮
Svokrovci?
Nazor na co? Na tu domacnost alebo na to, ze sa sama nevies rozhodnut?
@viestta na to či by si do takej domácnosti pustili dieťa. Veď je to napísané. Ja rozhodnutá som, ale s pochopením som sa nestretla.
Pustila
Ako oni nechápu tvoje rozhodnutie o tvojom dieťaťu ty nechápeš ich rozhodnutie o ich domácnosti. Boli by sme rýchlo porozprávaní.
Ide o rodičov ? Svokrovcov ? Dieťa je aké malé ? Ak by boli rodičia alebo svokrovci už vo svojom veku , tak ako prvé by som im tam pomohla upratať aj s dieťaťom . Samozrejme to závisí od toho veku , ja mám 2 a pól ročnú a veľmi rada upratuje , samozrejme upratuje ako upratuje , ale mokrou handrou pekne utrie stôl , vysáva , zametá , … a ja by som urobila tu kuchyňu na komplet a vysvetlila , že je tam mala … ja neviem , je tam veľa premenných
Ak by deti chceli ist,tak by som tam nabehla a upratala spolu s tymi co tam byvaju.
mam skusenost z okolia. nepustila na dlho, ale spolu s rodicmi tak na dve noci max.
(p.s. upratala by som, ak by dotycna osoba suhlasila. zial nie kazdy suhlasi a nie vsetko sa da upratat - napr. zazrate plesne.)
Podľa mňa je dôležitejšie to, o ako staré dieťa ide. Či sa budú vôbec zdržiavať s ním doma (alebo chodiť po výletoch) a či dieťa samé chce.
Lebo ak je problém len poriadok, a dieťa je staršie, tak to zase až tak strašne nie je (prežil to tvoj manžel bez ujmy, malo by aj ono). Ale keď je to malé dieťa, tak to by som asi váhala dosť.
Súhlasím, že treba napísať viac informácií.
Nie nepustila a hlavne uz moje 5r dieta toto vnima a ked sme sa raz v takej domacnosti ocitli na navsteve, tak sa ma po ceste domov pytala, ze co to bolo a preco tam bola taka spina a ze aj zachod bol spinavy 🙈 no a male dieta, kt este samo nevie kriticky zhodnotit a zje nieco aj ked mu to padne na zem, tak take by som uz vobec nepustila.
ked si rozhodnuta, tak je ti nazor anonymov na internete uplne zbytocny. Ci chces tym co ti tu napiseme "vytriet zrak" muzovi? Ak je to svokra, tak si uvedom, ze v tej domacnosti vyrastol tvoj muz a napriek vsetkemu si si ho vybrala, takze za take nebezpecne to tam nebude.
Podľa veku predsa. 3-ročné samé asi nie. 10-ročné ak samo chce tak skôr ano.
ked si rozhodnuta, tak je ti nazor anonymov na internete uplne zbytocny. Ci chces tym co ti tu napiseme "vytriet zrak" muzovi? Ak je to svokra, tak si uvedom, ze v tej domacnosti vyrastol tvoj muz a napriek vsetkemu si si ho vybrala, takze za take nebezpecne to tam nebude.
@viestta už som vyššie písala, že sa nejedná o svokrovcov... Neviem , čítaš či len rýpeš? A podľa mňa je teda úplne jedno či sa tá pleseň nachádza na kuchynskej linke mamky alebo svokry. Či u jednej je to v poriadku a u druhej už nie ?
Vies ze ho hepustis a potrebujes odobrenie z kona? Napis zltemu konikovi ten ti da nazor na tvoj dopyt😂
Ako tak celkom to nie je jedno. Ak je to pleseň u druhého rodiča dieťaťa, tak tam by som dieťa skôr pustila aj napriek nižšiemu veku. Ak je to napr u mojej mamy, sestry, tetky, sesternice… tam by som skôr uvažovala nepustiť
Schvalne si napisala par bodov ktore Ti vadia a vadili by kazdej matke takze vies ze Ti vsetky napisu ze nie 😄. Ci co si cakala ze napisu : ano pustila by som ich medzi plesne .. ?
Mala si napisat aj nieco pozitivne alebo viac informacii ako sa o dieta dokazu postarat a tak
Takto. Ked deti pustam na prazdniny k niekomu, skor ako omrvinky, okna a prach ma zaujima to, ako sa budu dotycni k dietatu spravat. Napr. ak ich vezmu na hrad, na kupalisko, tak v tej špine budu travit len minimalne casu.
Moji rodicia aj moja svokra maju domacnosti, kde by sa dalo zo zeme jest. No vladne tam citovy chlad. Deti su zbuzerovane za to, ked im niekde nieco kvapne.
Zavazilo by, aký ma vztah dieťa s rodinou, ku ktorej ide. Ak sa jedna o ľudí, ktorí moje dieťa ľúbia, tak by som sa nad nedostatkami v domácnosti povzniesla.
Pustila, lebo kazdy ma uroven upratovania a mieru cistory niekde inde. Co je u teba upratane, u druheho nemusi byt a moze predstavovat humus level milion...

Nepotrebovala by som radu z MK. Nepustila.