icon

Pustili by ste muža na dvojdňový zraz?

25. okt 2023

Ahojte baby, som tehotná a v danom čase budem v 20.tt. môj priateľ chce ísť na dvojdňový zraz áut do CZ, idu aj jeho kamaráti. Volal aj mňa ale necítim sa nato byť niekde na chate a tehotná. Zraz tvorí nejaký ten výlet a potom už len sedieť baviť sa s ľuďmi a popíjať samozrejme. Nemám problém keď ide s kamarátmi večer na pivo ale tento dvojdňový mi celkom vadí. Nechcem zbytocne histercit. Pustili by ste Vášho muža?

maminkadeticiek
25. okt 2023

A co ma 10 rokov?Akoze mu nedovolis a hotovo?Nie,mojho manzela ja nikam "nepustam" a on "nepusta"mna.My si oznamujeme,sme dospeli ludia.Nie sme rodic a dieta ani siamske dvojcata ale manzelia.

alexandraas
25. okt 2023

Jasne ze pustila,aj ked je to blby vyraz 🙂 moj priatel chodi s kamaratmi kazdy rok k moru na par dni,ide aj na chatu na par dni.. no proste hoci co..v lete bol vo Francuzsku sice pracovne ale vecere mal volne, to som bola cca 17 tyzden tehotenstva? Po pravde,som si kusok oddychla od neho😁😁

tanyag
25. okt 2023

@beronsche ja som sa bála, keď sme bývali v dome 😀 ale odkedy bývam v paneláku, nebojím sa 😁

svokrinjazykmonika
25. okt 2023

Môjho manžela kľudne aj na týždeň, aj s modelkami. Lebo mu absolútne verím. Bývalého by som "nepustila" ani do obchodu lebo tam bola dôvera nula bodov. Opodstatnene.

sandrasstini
25. okt 2023

Tiez som sa pousmiala nad slovkom pustila 😀
Jasne nech ide a nech si to uziju s kamosmi, nevidim natom nic zle. A ja by som isto s nimi nesla, zraz auto a particka chlapov? Nie dakujem 😀

sasesoe
25. okt 2023

Preco Ti tentk vadi? Skus si co najkonkretnejsie zopakovat a k odpovedi sa opat spytaj - preco. Opakuj aspon 5x. Nasledne svoje obavy /najhorsie scenare (co najhorsie sa moze stat..) prediskutuj s priatelom...

zuzinka888
25. okt 2023

Ano, kazdy rok chodime na dovolenky - jednu spolocnu rodinnu a 2. kazdy zvlast. Ja nakupy+ welnes v zahranici s kamoskami. On s kamaratmi adrenalin v zahranici.

zoeeoz
25. okt 2023

Ake pustili??? A co je moj poddany alebo otrok, ze ho mam JA pustat? Alebo je na vojne a caka odo mna priepustku?? To co je za blby postoj? Pokracuj a odide ne na dva dni ale na stalo, ak ma rozum

martinka13
25. okt 2023

Samozrejme, ze áno. Nepotrebuje odo mňa priepustku ....

zoeeoz
25. okt 2023

Este dodam, to ze ty si tehotna a chces sediet doma na riti je len a len tvoj problem. Tehotenstvo nie je choroba

autor
25. okt 2023

Jaj bože. No UKAMENUJTE ma za slovo pustiť. Prečo ste hneď také zlé? Ja nie som žiaden zlý človek, len sú niektoré veci pre mňa nové a nevedela som ako správne zareagovať. Povolenie si nepýta nikto z nás obaja si povieme keď sa niekam chystáme. Ja mam 25 rokov. Je to pre mňa nové a zľakla som sa a v podstate ani neviem čoho. Nikto nepovedal ze je nesvojpravny alebo pod. Len pred tehotenstvom sme takéto zrazy trávili spolu a teraz ma síce volal ale mne sa moc nechce ísť po chatách v tehu. Tak preto ma to trosku vykolajilo, že tam pôjde sám aj napriek tomu, že ma volal so sebou. Ďakujem za pochopenie

zoeeoz
25. okt 2023

A co ze mas 25 rokov? Nevies spat sama v posteli??

h2
25. okt 2023

Ak ti môžem úprimne poradiť, prekonaj sa a choď. Keď porodíš, možno by si aj rada išla, kamkoľvek, ale nebudeš môcť, alebo len s veľkými obmedzeniami. Uži si to, kým je čas. Bude tam dobre, uvidíš.

autor
25. okt 2023

@zoeeoz áno presne tak neviem. Ľutujem ťa. Musíš byť veľmi smutný človek vo svojom vnútri. Ani ma nepoznáš a bavis sa so mnou ako s handrou. Smutné

autor
25. okt 2023

@h2 ďakujem, rozmýšľam ze by som možno aj šla. Len som na rizikovom. Tak mam v sebe strach aby náhodou niečo...

anita6666
25. okt 2023

Muž nie je monogamny tvor a nikdy nebude. Čím skôr si to ženy uvedomia,tým spokojnejší život budú mať. (Bez mužov).

h2
25. okt 2023

Ahá, tak to je iná vec. Myslela som, že bezproblémové tehotenstvo.

zoeeoz
25. okt 2023

:D hormony ti riadne udieraju na hlavu, dufam teda ze hormony pre dobro manzela…herecky vykon mas 5* z 5 :D

h2
25. okt 2023

@anita6666 Už len ty si nám tu chýbala so svojimi "životnými skúsenosťami". 🙄

autor
25. okt 2023

@zoeeoz aspoň sa správam k ľuďom aj k cudzím s rešpektom nech sú akýkoľvek.

zoeeoz
25. okt 2023

Tak to ta vyvediem z mieri, clovek co respektuje nerozdava psychoanalyzy…toto ti nevyslo 🙂

autor
25. okt 2023

@zoeeoz nevadí. Ja som spokojná, že ty si spokojná. Máš pravdu. Je to všetko tak ako si napísala.

zoeeoz
25. okt 2023

Teda z omylu*

katkazocele
25. okt 2023

@nikiki29 len aby tá ,,skala,, o 9 mesiacov nevolala že bude mať malé skalky 😁😁😁

jesenzima
25. okt 2023

Ja by som môjho "pustila", aj kufre by som mu pobalila, veď to by boli dva dni voľna aj pre mňa 😃

ankare
25. okt 2023

Ak chce, nech ide. Keby mu to zakazes, ostane doma?
Ja by som sa tehotná tam určite netrepala.

mamamasama
25. okt 2023

Cakam o tyzden prispevok. Muz ma tehotnu podviedol na zraze.

zoeeoz
25. okt 2023

Fuuu uz pri tomto rozhovore sa vykazuje stockholmsky syndrom? Tak to good luck pre teba do zivota s tymto postojom 🙂 a aj muzovi vela sil

katkazocele
25. okt 2023

@mamamasama nie je šanca že by sa to dozvedela, veď tam budú aj tak Len šťastne zadaní jeho kamaráti, určite nikto z nich nenavrhne že večer pôjdu za babami keď budú mať v krvi už nejaké to promile 😏 to robia len pubertáci , takéto správanie už skoro vymizlo medzi mužmi v manželstve 😏😁 Prepáč za môj Sarkazmus 🙏

anita6666
25. okt 2023

@mamamasama 😆😆😆😆 neblázni,ten bude doživotne túžit len po jej škatuli,však ona má "rozhodovaciu moc" a kľúče od klietky,kedy púšťať či nepúšťať tigra do voľnej prirody 😆