icon

Rodinné problémy a finančné ťažkosti

1. okt 2025

Nechcem už ďalej žiť. Nechcem od Vás naozaj nic. Mám deti školáčku škôlkárky a bábätko. Som veľmi veľmi zničená. Nemáme vôbec žiadne peniaze. Väčšinu dňa som hladná alebo Max cestoviny. Deťom často chodím pýtať po rodine aby mali. Výlety alebo krúžky to môžme rovno zabudnúť. Neni ani na benzín. Manžel sa nestará. Neviem kam ide celá jeho výplata. Nič nám nedáva iba 200e nájom a Max 100e na stravu a to je všetko. Nevládzem to nijak utiahnuť dieťa je ešte veľmi malé aj na jasle. Viem, že si môžem za to sama mala som mať iba 1 dieta. Teraz som na seba naštvaná. Predtým sme sa nemali zle ale muž zasa porobil dlhy ako v minulosti. Alebo niečo platí alebo proste ja ani neviem kam idú tie peniaze. Máme malý byt každý deň mám stres lebo je všade veľký chaos. Samozrejme, že upratujem skrine ale keďže je málo priestoru jedna vec sa vytiahne a všetko je rozhádzané z tej kopy. Stále hľadáme niečo po byte. Nebaví ma to a mám vycitky svedomia. Nikam nechodíme len sedíme doma. K tomu sa ešte aj dcéra začala zle učiť. Má záchvaty hnevu len čo sa spomenie škola je druhacka. Nie psychológovi ani psychiatrovi ísť nemôžem, keďže aj tam treba peniaze. Aj teraz mám doma 3 žemle a rozmýšľam kto ich zje a vyratavam každú potravinu v chladničke aby nikto nebol hladný. Len prežívame. Moja rodina mi pomáha ale mužovi len sa chvália. Malý mal narodeniny a napísali mu, že všetko najlepšie z ďalekého Egypta. Pomáhaju ľuďom v zbierkach a o nás nezakopnu ako rok dlhý. Moji síce pomôžu ale to tiež sú samé urážky na nás ako sme neschopnosti

Strana
z6
anonym_186dc2
1. okt 2025

a internet mas?

autor
1. okt 2025

Neschopný. Že muž by sa mal začať starať o rodinu. On sa vôbec nechce starať. Max čo ide s nami von aj tam ma mobil v ruke. Po robote si vyspava do 10 a potom ide do roboty. Robí na smeny. Ale aj večer kde radšej na balkón fajčiť alebo akoze umýva riady a aj tak je drez plný. A ja riešim medzitým milión iných veci okolo deti. Učenie školu aby boli umyté nachystať čisté oblečenie odat vitamíny, nakŕmiť. On ma stále pre seba cigarety. Byt a ni není nás je môjho otca a platí nám aj internet aj môj paušál. Keby niekto písal odkiaľ máme internet. A nie nič od Vas nepýtam, takže nemusíte písať, že Vás chcem využívať. Nie nechcem nič iba radu.

anonym_03c3e2
1. okt 2025

buchni o stol a nech ti povie kam idu peniaze..inak je to len plakanie nad rozliatym mliekom, dovolila si mu nechraneny sex, ked nemate co jest, inak psycholog a psychiater je zdarma, nie je pravda, ze su len plateni, minimalne 10 sedeni mas u psychologa cez poistovnu zdarma a psychiatra uplne, ale ty teraz potrebujes uplne nieco ine, muza s ktorym budes mat uprimnu komunikaciu a postupne vyriesite hlavne problemy, drzim palce

elenka.k
1. okt 2025

😕

anjelicek26
1. okt 2025

No ved muz dojde domov a ty chod upratovat vecer... privat ci firma...to je jedno... nech sa teda stara on... mi nozik vo vrecku otvara, ze on fajci a vy nemate co jest...srandujes hadam...

autor
1. okt 2025
@anjelicek26

No ved muz dojde domov a ty chod upratovat vecer... privat ci firma...to je jedno... nech sa teda stara on... mi nozik vo vrecku otvara, ze on fajci a vy nemate co jest...srandujes hadam...

@anjelicek26 je to tak pravdepodobne si napoziciaval od kolegu čo býva v našom činžiaku. Už aj tu sa šíria kôli tomu o nás klebety. Lebo ma všade napozičiavané.

anonym_f43c6d
1. okt 2025

Och zena, toto sa mi tazko cita..chudak deticky

oceanahory
1. okt 2025

@anonym_autor Vykopnut muza, ktory je ti viacej na ukor, ako na uzitok. Vysvetlit rodicom, ze od nich potrebujes pomoc, aby si sa postavila na nohy. Najdi si pracu, deti do institutov a treba makat. Akoze budes to mat sakra tazke, ale niekde musis zacat...lutovanim si zial nepomozes. Drzim palce.

elenka.k
1. okt 2025
@anjelicek26

@anjelicek26 presne a ešte jej otec platí im všetko, na otcovom mieste by som tak zbabrala/ vyfackala / toho jej muža ..... žeby sa spamätal raz dva.

Pre ženy - nie som tyranka!!!! napísala som to obrazne.

autor
1. okt 2025
@anonym_03c3e2

buchni o stol a nech ti povie kam idu peniaze..inak je to len plakanie nad rozliatym mliekom, dovolila si mu nechraneny sex, ked nemate co jest, inak psycholog a psychiater je zdarma, nie je pravda, ze su len plateni, minimalne 10 sedeni mas u psychologa cez poistovnu zdarma a psychiatra uplne, ale ty teraz potrebujes uplne nieco ine, muza s ktorym budes mat uprimnu komunikaciu a postupne vyriesite hlavne problemy, drzim palce

@anonym_03c3e2 ja som hľadala všade po internete ale žiadneho neviem nájsť čo by nebol súkromný. A cakacky si strašne dlhé aj u tých súkromných. Ja ale podľa mňa nemám až taký problém, keby mám peniaze a iného muža ja by som všetko zvládala ľahšie. Ja mám skôr depresie z tých okolností. Na to asi žiadne lieky nepomôžu.

anonym_8e9f08
1. okt 2025

@anonym_autor v prvom rade ti taký muž nie je k ničomu dá ti tri stovky a tretinu z toho preje. Ste manželia? Ak áno, požiadaj o rozvod, o výživné môžeš požiadať aj keď ste ešte manželia, dokonca aj na seba. Ak nie ste zobratí, vyhoď ho ešte dnes, čudujem sa, že s ním ešte tvoj otec nevyrazil dvere a zajtra si daj zveriť deti do svojej starostlivosti, požiadaj o výživné na deti aj na seba. Keď ho vyšmaríš, budeš mať viac miesta, viac jedla a menej stresu. Nezabúdaj, že ak ste manželia a on narobil dlhy, sú to aj tvoje dlhy

anonym_869fd8
1. okt 2025

@anonym_autor uplne prve - zober / vyber mu vsetky peniaze (z uctu, z penazenky...)... najedz sa, poplat co treba... on ti nema co vydelovat... v manzelstve je to spolocne...
A potom to ries systemovo (bud odid a ziadaj vyzivne alebo uz nejako inac)...

anjelicek26
1. okt 2025

Tak najvyssi cas ho odstrihnut, lebo jeho dlhy su tvoje dlhy...

abbey1
1. okt 2025

@anonym_autor Prečo niekto toto dobrovoľne robí svojim deťom???

autor
1. okt 2025

Aj teraz mi zjedol poslednú šunku čo som mala deťom do toastov a išiel do roboty. Keď si odložím nejaké peniaze vždy ich vezme a bez môjho súhlasu.

oceanahory
1. okt 2025

Tak ale autorka, kazdy je strojcom svojho vlastneho stastia. Ty sa spoliehaj hlavne na seba, nie na to, ze vas muz a rodina uzivi! Cakas na zmenu, ale nic pre to nerobis iba nariekas a lutujes sa...ja chapem, ze je to sakra tazka situacia, ale vschop sa aspon kvoli tym detom. Rozvod, praca, skus poprosit o pomoc od rodiny, ale nech vidia, ze si naozaj ochotna a schopna zmenit to.

anonym_8e9f08
1. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_03c3e2 ja som hľadala všade po internete ale žiadneho neviem nájsť čo by nebol súkromný. A cakacky si strašne dlhé aj u tých súkromných. Ja ale podľa mňa nemám až taký problém, keby mám peniaze a iného muža ja by som všetko zvládala ľahšie. Ja mám skôr depresie z tých okolností. Na to asi žiadne lieky nepomôžu.

@anonym_autor takže ste manželia, to je ten horší prípad, čím skôr toto manželstvo ukončíš, tým skôr sa z toho vyhrabeš. Lebo čím dlhšie budeš váhať, tým vyššie budú dlhy, predpokladám, že stávkuje a ty môžeš ešte prísť k ďalšiemu dieťaťu. Neviem, ako je to v prípade, keď byt nie je tvoj, ale tvojho otca, či ho môžeš vyhodiť do rozvodu. Možno to je najaký právnik, ktorý pomôže. Prečo si to nechala zájsť až sem? Na čo čakáš?

lenkasarka
1. okt 2025

@anonym_autor radsej kúp deťom potraviny ako vitamíny. Chapem aj tie treba,ale keď sú deti hladne tak z vitamínov sa nenajedia. Už dávno si ho mala vykopnúť z bytu.

janai1
1. okt 2025

Čo ti bráni v tom sa rozviesť? Veď byt je tvojho otca. Budeš na tom milionkrat lepšie

haley7897
1. okt 2025

Pises, ze byt je tvojho otca. Vie otec o vasej situacii? Tym, ze je byt v jeho vlastnictve nemoze byt ziadny problem ho odtial vykazat a poziadat o vyzivne. Aj rodicom sa bude lahsie podporovat teba aj deti ked bude situacia smerovat k nejakemu rieseniu.

elenka.k
1. okt 2025
@anonym_autor

Aj teraz mi zjedol poslednú šunku čo som mala deťom do toastov a išiel do roboty. Keď si odložím nejaké peniaze vždy ich vezme a bez môjho súhlasu.

@anonym_autor ženská máš deti vzchop sa - si silná, postav sa za deti.... hádam sa nebojíš od muža??
Nechápem, môj mn. by dal posledné svojim deťom ... tvoj muž je sebec!!! Nech sa spamätá, alebo nech odíde.

domka222
1. okt 2025

Čítanie pre tie ženy, ktoré tu stále prehovarajú,že potrat je to najhoršie čo žena môže urobiť.
Ale k veci,keď sa on nechce starať, tak nech sa stará o deti a ty cez víkend aspoň na brigádu. A mu povedz,že z rodičáku budeš dávať čisto len na stravu. Ako ti zoberie peniaze? Ak je rodičovský na teba,tak si schovaj. Nie je toho boha, aby mi chlap zobral peniaze a deti potom nemajú čo jesť.

anonym_03c3e2
1. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor - nie na to ti ziadne lieky nepomozu, musis riesit pricinu, napr. tu v KE je zdarma aj psycholog aj psychiater a terminy vobec neboli take hrozne

autor
1. okt 2025

Dokonca minulý mesiac nám odpustil otec aj 100e z nájmu platíme mu za celý byt nájom 200e na mesiac. A ešte námň popritom aj da nejaké peniaze navyse počas mesiaca alebo nieco kúpi na stravu.

anonym_8e9f08
1. okt 2025

@draik, prosím ťa, môžeš sa vyjadriť k tomu, či môže otec autorky témy vyhodiť jej manžela z bytu, v ktorom žijú, ale ktorý patrí jemu? Ďakujem

oceanahory
1. okt 2025

Cim dalej citam, tym viacej si myslim, ze mas dostatocnu podporu na to, aby si sa osamostatnila...tebe je ale lahsie nariekat 🥺.

anonym_8e9f08
1. okt 2025
@anonym_autor

Dokonca minulý mesiac nám odpustil otec aj 100e z nájmu platíme mu za celý byt nájom 200e na mesiac. A ešte námň popritom aj da nejaké peniaze navyse počas mesiaca alebo nieco kúpi na stravu.

@anonym_autor na čo čakáš? Neskoro bolo rozviesť sa, kým si mala o jedno dieťa menej, veď už vtedy musel robiť dlhy a nestarať sa

haley7897
1. okt 2025
@domka222

Čítanie pre tie ženy, ktoré tu stále prehovarajú,že potrat je to najhoršie čo žena môže urobiť.
Ale k veci,keď sa on nechce starať, tak nech sa stará o deti a ty cez víkend aspoň na brigádu. A mu povedz,že z rodičáku budeš dávať čisto len na stravu. Ako ti zoberie peniaze? Ak je rodičovský na teba,tak si schovaj. Nie je toho boha, aby mi chlap zobral peniaze a deti potom nemajú čo jesť.

@domka222 uprimne, nechala by si s takym deti, este k tomu male deti osamote? Ja by som sa bala ist niekde brigadovat vediac, ze su pralticky bez dozoru...

autor
1. okt 2025

Mala som takmer schované peniaze aby ich nenašiel a zrazu som pozrela a stále mi po 20e bral. A keď som mu povedala, ze si to neprajem aj tak to začalo zas. On ich proste nájde podľa mňa vsade.

haley7897
1. okt 2025
@anonym_autor

Mala som takmer schované peniaze aby ich nenašiel a zrazu som pozrela a stále mi po 20e bral. A keď som mu povedala, ze si to neprajem aj tak to začalo zas. On ich proste nájde podľa mňa vsade.

@anonym_autor preco nemas vlastny ucet na ktory by ti nevedel siahnut?

Strana
z6