icon

Riešenie konfliktov v manželstve a zmierenie s partnerom

7. okt 2025

S manzelom mame spoločnú firmu, ja nikdy neurobim žiadne rozhodnutie bez neho. Vždy sa poradím s ním. On niekedy urobi rozhodnutie bez toho aby som s tým súhlasila. Vid vcerajsi prípad. Ja pri papieroch a on “cely chod” pozmenil. Akonáhle som sa ozvala urobil randal, že prečo by to tak nebolo. Ale my sme sa dohodli na niecom inom. Nemala som chuť si s ním robiť výmenu názorov. Pretože sme boli v pracovni, doma boli deti. Avšak v obývačke úplne na mna vyšiel, vykričal mi take veci 🙏 že bolo zbytočne v tom momente mu niečo vytknúť. Jasne deti počuli…Úplne mi bolo zle a protivno z jeho slov. Nachvíľu som išla preč lebo som ozaj nezvládala pocuvat čo na mna hovoril. Večer to však pokračovalo a už som nebola ticho ani ja. A teda tak ma urazil až som mu povedala nech vypadne. Samozrejme dnes deti a pracovne veci boli na mne. On odisiel do inej prevádzky. (tam mame i byt) V podstate druha noc čo nieje doma. Bez čo i len vysvetlenia deťom. Dcéra sa ma pýta môžem ocinovi zavolať? Vravím áno. On ma blokol. Nedovolala sa. Takze on ma pouraza, poníži a nakoniec on sa citi byt najviac urazeny? Predpokladám zajtra je doma akoby nič. Toto neurobil po prvý krát. Ako mu dať pocítiť, že toto je cez!!

Strana
z2
anonym_9a9057
8. okt 2025

Zacni zistovat ci nema milenku. Mne by pri tomto spravani blikali kontrolky

zuzanita1609
8. okt 2025
@anonym_690427

@zuzanita1609 toto nie je ponorka. Nečítala som komentáre, ale zablokoval si aj dceru, tak to je kus kkta
Nie je po ňom, tak oheň na streche. Nevyzrety blbček

@anonym_690427 ja netvrdím,že to čo urobil je ok. Odísť z domu a zablokovať si manželku. Toto je riešenie "odutého sopliaka",len hovorím,že keď sú spolu v kuse celé dni,aj v práci,ide to niekedy na mozog. Všetkého veľa škodí,aj času stráveného spolu a v kuse. Tiež keď sa doma pohádame a je to už cez,buď odídem ja von,alebo on,no po hodinke, dvoch,si to s kľudom vydiskutujeme a ospravedlníme sa jeden druhému.( Zväčša odíde môj chlap, pretože argumentačne to pri mne nezvládne 🤭 a nie je hádavý typ). Ale ako píšem,jeho riešenie,že odíde niekde na niekoľko dní,zablokuje dokonca 🙄 a má doma deti,je riešenie "fagana" a nie chlapa/otca.

anonym_446acf
8. okt 2025
@anonym_690427

@anonym_446acf Dieťa vždy bude mať matku aj otca, či ho budú vychovávať homosexuálne páry alebo nie. Lebo homosexualné páry sa nehádajú a nerozchádzajú, že

@anonym_690427 nepochopil si pointu

anonym_a89e5e
8. okt 2025

@anonym_autor
vždy chce mať pravdu
Všetko vie najlepšie
Uráža, ponižuje
Klame,
Nedodržiava dohody
Podceňuje
Nie je zodpovedný voči deťom ( neberie ohľad na starosť o deti), však sa matka sa postará
Nedostatok empatie
Výbuchy zlosti, kričanie
Seba vidí ako najideálnejšie človeka
JE TO JASNÉ. ZIJES S NARCISOM..
Skús si pozrieť, narcisticke črty, narcisticka porucha osobnosti. Skús si pozrieť videá o narcizme na YouTube ( Dvořák, spoznej sveho psychopata)

autor
8. okt 2025
@osky

Ako sa spravat,ked pride domov...
No ,ja osobne by som s nim nestratila ani pol slova.
Uplne vy som zapla ignor program....
Byvali casy,ked som pri hadke vybuchla ako sopka....ale presne to sa cakalo,cize normalna reakcia...
Ignor ho vyvedie z miery.to necaka.buse cim dalej nervoznejsi....a ty si to vychutnas.
A po pol dni,alebo aj dvoch,troch....to uz je na tebe,kolko vydrzis...
Ja max 2-3 hodiny...
Ale potom ked uz sa zda,ze je vsetko ok a zacneme viest debatu......no,ja hadzem atgumenty a proste zvysujem automaticky hlas,bez toho,ze by to bolo cielene.
Proste vsetku nepravost sveta zo seba vyplujem....a je klud.
Moj muz mi väcsinou neoponuje,sklopi usi,ved vie,ze to posral....

Potom je asi hodku klus a fungujeme uz v pohode.ja gram estw trochu nastvanu,ale on vie,ze ho len natahujem...
No u nas sa toto stava max. 2x v roku a to uz ozaj musi byt riadny preslap z jeho strany....

V tvojom pripade nie je mozno ani tak dolezite o co islo.
Ide vsak o princip.
Na niecom ste sa dohodli a on si to bez tvojho komentu odobril....
Cize co si ty?
Nula?
Poskok vo firme?
Lacna pracovna sila???
Ak ste obaja v rovnakej pozicii,potom nema co rozhodovat sam...
Tu ide aj o to,ze mu nemozes verit.
Fohodnete sa a on urobi inak...to nue je dobre.
Ani v beznom zivote,vo vychove deti...

@osky presno toto si myslím a takto to i cítim. Príde domov, nemienim sa s ním baviť, áno jedine ignorovať ho v našom prípade to bude niekoľko dní kým mu dojde…

dobromila
8. okt 2025
@anonym_autor

@osky presno toto si myslím a takto to i cítim. Príde domov, nemienim sa s ním baviť, áno jedine ignorovať ho v našom prípade to bude niekoľko dní kým mu dojde…

@anonym_autor ticha domacnost, pokial trva viac ako den a su tam deti - nic neriesi. Predpokladam, že kvôli firme a deťom sa musíte rozprávať, či chceš alebo nie....Okrem toho, že mu (znovu) povieš, ako sa cítiš a ako to celé vnímaš, môžeš prestať robiť čokoľvek preňho osobne, ale či to pomôže je otázne. Dúfam, že si prizná chybu, ospravedlní sa a sľúbi nápravu.

anonym_d37042
8. okt 2025

Ty zrejme robis vo vasej firme uctovnictvo, co tak mu oznamit, ze mas lepsie miesto, kde ta nebudu deptat "vlastni"... Skus sa skutocne po niecom poobzerat, nech mu dopne, ako vela prestrelil. Inak co nove v kauze Takto sa dohodneme a spravim si podla seba🤣❓

margotka17
8. okt 2025

@anonym_autor my máme tiež firmu, sme 7 dní v týždni 24 hodín spolu. Občas máme iný názor na nejaké veci v práci, muž si povie svoje, ja tiež. Ak uznam, že má pravdu, urobím podľa neho ak nie, spravím podľa seba a on je potom spokojný.

anonym_547b0b
8. okt 2025

Prisiel domov?

efka77
9. okt 2025

No ja za tym citim hlbsi problem. Dlhodobo asi nemate nastavene pravidla a nerespektujete ich obaja. Aj to ze ty si mu vykricala aby vypadol a jeho detske spravanie ze si ta zablokuje ....
Konanie oboch nebolo v poriadku.
Ak vam spolocne konanie vo firme nerobi v rodine dobrotu, dohodnite sa na zmene. Kazdy nech si povie predstavu a porom vela komunikacie.
A potom k vam - citim medzi vami malo ucty. On nie je maly chlapec a to by si mala brat a zasa ked chce aby si ho brala ako muza a oporu musi sa tak aj chovat. Toto chce strasnevela rozhovorov.
Ale predtym odporucam polozit si zakladnu otazku - mam tohoto muza este rada.?Je to laska a respekt alebo uz len trpenie? Lebo za tym ze ti vobec nechyba ked odide uz citam nieco ine....rovnako by sa mal zamysliet on a hlavne pochopit ze ma byt oporou!!!
Sa ho spytaj ci ho netrapi ze sa u vas za jeho nedvihania mobilu v rodine mohli stat vazne veci a on sa ani nezaujima.....to je chore!!!

autor
9. okt 2025
@anonym_547b0b

Prisiel domov?

@anonym_547b0b ano

Strana
z2