icon

Pustili by ste muža na dvojdňový zraz?

25. okt 2023

Ahojte baby, som tehotná a v danom čase budem v 20.tt. môj priateľ chce ísť na dvojdňový zraz áut do CZ, idu aj jeho kamaráti. Volal aj mňa ale necítim sa nato byť niekde na chate a tehotná. Zraz tvorí nejaký ten výlet a potom už len sedieť baviť sa s ľuďmi a popíjať samozrejme. Nemám problém keď ide s kamarátmi večer na pivo ale tento dvojdňový mi celkom vadí. Nechcem zbytocne histercit. Pustili by ste Vášho muža?

elysiacik
25. okt 2023

Veď nech ide, veď je dospelý, keď ty sa necítiš aby si s ním išla, tak nechoď. Ale jeho by som neobmedzovala, veď máš svoj rozum, vie čo má robiť, takže nejako by som to neriešila, máte každý nárok mať aj svoje aktivity 🙂

sona272
25. okt 2023

Pustiť ? A čo si si jeho mama ? Snáď je dospelý a svojprávny. A to, že si tehotná, nie je choroba môžeš ísť kľudne sa zabaviť a pokecať.

ma77
25. okt 2023

Jasné že pustila aj by som šla s ním veď to že si tehotná nie je choroba a ideš do čiech keby niečo nie do Izraela😁

januska12323
25. okt 2023

Ja by som išla s ním ak nemám žiadne problémy. Je to len obyčajný výlet s prespaním. Alebo nech ide sám, neviem prečo by si mala za neho rozhodovať.

akje
25. okt 2023

Ahoj @autorka.
Ja muza nepustam, ani on mna nepusta, jednoducho sa vzdy spolocne dohodneme na tom, ci v case nejakeho vyjazdu nemame spolu nieco naplanovane a ak nie, tak kazdy ide tam, kam chce 🙂

Ale kedze to mate takto nastavene. On teba pusta? Ak ano, nemyslim si, ze by to mal byt problem, ak si doverujete 🙂) ty si ho poznas najlepsie ;)

tianna
25. okt 2023

Jasné že pustila, nie si tesne pred pôrodom 😁

zrncita
25. okt 2023

ja by som ho pustila, ako vies volal ta s tebou, takze ak by si sla, asi by mu to teda nevadilo. preco sa vlastne bojis ho pustit? neveris mu, alebo preco ho vlastne pustit nechces

because
25. okt 2023

Moj muz je svojpravny. Nemám ho co,, púšťať,, nie je pes.. Jedine co vždy potrebujem je, aby sme logisticky po riešili bežné veci, inak som len rada ze budem mat cas sebecky vecer iba pre seba 😁😁😁

danajahotkova
25. okt 2023

Presne tak, jasné, že by som ho pustila. Nemám dôvod mu neveriť 🙂 Absolútne si dôverujeme, pustil on mňa bez problémov, takže by bolo odo mňa dosť sebecké, keby som mu to nejakým spôsobom zatrhla. :D

simca06022011
25. okt 2023

Chce ist = ide. Nemam co povolovat/dovolovat. Co bytam akoze robili? :DD Tehotenstvo nie je choroba, aby mal pri tebe sediet, alebo nebodaj aby som ja niekam nesla. Bola som aj na chate, aj hotely, aj dovolenke... Si uzi teraz, potom budes doma par mesiacov zavreta (ako nic strasne, len to porovnavam, zase nech nestrasim :DD) a s babatkom skor na nejaku chatu nepojdes ako pojdes.

denisah6
Autor odpoveď zmazal
tanyag
25. okt 2023

Ježiš ženy, už 2 strany o slove PÚŠŤAŤ, NEPÚŠŤAŤ, PES a neviem čo 🤣 aké ťažké je odpustiť si poznámku však? 😀
Autorka je najvyšší čas začať si zvykať na to, že muž nebude pri tebe každú noc. Nevieš, čo prinesie budúcnosť, či nezmení prácu, kde bude robiť nočné, či nepôjde niekam na služobku, alebo pracovať mimo...Ja keď som bola tehotná, vtedajší partner išiel na 2 týždne domov za rodinou, ja som nemohla, keďže som pracovala a dovolenku mi nedali a dokonca som ešte dozerala na správny chod našej reštaurácii (po mojej práci). To boli také suprové 2 týždne, kde som neriešila neporiadok, neriešila čo variť, neriešila nákupy 😀 oddýchla som si...Ak sa bojíš sama doma, choď na tú noc k rodičom, alebo nech niekto k tebe príde.
Na druhej strane poznám ženu, vydatú s deťmi, ktorá za každým, keď jej muž má nočnú, sa s 2 deťmi dotrepe k mame do 2i bytu (kde žije ďalších 5 osôb)...lebo ona sa sama s deťmi doma bojí...

vieronika14
25. okt 2023

Ano pustila

louise
25. okt 2023

Pravdaže pustila, nikdy som s tým problém nemala. Môj sa vždy opýta, ale skôr kvôli nejakému programu rodinnému, nie že by si vyslovene pýtal dovolenie ísť.

dskjhfdlkdjhl
25. okt 2023

Pustit/nepustit mozes dieta. Ale partnera? 😝

ibajaanikiny
25. okt 2023

Pustila?a co,je nesvojpravny a nema obciansky?veris mu alebo neveris. Vsak ta volal a pokial nemas problemy,tehotenstvo nie je choroba. Tehotna (bezproblemovo) som chodila po horach na lahsie tury,vylety,stretka so spolocnymi znamymi…kde je teda problem?ci tehotenstvo znamena vyslovene sediet na zadku a ziadat to aj od muza?

beronsche
25. okt 2023

Ja muza nikde "nepustam". Je dospely a svojpravny.
Ak chce niekam ist (alebo aj ja) normalne sa o tom bavime, ale priepustku si neudelujeme. Hadam sme dospely zodpovedny ludia a chapeme, co je vhodne a co nie..

Na tvojom mieste si v tom case urobim vlastny program a oddychnem si. Ale, ked tak rozmyslam, v 20tt by som zrejme Isla tiez..

miriam11
Odpoveď bola odstránená
beronsche
25. okt 2023

@tanyag aj ja sa v noci sama s detmi doma "bojim".. 🤪😂
Teda skor ide o neprijemny pocit ako strach.
Ale trepat sa netrepem nikdy nikam, akurat horsie spim..

deti95060810
25. okt 2023

jasné nech ide keď chce...

kvetinka75
25. okt 2023

@beronsche istý čas som sa aj ja bála. aj zátarasy za dvere robila. Raz muž prišiel domov skôr, ja som ešte spala a nemohol sa dostať do bytu 😂. potom som si zvykla

bamblbi
25. okt 2023

Skôr si polož otázku? Potrebuje vôbec povolenie? Manžel nie je 14rocny chlapec, ktorý potrebuje mamino zvolenie, napriek tomu, ze je ženatý je to vzdy svojpravny clovek dúfam. V manzelstve musi byt dôvera ale tak skutočná aby ste mohli slobodne žiť a užívať život.

bmolko
25. okt 2023

On býva chudák v Ilave?

vilma7
25. okt 2023

Keby chcel, nech ide. Ja manžela púšťať nemusím, nie je moje dieťa. Je to dospelá a svojpravna osoba. Ešte n som mu aj pobalila 🙂.

majkakvet
25. okt 2023

Histercis.

majerhka
25. okt 2023

@vilma7 ako tak nepoviem je fajn sa opytat, ale ako aby som taketo vylety muzovi zakazovala, tak to ako kde sme. chapem ze autorka moze byt z tehu precitlivela, ale ved ju volal so sebou, tak mohla kludne povedat, ze pojde

dundulica
25. okt 2023

@h2 úplný súhlas

alickapusinka
25. okt 2023

ON si musí pýtať od teba povolenie aj ja mám muža ale odtiaľ potiaľ. ON nie je moje dieťa ja nie som jeho tútor. TY ho nikam nemáš čo pustiť ON je svojprávny OP má predpokladám že vek 18 už asi tiež mal tak nevidím dôvod čo TY ho máš púšťať nie je tvoje sopľavé decko že či ma ísť alebo nemá ísť na výlet A okrem toho ťa volal zo sebou ak by si bola dajme tomu 7/ alebo v 8 mesiaci nepoviem ale vo 4.Však ísť môžeš volal ťa bolo by sebecké že aj napriek tomu ťa volal a nechceš ísť že ON nepôjde prečo by nemal ísť.

h2
25. okt 2023

@vilma7 Tieto dve vety hneď za sebou ale vyznievajú tak trochu úsmevne 😂 : "Je to dospelá a svojpravna osoba. Ešte n som mu aj pobalila 🙂."

rebrambora
25. okt 2023

Ja by som isla s nim. Kazdopadne ale mi pride komicke sa pytat, ci by som dospeleho svojpravneho cloveka niekde pustila 😀