icon

Riešenie rodinných hádok z dôvodu neporiadku doma

1. máj 2025

Ahojte. Akože prídem domov z práce,tady svokra s deťmi a neskutočné ale neskutočné smetisko. To ste nevideli čo všetko bolo po zemi,po stole voda povylievaná,riady meter do výšky no druhá,,šichta,, ma čakala
Áno vybuchla som som nahlas povedala to čo je ! Aký strašný neporiadok a ja som teraz prišla do druhej šichty? A ešte deti vychystať do postele......🫣
Samozrejme sa svokra urazila odišla a už je to veľa čo sa neozvala a ani neprišla až dnes mi povedal manžel že sa mu sťažovala na mňa čo som to hovorila pred ňou a ešte je na mňa manžel za to ofučaný. Hovorím mu a tebe by sa to páčilo prísť uťahaný večer z práce a nájdeš taký neporiadok? Celá domácnosť je na mne tak si to pán dokonalý nevie predstaviť. Teraz máme dusno ale čo on jej na to povedal s tým sa nepochválil. Ešte sa ide na mňa odúvať? No čo by ste mu akože povedali😡

Strana
z5
aurora33
3. máj 2025

To sa naozaj pytas?

evansova
3. máj 2025
@janinah

Ty brďo...deťom sa niečo stalo? Poranili sa.boli počurane .hladne či niečo podobnê? Vieš si predstaviť ake naročne je strazit deti a cudzie o to viac,ze sa o ne bojis.len aby preboha da nic nestalo...popritom ešte upratovat a riady umyvať? Sa uvedom a nabuduce si zaplať opatrovatelku a upratovacku a svokra nech si doma oddychne.Byť ja na jej mieste tak som s tebou skoncila ak sa neospravedlniš.Mala strazit a ona zrejme uz nie mladica si dovolila popri tom neupratať.
Si OTRASNÁ

@janinah Preco by mala platiť opatrovateľku alebo upratovacku? Naoisala, ze s detmi mal byt doma manžel, takze vsetko malo byt v poriadku.

saw_
3. máj 2025

Ja neviem či by ste niektoré skákali dva metre od zeme od radosti, keby byt vyzeral ako po výbuchu. Autorka bola v šoku keďže to nečakala, takže úplne normálna reakcia. Mala si deti vychystať do postele a muž súbežne upratovať ten brajgel. Zaujímalo by ma, ako ten konkrétny večer dopadol.
Ďalšia vec, ktorá by ma zaujímala, kam zmizli tie babky, ktoré boli supermatkami čo prali plienk, žehlili, varili, kravy dojili a o deti sa starali, keď zrazu nevedia po decku rozliatu vodu utrieť.

culienka
3. máj 2025

Mala si vynadať manželovi, že zavolal svokru keď mal strážiť on alebo mal po nej aj upratať. U nás keď strážil dedko presne tak isto tiež tri deti a keď sme prišli domov ešte tak hodinu dve upratovať, Všetko vyťahané nechal deti robiť čo chceli, kuchyňu sa snažil dať do poriadku, ale vybuch teda tiež, ale teda my sme mu nič nikdy nepovedali,.
Riešili sme to tak, že VŽDY keď sa dalo ozaj vždy sme dávali deti ku ním lebo tam im nikdy taky brajgel nespravili ako doma a aj tam nemali toľko veci na rozhadzovanie a dedko tam asi dával na nich pozor lebo aj hračky si tam museli upratovať a aj von ich brával u nich. Kdezto ked boli u nás tak len doma a rozťahovali všetko, az do plaču mi bolo koľkokrát keď som si predstavila ešte to upratovanie po robote čo ma čakalo 😂

janage
3. máj 2025
@saw_

Ja neviem či by ste niektoré skákali dva metre od zeme od radosti, keby byt vyzeral ako po výbuchu. Autorka bola v šoku keďže to nečakala, takže úplne normálna reakcia. Mala si deti vychystať do postele a muž súbežne upratovať ten brajgel. Zaujímalo by ma, ako ten konkrétny večer dopadol.
Ďalšia vec, ktorá by ma zaujímala, kam zmizli tie babky, ktoré boli supermatkami čo prali plienk, žehlili, varili, kravy dojili a o deti sa starali, keď zrazu nevedia po decku rozliatu vodu utrieť.

@saw_ ale prečo bola v šoku. Muž zjavne doma nikdy slamky nepredložil lebo on robí vonku. Muselo jej teda byť jasné, ako to stráženie dopadne. Či čakala, že on si pri tom strazeni vlastných detí uvedomí, čo to znamená sa postarať o deti? Keď doteraz to zjavne nikdy neurobil?

saw_
3. máj 2025
@janage

@saw_ ale prečo bola v šoku. Muž zjavne doma nikdy slamky nepredložil lebo on robí vonku. Muselo jej teda byť jasné, ako to stráženie dopadne. Či čakala, že on si pri tom strazeni vlastných detí uvedomí, čo to znamená sa postarať o deti? Keď doteraz to zjavne nikdy neurobil?

@janage mal byť s nimi muž, čiže čakala, že deti budú navečerané a nachystané do postele. A predpokladám, že ani im nedovolí spraviť svinčík ako jeho matka. Asi inokedy nebývajú samé, keď je autorka v práci, ale s tatkom. Možno to objasní autorka.
Ešte by ma zaujímalo, čo také celorčne robí okolo domu, keď sa za 8 rokov nespamätal, že má decká, o ktoré sa treba starať.

janage
3. máj 2025
@saw_

@janage mal byť s nimi muž, čiže čakala, že deti budú navečerané a nachystané do postele. A predpokladám, že ani im nedovolí spraviť svinčík ako jeho matka. Asi inokedy nebývajú samé, keď je autorka v práci, ale s tatkom. Možno to objasní autorka.
Ešte by ma zaujímalo, čo také celorčne robí okolo domu, keď sa za 8 rokov nespamätal, že má decká, o ktoré sa treba starať.

@saw_ viackrát napísala, že muž doma vo vnútri nerobí nikdy nič. Všetko je na nej. Teda očakávanie, že tentokrát niečo urobí bolo mimo realitu. A je úplne jedno, že zdochol a zavolal svoju mamu.

janage
3. máj 2025
@saw_

@saw_ *zdúchol malo byť

okseen
4. máj 2025

No problém je, že už od rána tam bol bordel a oni to len doklepli! To je tak, keď si človek nechá večer bordel do rána, preto vždy aj keď sa mi nikdy nechce, tak večer všetko vydrhnem a doklepem! Plus som sama s deťmi a koľkokrát prídem aj o ôsmej a drem a držím hubu. Nemôžem sa nikomu sťažovať, lebo každý mi povie, že čo ho obťažujem, že mám čo som chcela. A nie, mne nepomáha nikto, Maximálne sa navaza každý, že mám, spievať tie.sr. cky ako je super mat deti!

martinadomianova
4. máj 2025

Že nech si to pán milostivý vyskúša. Ja by som mu nechala všetko na krku a nech sa činí.

lauricka
4. máj 2025

Najprv ti vadí, že bordel, potom vlastne, že ich nechá si robiť, čo chcú, v skutočnosti je dôvod, že nebol s nimi muž, ale babka, tá je, možno, rada, že to vôbec prežila s tými deckami. Takého chlapa si si vybrala, takého máš. Čo sa teraz sťažuješ? Mala si možnosť ho navštíviť doma, mala si možnosť sledovať, ako sa správa doma, ako je vedený a vychovaný. Ak je vychovaný tak, že doma nič nemusí a všetko robí žena, čo evidentne je a to si mohla dobre vedieť a zistiť, tak môžeš nadávať tak akurát sebe, že si si ho vybrala.
Píšeš, že ak nevie nič robiť, mal zostať s matkou. A ty si ho prečo stiahla k sebe, keď ti taký chlap vadí? Takže už jedine mu povedať, že buď sa bude zapájať do domácich prác alebo budú problémy, lebo nevieš akceptovať, že to nebude robiť. Tak si musí vybrať. Ale ty si strojcom svojej situácie, na to nezabúdaj.

vakatko
4. máj 2025

Autorka, prísť unavená z práce do hnusného bordelu, keď sú tam dve dospelé osoby sa nečudujem, že si vybuchla. Keby bola svokra normálna žena, tak sa nezdúva, ale pomôže popratať (vie akého chlapa vychovala), kým uložíš deti do postele. Na ich mieste by som sa hanbila za ten bordel a nie urážala.

maury
4. máj 2025

Ako tieto stredoveké názory, domácnosť a starostlivosť o deti je ženská záležitosť. Aj podľa tvojho muža aj podľa svokry. Ako fakt nezávidím, to čo si si našla. Hádam deti sú traja chlapci a budú fungovať presne tak isto ako ich otec 🤦

zmrzlinka2021
5. máj 2025

Autorka,

sorry ale preco si sa vydala a mala deti s takou hnidou. Vonka "zabavat sa" na dvore moze clovek, len ked ma vela zbytocneho casu. V prvom rade musi riesit starostlivost o deti, domacnost, varenie. Z teba sa stala sluzka. A este k tomu chodis do prace "ako chlap"

Strana
z5