icon

Pustiť si ho do života?

24. apr 2022

Baby, potrebujem vyriešiť dilemu, respektívne som príjemne v šoku a potrebujem nestranný pohľad. Ja mam 33, ten o kom je toto ma 35. Cize nie sme poblaznene decka, mame odzite. Bude do dlhsie. 🙂 Pred cca mesiacom som videla na zoznamke chlapa, bol to kedysi moj sused, ked som byvala v obci kde aj on. Kúsok od BA. Nepoznali sme sa, stretavali sme sa na ihrisku kde sa hrali decka. My sme sa max pozdravili. On mal priatelku a syna, ja manzela a dcerku. Bolo to cca 6 rokov dozadu. Kedze sa mi uz vtedy pacil - proste pekný chlap a skvely otec podla spravania co som odpozorovala - no nepozriem sa? 🙂 Napisala som mu. Matne si ma pamatal. O to prijemnejsie bolo zistenie, ze je tiez single, s matkou syna uz nezije par rokov, od posledneho vztahu je vyse roka single. Ja som na tom uplne rovnako. Komunikácia bola super, prijemna, dlhe hodiny sme si vedeli pisat. Zacala som sa namotavat, pozval ma aj von, ale bala som sa. Myslela som, ze je to len virtualne a cele sa to pokazi ked sa stretneme. Napisali sme si cca 1 max 2x do tydzna a ja som bola radsej stroha. Zavolal ma 2x von na kavu, ja som nemohla / nechcela tak to cele padlo. Odmlcal sa. Nedalo mi to a ked som mala cas, spontanne som mu napisala, ci nema dnes cas. Mal a stretli sme sa. Bol to on. Len starsi a krajsi. Baby, jemne sediny fakt chlapom seknu. 🙂) Nechcela som sediet niekde v podniku, tak som navrhla prechadzku. Z max hodinky co som planovala to boli tri hodiny. Celé to bolo mile, nevinne, pokec, pusa na lice na koniec a kazdy domov. Pisal mi, ze bolo fajn, ze ma rad uvidi a ja som sa dako zablokovala. Bol naozaj fajn chlap, mily, pekny, len som sa bala co dalej. Zacala som odpovedat stroho, obcas som neodpisala a on to samozrejme sekol. Necudujem sa mu. Po 3 tyzdnoch odmlky z jeho strany, som mu po 2 poharoch vina (na odvahu) napisala. Vysvetlil mi, ze sa stiahol, lebo nie je typ chlapa co otravuje zenu, vola ju dokola na rande, ked citi, ze ta zena nema zaujem. Citila som sa ako... lebo ano, ja som to pokazila. Uplne som to chapala. Pisali sme si asi 2 hodiny, nakoniec ma zas pozval von cez tyzden, ze sa o tom porozpravame. Ja som mu napisala, ci nechce prist teraz. Bol piatok, skoro pol noc. On bol na drinku u suseda, soferovat nemohol, tak som myslela, ze je to taky vystrel do tmy. Napísal mi, aby som mu dala adresu, ze do 50 minut je u mna. Ten blazon si zavolal taxik, na pumpe kupil vino a kedze zijeme od seba cca 40 km, zaplatil skoro 70 euro za odvoz. Ale prisiel. A vtedy sa zacal najkrajsi vikend mojho zivota po X rokoch. Povodne som ho chcela dostat len do postele (fakt je to matroš, musela som) :D a ratala som, ze bude trapne rano a utecie po sexe domov. A tym to ukoncime. O to to bolo krajsie, ked som mu len tak spomenula, ze cely vikend idem kupovat stavebniny, podlahy, potrebujem vybrat kuchynu, nabytok a pod (prerabam dom) a ci by mi nepomohol. Hned suhlasil. Cely vikend sa mi venoval, riesil so mnou veci, dokonca zjednal lepsiu cenu v obchodch a usetril mi cez 1000 eur, lebo nieco malo inu sazru vyrobku (proste chlap), sli sme na vylet, obed, vecer netflix, nekonecne sa rozpavali do 5tej rana... Ja som musela do firmy, ale zaroven som musela po dake veci, tak siel po to on miesto mna, lebo by som to nestihala... Ked mal byt drsny bol, ked mal byt vasnivy tak bol a do toho bol strasne jemny. Len tak ma medzi podlahami v obchode pobozkal, chytil ma za ruku v aute ked soferoval, vecer ma asi hodinu a pol skrabkal pri filme. A cely vikend mal take chlapcenske smejuce sa oci. Nehovorim, ze som sa zamilovala (nemam 20 a neverim v princa bielom koni, som realistka), len mi to vyrazilo dych. Nic take som nezazila. Taketo spravanie, pozornost, jemnost a zaroven drsnost v jednej osobe a tolko orgazmov za hodinu :D. Humor, hodiny smiechu. Teraz neviem ako dalej. Obaja mame firmy, podnikame, obaja mame deti on ma syna ked ja nemam dceru a naopak. Neviem, co robit. Sami sme max kazdy druhy vikend, len ja niekedy robim aj cez vikendy, cez tyzden praca a dieta. Fakt citim, ze je ten "pravy", len neviem ako to uchopit cele. Nechcem zacat na neho tlacit, chcem ho dalej spoznavat a zaroven chcem byt cim viac s nim. On je podla mna otvoreny moznostiam, je rozumny. Bojim sa, ci to vieme dat dokopy, nechcem sa do toho vrhnut po hlave a po tyzdni zoznamovat decka... Potrebujem nestranny pohlad na vec... Ako dalej?

lubka474
25. apr 2022

Ja ti to moc želám, nevahaj ani minútu ❤️

casavina
25. apr 2022

Toto sa pekne číta 😍

mishkamishka
25. apr 2022

To je krásne, určite sa neboj a choď do toho a uži si to plnými dúškami! Aj keď sa bojíš, čo najhoršie sa stane? Môžeš len získať, nemáš veľmi čo stratiť. Ja som takto pred rokmi dala na svoju intuíciu, skočila rovnými nohami do toho a môj chlap ma nesklamal. Už máme dve deti a stále si užívame svoju spoločnosť...

autor
25. apr 2022

@lubka474 nevaham. ž nemám ten blok. napísala som mu, že si strašne vážim čo pre mna spravil za posledné dni. A on že - To je najmenej. Zvykneš si ❤️

autor
25. apr 2022

@mishkamishka toto sa krasne cita ❤️

autor
25. apr 2022

@casavina som rada, že som prispela niečim čo je pozitívne 🙂

andreagemii
26. apr 2022

Ach, také nádherné.
Normálne verím, že si mne a myslím, že nám tu všetkým žienkam vyčarila úsmev na tvári týmto krásnym dianím v Tvojom živote.
Je to určite nádherný pocit, ktorý by som dopriala každému, kto si to naozaj zaslúži.
A nie, nemusí to byť ako z rozprávky, aj takíto ľudia existujú.
Najmä, keď si vedia vážiť a keď im záleží aj na niekom inom, nie len na sebe samom.
Tomu sa hovorí empatia, porozumenie a láska. A najmä, nesobeckosť, keď niekto aj počúva medzi riadkami.

Veľmi veľmi držím palčeky a šup sem potom s novými infoškami, je naozaj príjemné čítať takéto krásne pozitívne správy so života niekoho iného a tak obohatiť a potešiť aspoň takto nepriamo aj iných.

lily14
27. apr 2022

Užívaj a nerieš...uvidíš ako sa to vyvinie

autor
27. apr 2022

Baby, kedze ste chceli vediet ako to pokracuje, tak tu je aktualizacia. :D Od toho prekvapenia s dlazbou sme sa nevideli. Ja lietam po Slovensku, on tiez ma svoje pracovne veci. Aj teraz som v prdeli sveta :D Kazadopadne, sme denne v kontakte, zhodila som tu "skrupinu". A kedze obaja mame tento vikend dieti, on syna, ja moju Klaru, nepredpokladala som, ze sa uvidíme. Kazdopadne, dnes mi pisal, ze sa so synom chystá v sobotu do kina na rozprávku, ze ide booknut listky, tak ci sa nepridame. A my sa pridame 🙂 Sice, pred detmi ako kamarati zatial. Nechceme im popliest hlavicky, tak samozrejme bez prejavov naklonnosti pred nimi. Obaja sme usudili, ze este je skoro. A ano, tesim sa!

autor
27. apr 2022

@andreagemii ved prave - nesebeckosť. ta sa tazko v dnesnej dobe hlada. prave to je to na nom, co prelomilo tu moju barieru a skatulkovanie...

pallacinka29
27. apr 2022

mne by sa z tej vety o “smutnych princeznach” v tomto veku asi chcelo grcat…

autor
27. apr 2022

@pallacinka29 respektujem. mne nie. uplne to trafil do situacie.

andreagemii
28. apr 2022

Úplne chápem a je to nádherné !!!!
Cítim s Tebou, ja zbožňujem ľudí, ktorí sú prajní, myslia aj na iných, no je ich veľmi málo. Každý pozerá len sebecky na seba a svoj profit....v čomkoľvek.
Takže, keď sa podarí spojiť úprimnosť, láska, empatia v jedno....môže z toho vzísť len to najkrajšie !!!!

Ešte raz veľmi držím palčeky a kľudne napíš, ako sa Vám darí spolu ďalej. 🙂

autor
30. apr 2022

takže, baby pokračovanie 🙂 dnes prve rande spolu s detmi. Cele to bolo ohrozene, lebo Klárka mala zvýšenú teplotu vo štvrtok, ale naštastie bola už v piatok večer fit. Takže kino. Prišli sme úplne na "knap", čiže asi 5 min pred začiatkom (som si lakovala nechty a ona tiež :D) Prišli sme. A vtedy nastala ta situacia :D Deti pozeraju na nas a my na seba. Pusa? Je to vhodne? Ako sa pozdravit???! Nakoniec z toho bola pol pusa na pery a pol na lice :D Vážne trápna situácia. Uplne ako keby sme malil 14 :D Našťastie popkorny a ostatne veci chlanani kupili kým nás čakali tak sme šli do kina. Kino klasika, decka sedeli vedla seba, my po bokoch tak nič. Keď skončilo kino, zbalili sme sa a ako sme vychadzdali zo sály, decká boli v predu a nevydržala som to chytila ho okolo pasu a on to pochopil a dal mi rýchlu pusu. Klárka to videla 🙈 a pár minút na to mi s úsmevom šepkala "Mamina, ja som vas videla!" :D Nechcela som, aby to videla, ale stalo sa. Spýtal sa nás, či sa ponáhľame a kedže rozprávka skončila poobede, mali sme čas. Šli sme na zmrzlinu a potom sa prejsť na detské ihrisko. Decká sa bavili medzi sebou, hrali sa, behali, my sme sedeli na lavičke, pili kávu to go a rozprávali sa o bežných veciach. Občas som ho objala, občas on mňa. Kedže po 3 hodinách začalo byť chladnejšie, usúdili sme, že je čas ísť. Ešte cestou k autám boli decká smadné a pištali, že zomrú od smadu, tak skočil do večierky kúpiť pre ne pitie. Keď došiel, povedala som, ani neviem prečo "Ďakujeme, tati!" :D Proste to vyhrklo zo mna. Smial sa na tom. Zas nastala trapná situáci - ako sa rozlúčiť. On toho svojho hnal do auta, nech ho tam počká, ja tú moju detto :D Postavila som sa pred okno vzadu, aby to Klárka nevidela, pochopil, došiel ku mne a dal mi pusu. Otočil sa, že ide a dal mi ešte jednu. Usmial sa, povededal, že si napíšeme... Nastúpil do svojho auta a odišli sme. To be continued... :D

Snáď som vniesla trošku pozitvity do víkendu a áno, aj ludia pred 40 sa cítia na rande trápne ako decká. Keďže tam majú decká :D

didi2102
30. apr 2022

♥️🤭

autor
30. apr 2022

@didi2102 🙈

matinka
30. apr 2022

☺ A dcerka to doma potom uz nekomentovala? Ako sa tvarila?

autor
30. apr 2022

@matinka komentovala, ze by chcela bračeka. že sme dlho same. ono celkovo sa jej z tade nechcelo ist preč. bolo jej dobre. potom, ako sme šli domov, chcela isť k otcovi, kde som ju aj nakoniec zaviezla /tento novy objav a moj ex bývajú v rovnakom satelite/. teraz som sama, pijem vino a rozmyšlam.

didi2102
30. apr 2022

Možno sa jej zacnelo,žeby chcela oboch rodičov pri sebe keď chcela ísť k nemu,ktovie čo sa jej deje v hlavičke , možno už všetko aj povedala ex 🤭😄 a ked si sama čo nevoláš nového aj teraz skoro o pol noci ?

autor
30. apr 2022

@didi2102 veď práve, asi všetko povedala ex, ale to mi je jedno. písali sme si, napísal /skopirovane/: Ja viem, ze to vzhadom na tvoje / moje povinnosti a to vsetko nie je je jednoduche, ale chcem ta - teda vas poznat. kludne ked zajtra prides po nu, mozeme niekde vybehnut na chvilku. Alebo pred. Ja viem, ze mas v zivote chaos a ja som prisiel ako dalsi chaos co ci rozhodil zivot. Ja to citim rovnako, ale ten chaos chcem zidelat s tebou. Rozvnako som zmateny, ako ty... Len sa nechcem raz zobudit s tym, ze som to neskusil... Mal som dake karty v rukach, ale skladam ich. Viem co chcem, ste to vy... Ty a Klarka. Dalsi tah je na tebe. Nech to dopadne akokolvek...

matinka
30. apr 2022

Dokonalá romantika... pomoooooc, aj ja chcem takého chlapa najst 🙈 😁. A deti majú koľko rokov? Evidentne aj tam to vyzerá nadmieru super ☺. A co boli "jeho karty, ktoré sklada"?

autor
1. máj 2022

@matinka moja mala nedávno 6 a jeho ma 8. Asi myslel to, ze sa sa vyjadril priamo co chce...

didi2102
1. máj 2022

Odpadnem 🤭🤭 romantik

feeewa
1. máj 2022

Do prdeleeeee!!!! 😍 držím palce ♥️

feeewa
1. máj 2022

Myslel to doslova tak: chcel som byť nedostupný “mačo”, ale seriem na to a na rovinu hovorím, že vás chcem baby 😍

mishkamishka
1. máj 2022

Ojoj, dobrým smerom sa to vyvíja 🙂

autor
1. máj 2022

@mishkamishka tiez to tak citim. krok po kroku. na dobre si veru počkam

autor
1. máj 2022

@feeewa ano tak to myslel ❤️

andreagemii
2. máj 2022

Nádhernéééé....
Tak krásne napísané a úplne výstižné a zrejmé. Jeho pohnútky sú evidentné, fakt krásne. Veľmi držím palčeky....je úžasné, keď sa chlap rozhodne, zatne pazúriky a ide si za svojím. A tu to vyzerá naozaj nádejne, pretože....jednoducho chce ! A to je najviac ! Vie, čo chce a to je na mužom najsamviac sexi !!!!

jackie17
2. máj 2022

Táto téma mi je podobná jednej - Priateľský šéf.
Opatrne.