icon

Reakcia muža

8. aug 2022

Minule som robila pecene kurca. Vyslo, bolo dobre. Maso vacsinou robi muz. Ja robievam salaty, prilohy, omacky, halusky atd.
Dnes som piekla kurca a nechtiac sa mi koza spalila aj s korenim. Tak som to zoskrabala. (On miluje na kurcati pecenom dobre opecenu kozu). Ked som mu povedala, ze mi zhorela koza, tak sa nasral. Ze uz na to ani chut nema a ze naco som to zoskrabavala, ze som to mala nechat tak. A ze uz nemam varit.

Ako by ste reagovali vy na jeho mieste? Je normalne, ze sa nahneval alebo mohol aj inak reagovat? (Chybu som si priznala).

autor
8. aug 2022

@nafka0483 mame hypo na byvanie. Asi to ho drzi.

0silvia0
8. aug 2022

Chlapa si poznas, vies ze vybuchuje, tak ho nechaj robit veci, ktore vie robit lepsie on. My to mame tak isto, moj muz vari masove veci, lebo to vie lepsie. Na tvojom mieste mu nabuduce povedz, nech pecie kura on, lebo ty spalis kozu a nemienis pocuvat jeho nervove vybuchy. Inac aj moj muz bol kedysi taky vybuchovy, vekom ho to preslo.
A este jednu vec ti poradim, skus raz zrevat poriadne aj ty na neho, nesuchaj tolko s tymi nohami, lebo si nejak moc na teba dovoluje.

komplikovana
8. aug 2022

Kym nejde o zivot nic sa nedeje. Tvoj chlap je « drama queen »? Absolutne nepripust, ze za zlu naladu manzela zodpovedna ty. Piskoty, nozik, prijirena koza su absolutne nepodstatne veci. Marnite tym cas, jeho bavi byt oduty cely den a tesi ho ze ta tym vytresta ci ako? Nie je predsa lepsie si hrkutat ako holubicky? 😁 mne chlap raz znicil novu super handru na podlahu, lebo podla neho bola stara a spinava tak tym utrel spinave schody vonku. Iba som mavla rukou, ze nevadi. 😁

nafka0483
8. aug 2022

Po 3 rokoch ho pri tebe drzi hypo na byvanie? Velmi smutne :(
Mali by ste byt este zamilovani a uzivat si prve roky manzelstva.

Nie byt spolu kvoli zavazku ze mame hypo ale inak je vsetko zle lebo stale si nemozna 🤷‍♀️

asfodelka
8. aug 2022

Tak 3 roky je malo aby bol taky nasraty. Hladaj skryty problem v niecom vacsom. Nie v malych veciach. Mozno skus aj popracovat na tom, aby si bola akčná bez zbytocnych chyb a nemal Ti co vytnut. Urob menej ale lepsie.
Ako stale vravim - nie je nic horsie ako iniciativny debil(bez urazky) to som casto vravela v robote, ked niekto robi to co vobec nema a nevie robit...

mikadooo
8. aug 2022

Júj, verím, že to zabolelo. Ale keby mi chlap povedal, že už nemám variť? Ach to je môj sen, bodaj by stačilo len jedno kura spáliť...😂. No ale späť k situácii, v ten deň by som bola smutná, a kura by som už nikdy nepiekla (alebo len sebe, keď mu moje nechutí). Ak to muž vie lepšie, nesúťaž s ním... Rob to čo on nevie, alebo vie horšie. Jedného dňa možno budeš rada, že aspoň to varenie nemusíš riešiť. ❤️

janickacrazy
8. aug 2022

Na tvojom mieste by som sa tešila, že už nemusím variť ja. Nech si vari manžel, keď je taký múdry. 😉

babovka2321
8. aug 2022

No, mna by si tiez nasrala, pecene kura bez koze by ma strasne sklamalo na tanieri :D

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
8. aug 2022

@komplikovana ja si uvedomujem, ze by sme mali byt zalubeni. Mne keby nieco znici alebo nieco zle spravi tak sa to vzdy snazim obratit na srandu. On je jedna velka kopa nervov. A uz ma to nebavi pocuvat aka som zla , neschopna atd. Popri tom, sa mu vzdy snazim s niecim pomoct. Nemam problem furikovat, pratat drevo.

Jaaaj minule som preosievala hlinu. Jeden den sama (bol v praci) a druhy den s nim. A uz do mna hundral,ze to neviem, lebo ze prasim a ze to mam robit tak ako on. 🤦‍♀️

nafka0483
8. aug 2022

A kedy mu na tebe zacalo vsetko vadit?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
katarinakatka57
8. aug 2022

@autor ked si dala kura na 220 stupnov,vobec si nemala ist von. To je len chvilka, a koža sa spáli. Ale tak clovek sa uči na vlastnych chybách,hlavne pri varení,nabudúce budes vediet.
Tvoj muž ako čítam, je ako moj otec. Moja mama ho cely zivot obskakovala. Vsetko co urobila, dokazal moj otec skritizovat, ako to urobila zle,ako to mohla lepšie. A jasné, mala sa opytat jeho....z najmensej maličkosti bola veľká hádka. mohla by som písat a písať. Ja mam nastastie super muža. No ked sa k mojej dcére bude takto chovat a takto ju sekírovať jej manžel, určite zakročim. Nech je radšej sama,ako s takym mužom. Moja mama len trpela pri nom celý život.

autor
8. aug 2022

@zoro9836 ked som sekera, tak vzdy vznikne hadka. Ked drzim hubu a krok ked sa naserie, neodvravam a pridem za nim po dvoch hodinach sa ospravedlnit tak je to ok. Ale musim prist za nim ja, aj ked on spravi "psychicky vybuch" doma. A mna to nebavi furt, ked je hadka sa chodit ospravedlnovat.

Dalsia vec s tymi piskotami, ja som mu povedala, ze do obchodu nepotrebujem ist, ze to spravim na druhy den. A mame dost roboty na dvore, tak som si myslrla, ze ho potesim ked to spravim za neho.

0silvia0
8. aug 2022

Nebud k nemu taka uslusna, vidis, ze to neocenuje. Kup mu magnezium, poloz na stol nech to uziva. Do oci mu povedz, ze sa sprava ako stary frflavy dedo a ze ti zacina liezt na nervy.
Mate vztah ako z minuleho tisicrocia. Zenicka sa snazi muzikovi vliezt do zadku a on ju za to sekiruje. Cele zle.

nafka0483
8. aug 2022

Ajajaj "Ked drzim hubu a krok ked sa naserie, neodvravam a pridem za nim po dvoch hodinach sa ospravedlnit tak je to ok. Ale musim prist za nim ja, aj ked on spravi "psychicky vybuch" doma. A mna to nebavi furt, ked je hadka sa chodit ospravedlnovat."

Toto poznam z rodiny a neskonci to dobre... manipulator ako vysity.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
bessie12
8. aug 2022

Tak on urobi velky problem z prkotiny a ty sa mu chodis ospravedlnovat ? On ma ocividne nejaky problem. Ved on tebou manipuluje.

loliku
8. aug 2022

Nedaj sa, vsak si není malé decko. To je taký typický zakomplexovanec, čo si myslí že je naj a všetko vie najlepšie. Mňa by to urážalo keby mi niekto pravidelne hovoril že nič neviem a som neschopná. Ja by som sa na tie jeho veci vykaslala. Keď budeš preosievat hlinu alebo hocičo iné a povie ti že to nevieš, s prepáčením mu to tam je.ni a povedz mu nech si to robí sám. Nemôžeš sa nechať veď ste spolu 3roky a keď si toto dovoľuje čo myslíš ako sa ku tebe bude správať za 10r? Nastav mu hranice. Alebo zdrhaj kým nemáš s ním deti 🤣🤣

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
ninka99865
8. aug 2022

Autorka ospravedlňujem sa za svoju reakciu, zjavne je toto komplexný problém u vás nie len to kurča..
A neskusila si sa s ním o tom porozprávať? Že ti to prekáža aké ma reakcie? Pred manželstvom tiež bol taký alebo kedy to začalo?

autor
8. aug 2022

@nafka0483 ono sa to gradovalo. Ale posledny mesiac som na prasky z toho. Podla mna zrela aj na psychologa 🙂 neviem komu by prospelo kazdy den alebo aj dva'trikrat do dna pocuvat len co zle robim ked to nerobim ako on alebo ako on si to predstavuje. (Noz som mu povedala, ze pojdem ku jednomu co brusi noze a pily. Povedal mi ze nie ze nechce- urazeny).

Inak on je lev a ja tiez. A hocikedy sa takto chova aj ku rodicom. Ked neni po jeho. A ked vidim ako sa smeje s kamaratmi, tak mi je az luto, ze so mnou tak nie. Naposledy jeden nas spolocny kamarat povedal, ze mam byt na neho "tvrdsia". A nehovorim, ze som neviniatko. Tiez mam vela chyb tak ako on. Ale nauvila som sa s nimi zit a praveze ich bud ignorujem alebo ked uz mi nieco moc vadi, tak mu to normalne poviem. Bez toho aby som vybuchla a nasrala sa.

katarinakatka57
8. aug 2022

@autor no zase píšem. Presne,ako moj otec. V zivote sa mame neospravedlnil,vzdy mama urobila prvy krok,vzdy,aj ked mala pravdu. Otec sa dokazal hnevat aj dni,nerozprávat sa s nou. A ona,aby bol pokoj,tak stiahla chvost, usmiala sa a udobrili sa.
Dievca zlaté, od takého chlapa chod rychlo prec. Ja ako dieta som toto videla,ako je otec "šéf" neomylný, a kazdy den dakujem ze mám muža takého skvelého, a aky iný manželský život vedieme my dvaja. Na detstvo nemam dobré spomienky. Neviem ci máte deti, ak nie,2x si premysli,ci ich s takym človekom chces.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
yoxinka
8. aug 2022

A nemáš náhodou tak 20 max. 24 rokov a ten tvoj super manžel minimálne 35?

loliku
8. aug 2022

@nafka0483 súhlasím že je manipulátor. A asi si myslí že autorka je jeho pes, čo má poslúchať na slovo 🤦

bessie12
8. aug 2022

@zoro9836 ved ju zhadzuje za kazdu somarinu, ze je neschopna. Mysli, ze on je "majster sveta". Tiez som sa s exom hadala za kazdu somarinu. Tiez mi vykrikoval, ze sa to ma robit tak a nie tak ako to robim ja. Tiez som bola podla neho nemozna. Ano aj to je manipulacia, lebo sa snazi ta presvedcit, ze ty si ten "vadny" a nie on/ona.
Takze ma nepresvedcis o opaku.

martinkatinka
8. aug 2022

Naco to riesis tu? Ved sa rozpravajte a vadte dalej medzi sebou, ja nerozumiem co ti toto pomoze 🤷

autor
8. aug 2022

@ninka99865 nie pred manzelstvom nebol AZ taky. Iba tak mozno 1/5 z toho co je teraz. Par dni (asi mozno 3 dni) dozadu som mu vravela, ze ja sa skusim zmenit a aj nech on sa zmeni. Ze tie vybuchy nie su normalne. A je to tu zas.

autor
8. aug 2022

@katarinakatka57 nemame deti. Podla mna keby boli, tak by sa zmenil. Mozno