Riešenie konfliktu s rodinou kvôli fotografii dieťaťa
Ahojte chcem sa s vami poradit lebo uz som zufala..Tak svokra mala teraz v sobotu 60 tku a jeden z darcekov odomna a od muza bol obraz resp fotka na platne s jej vnucatami, cize mojimi dvoma dcerami a muzovho brata syn, ako sedia spolu na gauci drzia sa za ramena a smeju sa..moje dcery maju 7 a 5 svagrov syn ma tiez 5 rokov. svokra bola z obrazu hotova hned skusala kam si ho zavesi. Cely vecer sme sa bavili na oslave len svagrova manzelka bola taka akoby zarazena cely cas, ani moc nekomunikovala, uz ked sme odchadzali, vysli sme von pred svokrin dom na mna spustila ze akoze nech sa na nu nehnevam ale z akeho dovodu som si dovolila dat urobit obraz kde je aj jej dieta bez toho aby som sa jej opytala..ze ci sa mi to nezda trochu drze..samozrejme toto smerovala aj na mojho muza tieto vycitky,---a ze ked chcem nabuduce nieke pouzit tvar jej dietata mam sa najskor laskavo spytat, hovorim jej ze ale vsak vie o tom ze svokra potom tuzi mat takyto obraz kde su vsetky vnucatka ze som jej chcela spravit radost, a nevedela som ze je to taky problem , ze vsak je to len pre nich, ..tak povedala ze ju to nezaujima ze proste to sa takto nerobi ze ona ma pravo rozhodnut ci jeej dieta bude na nejakej fotke alebo nebude....
Na čase si nastaviť pravidlá . Ty nedávať jej dieťa a nepoužívať fotky aj keby len pre svokrovcov a to isté ona . Že prosím daj si svoje dieťa ale moje teda nie pokiaľ ti nedám súhlas . Áno stalo sa mi pár x niečo podobné dotyčným som nič nepovedala ale keď už to bolo možno 6 x tak som povedala že ja som nič nedovolila aby dali tie fotky na sociálnu sieť ja rozhodujem či áno či nie . Takže od vtedy mám kľud a fotky nedala už žiadne a radšej sa ma ani nepýtala . A nedovolí si dať ani na tajnaša nič
@aurora33 tvoje vyjadrovanie jasne hovori o vyske tvojho IQ
Ďakujem za švagriné čo mám 🙏. Ani jedna by nepovedala pol slova a ja by som bola šťastná, keby pri takomto darčeku nezabudli na moje deti. Jedine čo nedávame a na tom sme sa dohodli fotky na Facebook ci iné siete našich detí.
@0kristina0 nie som jediná, ktorá si to tu mysli, takže nechapem prečo tu rýpeš iba do mňa. Nájdi si láskavo inu obeť na šikanovanie. Pekný den
Mne sa ten nápad nepáči.
Bez opýtania tlačiť obrazy s inými ľuďmi je pre mňa divné. Rovnako divné je zdieľať fotky z kúpaliska na FB. 😑
@aurora33 ty si dobre mimo
@0kristina0 ty si mimo a už ma neoznacuj a neobťažuj.
Mna by to potesilo keby svagrina nieco take vymyslela, zaplatila a este by pritom myslela nie na seba, ze tam sebecky da len svoje dieta. Ale myslela by na svokru a na tie vnucata ze su tam vsetky. Brala by som to ako mile prekvapenie aj pre mna. Predpokladam ze svokra ma aj ine fotky vnucat doma vylozene a nemusi si pytat povolenie. Co by mi asi vadilo by bolo vycapovanie mojich deti na cudzi fb bez opytania.
@aurora33 😜
@0kristina0 🙄 že ta to baví
Švagriná je hlúpa o tom sa nebavme. A keď budeš s ňou , tak jej povedz, že si neželáš aby hoci len jednu fotku urobila kde je tvoje dieťa. A ešte by som povedala, že keď chce robiť problémy z ničoho tak nech ich robí mimo teba 💪

Je to krava .s tým nič už neurobíš