Riskli by ste to?

majkakuk20
12. aug 2017

Ahojte kocky. Som tu nova, nejako som doteraz nemala cas sem chodit, avsak teraz sa nemam s kym poradit. Rodina a priatelia mi nevedia velmi poradit, je to 50 na 50. Tak to skusam tu:
Spoznala som muza, ktory je milujuci, laskavy a pozorny ku mne a mojej dcere avsak nie je z rovnakeho mesta ako ja. Pozname sa kratko ale dost intenzivne a nasa laska vyskocila k nebesiam, prehovara ma aby som sa prestahovala s dcerou k nemu do mesta vzdialeneho 400km s tym, ze mi pomoze najst pracu a malej vybavi sukromnu skolku. Mam mam slusne platenu pracu doma a to ma jedine brzdi. Viem, ze mu mozem verit, s malou na rozprackovy vztah, na svoj vek - takmer 40r nechce vztah na dialku, to je cele. Vsetko co ma trapi je to, ze v mojom rodnom meste necham rodinu, sestry, kamosky a podobne. Co by ste robilo vy?

zuzana_v1
12. aug 2017

Preco sa on neprestahuje k tebe? Nestratis pracu, rodinu, priatelov, byvanie...

majkakuk20
autor
12. aug 2017

@zuzana_v1 dakujem za reakciu, jeho praca to nepovoluje, ma asi 3x vyssi plat ako ja, opytala som sa ho a zasmial sa 🙂 skoda

lavender273
12. aug 2017

@majkakuk20

Nie nesla by som, resp urcite nie hned teraz. Pockala by som ako sa vyvinie do buducna. Nic proti muzom ale oni su vsetci hrrrr hrrr ked zahoria laskou, ale potom ked euforia opadne a pride realita tak potom tu vypisujeme na MK 😉
Kazdopadne drzim palce a uzivaj si zamilovanost.

michi200
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katarinapekna
12. aug 2017

Keď príde realita a hento pobluznenie vyprcha,tak ti zbalí caky-paky aj cudziemu dieťaťu a budes mať holý prd.premyslaj!

lintu
13. aug 2017

čo je to "poznáme sa krátko"? ako často sa stretávate?
nie každá krátka známosť je aj v skutočnosti taká ideálna, ako sa na prvý pohľad javí... nehovorím, že to musí byť nutne aj tvoj prípad, ale čo ak vám to nevyjde? už nerozhoduješ len sama za seba

vydrnik
13. aug 2017

@majkakuk20 ja z dcerou zme z Ceske republiky,svojho sucasneho muza som poznala na Seznamce,pol roka zme si pisali,volali,nez zme sa stretli,hned zme si padli do oka a po spolecne stravenem vikendu,uz zme spolu ostali a to u neho este byvali jeho dvaja synovia,Dnes zme spolu 4 roky a par mesiacou mame spolu 3 rocneho syna,a 2 roky zme manzelia,

juliet86
13. aug 2017

ja by som bola opatrna a dala tomu cas nesla do toho hrrr. ved nevies ako ti s nim bude. ked budete spolu byvat je to ine.... neviem ci by som dieta vystavila tak veljym zmenam kvoli muzovi. a zarocen znie to az prilis rozpravkovo realita sa moze odkryt ina...

janinah
13. aug 2017

ako dlho sa poznáte? boli ste spolu vkuse všetci traja aspon týžden-dva napr. na dovolenke? krátky a intenzívny vzťah u mňa vyvoláva predstavu ,že ružové okuliare + kopa času stráveného v posteli😉
počkala by som,ak ťa,vás chce,tak počká aj on,minimálne do 1. výročia vzťahu

kacenka151
13. aug 2017

Ja som dala vypovedev v praci , odisla zit 1000 km od domova do uplnej neistoty bez jazyka v danej krajine🙂 a vyplatilo sa nic nelutujem, najlepsi muz na svete pre mna .. keby som to neriskla asi by som si nadavala ze som to nevyskusala.. vratit sa mozes vzdy.

sasa1310
13. aug 2017

@majkakuk20 a tento 40 ročný "princ" je rozvedený alebo len zbytkový tovar, ktorého nikto nechcel?

esther03
13. aug 2017

keby nemas dieta, poviem chod do toho, ale mas dieta a treba mysliet na to, ze ak to nevyjde, dieta minimalne 2x zazije stres so stahovania a vsetko s tym suvisiace. Pockala by som, kym endorfiny z noveho vztahu opadnu a zacne fungovat aj racio, cize cca aspon 1 rok vztahu.

catherinah
13. aug 2017

Ja by som tiez este pockala. Minimalne rok. Ono sa to ukaze.

henikav
13. aug 2017

Necudujem sa ze nechce vztah na dialku, take vztahy dlho nefunguju, ale je otazne kolko sa poznate ale ze skutocne a nie kolko si pisete, lebo chat toho znesie dost. Minimalne by som s nim stravila par vikendov, dovolenku a potom sa rozhodla. Zas kto nic neriskuje, nic nema. Nemas moznost vybrat si rok neplateneho volna v praci??

dharmasanata
13. aug 2017

@sasa1310 a podľa teba je lepší rozvedený ako slobodný a bez záväzkov? Ako sa sprosto vyjadruješ že zbytkovy tovar..🙄

mandala77
13. aug 2017

@majkakuk20 mňa by skôr trápilo to, že ak vzťah nevyjde, že dcéra si prejde ďalšou traumou ako to, že tam nebudem mať kamošky a rodinu. Ako píšu baby, daj tomu čas, aj rok, Ty nie si slobodná bez záväzkov ale máš zodpovednosť za dieťa. Píšeš, že sa poznáte krátko (to je koľko) a toto mi príde nezodpovedné z Tvojej strany, lebo v tom nie si sama.

majkakuk20
autor
13. aug 2017

Pozname sa 4mesiace a byva u mna 4dni v tyzdni a uz sme boli spolu na dovolenke a prezili sme kopec spolocnych vikendov

majkakuk20
autor
13. aug 2017

Pred stretnutim sme si pisali nesuac, cize coskoro sa pozname pol roka

majkakuk20
autor
13. aug 2017

@sasa1310 nie je rozvedeny a nemyslim, ze je zbytkovy tovar 🙄

vroni
13. aug 2017

@majkakuk20, nuz, isla by som na to naopak. Najprv by som si nasla pracu v jeho meste, zaistila dietatu skolku, prenajala vlastny byt a POTOM sa stahovala. Rozhodne nie naopak, bez prace by som sa nehla ani na krok. Muz moze byt aky chce uzasny, ale ked sedis doma a si mu odkazana na milost ci nemilost, tak to je na maslu aj v zabehnutom stave a nie v cerstvom vztahu. Ale zase rok by som necakala, to je sakra dlha doba. Zacala by som vybehavat a mozno od Noveho roku by som zacinala “na novom“...

mandala77
13. aug 2017

@majkakuk20 podľa mňa, na to, že máš dieťa ideš veľmi hrrr do toho, 4 mesiace, 4 dni v týždni bývate spolu. Keby si bola sama, ok. Ale z Tvojich príspevkov mi príde, že to berieš na ľahkú váhu, že máš dieťa a máš brať ohľad aj naň. Celkovo to zoznamovanie žien/mužov so záväzkami s novým partnerom býva často veľmi skoro, keď vôbec nie je isté, či tí dvaja spolu vôbec zostanú. Mne príde Tvoje uvažovanie veľmi nezrelé vzhľadom na to, že nie si sama.

jana_eyre
13. aug 2017

Nie, po 4m vztahu urcite nie, mas dieta a to je obrovska zodpovednost.. Ak mysli vazne vas vtah, pocka kym sa spoznate.. A toto ti pise clovek, co som so svojim muzom zacala zit po prvom rande-ALE poznala som ho uz roky ako najlepsieho priatela a nemala som deti.. Ked ma clovek deti ma mysliet hlavne na ich pohodlie..

Mam znamu, co takychto "vaznych vztahov" vystriedala niekolko, ma dve deti a neviem si predstavit ako to musi vplyvat na detsku dusu ked stale striedaju uja pri mame, ale aj byvanie..

Samozrejme, rob ako uznas za vhodne, ale ja si myslim, ze na kazdy vztah, kde uz je dieta z toho predosleho sa ma ist pomaly, lebo ak sa popalis, nepopalis sa LEN ty, ale aj dieta.. A to bude mat popaleninu omnoho hlbsiu..

sense
13. aug 2017

Nie nesla ...ak uz tak by som sla do prenajmu sama s dietatom a ak by bolo dieta navyknute na noveprostrexie a vsetko ostatne....potom....mna by zaujimalo co.ma za pracu ak moze bytu teba vzdy 4dni v tyzdni a este aj 3x viac zarobi....ono ked sa to vezme tak nemate vztah nA dialku len "chodi tri dni do prace"...

kamr
13. aug 2017

Choď do toho, život ti dal novú šancu, budeš mať novú rodinu a dcéra bude vyrastať v úplnej rodine. Keď to nevyskúšaš môžeš neskôr ľutovať. Občas treba riskovať a deti si zvykajú rýchlo. Tomu mužovi na tebe určite záleží, keby nie tak by mu vyhovoval tento model, čo zatial máte a neriešil by to. Držím ti palce. Neviem prečo by to malo dopadnúť zle, myslí pozitívne a prajem šťastný nový život. Risk je zisk.

haslerka31
13. aug 2017
osky
13. aug 2017

Ja si myslim ze ked uz 4 mesiace byvate spolu 4 dni v tyzdni tak sa uz trochu poznate.viete kto ako na co reaguje a aj tvoja mala ho uz vlastne pozna.cize nie je to pre nu novy ujo na ktoreho 24hodinovu pritomnost si musi zvykat.
Vravis ze mas pracu z domu-nemozes v nej pokracovat aj ked sa prestahujes??
Ja som si svojho muza vzala po 7mesacnej oficialnej znamosti,predtym sme sice byvali chvilu v jednej domacnosti ale nikdy by ma nenapadlo ze sa do seba buchneme..
Riesila som iny vztah a akosi sme sa do seba zahladeli...
Odisla som koli nemu z sk a na zaciatku som bola odkazana len na neho.
Zaciatky boli zlozite ale ja nelutujem.sme spolu uz 9 rokov-s burkami i hadkami,ale stale zalubeni 😁
Ja sice deti nemam,ale ja by som to riskla.
Zivot je prilis kratky a ked si rozumiete.
Treba sa len zaistit na zadne dvierka aby si sa mala v pripade potreby kam vratit...

osky
13. aug 2017

Inak tiez by ma zaujimalo co za pracu ma.
Lebo robit len 3 dni v tyzdni a zarabat vela....

majkakuk20
autor
13. aug 2017

@kamr krasne dakujem

majkakuk20
autor
13. aug 2017

@osky dakujem ti za podporu

myskahryzka
13. aug 2017

Tiez si myslim, ze by si to mala skusit. Ak pochybujes naozaj len z hladiska tvojej prace a v ostatnom si si ista, tak nevahaj. Pracu dnes mas, zajtra nemusis. Ale dobry chlap je vyhra na cely zivot. S rodinou a kamaratkami si mozes volat kazdy den, ale ked budes mat plnohodnotny zdravy vztah, tie kamosky ti az tak chybat nebudu. Prajem Ti vela stastia, nech sa uz rozhodnes akokolvek.😉