Riešenie rodinných hádok z dôvodu neporiadku doma
Ahojte. Akože prídem domov z práce,tady svokra s deťmi a neskutočné ale neskutočné smetisko. To ste nevideli čo všetko bolo po zemi,po stole voda povylievaná,riady meter do výšky no druhá,,šichta,, ma čakala
Áno vybuchla som som nahlas povedala to čo je ! Aký strašný neporiadok a ja som teraz prišla do druhej šichty? A ešte deti vychystať do postele......🫣
Samozrejme sa svokra urazila odišla a už je to veľa čo sa neozvala a ani neprišla až dnes mi povedal manžel že sa mu sťažovala na mňa čo som to hovorila pred ňou a ešte je na mňa manžel za to ofučaný. Hovorím mu a tebe by sa to páčilo prísť uťahaný večer z práce a nájdeš taký neporiadok? Celá domácnosť je na mne tak si to pán dokonalý nevie predstaviť. Teraz máme dusno ale čo on jej na to povedal s tým sa nepochválil. Ešte sa ide na mňa odúvať? No čo by ste mu akože povedali😡
Svokre sa určite ospravedlň a kľudne jej povedz ako to cítiš - Prepáčte, no som na všetko sama, chodím do roboty, starám sa o deti a ešte je na mne aj celá domácnosť..
A s mužom vážny rozhovor, že nie si slúžka.
@lucia13022023 to je jedna vec a druhá vec je, že ona tiež nevidí dôvod prečo by mal chlap robiť v domácnosti. Ona tiež nehnala chlapov riady drhnúť a prežili všetci bez ujmy
A prečo si nenavarila na dva dni? Ja neviem prečo ho obskakujes. Nestíham, tak si obsluzim deti, lebo oni za to nemôžu, vyperiem im, sebe, a zvyšok nechám tak. Chce jest. Tam je chladnička, chce čisté? Nech si vyperie. Není nič na jedenie, nech ide do obchodu. Ty sa staraj o seba. Myslím, že pár dní a pochopí, že samo sa to neurobí.
Namiesto toho, že si nervózna, sa venuj deťom, keď prídeš domov.
Ja inak teda nechápem komentáre že môže byt rada že vôbec deti strážila, nabuduce nech ju svokra do riti posle a pod. Vy nečítate? Že autorka ani o tom nevedela a muž ju zavolal? V tomto vidím jediný problém - manžela.
@hsara99 ty di tam u nich bola? Ak svokra odtial odisla urazena tak asi mala dôvod...
Autorka nech si robi poriadky s mužom lenivcom.ale svokra s jej manzelstvom a chodom domacnosti nič nemá
Ja inak teda nechápem komentáre že môže byt rada že vôbec deti strážila, nabuduce nech ju svokra do riti posle a pod. Vy nečítate? Že autorka ani o tom nevedela a muž ju zavolal? V tomto vidím jediný problém - manžela.
@hsara99 a zato snad moze svokra? Nie. Riady od rana tam nechal manzel. Nie svokra,takze ano,ma byt rada,ze bola s detmi. Ma sa jej za vybuch ospravedlnit. A zvysok poriesit s muzom,kedze problemom je on
Cudujes sa mužovi že je naštvaný? Si to otoč! Keby on vyrobil rskutomscdnu tvojej mame….no neverim že by si s tým bola ok
@hsara99 áno, manžela, nie svokra. Svokra prišla strážiť deti, či už bola dohodnutá s nou, alebo len so synom. Prečo by mala upratovať? Keď tie riady tam dokonca boli od rána.
Tak nech svokra vidi, ze ako sa jej syn stara o deti a domacnost...na deti si zavola ju a domacnost neriesi...tak to vidim ja. Aj mna hrozne stve neporiadok, ked pridem domov, lebo nase deti maju uz 9,11,13r, nie su take male ako Tvoje ze nevedia po sebe upratat.
Svokre sa ospravedln, ze to nebolo na nu atd...a s manzelom si to musite vykomunikovat. A mozno ho hneva, ze si vybuchla pred svokrou, ze si pokazila jeho image.
Mame tiez 3 deti a ked boli take male, bola som rada, ze prezili s manzelom 😁
Tiez nerad umyva riad a celkovo domace prace, radsej po vonku robi...preto mi kupil umyvacku uz pred x rokmi a je to velka pomoc.
Tu je otázka ….ze prečo máš s takýmto chlapom 3 deti?
Keď nepomáha pri prvom tak si neurobím ďalšie 2
@hsara99 a zato snad moze svokra? Nie. Riady od rana tam nechal manzel. Nie svokra,takze ano,ma byt rada,ze bola s detmi. Ma sa jej za vybuch ospravedlnit. A zvysok poriesit s muzom,kedze problemom je on
@petulda333 s deťmi mal byť manžel, lenže on si niečo zmyslí a už volá mamu. Ja sa potom bojím vytiahnuť päty z domu čo zas bude keď prídem
@hsara99 áno, manžela, nie svokra. Svokra prišla strážiť deti, či už bola dohodnutá s nou, alebo len so synom. Prečo by mala upratovať? Keď tie riady tam dokonca boli od rána.
@kavasmliekom nemusela upratovať,ale aby deti nechala robiť čo sa im zachce?
@hsara99 ty di tam u nich bola? Ak svokra odtial odisla urazena tak asi mala dôvod...
Autorka nech si robi poriadky s mužom lenivcom.ale svokra s jej manzelstvom a chodom domacnosti nič nemá
@janinah a keď autorka vybuchla tak na to asi mala tiež dôvod ;) jaaaj ale autorka nie je svokra tak ta neni zákonom chránená, zabudla som
A? Ona predsa zato nemoze,isla postrazit,pomoct
@janinah a keď autorka vybuchla tak na to asi mala tiež dôvod ;) jaaaj ale autorka nie je svokra tak ta neni zákonom chránená, zabudla som
@bonboniera lenze vybuchla na zlu osobu. Problem je ocividne manzel
@bonboniera lenze vybuchla na zlu osobu. Problem je ocividne manzel
@petulda333 tak ja som to nepochopila tak ze výbuch smerovala na svokru, ze to je jej vina, proste vseobecne otvorila ústa rovnako ako by to spravila keby tam svokra nebola 🤷♀️ s tým, ze problémom je manžel, na sto percent súhlasím. Vždy obdivujem jaki sú ti muži vychcani, sa vyhovoria ze oni robia okolo domu takže v domácnosti si ani neškrtnu, pričom práca okolo domu je dobrovoľný koníček, narozdiel od tej starostlivosti o domácnosť …
@petulda333 tak ja som to nepochopila tak ze výbuch smerovala na svokru, ze to je jej vina, proste vseobecne otvorila ústa rovnako ako by to spravila keby tam svokra nebola 🤷♀️ s tým, ze problémom je manžel, na sto percent súhlasím. Vždy obdivujem jaki sú ti muži vychcani, sa vyhovoria ze oni robia okolo domu takže v domácnosti si ani neškrtnu, pričom práca okolo domu je dobrovoľný koníček, narozdiel od tej starostlivosti o domácnosť …
@bonboniera to tvrdi ona,ale ja sa aj tak svokre necudujem. Mala sa krotit a toto cele urobit po prichode manzela. Aj mna by sa to dotklo
No ale uz pise, ze to nie je o riadoch, upratovani, ale, ze nechala deti, nech si robia co chcu. Ja to vidim tak, ze si nervacka, nerespektujuca a drza.
Co ja viem ale keby strážim 3 deti synovi a neveste, tak veru neplánujem jej upratovat. Lebo to by bolo, ze hrabem sa v skrinkách. 🤔🤔🤔 Mne tiez strážili deti ale nikto neupravoval ani som necakala. Deti živé a nezranene, tak to je uspech 🤣🤣🤣. Podla mna sa svokre treba ospravedlnit, nevies v akom stave prebrala byt po synovi a jedine koho treba zapojiť je muz. Zacala by som tym, ze chcem umývačku riadu, ak nemas. Riad vydrzal do vecera a vydrzi aj do zajtra, ak si bola unavena z prace.
@bonboniera to tvrdi ona,ale ja sa aj tak svokre necudujem. Mala sa krotit a toto cele urobit po prichode manzela. Aj mna by sa to dotklo
@petulda333 tak svokra mohla byt tiež asertívna pred autorkou a nie sťažovať sa synacikovi 🤷♀️
Tak zase prekrucas, písala si o hromade riadu a špine na stole a neviem kde všade. To si deti naučila ty, robiť bordel a neupratat za sebou. Co keď si s nimi nevedela rady? Mala na nich kričať, či ich zbit? Zase by si nadávala, že sa hrubo správa k tvojim deťom a snaží sa ich prevychovať.
obdivujem tvoju svokru, že má s tebou božskú trpezlivosť. V dobrej viere príde a postráži ti 3 malé deti a ty ideš ešte pindať. Ja na jej mieste už by som ti v živote deti nepostrážila, lebo však bordel ostáva potom. Keď to psychicky nezvládaš a na stráženie potrebuješ svokru, tak nechápem načo 3 deti
obdivujem tvoju svokru, že má s tebou božskú trpezlivosť. V dobrej viere príde a postráži ti 3 malé deti a ty ideš ešte pindať. Ja na jej mieste už by som ti v živote deti nepostrážila, lebo však bordel ostáva potom. Keď to psychicky nezvládaš a na stráženie potrebuješ svokru, tak nechápem načo 3 deti
@sasa1310 na stráženie potreboval manžel mamu,on s nimi mal byť pretože bol dávno z práce doma,ale keď musí lietať kade tade,tak mu je ľahšie zavolať mamu ako by sa mal on sám zapojiť a vychystať do postelí. Povedala som jemu pred ňou prečo aspoň riady nepoumyval. Tak mal zostať bývať s mamou,keď nevie nič urobiť
tak keď všetko robíš ty a takého chlapa máš, tak fakt nechápem načo toľko detí v dnešnej dobe. A tvoj príchod z práce o 19.30 pri takých malých deťoch, tiež nie je v poriadku. Proste je to na vás veľa.
Tak zase prekrucas, písala si o hromade riadu a špine na stole a neviem kde všade. To si deti naučila ty, robiť bordel a neupratat za sebou. Co keď si s nimi nevedela rady? Mala na nich kričať, či ich zbit? Zase by si nadávala, že sa hrubo správa k tvojim deťom a snaží sa ich prevychovať.
@kavasmliekom rozhodne im nedovolím skladačky rozťahovať po celom dome kde si zmyslia. Keď sa vyleje voda, vzápätí sa aj zotre a nenechá sa na stole vyliaty džús.
tak keď všetko robíš ty a takého chlapa máš, tak fakt nechápem načo toľko detí v dnešnej dobe. A tvoj príchod z práce o 19.30 pri takých malých deťoch, tiež nie je v poriadku. Proste je to na vás veľa.
@sasa1310 snáď nemám byť bez práce? Majú aj otca,ten ich môže rovnako obriadiť ako ja nemyslíš? Či si tiež názoru, že toto všetko je ženina povinnosť?
A vyššie si písala, že si to nepovedala konkrétne jej, lenže je bordel, teraz, že si to povedala jemu konkrétne ale pred svokrou. 🤔 Hmm. Tak ako teda? Si nervózna, ale čo bolo, bolo. Ospravedln sa svokre, podakuj že vám bola ochotná po strážiť deti a manželovi nechaj riad aj nabudúce. Možno už bude vedieť, čo sa so špinavý riadom robí.
Čiže si to deti potom poupratovali sami, nie?
nie, nemáš byť bez práce, ale kebyže ja mám takého chlapa ako ty, tak stopnem plodenie detí hneď po prvom a nerozčulujem sa, že nič nerobí, keď sú deti už 3. Ja mám tiež 3 deti, ale poriadne premyslené a vedela som s akým mužom ich toľko budem mať
Čiže si to deti potom poupratovali sami, nie?
@kavasmliekom tak keď babka vidí, že sa vyleje voda,tak to necháme tak však to vyschne nie. Utrieť to mohla. Tiež by z nej neubudlo