icon

Rande a návšteva opusteného sanatória

17. okt 2020

Za par dni mam tretie rande a napadlo ma ist sa pozriet do opusteneho sanatoria kde vraj straší...čo poviete na ten napad? Moj milý je dobrodruznejsia povaha ziadne kino, vecera atd..

vilma7
•
17. okt 2020

Tak každého by to asi neoslovilo, mňa teda určite nie.

zuzap33
•
17. okt 2020

A to kde? Niekde v Krompachoch? Žeby tam na vas nenatrafili takí živí duchovia a odídete trochu odlachceni, ale inak 🤣

yasmeena
•
17. okt 2020

nahodou,celkom fajn napad...

jany149
•
17. okt 2020

Keď sa mu nápad bude páčiť prečo nie?

budemmamca
•
17. okt 2020

Áno môže byť 😊 spoločný strach zblizuje

suzie26
•
17. okt 2020

Uff to keby mňa tam zobral tak je koniec

moonlight1210
•
17. okt 2020

Zaujimavy napad. Len si dajte pozor, aby ste si tam neublizili (neprepadli sa niekam) a v pripade, ze ano, aby ste si vedeli zavolat pomoc.
Nech tam neostanete tiez strasit. 🙂

lintu
•
17. okt 2020

Na to clovek musi byt povaha. Niekoho by si na to nahovorila aj pri prvom rande 😀

miriam11
•
Odpoveď bola odstránená
•
stanulienkat
•
17. okt 2020

Pubertaci???

ciusinka
•
17. okt 2020

No tak ono teraz tak či tak do kina ani na večeru do restiky ísť nemôžete,ale mna by niečo take ako píšeš určite neoslovilo..

birika
•
17. okt 2020

staci ist do opustenych kupelov Korytnica 🙂

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
maximilie
•
17. okt 2020

@viestta fakt? Nevedela som o takých miestach. Boli ste tam? Celkom zaujímavé 🙂 čo sa tam deje?

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
bluka2
•
17. okt 2020

Hlavne nechoďte na cintorín, tam v noci bývajú psy, keby ste preliezli plot... Aspoň kedysi tak pred 15 rokmi 😂

lenka_xy
•
17. okt 2020

@viestta v Heliose som sa bola pozrieť teraz nedávno, ale teda celkom sklamanie, už tam nič nezostalo, iba odpad a celá stavba sa pomaly rozsýpa

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
lenja123
•
17. okt 2020

Ak ste s tým obidvaja stotožnení, je to podľa mňa fajn nápad a výborný spôsob ako lepšie spoznať toho druhého. V takýchto neštandardných až krajných situáciách každý o sebe prezradí viac ako za roky randenia. Ale pozor, platí to aj naopak, aj on lepšie spozná teba😎

sihaj
•
17. okt 2020

Pozrite si Ivan Donoval, veľmi zaujímavé opustené miesta navštívil...

acrobaleno
•
17. okt 2020

Super napad a hlavne nezabudnite natacat. Mohli by ste vyskusat aj randonauticu. To by som bola zvedava, ci to funguje aj u nas.

lija22
•
17. okt 2020

mne sa to tiez paci, kludne by som s tebou sla 🙂
mimochodom cintoriny. so sesterkou sme tam raz mali stretko s dvoma mladencami o pol noci ( mladost pochabost) a ked sme sa dve suchtali ulickou medzi hrobmi zrazu spoza hrobu vysli dvaja mladici prichyteni pri intimnostiach loool
no sranda

boriskojespat
•
Odpoveď bola odstránená
•
mariejenka
•
18. okt 2020

Pozrite si urbex videa spomínaný Donoval, Davidurbex,Marchelito Recinsky, aj zo zahraničia...kde Vam padne sánka,ake tam su opustené domy,vily...
K autorke, co je dvom príjemné a vas to iboch bude baviť,hor sa do toho!