Pustili by ste muža na dvojdňový zraz?
Ahojte baby, som tehotná a v danom čase budem v 20.tt. môj priateľ chce ísť na dvojdňový zraz áut do CZ, idu aj jeho kamaráti. Volal aj mňa ale necítim sa nato byť niekde na chate a tehotná. Zraz tvorí nejaký ten výlet a potom už len sedieť baviť sa s ľuďmi a popíjať samozrejme. Nemám problém keď ide s kamarátmi večer na pivo ale tento dvojdňový mi celkom vadí. Nechcem zbytocne histercit. Pustili by ste Vášho muža?
Keď som bola v 19. týždni s prvým diaťaťom, muž šiel s partiou na 10dňový splav do Slovinska, keď som bola tehotná s druhým dieťaťom, muž pravidelne lietal do zahraničia na 3-4 dni pracovne, keď som bola tehotná s tretím dieťaťom, muž pravidelne chodieval s naj kamošom na túry 🤷♀️. Zas, keď mal syn rok, šla som s partiou kamošov na chatu ja, odkedy máme deti viac, chodím pravidelne kade tade s kadekým, manžel tiež tak. Obaja potrebujeme psychohygienu a obaja fungujeme aj samostatne nie len spolu. Je to veľmi super a som rada, že si nemusím od chlapa pýtať povolenie, rovnako ako on. Len sa musíme dopredu dohodnúť a zladiť programy, toť vsjo.
@yoxinka Veru tak, ta psychohygiena je sakra dolezita a utuzuje aj manzelstva, aj vztahy s detmi, proste cele rodiny.
Autorka,
nepises, ako dlho s priatelom chodis, ale ak chapem, poznas ho natolko, ze vies, ze je to slusny clovek so zasadami. V tom pripade (vsak aj preto si s nim vo vztahu) mu doveruj a dopraj mu aj cas bez teba.
Je totiz uplne jedno, ci clovek je bez partnerky hodinu, ci pocas dna, ci tri dni, ci tyzdne... ak raz muz nestoji za nic, ono sa to prejavi.
@katkazocele 🤣 toho sa našťastie nebojím 😊
Rozhodne to potrebujú obaja partneri raz za čas 😀 Každý potrebuje mať svoj priestor, svoje aktivity, trávenie voľného času mimo domu. Z toho ti môže aj prepnúť 😀
Inak na margo styroch stran pustania. Je to blbo zvolene slovo, ale v partnerste je myslim normalne, ked ludia zdielaju svoje plany a umysly, a pytaju sa partnera na nazor. Ja si tiez nepytam povolenie od muza, ale oznamim mu, ze niekam idem. Ak by mal s tym nejaky velky problem, prehodnocujem a zvazujem, ci ma pravdu a podla toho sa zariadim. Uz nie sme samostatne jednotky a dost ma vytaca, ked si muz robi programy bez mojho vedomia. Potom som nutena😂robit to iste, ale takto by to v idealnom partnerstve nemalo byt
@majlo1234 Ale ja si myslim, ze asi nikto tomu tu nechape tak, ze len oznamim a kaslem na vyjadrenie partnera. Proste vo vztahu komunikujeme a snazime sa respektovat aj osobny priestor toho druheho. Ak zena muzovi nedoveruje, vnima ako ako "rizikoveho", to sa riesi este pred manzelstvo rozluckovou party s nim 😉 Lebo vztah bez dovery nedokaze fungovat.
vas problem bude asi vacsich rozmerov, nie len tento zraz https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/priatel-beha-s-kamaratmi-2/
Tak v prvom rade by som riesila to ze ho ,,pustas,, ved je snad dospely
moj muz isiel na 2 noci mimo domu ked som mala cca 2-3 tyzdne pred terminom chodia kazdy rok kamosi spolu z hokeja
Jasne. Aj by som ho pobalila a zakývala mu pri odchode 😃 Netreba sa chovať ako harpia a stíhačka, veď sa o nič zlé nejedná.
Môj muž chodí aj na takéto akcie, aj ja, máme v tom jasno, musíme mať aj svoj program aby nám vzťah fungovať, nikto sa nikoho nemusí pýtať na nejaké povolenie alebo čo 🙂
Už len slovné spojenie PUSTILI BY STE MUŽA???to ako on je nesvojpravny alebo tvoje dieťa že ho musíš pustiť???to fakt?veď keď chce pôjde a nebude si od teba pýtať povolenie
Ano pustila.
Ahoj ano, určite by som ho pustila. Tak ako aj tu tak aj on potrebujem nejak vypnúť. To ze sa zabaví a priateľmi nie je nič zlé. Môj muž tak tiež ide, vždy sa mi ozve co a ako, popyta sa na mňa a ja som spokojná že sa dobre zabaví a vždy keď príde sa o to viac naňho teším . A ak ta sam zavolal tak by som iste išla, prospeje ti to. Nedá sa len stále sedieť doma.
Tak pokial nemas doma dalsie 2 male deti, tak jasne ze nech ide.
Pozri, každý to má inak. Ja si osobne myslím, že veci v partnerstve majú fungovať po vzájomnej dohode. Boli okolnosti, keď som nesúhlasila s jeho odchodom preč. Mám právo povedať svoj názor a on, ak si ma váži, mal by ho brať do úvahy. To neznamená, že mi musí vyhovieť, ale môžme sa o názoroch a dôvodoch porozprávať a dôjsť k riešeniu, ktoré bude vyhovovať obom. Toľko k téme "pustím/nepustím" všeobecne. Nuž a k Tvojej situácii... Z toho, čo píšeš, je to niečo nové pre vás oboch byť od seba takto, takže asi sa v tom necítiš úplne komfortne. No život prináša nové situácie a najlepšie je ich prijať. Určite vieš takúto príležitosť využiť pre seba 😉
Ty si jeho maminka a on má 5 rokov? Že sa pýtaš, či ho máš pustiť? Je dospelý a svojprávny a ty nemáš právo mu niečo prikazovať a zakazovať...Ak chce, nech ide...Keď sa bábo narodí, tak pôjdeš ty... Problém vyriešený 😝
Mas 25 rokov a zkakla si sa ze budes 2 dni sama? Zvykaj si, s dietatom budes sama castejsie. Zraz aut, to mete pekny spolocny konicek, idu vsetky manzelky? Ak nie dajte stretko v meste uzite si kino nakup veceru....
2 dni su nic.
Ja som par rokov dozadu zhanala mojmu manzelovi letenky aby siel s kamaratmi do Thajska na dovolenku. Takze ano na 2 dni by som ho pustila kedykolvek. Aj on mna pusti ked chodim na koncerty kade tade po Slovensku a neriesi. Doveruje mi. 🙂
Jasné ,že pustila ..nie som predsa jeho mama ,ale partnerka a mala by som mu dôverovať .Je dospelý a vie sa o seba postarať .Nemyslím si ,že ty máš nejaké právo ho pustiť / nepustiť .On sa samozrejme môže ,alebo mal by sa ,opýtať na tvoj názor ,ale to je asi tak všetko .
Nemala by som s tým problém. Samozrejme ale s tym,že môj muž nechodí každý vikend niekam. Takže raz za čas nech si ide. Ja som mala mesiac pred pôrodom a muž bol na týždeň v korei. Síce pracovne, ale mohol to odmietnuť,ak by som mu povedala, nech zostane doma. No ale taká prilezitost sa nenaskytne každý deň. Tak bol,videl,zažil,všetci sme to zvládli a prežili a o 3 tyzdne som rodila.

@mamamasama prosim ta, nato aby ju podviedol nemusi ist na zraz do ciech ale vedla k susede staci skocit. Ked niekto z partnerov chce podviest urobit to, nemusi ist ani na vylet.
A autorka ak si na rizikovom tak snad nemas ani len pomyslenie ist do cr na zraz aut…ukludni sa, ako som pisala vyssie, ak by ta chcel podovest fakt sa nemusi trepat co ciech ak sa toho obavas.
Vyloz nohy, pusti filmy citaj knizku a zrelaxuj