Randím s mužom, ktorý je stále unavený
Neviem ani ako začať ale v skratke asi toľko že randím s mužom ktorý je vecne unavený,chodieva spat aj pred 22 a zamýšľam sa čo bude ak by mal plus 20rokov a mal rodinu ako by prebiehalo podieľanie sa na nej,keď po príchode z prace je schopný zaspať…a jedine aktivity ku ktorým sa dokope sú cez víkend aj to podľa jeho réžie. Myslite že tu rozhovor pomôže ? Neviem si ani predstaviť keby spolu bývame že zaspi a ja mám robiť čo ? Je si pánom svojho času no je to dookola to iste
Ja chodim spavat tiez pred 22 a vstavam skoro rano do prace, ak v nej chcem fungovat a mat energiu. Nevidim na tom nic zle.
Ja som raz malá jedného priateľa a volala som ho "spiaci princ"...rozišli sme sa, lebo on bol vkuse unavený a stále spal...pre mňa nepoužiteľný chlap, lebo ja mám náročnú prácu a aj tak som mala "vrtulu v zadku"...proste sme neboli kompatibilní...možno inej to bude presne takto vyhovovať...o tom je život, že sme rôzni a žiť majú spolu ľudia, ktorým spoločný život vyhovuje 😉
Ja na tom nič zlé nevidím, že chodí spať o 22:00. Podľa mňa je to normálny čas na spánok. Najmä ak skoro ráno vstávaš a ak v práci musíš fungovať na 100%. Ísť spať o 22:00 je podľa mňa úplne normálne. Nech radšej de spať o desiatej akoby mal napríklad drtiť hry do tretej ráno.
Ty kokos toto ma normálne pobavilo. Buď máš max 17, alebo si trosku retardovana. Nehnevaj sa, ale aby človeku vadilo, že partner chodí spat pred desiatou…Keď som to čítala, myslela som si, že dáš, že chodí spat o siedmej večer. Ty moja mila kedy ráno vstávas, že ti je 22:00strasne skoro? My napríklad s mužom vstávame o 5 ráno, ked prídeme domov z roboty je zväčša 16:30 a to sme taký rozbitý, že si tiež niekedy schrupneme na 30 minút na striedačku, ten čo je hore je s deťmi. Ja spím večer už o deviatej, niekedy dám aj o 20:00. A môj muž Kuka tv aj do polnoci, jemu to stačí. Si neviem predstaviť, žeby bol nasraty že spím už skoro, by som mu zaklopala na čelo, či mu straší vo veži 😂. Strašne si vtipná akoze, že čo ty máš robiť ked on spi, no chudinka, ty čo máš 8 rokov, že potrebuješ program? Neviem, či on chudak nebude z teba unavený. Radšej ho nechaj, nech si nájde normálnu ženu čo mu dovolí spat pre Krista.
Ahoj, ked ide do prace o 6.00 tak vstava okolo piatej. Akoze aj ja by som spala o 22.00.
Ako už bolo napísané, ak chodí do práce na 6, tak vstáva asi okolo 5.00 hod. Čiže to je cca 7 hodín spánku. To sa Ti zdá veľa? Odporúčané je 8 hodín, ale niekomu stačí aj 6-7 hodín, niekto potrebuje 9-10 hodín. Čiže toto by som akceptovala a nepripadalo by mi to nenormálne. Mne by skôr "blikala kontrolka", že jediné aktivity, ku ktorým sa "dokope" sú cez víkend a LEN podľa jeho réžie. Ak Ty niečo navrhneš, tak to zamietne?
Koľko má rokov a akú náročnú prácu (fyzicky alebo psychicky má)? Predpokladám, že žije dlhodobo sám a má viac ako 30 rokov. Ty máš koľko rokov? Ako dlho spolu randíte?
@bejkovnicka a ako ste sa dali s muzom dohromady? ked ste obaja prisli z prace o pol piatej uplne rozbiti a ty si zalomila uz o osmej? ste randili len cez vikendy? tuto mladej frajer ani cez vikendy nevladze.. si pobavila zas mna.. ona s nim RANDI.. tak co chce mlady preboha, naco mu je baba, ked vladze len chrapat? omg 🙄 mne teda absolutne nepride retardovana a velmi dobre sa zamysla, ako bude chlap zvladat zivot, keby mali raz rodinu, ked uz zaslobodna je vkuse unaveny, len z toho, ze do roboty chodi..
dakujem pekne, mam doma taky exemplar.. okrem roboty nedaval absolutne nic a na zaciatku, ked som od neho este nieco chcela a ocakavala, tak kazdy vikend prelezal s migrenou z vycerpania.. darecek, fakt.. keby som nebola sprosta 'ohladuplna' partnerka, mohla som mat o zivotny problem menej..
preto sa jej pytam, naco s nim randi? co z toho ma, ked chlap nic nevladze?
ale nejak sa neozyva, asi je tiez unavena 😀
@reanda no ja som narážala nato že naozaj ani v case voľna sa s ním nedá nič vymysliet keďže od 21 sa už premaha. A nepotrebujem aby mi niekto robil program len má mrzí že niekto chodí cvičiť do kina a tuto sa nič nedá plánovať a rovnaké je to aj počas dovolenky to je celé .
Ja ak som vstávala zavčasu tak som neignorovala partnera len preto že som unavená zo života
no a naco s nim teda randis? 🙂
nechaj chlapa, nech si najde taku, co jej bude stacit, ze pojdu vecer spolu o osmej spat, po tom, co si zdriemli po praci.. alebo nech je sam a ma svaty pokoj a moze pomaly chrapkat
a ty si najdi vhodnejsieho partnera, ked ocakavas od zivota nieco ine
Kazdy den vstávam o 4:20 a mam fyzický náročnú spracu. Naozaj by ma mrzelo keby môj muž bol nasraty na to ze o 22h spim 😄
Moj muz tiez zalomi o deviatej, ale vstava o piatej rano. Ja ponocujem, lebo mam rada ten klud vecer a spim dlhsie. Proste kazdemu vyhovuje nieco ine, kazdy ma iny rezim. Bud to zladite, alebo nie
@reanda ja nemám 18, že ako s ním randím. Ak mame deti, tak už nejaký ten piatok spolu žijeme nie? Mám 36 a od 20 som s mužom, v 20tich som nerobila, čiže asi som unavená nebola 😃
@bejkovnicka no ved prave.. lenze ona s nim randi.. tak co jej tu ty ides pisat o tom, ako to mas teraz s chlapom, ked uz ste sestnast rokov spolu a mate deti? on s nou este len randi a uz je unaveny 😀 a aj keby nemala osemnast, tak neviem, naco jej je chlap, co jej na rande zaspava 😀
Asi ma dosť náročnú prácu,zatiaľ nevieme povolanie
Ja ho úplne rozumiem, prečo to tak robí aj cez voľno. Ja som bola naučené cez týždeň ísť spať o 22, vstávať o 6, cez víkend 23-24 (ak sa šlo do mesta, tak aj do noci/rána) a potom spala do 9-12, podľa potreby. Keď som začala chodiť so svojim mužom, vysvetlil mi, že je dôležité pre telo mať súvislý režim stále, ísť spať a vstávať o tej istej dobe (keď sa ide občas do mesta to nie, raz za čas je to ok rezim porušiť). Myslela som si, že je to blbosť, ale naozaj sa cítim omnoho lepšie. Cez týždeň mám omnoho viac energie, lebo to nie je "fuj, musím skoro vstávať do roboty", ale máme tak proste nastavený režim, že vstávame cca o tom istom čase každý deň, či sa do práce ide, alebo nie. Dokonca aj bez budíka sa zobudím, lebo mi je fajn a som už vyspatá 🤷♀️. Už by som nechcela fungovať ako predtým, rozbitá cez víkend aj cez týždeň.
Takže sa mu nečudujem, že aj cez voľno ide spať o 22, možno tiež vie, že tak mu je najlepšie a nebude sa mu potom po víkende, kedy by zostal hore dlhšie, zle vstávať cez týždeň do práce. 😉
Rada nad zlato. Vstávajú ty každé ráno o piatej aspoň mesiac a potom sa zamýšľaj.
Nepíšeš váš vek.
Ja vstávam 4:30 už 20 rokov.
Do tej cca 30ky som vydržala bdela do 22 teraz už som vypnutá o 21.
Ach jaj odporucam si spraviť kurz červeného kríža ako opatrovateľka 😉..zíde sa ti to ..Mne napríklad jeden chlap začal vravieť ja by som ta na rukach nosil ak by si mi varila a starala sa o mna a vzápätí ti povie ako ho boli chrbtica a to ma prácu za počítačom a ja v práci zdviham denno denne ľudí s ťažkým postihnutím a nemám ten luxus fnukať ,že nevladzem?? Tak som mu hneď na začiatku povedala,že takýmto rozprávkam,ze ma bude na rukach nosiť som verila keď som mala 16 rokov ,ale teraz už žiaľ nie ..
Aj my mame opacny biorytmus. Moj ak moze,chodi spavat okolo 20-21. Ale budi sa medzi 5-6. Ja buntosim aj do polnoci. Ak ideme na oslavu alebo niekam ma vylet,dovolenku,nema problem vydrzat aj dlhsie,ale je pravda,ze to nie je ono 🤣 tvari sa podobne ako ja,keby ma zobudil o 5,ze pod ideme pozriet vychod slnka. Nic mu nevycitam,normalne dokazeme spolu zit. U vas je skor asi problem,ze tvoj je malo akcny. Staci mu k zivotu ist do prace a domov,nepotrebuje nic zazit,prezit. To by aj mne vadilo
Ja vždy chodím spať večer o 21:00.Vstávam 04:30.Aj cez víkendy,ked nepracujem.O šiestej nastúpím do auta,a idem do roboty,o 15:30 som doma,a do siedmej som vonku na dvore,v záhrade.Ráno stíhnem priaťelke spraviť ranajky,kávu,atd,ona odchádzá o 07:00 do práce.Po víkendov na dvore robím do 11-tej,do obeda,dám si obed,a idem spať na gauč,cca.na hodinku.Partnerke to vôbec nevadí,že kedy a koľko spím.každý duhý víkend chodíme do hôr na túri,alebo niekde do mesta,len tak na návšťevu hradov,pamiatok,atd.Deťi síce nemáme,ale nikomu z nás nevadí,kto kedy a koľko spí.A inak ako ID na 50%,chodím domov ako vyžmíkaný,že by som hňed len ležal,ale nerobím to,lebo chcem žiť.
uplne suhlasim s komentmi predo mnou. vstavaj mesiac o piatej rano a uvidis, dokedy vecer vydrzis. ja som pred MD vstavala do prace 5.20 a o 22.00 som si uz viecka podopierala zapalkami. a bolo jedno, ci je vikend, ci dovolenka, lebo telo uz malo nastaveny biorytmus, ktory za par dni neprestavis. este nemate deti, takze aj romantiku, aj kino viete do 22.00 stihnut. a ak je to pre teba taky neprekonatelny problem, tak si hladaj chlapa, ktory chodi do prace na deviatu a vydrzi s tebou byt hore dokedy chces.
Chodila som do prace na 06.00 a ver tomu,ze niekedy som uz bola vypnuta o 21.00. 🙂
Hm tak asi aj dosť záleží akú ma prácu. Ak fyzicky náročnú je jasné že po práci sa cíti unavený a aj cez voľno a dofcu sa potrebuje zregenerovat. Oddýchnuť si. Tak skús o Tom s ním pokecať. Mozno mu ozaj chýba nejaký vitamín napríklad vit D a jeho nedostatok má takéto priznaky ale tak ak v Tom on nevidí problém. Predsa každý sme iný
Podľa mňa má pan celiakiu alebo problém s pečeňou a mal by od vás co najskôr odísť. Žena ktorá sa zamýšľa nad tým co bude s nou keď on je v takom stave keď príde z prace mu nebude bohvieakou oporou ak sa mu zdravotný stav zhorší.
Kazdy clovek ma inu potrebu spanku. Ja vstavam o 7 rano a o 22 sa mi sniva uz treti sen. A povazujem to za uplne normalne.
Bože vďaka ti za môjho muža...odvzdy a dodnes som v posteli Max o 22.30🙈🙈🙈

Pokiaľ v tej práci nemusí byť o 6:00, ale chodí tak dobrovoľne, tak sa s ním skús porozprávať, či by to nechcel posunúť. Ale zrejme je takto nastavený, má taký biorytmus a tak či tak sa bude budiť skoro. A tým pádom aj chodiť skoro spať. Na dovolenke by mi to tiež vadilo, vlastne možno aj v bežnom živote, ak je to naozaj denno denne. Veď takto ani nemôžete poriadne nikam spolu chodiť, maximálne niekam, čo sa odohráva popoludní a skončí dosť skoro na to, aby bol pánko do 22:00 v posteli.