Pustili by ste muža na dvojdňový zraz?
Ahojte baby, som tehotná a v danom čase budem v 20.tt. môj priateľ chce ísť na dvojdňový zraz áut do CZ, idu aj jeho kamaráti. Volal aj mňa ale necítim sa nato byť niekde na chate a tehotná. Zraz tvorí nejaký ten výlet a potom už len sedieť baviť sa s ľuďmi a popíjať samozrejme. Nemám problém keď ide s kamarátmi večer na pivo ale tento dvojdňový mi celkom vadí. Nechcem zbytocne histercit. Pustili by ste Vášho muža?
Jasne ze pustila,aj ked je to blby vyraz 🙂 moj priatel chodi s kamaratmi kazdy rok k moru na par dni,ide aj na chatu na par dni.. no proste hoci co..v lete bol vo Francuzsku sice pracovne ale vecere mal volne, to som bola cca 17 tyzden tehotenstva? Po pravde,som si kusok oddychla od neho😁😁
Môjho manžela kľudne aj na týždeň, aj s modelkami. Lebo mu absolútne verím. Bývalého by som "nepustila" ani do obchodu lebo tam bola dôvera nula bodov. Opodstatnene.
Tiez som sa pousmiala nad slovkom pustila 😀
Jasne nech ide a nech si to uziju s kamosmi, nevidim natom nic zle. A ja by som isto s nimi nesla, zraz auto a particka chlapov? Nie dakujem 😀
Preco Ti tentk vadi? Skus si co najkonkretnejsie zopakovat a k odpovedi sa opat spytaj - preco. Opakuj aspon 5x. Nasledne svoje obavy /najhorsie scenare (co najhorsie sa moze stat..) prediskutuj s priatelom...
Ano, kazdy rok chodime na dovolenky - jednu spolocnu rodinnu a 2. kazdy zvlast. Ja nakupy+ welnes v zahranici s kamoskami. On s kamaratmi adrenalin v zahranici.
Ake pustili??? A co je moj poddany alebo otrok, ze ho mam JA pustat? Alebo je na vojne a caka odo mna priepustku?? To co je za blby postoj? Pokracuj a odide ne na dva dni ale na stalo, ak ma rozum
Samozrejme, ze áno. Nepotrebuje odo mňa priepustku ....
Este dodam, to ze ty si tehotna a chces sediet doma na riti je len a len tvoj problem. Tehotenstvo nie je choroba
Jaj bože. No UKAMENUJTE ma za slovo pustiť. Prečo ste hneď také zlé? Ja nie som žiaden zlý človek, len sú niektoré veci pre mňa nové a nevedela som ako správne zareagovať. Povolenie si nepýta nikto z nás obaja si povieme keď sa niekam chystáme. Ja mam 25 rokov. Je to pre mňa nové a zľakla som sa a v podstate ani neviem čoho. Nikto nepovedal ze je nesvojpravny alebo pod. Len pred tehotenstvom sme takéto zrazy trávili spolu a teraz ma síce volal ale mne sa moc nechce ísť po chatách v tehu. Tak preto ma to trosku vykolajilo, že tam pôjde sám aj napriek tomu, že ma volal so sebou. Ďakujem za pochopenie
A co ze mas 25 rokov? Nevies spat sama v posteli??
Ak ti môžem úprimne poradiť, prekonaj sa a choď. Keď porodíš, možno by si aj rada išla, kamkoľvek, ale nebudeš môcť, alebo len s veľkými obmedzeniami. Uži si to, kým je čas. Bude tam dobre, uvidíš.
@zoeeoz áno presne tak neviem. Ľutujem ťa. Musíš byť veľmi smutný človek vo svojom vnútri. Ani ma nepoznáš a bavis sa so mnou ako s handrou. Smutné
@h2 ďakujem, rozmýšľam ze by som možno aj šla. Len som na rizikovom. Tak mam v sebe strach aby náhodou niečo...
Muž nie je monogamny tvor a nikdy nebude. Čím skôr si to ženy uvedomia,tým spokojnejší život budú mať. (Bez mužov).
Ahá, tak to je iná vec. Myslela som, že bezproblémové tehotenstvo.
:D hormony ti riadne udieraju na hlavu, dufam teda ze hormony pre dobro manzela…herecky vykon mas 5* z 5 :D
@zoeeoz aspoň sa správam k ľuďom aj k cudzím s rešpektom nech sú akýkoľvek.
Tak to ta vyvediem z mieri, clovek co respektuje nerozdava psychoanalyzy…toto ti nevyslo 🙂
@zoeeoz nevadí. Ja som spokojná, že ty si spokojná. Máš pravdu. Je to všetko tak ako si napísala.
Teda z omylu*
@nikiki29 len aby tá ,,skala,, o 9 mesiacov nevolala že bude mať malé skalky 😁😁😁
Ja by som môjho "pustila", aj kufre by som mu pobalila, veď to by boli dva dni voľna aj pre mňa 😃
Ak chce, nech ide. Keby mu to zakazes, ostane doma?
Ja by som sa tehotná tam určite netrepala.
Cakam o tyzden prispevok. Muz ma tehotnu podviedol na zraze.
Fuuu uz pri tomto rozhovore sa vykazuje stockholmsky syndrom? Tak to good luck pre teba do zivota s tymto postojom 🙂 a aj muzovi vela sil
@mamamasama nie je šanca že by sa to dozvedela, veď tam budú aj tak Len šťastne zadaní jeho kamaráti, určite nikto z nich nenavrhne že večer pôjdu za babami keď budú mať v krvi už nejaké to promile 😏 to robia len pubertáci , takéto správanie už skoro vymizlo medzi mužmi v manželstve 😏😁 Prepáč za môj Sarkazmus 🙏
@mamamasama 😆😆😆😆 neblázni,ten bude doživotne túžit len po jej škatuli,však ona má "rozhodovaciu moc" a kľúče od klietky,kedy púšťať či nepúšťať tigra do voľnej prirody 😆

A co ma 10 rokov?Akoze mu nedovolis a hotovo?Nie,mojho manzela ja nikam "nepustam" a on "nepusta"mna.My si oznamujeme,sme dospeli ludia.Nie sme rodic a dieta ani siamske dvojcata ale manzelia.