Pustiť si ho do života?
Baby, potrebujem vyriešiť dilemu, respektívne som príjemne v šoku a potrebujem nestranný pohľad. Ja mam 33, ten o kom je toto ma 35. Cize nie sme poblaznene decka, mame odzite. Bude do dlhsie. 🙂 Pred cca mesiacom som videla na zoznamke chlapa, bol to kedysi moj sused, ked som byvala v obci kde aj on. Kúsok od BA. Nepoznali sme sa, stretavali sme sa na ihrisku kde sa hrali decka. My sme sa max pozdravili. On mal priatelku a syna, ja manzela a dcerku. Bolo to cca 6 rokov dozadu. Kedze sa mi uz vtedy pacil - proste pekný chlap a skvely otec podla spravania co som odpozorovala - no nepozriem sa? 🙂 Napisala som mu. Matne si ma pamatal. O to prijemnejsie bolo zistenie, ze je tiez single, s matkou syna uz nezije par rokov, od posledneho vztahu je vyse roka single. Ja som na tom uplne rovnako. Komunikácia bola super, prijemna, dlhe hodiny sme si vedeli pisat. Zacala som sa namotavat, pozval ma aj von, ale bala som sa. Myslela som, ze je to len virtualne a cele sa to pokazi ked sa stretneme. Napisali sme si cca 1 max 2x do tydzna a ja som bola radsej stroha. Zavolal ma 2x von na kavu, ja som nemohla / nechcela tak to cele padlo. Odmlcal sa. Nedalo mi to a ked som mala cas, spontanne som mu napisala, ci nema dnes cas. Mal a stretli sme sa. Bol to on. Len starsi a krajsi. Baby, jemne sediny fakt chlapom seknu. 🙂) Nechcela som sediet niekde v podniku, tak som navrhla prechadzku. Z max hodinky co som planovala to boli tri hodiny. Celé to bolo mile, nevinne, pokec, pusa na lice na koniec a kazdy domov. Pisal mi, ze bolo fajn, ze ma rad uvidi a ja som sa dako zablokovala. Bol naozaj fajn chlap, mily, pekny, len som sa bala co dalej. Zacala som odpovedat stroho, obcas som neodpisala a on to samozrejme sekol. Necudujem sa mu. Po 3 tyzdnoch odmlky z jeho strany, som mu po 2 poharoch vina (na odvahu) napisala. Vysvetlil mi, ze sa stiahol, lebo nie je typ chlapa co otravuje zenu, vola ju dokola na rande, ked citi, ze ta zena nema zaujem. Citila som sa ako... lebo ano, ja som to pokazila. Uplne som to chapala. Pisali sme si asi 2 hodiny, nakoniec ma zas pozval von cez tyzden, ze sa o tom porozpravame. Ja som mu napisala, ci nechce prist teraz. Bol piatok, skoro pol noc. On bol na drinku u suseda, soferovat nemohol, tak som myslela, ze je to taky vystrel do tmy. Napísal mi, aby som mu dala adresu, ze do 50 minut je u mna. Ten blazon si zavolal taxik, na pumpe kupil vino a kedze zijeme od seba cca 40 km, zaplatil skoro 70 euro za odvoz. Ale prisiel. A vtedy sa zacal najkrajsi vikend mojho zivota po X rokoch. Povodne som ho chcela dostat len do postele (fakt je to matroš, musela som) :D a ratala som, ze bude trapne rano a utecie po sexe domov. A tym to ukoncime. O to to bolo krajsie, ked som mu len tak spomenula, ze cely vikend idem kupovat stavebniny, podlahy, potrebujem vybrat kuchynu, nabytok a pod (prerabam dom) a ci by mi nepomohol. Hned suhlasil. Cely vikend sa mi venoval, riesil so mnou veci, dokonca zjednal lepsiu cenu v obchodch a usetril mi cez 1000 eur, lebo nieco malo inu sazru vyrobku (proste chlap), sli sme na vylet, obed, vecer netflix, nekonecne sa rozpavali do 5tej rana... Ja som musela do firmy, ale zaroven som musela po dake veci, tak siel po to on miesto mna, lebo by som to nestihala... Ked mal byt drsny bol, ked mal byt vasnivy tak bol a do toho bol strasne jemny. Len tak ma medzi podlahami v obchode pobozkal, chytil ma za ruku v aute ked soferoval, vecer ma asi hodinu a pol skrabkal pri filme. A cely vikend mal take chlapcenske smejuce sa oci. Nehovorim, ze som sa zamilovala (nemam 20 a neverim v princa bielom koni, som realistka), len mi to vyrazilo dych. Nic take som nezazila. Taketo spravanie, pozornost, jemnost a zaroven drsnost v jednej osobe a tolko orgazmov za hodinu :D. Humor, hodiny smiechu. Teraz neviem ako dalej. Obaja mame firmy, podnikame, obaja mame deti on ma syna ked ja nemam dceru a naopak. Neviem, co robit. Sami sme max kazdy druhy vikend, len ja niekedy robim aj cez vikendy, cez tyzden praca a dieta. Fakt citim, ze je ten "pravy", len neviem ako to uchopit cele. Nechcem zacat na neho tlacit, chcem ho dalej spoznavat a zaroven chcem byt cim viac s nim. On je podla mna otvoreny moznostiam, je rozumny. Bojim sa, ci to vieme dat dokopy, nechcem sa do toho vrhnut po hlave a po tyzdni zoznamovat decka... Potrebujem nestranny pohlad na vec... Ako dalej?
Je to veľký krok, myslím, ze v tom vidieť jeho odhodlanosť dat do toho všetko, juj, držím vám palceky 💓💗💓💗
ano. hovoril, ze by vypadol na chatu niekde v priebehu leta, tak som to zacala ja riesit, ze nieco booknem. len bolo vela hodin, niekto neodpovedal a ked odpovedal bolo obsadene. tak som mu pisala, ze nech to neriesime, ze nie je sanca. na druhy den som mala vela roboty, on zacal zhanat od rana, posielal mi linky co je volne. popravde uz som ani nemala dako chut ist, resp. ze je to strasne narychlo a sama som si nebola ista... na obed mi poslal, ze chata je zajednana, zaplatena a v piatok ideme 😝tak ideme :D som fakt zvedava... popravde, dufala som v takuto reakciu. ze sa neda odbit nerozhodnou zenou :D
A mne moj chlap stále hovori, že takéto niečo sa deje iba vo filme. A ty žiješ svoj reálny sen. ❤️Teším sa na aktualne info 🙂
no ništ 🙂 vsetko dohodnute, veci nakupene z jeho a z mojej strany, zajtra po 13tej pridu vyrazame :D sama som zvedava na cely vikend. ak chcete report tak som tu - michaela_koc. skor už sukromne 🙂
dobre skopirujem co som pisala par babam do spravy a este nieco doplnim :D
Takze tento vikend s mojim Jasonom Stathamom bolo takto:
Skoncili sme skor v praci a prisli ku nam o 14tej. Prehodili sme ich veci do mojho auta (momentalne mam vacsie, tak aby to bolo pohodlnejsie), decka sme usadili vzadu a vyrazili. Cesta super, deckam sa nezavrela huba, videli sa sice pred tym len raz, ale sadli si, rozumeli si. Moja je mladsia o 2 roky, tak je trosku s nou kompikovanejsie, jeho uz je mudrejsi chlapec. Vybral peknu chatu, tak sme zlozili veci, decka behali vonku, my sme lezali vedla seba v altanku a uz sme neskryvali co k sebe citime. Lezala som v objati, decka behali okolo, proste taka klasika. To bol piatok. On osprchoval svojho, ja moju malu a sli spat. Povodne sme mysleli, ze pojdeme aj my, ale poslali sme ich nech sa naucia spat bez rodicov. Kym pozerali rozpravku a pomaly zaspavali, my sme si otvorili vino a rozpravali sa. Chata bola velmi pekna, same drevo, ale zvlastne stavana, horne poschodie kde boli postele a jedna mala izba, bola vlastne taka "terasa s zabradlim" nad obyvackou, tak nas ani nenapadlo nieco riesit intimne. Videla som to na nom, za normalnych okolnosti by sa na mna vrhol. Ale hore decka spali, mohli sa kedykolvek zobudit... Tak sme len vedla seba lezali, hladkal ma, rozpravali sme sa o zivote, veciach... Bralo ma na spanie, aj som zadriemala na par minut, ale nechcela som, aby sme sli hore k deckam spat (mali by sme kazdy zvlast postel). Prebrala som sa sa po par minutach na gauci, on akurat prikladal do krbu na noc a kedze boli asi 2 hodiny rano a decka tuho spali, nevydrzala som to ja - stiahla mu trenky a sebe teplaky 😃 On za 5 sekund pripraveny :D Stalo sa co sa malo stat, bolo to rychle a take vseliake "trapne a tiche" bez zvukov a s pohladom hore ci sa nezobudia decka. 😃 No chapete. Ale bolo to super vzhladom k okolnostiam.
Druhy den bol uzasny. Klasika ranajky, pripravovali sme ich spolu a planovali kam pojdeme na vylet. Nieco sme naplanovali na doobedie, na obed zas druhy vylet, ze tam budeme opekat (obed pre decka vyrieseny) a ku veceru budeme uz na chate, ze bude grilovat. Moja mala vstala "hore riťou", bola cely den umrncana a spravala sa ako rozmaznany spratek - co nie je za normalnych okolnosti, ked sme same dve (asi ze nemala 100% pozornost a venovala som sa aj jeho malemu a jemu). Vazne som mala na nu nervy. Pred deckami sme už nic neskryvali, ked bola chut objali sme sa, dali pusu, ked sa hrali na dvore zas som lezala na nom v autanku a pozerali na deti. Potom si k nam lahli aj deti a kecaly sme vsetci... Napriek tomu aka bola moja, spraval sa uzasne. Šaškoval s nou, zobral ju na ruky, hral sa s nou a dokonca ked už bola naozaj zla, upozornil ju. Ale milo, priamo. Raz tak vysela na zabradli, zobral ju, robil s nou akože lietadlo. Keď ju dal na zem, smiala sa, že ho oblizla 😃 smial sa na tom a ked to necakala, oblizol jej ruku on 😃 Vazne som si to cele uzivala, bolo to ako keby sme boli rodina. Ja som zas na oplatku robila ulohy s jeho synom, tiez som ho napomenula ked bolo nieco, nachystala mu veci, natierala kremom na opalovanie... Ale vazne som nechapala preco je taky mily, trpezlivy a pozorny k dietatu, ktore vidi vlastne 3x v zivote. Zobral nas teda opekat, potom sme sli posediet s detmi v miestnom podniku kedze zomierali od smadu a vecer som bola uplne k.o., tak o gril a jedlo sa postaral on. Ja som len lezala v atlanku a pozorovala ho. Bolo to super, nastiepal drevo, nachystal gril, dal uhliky a kym sa uhliky rozohrievali, nakrajal a nalozil maso do pacu, nakrajal zeleninu, syr, ugriloval to vsetko, nakrmil decka a aj mna a nakoniec vsetko poodkladal...
Vecer, ked deti lezali v posteliach a my sme lezali opat na gauci, som to trosku posrala. Celé to bolo tak dokonalé, že ani neviem prečo som mu povedala, že sa mi niečo na ňom nezdá a že ja na to prídem. Nechápal ako to myslím - povedal len "Nechápem, myslim, že sa správam normálne. Či som niečo zle urobil?" Ja na to, že "Do dnes som myslela, že je normálny." Nechápal. Do toho sa mu zobudil syn na zly sen, tak siel za ním a ja som medzicasom zaspala. Fakt som to pokaslala. Ja som to nemyslela zle, len moja sprosta hlava zacala riesit, preco je taky mily a pozorny k nam. Lebo tak mileho chlapa som este nestretla. Proste som hladala problem kde nie je. Na druhy den - dnes bol taky zdrzanlivejsi, zjavne to mal v hlave. Vratila som sa k tomu, proste, že mi je divne, že po x debiloch co nevedeli zaplatit za seba kavu a ešte som im požičiavala na autobus, sa on sprava takto. A on mi nasadil chrobaka do hlavy. Povedal - " A teba nenapadlo to najjednoduchsie - že teba a malu môže mať niekto skutočne rad a hľadá si cestu k vam? Cely den nad tym rozmyslam... Som tupa hus. Kazdopadne hodil to za hlavu a aj nedela bola super. Zbalili sme sa skor ako nam koncilo ubytko a ešte sme šli cestou do jednej zoo. Platil prenajom chaty, ja som povedala, že kedze on zaplatil ubytovanie, budem patit cestu a jedlo (samozrejme aj on nakupil a necakal co ja donesiem, posielal mi co kupil aby som to ja nekupovala - maso, uliky a pod... ) a platil aj v vtedy podniku kde sme boli. Siel si este objednat pivo a rovno to zaplatil cele. Chcela som platit vstup do ZOO a vytahovala som peniaze, on ma predbehol, povedal, ze to zaplati kartou, nech si mam nechat peniaze na obcerstvenie pre nas a decka, lebo on ma len kartu a v bufetoch sa asi kartou platit nebude dat a zaplatil za nas 4roch. Ostala som opat v soku. Nejde vobec o peniaze, ale o pristup! 🙂 ZOO bolo super, opat ten istý chlap. Venoval sa mne, deckam, strpel nalady malej, napominal syna ked mal svoju chvilku... Obcas objatia, nenapadne hladkanie mojho zadku vzdy ked bola prilezitost... Ja som sa riez sama tulila k nemu, chytila ho za ruku... Po zoo sme dosli ku mne, kde si len nahadzal veci do svojho auta, decka sa zatial hrali. Mala chcela aby ostali u nas, ale oni mali este ulohy, zajtra skolu... Samozrejme, ze sa to nedalo. Dal mi pusu a odišli.
Cele to bolo naozaj super, napisala som to vazne v skratke, bolo tam toho velmi vela pekneho a spraval sa uzasne. Nespravil a nepovedal aboslutne nič zle. Velmi mi je luto, co som ja na neho vybafla, lebo naozaj po xy skusenostiach som opatrna. Ale on bura tieto moje steny kazdy den. Teraz cakam co mi napise... Povedal, ze ked dorobia ulohy so synom a syn pojde spat posle mi fotky...
Fotky mi poslal. Ja som sa opravedlnovala za spravanie dcery, povedal, ze to chape a jeho syn bol podobný v tom veku. Ja že: Tak máme za sebou klasický rodinný výlet kde keď nemrnčí moja, tak neposlúcha tvoj... Ďakujem ti aky si bol. On: ❤️ presne takto som si to predstavoval... bolo to dokonale...
Kazdopadne, tento tyzden mame obaja vela roboty, ale ide na vikend ku mne a budeme sami... Chem mu to cele vynahradit.
takže tak... dakujem za vypočutie a možno par viet....
Nespochybnuj jeho správanie, skutocne, si myslim, ze toľko by nerobil, keby to nemyslel vážne. Aspoň vieš, kde je hranica, za ktorú uz nechceš ísť. Ja som takto podobne za mlada o moju najväčšiu študentskú lasku prišla, co dodnes ľutujem... ano, bola som krava, ano, zivot mi to vratil aj s úrokmi. U vas to vyzerá uzasne, užívajte si každú chvíľu, každú spravu, očividne ste sa nasli, tak vám taaaaaaaakto držíme palceky 🤞💓💗
@mondolina dakujem ❤️ verim v to. Hej taka blba Evitovka :D som necakala, ze bude tolko reakcii. A same pozitivne 🙂 Ďakujem
Ďakujem 🥰 veľmi vám to prajem.... A neboj nič si nepokazila...... Len naozaj nemôžeš uveriť, že existuje taky super chlap ♥️🍀🙏
https://www.modrykonik.sk/forum/praca-a-zamestnanie/priatelsky-sef/
mne to príde tak podobné...ešte aj ten štýl písania a gramatiky.
Ale ak skutočnosť, tak srdečne prajem. Určite padne vhod stretnúť normálneho chlapa
Taaakže mile maminy aj nemaminy, pišete mi, ako sa to vyvýja. Ide to dobrým smerom. 🙂 Spoznávame sa sale, stretávame sa ked sme sami a už par krát bol u mňa cez týždeň ked tu mám dcerku, deto ja u neho keď mal syna. Netlačíme na to do "rodinky", proste trávime spolu čas keď ho máme, nech si deti zvykajú. Aj keď sme spolu, vyzerá to, že sme rodina. Ale tak to má byť. Malá ho má rada, už je smelšia, on sa jej venuje keď je tu a znáša všetky vrtochy 6 ročnej baby. Už ju aj uspával kým som bola ja v sprche... Už o ňom vie aj ex (malá povie všetko)... Každý deň zisťujem, že dobrí chlapi ešte existujú. Len ich je málo. A keď sa niekto objaví, idú ako čerstvé rožky. Som rada, že som mala to šťastie. Len toľko zatiaľ 🙂
Baby, tak dalsi pekny vikend za nami, resp. boli sme zo soboty na nedelu na vylete na vyhode slovenska... a ja teraz cakam na malu a som smutna.... a nemam komu zavolat... preco som smutna, ked vikend bol pekny? Podme od zaciatku, na konci sa vas nieco spytam. Cez tyzden sa ma pytal ci mam plany na vikend, ze nechce sediet doma a ak nieco nepodnikneme spolu, urobi si program sam. Ja som v piatok robila do noci, o tom vedel, tak chcel zo soboty na nedelu. V piatok som mu poslala dake linky na vylety kde by sme sli a kedze to bolo na vychode slovenska, poslal mi link na penzion kde by sme ostali. Hovorim si super. Ja som penzion bookla a dohodli sme sa, ze na druhy den pojdem ja po neho, lebo byva na rovnakej ulici ako moj ex a rovnako tam bola dcera. Cize v nedelu ho zaveziem domov a pojdem po dceru. Proste naco "drat" zbytocne 2 auta ked aj tak ci tak pôjdem po dceru. Vsetko super, este nachystal aj rozky za cestu - take ake nam robili rodicia v servitke, posielal mi fotky rozkov, strasne som sa smiala na tom a boli fajn. Ked sme prisli na ubytovanie mna chytila daka unava. Asi zo slnka, zo soferovania, z tepla... Hned som si lahla, ze potrebujem chvilku oddych. Aj sa mi driemalo, tak povedal, nech si pospim, on ide vybrat peniaze, nech mame cash, keby sa nedalo niekde platit katrou a ze ide zaplatit za ubytovanie (nedalo sa online, len v hotovosti) a skoci do obchodu kupit daku vodu a tak na turistiku. Vratil sa po cca hodke, ja som spala. Pomaly som sa prebrala, lezal vedl mna a hladkal ma. Pytal sa ma, co mi je, ci som v poriadku, ci ma nieco neboli, ci mi ma ako pomoct a ak mi je zle, tak nemusime nikde. Stravime cely den v hoteli, budeme pozerat netflix, oproti bola pizzeria, tak ze donesie pizzu... mne uz bolo lepsie, prebrala som sa, spanok pomohol dala som studenu sprchu a sli sme na turistiku. A on je je typ na turistiku, nikdy dako nechodil, mordovala som hom ale dal to. Este cestou spat som nasla luku a ja milujem bilinky a viem o kazdej vsetko, susim, robim caje... tak som zbierala a zbieral aj on. Ukazala som mu ktore, zbieral hodinu, sice polku doniesol uplne naprd, ale vazne sa snazil a tesil sa ako maly chlapec ked prisiel z vreckom plnym kadecoho :D dalsia vec. on fajci, fajci dost a vie ze mi to vadi. vcera som si podvecer ked sme sli spat vsimla, ze si nezapalil ako sme boli spolu od rana. tak mu hovorim: ...Teraz som si uvedomila, ze si si od rana nezapalil... On: "hej, je to tak. viem ze si smutna ked fajcim, tak to obmedzujem pri tebe a zistil som, ze mi to nechyba... ... ved pojdeme v dedine pred spanim na pivo, tam si zapalim, ale nemam potrebu pri tebe fajcit..." a tak aj bolo. sli sme na capovane pivko, tam si zapalil asi 3 za cely vecer. ukazal mi, ze ma posledu ani si nejde kupivat a zapali si az dalsi den doma. a tak aj bolo. a vobec nebol nerovozny, nic. cely den bol taky isty, preto som si to uvedomila az vecer, ze vlasne nefajcil... ked sme prisli na hotel sme boli k.o., teda hlavne ja, spravila som caj z biliniek co som natrhala a kym on bol v spche, zalomilo ma a zadriemala som. zobudil ma, ze nech sa idem osprchovat, tak som sla. zbytok vecera sme lezali, rozpravali sa o vsetkom moznom a bola som vazne k.o. tak sa ani nepokusil o nieco. co by som aj bola rada a citila som, ze chce, ale videl aka som. dal mi pusu a zaspala som. rano klasika, balenie, dali sme kluce na recepcii a este sme sa sli naranajkovat, potom taky easy vylet, tam obed a sla som ho zaviest domov. teraz odisiel a ja cakam na dceru kym ju ex zbali... a preco som smutna? lebo som mu nedokazala povedat co k nemu citim. ako som ho vysadila, dali sme si dlhu pusu, potom ma objal, dal mi malu pusu a povedal "utekaj po nu". usmial sa a odisiel. ja som mu z celeho chrdla chcela zakricat, aby nesiel, ze mu musim nieco povedat, ale opat som dostala daky blok. blok z chlapov co som stretla pred nim. pri jednom som po pol roku "Zivota", zistila, že je ženaty a dom kde byval, vlastne nebol jeho, bol to kamosov dom a vodil si tam len mna, druhy ma jeden vecer po 5tej rano vyhodil, lebo "ma prist jeho frajerka". Proste stale mam v sebe daky blok, ze ked poviem co citim, ja nieco zistim a pokazi sa to... a on je pritom uplne fer. aj ked siel na ten nakup, nechal si nabijat mobil a nechal mi notebook zapnuty, ze keby si si chcela pozriet netflix, heslo k notebooku je take a nechavam si tu mobil heslo je take, keby mi pisala mama, napis jej ze jej zavolam ked pridem, ze mam a tolaku vybity mobil... proste nic neskryva. zo srandy som mu odblkovala ten mobil a tam vsetko. messneger, whatsapp, instagram, facebook, ucty bankove, maily... samozrejme vobec som nemala potrebu sa mu tam hrabat ani som to nerobila, uz toho gesto bolo ze wow. Hned som hoaj zablokovala.
Baby, ako sa prosim zbavit toho bloku? Je mi s nim vazne dobre a vidim, ze on to už chce definovať čo je medzi nami. Aj cestou keď sme tam sli, potrebovala som potvrdit ubytko, tak nech tam zavola... a on volal "Dobry den, tu je XY, moja pria... (zasekol sa a ostal ticho, nedokoncil slovo "priatelka"), ... pani XY ma rezervaciu na 13:00 a chcem ju potvrdit..." a presne koli tomu bloku vznikla aj minule blba situacia. Pracovala som v sobotu a pisal mi, ci nechce prist po praci k nemu, ze nieco dobre pripravi a oddycndm si. Ani neviem preco, neragovala som. Vecer som dosla domov a pisala som mu, ako sa ma, on mi napisal "ahoj, prepac, mam spolocnost, ozvem sa zajtra". a ja som zacala ziarlit. s ktorou je? co s nou robi? odpisala som mu len smajla ale plakala som... na druhy den mi pisal, ze bol u neho kamos a pozerali MMA. priznala som sa, ze som mala kadejake scenare v hlavne a on - "ved vies, ze sa s nikym nestretavam.vsetok volny cas travim so synom, s tebou, alebo s vami (aj mojou dcerkou). a ak chces, kudne si definujme co je medzi nami, nech nedochadza k omylom." A ja som mu poslala len pusu a viac sme to neriesili...
Ospravedlnujem sa za vylev, len som sa nemala na koho obratit... Vazne mi je s nim dobre, je super aj k dcerke, ma ho rada, ja ho mam rada, len vidim, ze to chce cele definovat co je medzi nami a ja sa bojim to vyslovit nahlas aj ked to tak citim. A obdivujem jeho trpezlivost... :/ a aj vasu...

tak cez vikend bude krst ohnom :D zarezervoval chatu pre nas a ideme aj deckami. :D 2 noci mimo všetkého. tak si ho očekujem 🙂))))