icon

Ako sa vysporiadať so správaním partnera v tehotenstve?

elena999
Dnes o 13:45

Otehotnela som s priatelom po 3 mesiacoch. Rozmyslam nad rozchodom a interupciou…je o rok mladsi odo mna, a neviem co si mam o ňom mysliet. ja som si s nim vedela aj tu rodinu predstaviť, kým nezačal mať narážky na iné ženy. raz sa ma len tak spýtal, že či má aj mojej kamoške spraviť dieťa. Smial sa pri tom no mne to vtipne neprišlo. Podobná poznámka aj na inú ženu. On hovorí že nič také nepovedal…no mne sa nejak tým zhnusil…on ma presviedča, nech si to necháme, pritom ani nebol nadšený keď som mu ukázala pozitívny tehotenský test…nechcem vychovávať dieťa sama, nemam dobre vztahy s rodičmi, neviem či mu mám veriť, keď aj tie narážky popiera, a povedal že on si chcel ešte chvíľu užívať zivot ale že to zvládneme..chce aby som sa presťahovala do iného mesta aby on to mal bližšie do prace..on zarába okolo 2000€ no má svoje výdavky okolo 550€ a museli by sme bývať v podnájme…neviem či som na to všetko pripravená…

anonym_0dfd47
Dnes o 13:52

@elena999 nie som na pysna ale v minulosti som "zisla z kratsej cesty" otehotnela som so sociopatom mladucka...vtedy by som to proste nedala ale ty si na tom asi lepsie

anonym_f0d87c
Dnes o 13:59

Tak je to aj tvoja vina že si tehotná po 3 mesiacoch. A že s takym somarom. Normálne sa porozoravaj s tvojou rodinou či sú ti o horný pomôcť a podporiť tá. Ak áno, tak fajn. Ak nie, tak pouvazuj nad anonymným pôrodom

anonym_78b1ca
Dnes o 14:06

@elena999 a ty zarábaš koľko? Nezvládneš to sama alebo sa ti len do toho nechce? Robili ste obaja vôbec niečo preto, aby si tehotná nezostala keď teraz tvrdíš, ako na to nie si pripravená? Môžu ti byť jedno naše názory na tvoju situáciu, my to dieťa nepotratíme a ani neporodíme a nevychováme. Rozhodnúť sa musíte vy dvaja. Ja len že sa dá takýmto situáciam v dnešnej dobe naozaj dobre vyhnúť….

anonym_9e2223
Dnes o 14:06

Kondomy uz nepredavaju v obchodoch? 🤔 Otecko podla reci velmi "inteligentny", to nemoze dopadnut zle🙄😏

anonym_8ee446
Dnes o 14:09

fuuh tak to je narocne, kolko mate rokov? uprimne, ked sa uz po tak kratkej dobe vo vztahu sprava takto ostrasne, tak to časom lepsie nebude...

anonym_d78a1a

Tak zas kvoli jednemu blbemu vtipu ist na interupciu.. nepoznate sa ani... kolko zarabas ty? Ked takto jeho prijem vyratavas.. to je omnoho podstatnejsie teraz kvoli materskej.

janinah

Dieťa nemusiš odhodiť preto,že on nie je idealny. Nejednaj zbrklo.Poznám pripad,kedy sa nepostaral o dieťa jeho otec,ale starí rodičia áno,a to z oboch strán. Ten tvoj platiť bude musieť,ale žiť spolu nemusíte.Ludia ti pimôžu,len im to musiš dovoliť. Nedávno som posielala 12 kg detských vecí delkom cudzej slobodnej matke napriklad.

anonym_aa0d64
Dnes o 14:10

Asi mu došlo situaciou, že bude očakávané, že už budes jeho jediná do konca života
A zrejme nieje ani z ďaleka na to pripravený
Otec môže byt fajn ale partner....no neviem no

anonym_22ec7b
Dnes o 14:15

Svojou sprostostou si otehotnela, lebo ste sa nechranili. Proste tvoja chyba. Tak teraz nes dosledky za svoje chyby. Tu sa nebavime o hracke, ktoru vyhodis, ked ju uz nechces.

anonym_a47a32
Dnes o 14:15

@elena999 no... moc ste sa teda nechranili... ani ho vlastne nepoznas... zjavne sa vyfarbuje a na dieta ostanes sama... tazko radit... ale dieta je na cely zivot... a s tymto to tak nevyzera uz teraz

domkakvet
Dnes o 14:20

@elena999 tak teraz zober zodpovednost a dieta si nechaj ci sa priatel zmeni alebo nie.

elena999
autor
Dnes o 14:21
@anonym_f0d87c

Tak je to aj tvoja vina že si tehotná po 3 mesiacoch. A že s takym somarom. Normálne sa porozoravaj s tvojou rodinou či sú ti o horný pomôcť a podporiť tá. Ak áno, tak fajn. Ak nie, tak pouvazuj nad anonymným pôrodom

@anonym_f0d87c na moju rodinu sa spolahnut moc neda, pýtala som sa ich uz. raz povedia tak, potom inak…a anonymný pôrod to vobec buď si babo nechám, alebo idem na interupciu…

anonym_2285e8
Dnes o 14:24

@elena999 Tak ja by som ti v tomto prípade nezazlievala interrupciu. Ale ber to ako poučenie do budúcna.

abbey1
Dnes o 14:27
@elena999

@anonym_f0d87c na moju rodinu sa spolahnut moc neda, pýtala som sa ich uz. raz povedia tak, potom inak…a anonymný pôrod to vobec buď si babo nechám, alebo idem na interupciu…

@elena999 Si dospelá, treba prevziať zodpovednosť za svoje činy. Do vzťahu si išla dobrovoľne. Možno stačilo počkať so sexom, pokým sa lepšie spoznáte. Len to dnes nie je moderné, však.
Dieťa je už na ceste. Treba sa k tomu postaviť celom. Nebudeš prvá ani posledná slobodná matka. Život nie je vždy ideálny, ale je na nás, ako sa k výzvam postavíme. Ešte budeš za dieťa vo svojom živote vďačná.

elena999
autor
Dnes o 14:29
@anonym_22ec7b

Svojou sprostostou si otehotnela, lebo ste sa nechranili. Proste tvoja chyba. Tak teraz nes dosledky za svoje chyby. Tu sa nebavime o hracke, ktoru vyhodis, ked ju uz nechces.

@anonym_22ec7b keď nevieš, tak sa nevyjadruj čo je koho chyba diky🙂

ivinkapink
Dnes o 14:36

Uz sa stalo, ale preco ma niest nasledky za VASU NEZODPOVEDNOST to ubohe dieta??? Budes vediet zit s výčitkami ze si zabila SVOJE VLASTNE dieta do konca zivota? Bud zodpovedna aspon teraz, ak ho nevies/nechces vychovavat aspon mu daruj zivot.

anonym_2285e8
Dnes o 14:45
@ivinkapink

Uz sa stalo, ale preco ma niest nasledky za VASU NEZODPOVEDNOST to ubohe dieta??? Budes vediet zit s výčitkami ze si zabila SVOJE VLASTNE dieta do konca zivota? Bud zodpovedna aspon teraz, ak ho nevies/nechces vychovavat aspon mu daruj zivot.

@ivinkapink nehovor o nejakom úbohom dieťati. Nie je to ani úbohé, ani neúbohé a ani dieťa.

anonym_33da63
Dnes o 15:00

Urcite zmarni decko, ked si dala debilkovi...!

anonym_22acd5
Dnes o 15:18

Ak si nechceš dosrat život chod na potrat..

anonym_22ec7b
Dnes o 15:18
@elena999

@anonym_22ec7b keď nevieš, tak sa nevyjadruj čo je koho chyba diky🙂

@elena999 aha, takze ty si otehotnela z ducha svateho? Ked sexujes bez ochrany, tak je to tvoja chyba. Aj partnerova. Ale aj tvoja