Pustiť si ho do života?
Baby, potrebujem vyriešiť dilemu, respektívne som príjemne v šoku a potrebujem nestranný pohľad. Ja mam 33, ten o kom je toto ma 35. Cize nie sme poblaznene decka, mame odzite. Bude do dlhsie. 🙂 Pred cca mesiacom som videla na zoznamke chlapa, bol to kedysi moj sused, ked som byvala v obci kde aj on. Kúsok od BA. Nepoznali sme sa, stretavali sme sa na ihrisku kde sa hrali decka. My sme sa max pozdravili. On mal priatelku a syna, ja manzela a dcerku. Bolo to cca 6 rokov dozadu. Kedze sa mi uz vtedy pacil - proste pekný chlap a skvely otec podla spravania co som odpozorovala - no nepozriem sa? 🙂 Napisala som mu. Matne si ma pamatal. O to prijemnejsie bolo zistenie, ze je tiez single, s matkou syna uz nezije par rokov, od posledneho vztahu je vyse roka single. Ja som na tom uplne rovnako. Komunikácia bola super, prijemna, dlhe hodiny sme si vedeli pisat. Zacala som sa namotavat, pozval ma aj von, ale bala som sa. Myslela som, ze je to len virtualne a cele sa to pokazi ked sa stretneme. Napisali sme si cca 1 max 2x do tydzna a ja som bola radsej stroha. Zavolal ma 2x von na kavu, ja som nemohla / nechcela tak to cele padlo. Odmlcal sa. Nedalo mi to a ked som mala cas, spontanne som mu napisala, ci nema dnes cas. Mal a stretli sme sa. Bol to on. Len starsi a krajsi. Baby, jemne sediny fakt chlapom seknu. 🙂) Nechcela som sediet niekde v podniku, tak som navrhla prechadzku. Z max hodinky co som planovala to boli tri hodiny. Celé to bolo mile, nevinne, pokec, pusa na lice na koniec a kazdy domov. Pisal mi, ze bolo fajn, ze ma rad uvidi a ja som sa dako zablokovala. Bol naozaj fajn chlap, mily, pekny, len som sa bala co dalej. Zacala som odpovedat stroho, obcas som neodpisala a on to samozrejme sekol. Necudujem sa mu. Po 3 tyzdnoch odmlky z jeho strany, som mu po 2 poharoch vina (na odvahu) napisala. Vysvetlil mi, ze sa stiahol, lebo nie je typ chlapa co otravuje zenu, vola ju dokola na rande, ked citi, ze ta zena nema zaujem. Citila som sa ako... lebo ano, ja som to pokazila. Uplne som to chapala. Pisali sme si asi 2 hodiny, nakoniec ma zas pozval von cez tyzden, ze sa o tom porozpravame. Ja som mu napisala, ci nechce prist teraz. Bol piatok, skoro pol noc. On bol na drinku u suseda, soferovat nemohol, tak som myslela, ze je to taky vystrel do tmy. Napísal mi, aby som mu dala adresu, ze do 50 minut je u mna. Ten blazon si zavolal taxik, na pumpe kupil vino a kedze zijeme od seba cca 40 km, zaplatil skoro 70 euro za odvoz. Ale prisiel. A vtedy sa zacal najkrajsi vikend mojho zivota po X rokoch. Povodne som ho chcela dostat len do postele (fakt je to matroš, musela som) :D a ratala som, ze bude trapne rano a utecie po sexe domov. A tym to ukoncime. O to to bolo krajsie, ked som mu len tak spomenula, ze cely vikend idem kupovat stavebniny, podlahy, potrebujem vybrat kuchynu, nabytok a pod (prerabam dom) a ci by mi nepomohol. Hned suhlasil. Cely vikend sa mi venoval, riesil so mnou veci, dokonca zjednal lepsiu cenu v obchodch a usetril mi cez 1000 eur, lebo nieco malo inu sazru vyrobku (proste chlap), sli sme na vylet, obed, vecer netflix, nekonecne sa rozpavali do 5tej rana... Ja som musela do firmy, ale zaroven som musela po dake veci, tak siel po to on miesto mna, lebo by som to nestihala... Ked mal byt drsny bol, ked mal byt vasnivy tak bol a do toho bol strasne jemny. Len tak ma medzi podlahami v obchode pobozkal, chytil ma za ruku v aute ked soferoval, vecer ma asi hodinu a pol skrabkal pri filme. A cely vikend mal take chlapcenske smejuce sa oci. Nehovorim, ze som sa zamilovala (nemam 20 a neverim v princa bielom koni, som realistka), len mi to vyrazilo dych. Nic take som nezazila. Taketo spravanie, pozornost, jemnost a zaroven drsnost v jednej osobe a tolko orgazmov za hodinu :D. Humor, hodiny smiechu. Teraz neviem ako dalej. Obaja mame firmy, podnikame, obaja mame deti on ma syna ked ja nemam dceru a naopak. Neviem, co robit. Sami sme max kazdy druhy vikend, len ja niekedy robim aj cez vikendy, cez tyzden praca a dieta. Fakt citim, ze je ten "pravy", len neviem ako to uchopit cele. Nechcem zacat na neho tlacit, chcem ho dalej spoznavat a zaroven chcem byt cim viac s nim. On je podla mna otvoreny moznostiam, je rozumny. Bojim sa, ci to vieme dat dokopy, nechcem sa do toho vrhnut po hlave a po tyzdni zoznamovat decka... Potrebujem nestranny pohlad na vec... Ako dalej?
Milá autorka, veľmi veľmi veľmi veľmi Ti to prajem.
Užívaj plnými dúškami a na neprajníkov tu či inde sa vykašli. Zla je už aj tak dosť a dobro sa dá rozsievať len láskou. Takéto niečo prajem úplne každému....kto si to naozaj zaslúži. Áno, sú aj páry, vzťahy, kde to funguje aj takto, aj napriek tomu, čím nás poznačil život a práve preto sa toho netreba vzdávať a dať všetkému šancu.
Aj napriek tým strachom a obavám. Je to určite ten najkrajší pocit v živote. Láska nemá hranice !!!! 🙏❤
To bolo super čítanie 😁😁😁..... taká sila, vášeň 👍..... dajte sa dokopy... on chce a ty tiež
Takto ... prečo hneď potrebujes dačo riešiť a dávať nálepky
Ste mali jeden víkend a ty už riešiš pomaly sťahovanie
Veď si preboha užívaj život ako ide a hotovo
Skús si predstaviť seba o 10 rokov s tým, že si nepočúvla srdce a neskúsila to…
Lebo ľudia najviac ľutujú to, čo neurobili…. lebo ak to skúsiš a napriek všetkému sa to pokazí, neostane v tebe otázka “čo ak?”
Žiješ iba raz dievča… napísala si, že to bol najkrajší víkend v živote… aj keby mal prísť len ďalší najkrajší mesiac, stojí to za to…
Držím palce! ♥️
@bambinomio99 vobec neriesim stahovanie. 🙄 proste som toto nikdy nezazila a potrebovala som to dostat zo seba, lebo som strasne prijemne zmatena
Nemáš čo stratiť....len dcéru by som do toho ešte neťahala . Uzivajte si to čo je medzi vami len sami.
@lala123 tak samozrejme nechcem hned tahat deti, len zial ako som pisala - deti mame naopak a ak sa chceme vidiet castejsie, jedine s detmi
Ja síce nemám moc peknú mienku o väčšine chlapoch (aspoň si to priznám 🙃)... Ale šla by som do toho.. Opatrne, bez veľkých očakávaní, užívala by som si prítomný okamih, deti by som asi zatiaľ nezoznamovala.. a čas ukáže.. Držím palce ❤
@estrella5 no ja som bola na tom podobne. co chlap - to chodiaca katastrofa - bud bez penazi, lenoch... ale tento je uplne iny
@didi2102 tak to mame dane sudne, aj on to ma cez sud, ale všetko sa da keď sa chce 🙂 uvidime 🙂 kazdopadne po dnesku co spravil ho chcem aj keby traktory padali!
@didi2102 ako som pisala, pomahal mi s vyberom veci do domu. mala som vyhliadnutu jednu dlazbu, ktoru mi navrhol architekt. lenze v obchode tu dlazbu nemali, resp. mali jej velmi malo. mohli to objednat ale trvalo by to 3 - 4 tyzdne a mne maju prist robotnici buduci tyzden. mohla som si vybrat inu, ale ta bola fakt carovna! bola som z toho smutna, sklamana... pozerala som to vsade a bola len na objednavku. Dnes mi doobeda volal, ze kolko mam casu cez obed, ze sa musime stretnut a je to dolezite. Ja ze si hodinku - dve viem najst ale chcela som vediet o co ide. On len ze, nieco pre teba mam, za 20 minut som u teba v praci. Prisiel a povedal len - sadaj, musime to stihnut. Nechapala som. Cely cas bol tajomny a len sa usmieval. Prešli sme Rakuske hranice, stale som nechapala. Došli sme pred jednu predajnu stavebnin. Stale som nechapala. On len ze "Bola si smutna a princezny smutne nebyvaju. Bola teda jedna, ale ta bola trapna podla mňa." A tam ta dlažba! Ma suseda co tam robi, odofil si tu dlažbu v obchode, zhanal po kamosoch a zohnal mi ju! Ja som nemala slov. Naložil 150 kg dlažby do kufra, vyložil mi to doma, zaviezol ma do firmy, dal mi pusu, usmial sa a odišiel. Ja som ešte 10 minút stala len tak... Ako ono poviete si - dlažba, je to blbosť, ale toto gesto stašne veľa znamenalo... ❤️
@matinka proste aj v manželstve som bola na všetko sama, mala som lenivca ktory nevedel zavolat ani na úrad. potom čo som mala "vzťahy" (silne slovo na to čo to bolo) som úplne rezignovala. A bum prišiel môj Jason Statham (strašne sa na neho podobá, do tváre a postavou, len je vyšší)!😅
Wau, toto tu konecne citat, po tych milion prispevkoch ako sa rozviest, ako dostat vyzivne, ako sa zbavit exekucii a dlhov.....no balzam pre dusu....sa tesim na pokracovanie.
@rikarika preto som to sem aj napísala. život nie je len o rozvodoch, vyzivnom a pod. niekedy nám život prinesie aj pekné veci. a my sme hlúpi ludia. ja som toho príkladom. ignorovala som ho, skoro som sa neozvala a teraz toto ❤️ ako zniem asi ako pubertalna babena, az mi je to trapne, ale fakt tieto gesta od neho...
Rozumiem celkom presne, čo si prežívala a snívam o tom, ze mozno aj mne sa niečo podobné stane, len neskor, teraz nie som na to este pripravena... proste si nádejou aj pre ostatné z nás, tak velmi, velmi vám fandím 🥰
Nezvyknem komentovať, ale nedá mi to. Veľmi ti to prajem!!! Choď do toho, ak to tak cítiš, láske treba priať!!!
Tento príbeh ma ozaj baví, musí byť krásne ho “žiť”,asi poviem za viaceré, keď napíšem, že držíme palce a tešíme sa na ďaľšie info 😉

Wouw pekne čítanie. V dobrom závidím. Tie začiatky sú na vzťahu najkrajšie. Užívaj si veľmi. Decká by som však do toho ešte netahala. Až keď by si si bola úplne na istom. Nechaj tomu čas, spoznávaj ho a vychutnávaj si... Snad to aj on tak vnímal z jeho strany a bude z toho happyend 😉👍 a keby aj nie, za tie pekné chvíle ti to stojí 😊