Reakcia priateľa
Ahojte … taká uplna blbosť, ale.. Pozerali sme s priateľom nejaké fotky plastických operácii. Len tak. Bola tam jedna krásna premena pŕs. Z nie veľmi pekných pŕs zrejme po viacerých deťoch, po operácii ozaj krásne. A ja som sa úplne len tak z brucha opýtala, čo by si robil keby som mala takéto ja (tie pred operáciou) a on z fleku, že no to by sme neboli spolu. Mňa to trochu zarazilo tak som sa spýtala, či to myslí vážne. On že áno, rozišli by sme sa pretože toto je niečo čo by pre neho nebolo atraktívne ani príťažlivé. Samozrejme ma to zarazilo a povedala som mu, že čo ak sa mi to stane po deťoch alebo vlastne nejde len o prsia hocčo sa môže kedykoľvek stať. Ďalej som to neriešila, nechcela som byť za hysterku, ale odvtedy mi to vŕta v hlave … Na jednej strane rozumiem, že na blbú otázku blbá odpoveď, ale táto odpoved mi prišla naozaj veľmi blbá. Pritom som sa ho spýtala aj ja, či on si o sebe myslí, že je na ňom všetko také atraktívne a príťažlivé. Tak že asi áno keď som s ním… Neviem … vracali by ste sa k tomu a riešili to, alebo to celé hodiť radšej za hlavu?
ešte ste spolu nič extra neprežili, tak bol odvážnejší a radikálnejší + mne to ozaj príde, že na blbú otázku blbá odpoveď. Akože hodnoty sú vo vzťahu dôležité, ale skúmajú sa hlavne neverbálne. Koľko ľudí nakecá hlúposti a realita je úplne inde. Chlap povie, že rodina na prvom mieste, ale v práci je 14-16hodín denne a doma sa len prezlečie, naje a vyspí a ledva vie mená svojich detí. To len ako príklad, že sa nedá veriť všetkému, čo počuješ a hlavne, že pod povedaným si každý predstaví niečo iné. Pre neho jeho je rodina na prvom mieste, že zarobí pre ňu kopec peňazí. Pre ženu je to spoločne strávený čas. Chápeš... A áno, keď spolu dačo rokmi aj prežijete a keď aj on na sebe pocíti zub času (chorôb a kadečoho ešte), určite bude rád, že má pri sebe niekoho, kto ho miluje aj takého. A keď nie, tak budeš rada, že taký pako odíde z tvojho života. Lebo "na staré kolená" ohurovať niekoho nového a prispôsobovať sa mu a pod. ... to nie je také ľahké, ako si mnohí myslia a aj preto im potom často stroskotávajú ďalšie a ďalšie vzťahy. (Jasné, nie vždy je to tak).
Chlapi maju jednoduchsie myslenie. On to skor myslel tak, ze ani by s tebou nerandil, keby si na neho take vytasila na zaciatku vztahu. Vobec sa s tym netrap. Skus sa ho na to spytat ako to myslel.
@jj298 áno, príťažlivosť je vo vzťahu dôležitá to máš pravdu, ale raz ked s niekým žijem a mám ho rád, tak časom keď prídu zmeny sa má na to človek vykašľať? Za ten čas čo som s mužom pribral cez 25kg, mne po 2 deťoch prsia nevyzerajú, ako keď som mala 18sť, a teraz sa máme poslať k vode? Vieš, to sú také veci, samozrejme, každý sa na to pozerá inak, ale vykašľať sa na ženu, lebo sa jej zmenili prsia k horšiemu? To mi príde úbohé.... Máš sexi vysportovaneho namakaneho chlapa, ochorie, zmení sa mu vzhľad pošleš ho do riti, lebo už není príťažlivý? Toto co si napisala je povrchne
@qwer2019 a teraz si predstav, ze ty sa o seba budes starat, stale budes kocka a tvoj muz priberie desiatky kil, prestane sa umyvat, zhniju mu zuby... a ty na tym mavnes rukou ze no co, prisli zmeny?
Ked vy navzajom akceptujete mieru, do akej ste sa zmenili, je to ok, ale kazdy ma tu hranicu inde a ked ma raz ten druhy nepritahuje lebo ma obrovsky bachor alebo dvojitu bradu, tak mozem ho mat akokolvek rada, neviem si predstavit pokracovanie. Jasne, ze tu sa kazda zena vyhovara ze ,,to po detoch" alebo ,,to z toho ze vela pracuje" asi v pripade chlapa, ale mne to teda ok nepripada, ze v dlhodobom vztahu uz ludom na sebe nezalezi a nechcu sa citit atraktivni pred partnerom, lebo ,,uz su manzelia, ved kam by isiel".
@maranta_leuconeura ale ty porovnávaš úplne neporovnateľné veci. Že sa niekto vyžerie a prestane sa umývať, je úplne niečo iné ako kojením vyťahané cecky alebo keď chlapovi vypadajú vlasy (alebo vlastne aj babe), čo nemá ako ovplyvniť.
@spadnutaslivka ano, pricinu vytahanych prs nema ako ovplyvnit, rovnako ako nemas ako ovplyvnit, ked ti niekto da do drzky a vybije predne zuby, no, stalo sa uz. Otazka je ci teraz budes spokojna s prsiami ako psie usi a s usmevom s dierou az do krku alebo si das tie nedokonalosti odstranit. Ano, je v poriadku, ak to nechas tak, lebo si s tym ok a beries to ako svoju sucast, spomienku na kojenie, spomienku, ako si dotycnemu dala potom kopacku medzi nohy, neviem, vyber si 🤷
Ale tvoj partner na to tiez moze mat svoj nazor a nemusi sa mu to vizualne pacit.
Bohužiaľ sú aj taký debili.. ja môjmu ex som porodila dve zdravé deti po deťoch mi ostalo 8 kg navyše a bola som pre neho tlsta a neatraktívna tak si hľadal ženy inde... Bohužiaľ ... Našťastie som nabrala odvahu odišla aj s deťmi a teraz mám manžela, ktorému nevadí dokonca ani ďalších 10 kg navyše, ktoré som nabrala kvôli problémom štitnej žlazi.. pre ex som bola tučná keď som mala 58 kg (pri výške 165cm) existujú aj taký chudáci.
Fuuu, ja by som cakala odpoved- tak ti zaplatim tieto( tie po operacii). Chapem, ze ta to zranilo, no ak su prsia to jedine preco je s tebou asi treba nieco prehodnotit. Lebo tie prsia nebudes mat take ako dnes stale- aj jeby si neridila a nedojcila.
Tak bud rada, ze to vies dopredu, nie ze mu na narodeniny darujes "ta-daaaa" nove prsia a on pobali kufor a cau.
Este sa mozes pobalit aj ty ked je neakceptacia plastiky prs pre teba taka prekazka vo vztahu.
A este otazka, ty by si ho hnala na plastiku keby zrazu bol menej atrktivny? Trebars mu vypadali vlasy alebo mu ostala nejaka jazva? Ja si to neviem predstavit. A co ked pride o nohu? Co potom? Nechas ho lebo nova sa prisit neda?
Mňa by zaujímalo, čo ti odpovedal potom... 😉. Ty si mu povedala "a povedala som mu, že čo ak sa mi to stane po deťoch alebo vlastne nejde len o prsia hocčo sa môže kedykoľvek stať". Čo na to odpovedal? Lebo môj muž bol tiež raz strašne hustý, jak tučné baby by mali na sebe zamakať a neviem čo. A ja mu hovorím a čo ty vieš, či ja jedného dňa nebudem tučná? A on že nebudeš. A ja mu hovorím: "heeeej? Tak sa pozri na moju mamku, myslíš si, že vždy vyzerala takto? Ukážem ti fotky zo svadby?" (Pre vysvetlenie - moja mama porodila dosť detí 😉). Môj potom sklapol, tiež nič nepovedal, ale ja som sa nad tým nejako neurazila, ja som sa skôr bavila na ňom. Pravdepodobne mám celkom dosť sebavedomia, lebo nemám stresy z toho, že by ma chcel opustiť a nikdy som z toho stresy ani nemala. (V podstate, keď sa to stane, tak sa mu prosiť nebudem, za mňa bude jednoducho len presunutý do kategórie chuj). Sme spolu už takmer 20 rokov. Ono sa ľahko vykrikuje pred bojom. Ja už som slovká "nikdy" a "vždy" zo slovníka vypustila. Prípadne, ak on nemá mierami ideálnych rodičov, opýtaj sa ho, v ktorom presne momente mal otec podľa neho opustiť mamu 😁 (alebo mama otca, podľa toho, kto sa viac odchyľuje od jeho "ideálu").
Tak takého chlapa by som pustila k vode. Očividne je veľmi povrchný a očakáva 100% dokonalosť neustále. To by ma ako ženu fakt nebavilo. Mám život príliš rada nato,aby som si ho kazila takýmto chlapom.
Muz ktory nie je schoony prejavit uctu a respekt zene ktora moze byt matkou jeho deti si nezasluzi ani zenu ani deti. Sucastou toho respektu je prijat ako bude po tych detoch vyzerat.
Suhlasim vsak s @spadnutaslivka , nie vsetko co sa povie treba brat “at face value”, ako by vztahy vyzerali keby sme my muzi brali vazne vseto co zeny v horucich diskusiach povedia?
otázky typu "čo by bolo, keby..." sú vždy hlúpe a zbytočné, dobré fakt len na zybtočné špekulácie nad rovnako hlúpymi odpoveďami. A na zakladanie tém na MK
Má to ináč nastavené ako ty. Je povrchnejší typ človeka. Iste, ak si hľadáme partnera/partnerku tak by to malo lichotiť oku, to je ok, ale potom predsa ak ľúbime človeka tak jej/jeho celú osobnosť, nielen vizuál ale aj charakter - povahu...a neskôr aj prípadné zmeny, ktoré sa časom pripíšu...a ktoré sú jej/jeho súčasťou. Berieme ho komplexne. Ak by ma mal muž nechať kvôli prsiam, trápilo by ma to len z jedného dôvodu, že som ho zle odhadla. Že som dovolila, aby mi do zivota vstúpil nizkopodlažný človek s ubohymi hodnotami.
Tak snáď je s tebou aj kvôli niečomu inému, ako len obsahu v podprsenke. To zas musíš vedieť sama.
Priateľa som sa spýtala, prečo "balil" mňa a nie moju atraktívnejšou kamarátku. Jeho odpoveď: "Lebo máš väčšie prsia" Brala som to s humorom, ale tiež má to zarazilo. O pár rokov neskôr, keď sa niečo stalo, mi povedal "Nenechám ťa, ani keď budeš na vozíku."
Chlapi sú už takí ❤️ Prsia sú "dôležité", ale nie sú vsetkym 🙂
Tak mne by to vadilo, taka odpoved.