icon

Reakcia kolegovej manželky

25. sep 2022

Ahojte... Baby, dnes prišiel partner hrozne rozčarovaný. Skúsim popísať našu situáciu. Som na PN, rizikové tehotenstvo. Partner pracuje v štátnej správe, denné, nočné, víkendy, sviatky. Deň pôrodu sa blíži, podľa jeho zmien by mal byť v práci. Preto sa dohodol s jeho kolegom, veľmi dobrým kamošom, sú ako bratia, že keby náhodou pracuje (kolega ma vtedy dlhšie voľno) tak by ma zaviezol do pôrodnice. Kolega súhlasil, bývame relatívne blízko seba. Dokonca sa zasmial, či sa môže ohlásiť ako otec dieťaťa (😂) Ja sa sama odviezť neviem, máme len jedno auto ktoré bude mať partner v práci. Všetko bolo dohodnuté, naozaj by to bolo iba krajné riešenie keby nebol partner doma. Až prišiel po pár dňoch kolega, že jeho žena s tým nesúhlasí. Že ho to mrzí, ale proste sa jej nepáči že by mal ísť mňa zaviezť do pôrodnice, nech si to zariadime inak, nech idem taxíkom a hotovo. Bol z toho smutný, nechápal čo sa jej porobilo, že nikdy nerobila nejaké scény a zrazu jej takto preplo. Že ju tiež nikto nevozil a musela sa postarať sama a prežila to, či je princezná rozmaznaná. Akože fajn, keď ide o to, pôjdem taxíkom mne to nevadí, len ma fakt zaskočila tá reakcia a že som princezná. Nechcem aby kvôli takejto hovadine bolo medzi nimi peklo, aj keď teda partner nadávkami na jej osobu nešetril a musela som ho krotiť, že veď takto nadávať nemusí ale zaujímalo by ma, či fakt sme my divní keď nám to príde divné, alebo súhlasíte s pani manželkou?

gabika0825
25. sep 2022

Ale keď vieš dopredu kedy máš termín a nástup do nemocnice tak si vie tvoj muž vybaviť nejak smeny si myslím. Čiže aj to je možnosť ktorú trebalo riešiť medzi prvými možnosťami

maximko25
25. sep 2022

Och divna brzda pre mna tato pani o ktr pises....🤦‍♀️moj muz mal naj kamosa, ked sme ich prisli navstivit ja som mala pol rocnu dcerku a po porode asi 8kil naviac (teraz po 3 detoch mam viac kil :( tak mi tato uzasna madame povedala vety tipu...joj ale ty si teda opeknela po porode, ale ved mala neni taka chutna ako na foto a topka joook ja by som nemohla tskto vyzerat-pribrato....takze bohuxial najdu sa aj taketo brzdy....a mrxi ma to ale nestretam sa s nimi aj napriek tomu ze manzel s nimna pivo chodi, rovnako mu pomahal pri dome a podobne ako u vas.....takze no co ti poviem....

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
matullienka
25. sep 2022

Aj keď bývaš na dedine určite máte susedov podľa mňa ťa neodmietnu

autor
25. sep 2022

@dominika1988 veď aj ja som sa nad tým zamyslela, či sa bojí že mi po ceste urobí dvojičky alebo tak 😅
@tykat no, týmto som si taká istá není. K nám kolega chodí celkom často, raz na pivo do dielne, inokedy keď grilujeme príde sám lebo žena má vždy niečo... Takže nás oboch dobre pozná.
@matullienka myslím, že toto skôr chudákovi vyklzlo a nemal v pláne sa tak prerieknut. Jeho občas huba predbehne 🙂 každopádne verím tomu, že chcel ísť lebo sa pýtal aj do ktorej pôrodnice pôjdeme.

liusa82
25. sep 2022

Mne by to nevadilo byť namiesto tej jeho manželky.Aspoň by chlap spravil dobrý skutok🙂 ale nikdy nevieš,ktovie čo sa jej dostalo do hlavy,možno žiarli alebo ktovie čo si aj predstavuje a domýšla.Aj ja som dosť žiarlivá ale s týmto by som problém nemala ani náhodou

lilly16
25. sep 2022

Kto chce pomôže, kto nechce nepomôže.. nerieš

matullienka
25. sep 2022

Každopádne ber to tak, ze je to krava a ty ju vo svojom živote nepotrebuješ, muža by som už nepustila pomáhať a nech si trhne nohou.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
autor
25. sep 2022

@bilberryday klebety? Akože preto ma vezie lebo to dieťa je jeho?😅😅😅😅 Preboha to snáď nie...

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
autor
25. sep 2022

@liusa82 akože žiarliť... Fakt prisahám že nikdy sme neboli sami, ani mu nevolam, nepíšem (čo sa o jeho žene povedať nedá, tá si rada nájde zámienku) , ja som ako balón teraz, on je odomna o 8 rokov starší, som rada že si škatuľu oholim s prepáčením, fučím ako lokomotíva pri všetkom momentálne sa cítim všelijako nie ako nejaká sexi tehuľka 😂 skôr taká nevydarena fiona🥲

elizabet173
25. sep 2022

@bilberryday preboha úplne normálne by boli komentáre, teda od normálnych žien. Navyše tá žena nie je cudzia ale je to žena kolegu a kamaráta. Hádam by som nebola takou kravou, ktorá žiarli na ženu, ktorá rodí a má bolesti 😨 A klebety? Ty riešiš klebety? Nikdy ma nezaujímali, nezaujímajú a zaujímať nebudú

matullienka
25. sep 2022

@bilberryday no tak my bývame na dedine ale teda tu už takéto určite nefrci, ze sú reči kvôli takýmto veciam. Ak ona tomu verí a záležalo by jej na tom tal si o nej fakt pomyslím svoje

plnenapaprika
25. sep 2022

Neverim, ze kolega vyzvonil tvojmu manzelovi, ze ta jeho Ta nazvala rozmaznanou princeznou. Sak by sa za nu hanbil jak pes. Je toto real tema?

jankalukasova
25. sep 2022

To skôr kolega nezaviezol/nepostaral sa/nevybavil, keď rodila ona a teraz proste nesúhlasí s tým, že by sa mal angažovať pri inej žene. Prípadne môžu mať plány, keď má mať voľno alebo majú medzi sebou niečo iné. Treba to proste rešpektovať. Z môjho pohľadu urobil dobre, že rešpektuje manželku a nie kamaráta.

loginexistuje
25. sep 2022

kolegova manzelka je uplne divna ja by som bola rada ze ti mozeme pomoct aspon s tym odvozom
kasli na nu zariad sa ale teda je to chyba aj muzovho kamarata on si ma urobit doma poriadok

autor
25. sep 2022

@plnenapaprika ako tiež mi vypadli oči z jamiek, ale zase kolega sa nesere... Že on odmieta byť v tomto za debila, ktorý sa na nás vykašle a bude sa vyhovárať ako mu do toho niečo vošlo, ale skrátka nech si žena vyžerie čo hovorí... On povie na každého všetko, toto ma vôbec neprekvapuje 🙂

fliacik
25. sep 2022

Mhm, a možno je to naopak a jej sa páči Tvoj muž. A na teba žiarli, že si jeho žena, preto na Tebe hľadá chyby, ktoré ani nemáš 😀 Ja keď som mala rodiť, môj muž bol služobne mimo mesta na 3 mesiace. A sami od seba sa mi núkali susedia jeden po druhom, že ak budem v núdzi, nech určite volám, že radi pomôžu. Naozaj si nedokážem predstaviť, čo to musí byť za človeka, že mu prekáža pomoc rodiacej žene v núdzi. Ja som tehotnej susede ponúkla, že ak bude rodiť v noci a muž bude chcieť byť pri pôrode, že jej radi postrážime staršie deti. A keby mi zavolala, že rodí a je sama doma, ani neváham a veziem ju buď ja alebo manžel. A rovnako by som to urobila aj pre úplne cudziu ženu, však sme ľudia, preboha ☹

matullienka
25. sep 2022

@fliacik presne tak to bolo aj u nás a nikomu z nás to nebolo čudné.

dominika7990
25. sep 2022

Tvoj muž pracuje v štátnej sfére. Aj môj. Vždy bol pri pôrode pri mne a odviezol má on. Veď keď to na teba príde nech oznámi že musí ísť za tebou že ides rodiť… Hádam neni tam jediný na všetko a nepracuje hodinu od teba…. A ak hej že je sám na všetko, nech sa dohodne s kolegom že príde na záskok do práce za neho ak nemajú vtedy naplánovanú dovolenku alebo čo

dominika1988
25. sep 2022

@fliacik asi takto nejako sa na to pozerá normálne uvažujúci človek...

dominika7990
25. sep 2022

A čo sa týka vzťahu kolegu a jeho ženy tak by som to neriešila. Nežiješ s nimi nevieš aké majú problémy atď. Nevieš ako sa možno on sa zachoval keď ona bola tehotná atd atd. S tebou to absolútne nemusí súvisieť ani s tvojim mužom. Je to medzi nimi jednoducho.

marca12
25. sep 2022

@gabika0825 ano,lebo bezne sa deti rodia presne na termin 🤦 keby si mohol vymenit asi si vymeni. A neustale musi niekto oresviedcat,ze sa to da,aj ked prd o jeho praci vie

autor
25. sep 2022

@fliacik akože aj toto mi fakt napadlo. Že či sa jej partner páči a nevie prežiť že som tehotná , alebo čo 😅 pritom však ani kolega nie je nejaké káčatko, myslím že normálny dobre vyzerajúci muž ... Ale čo sa jej presne odohráva v hlave, netuším. Viem akurát to, že partnerovi sa v telefóne ozve medovym hláskom, či by nemohol prísť pomôcť toto a to, lebo ona sama alebo kolega si sám neporadí.
@dominika7990 no, pokiaľ viem tak jeho kolegovia nemohli len tak oznámiť že žena rodí a ide z práce preč 😂 keby to bolo takéto jednoduché, tak samozrejme nie je čo riešiť. Ale bohužiaľ, u nich sa takto nedá.
@marca12 veď práve však keby na milión percent viem že budem rodiť vtedy a vtedy, vymení si tú zmenu aby mohol ísť so mnou. Lenže to nikto nevie...

h2
25. sep 2022

Ja si myslím, že problém je v tom, že jeho žena sa vyjadrila, že ani ju nikto nevozil a musela sa zariadiť sama. Čiže ju, jeho vlastnú manželku, ktorá mu išla porodiť dieťa, nezaviezol, ani jej nijaký odvoz nezabezpečil, musela to riešiť sama, možno v strachu a bolestiach. Zrejme mu to nevie zabudnúť, že tu nebol pre ňu vo chvíli, keď ho najviac potrebovala. Nevie sa preniesť cez to, že pre inú, cudziu ženu, je ochotný urobiť to, čo pre ňu nie. Nerieš to, zariaď sa ináč. Nech ešte mužov kolega nemá kvôli tomu doma problémy. ☹️

dominika7990
25. sep 2022

Tak vybaviť mužovi OČR v cca tom termíne? Ak ste manželia vieš vybaviť na tých 8 či koľko momentálne je nepamätám sa presne dni na seba. Keď vysvetlíš svojmu obvodnému problém aký máte nebude s tým mať podľa mňa problém. Ak nieste nech si on vymysli niečo a vybaví si pn u svojho dr. To môže čerpať dlhšie 🤔

kukulienka999
25. sep 2022

@tykat presne. Mužov kolega(sú dobri kolegovia, pár krat bol u nas, ale presne ako autorka s jeho partnerkou sa osobne nepoznáme, hoc sme ho stale pozývali s ňou a dietatom …furt vymýšľal, ze Katka niečo ma, je chora, nechce sa jej, dcera sa neciti dobre atd) a v robote pri absencii sa tiež vždy vyhováral na ženu alebo dieťa. Furt len “Katka mi povedala na poslednú chvíľu, ze zajednala vikend a odchádzame už v piatok, -Katka musela ísť k doktorke a nemá byt kto s malou, -Katka pokazila pec a nemôžem prísť do prace, lebo tu budú mrznut cely den”Furt len na Katku všetko dával a realita bola taka, ze raz na pedikure som sa dala do reci s jednou ženou, začali sme sa baviť najprv o detoch, potom o práci pred materskou…proste príjemná debata. Až sme prišli na to, ze naši muzi spolu pracujú v rovnakej firme. A doslo mi všetko. Ona začala hovoriť, ze poslednú dobu chodi stále na víkendové školenia, alebo
Celodenné kurzy, ze lepšie to bolo, keď mal staru pozíciu(žiadnu pozíciu nemenil) Tak z toho vyplýva, ze nas cielene klamal, aby sme sa nespoznali s jeho zenou, lebo by mu nevychádzalo chodiť za milenkou … škoda slov.

autor
25. sep 2022

@h2 no, pokiaľ mám dobré informácie, kolega bol tiež vtedy v práci preto s ňou nemohol ísť. Keď jej dal návrh, že by mohol niekoho dohodnúť, odmietla to s tým, že zaviezť ju má ísť ten kto jej to dieťa urobil , že cudzí nepripadá do úvahy... Tak ja neviem. Naozaj.

liv1
25. sep 2022

A inak vies co? Asi by som si po tomto vsetkom asi vyprosila, aby mojmu muzovi tato zena vyvolavala…