Rodinné problémy a finančné ťažkosti
Nechcem už ďalej žiť. Nechcem od Vás naozaj nic. Mám deti školáčku škôlkárky a bábätko. Som veľmi veľmi zničená. Nemáme vôbec žiadne peniaze. Väčšinu dňa som hladná alebo Max cestoviny. Deťom často chodím pýtať po rodine aby mali. Výlety alebo krúžky to môžme rovno zabudnúť. Neni ani na benzín. Manžel sa nestará. Neviem kam ide celá jeho výplata. Nič nám nedáva iba 200e nájom a Max 100e na stravu a to je všetko. Nevládzem to nijak utiahnuť dieťa je ešte veľmi malé aj na jasle. Viem, že si môžem za to sama mala som mať iba 1 dieta. Teraz som na seba naštvaná. Predtým sme sa nemali zle ale muž zasa porobil dlhy ako v minulosti. Alebo niečo platí alebo proste ja ani neviem kam idú tie peniaze. Máme malý byt každý deň mám stres lebo je všade veľký chaos. Samozrejme, že upratujem skrine ale keďže je málo priestoru jedna vec sa vytiahne a všetko je rozhádzané z tej kopy. Stále hľadáme niečo po byte. Nebaví ma to a mám vycitky svedomia. Nikam nechodíme len sedíme doma. K tomu sa ešte aj dcéra začala zle učiť. Má záchvaty hnevu len čo sa spomenie škola je druhacka. Nie psychológovi ani psychiatrovi ísť nemôžem, keďže aj tam treba peniaze. Aj teraz mám doma 3 žemle a rozmýšľam kto ich zje a vyratavam každú potravinu v chladničke aby nikto nebol hladný. Len prežívame. Moja rodina mi pomáha ale mužovi len sa chvália. Malý mal narodeniny a napísali mu, že všetko najlepšie z ďalekého Egypta. Pomáhaju ľuďom v zbierkach a o nás nezakopnu ako rok dlhý. Moji síce pomôžu ale to tiež sú samé urážky na nás ako sme neschopnosti
@anonym_c51194 radšej nereaguj
....určite to nie je vymyslená tema
@xckaretxxx to je tvoj príbeh azda?
@anonym_autor mas 4 deti? no zbohom, ale tak vychovali aj pocas vojny z nicoho. Podat na sud navrh na vyzivne od muza, trpis ekonomickym tyranim. A vasi maju byt preco nahnevany, mat taku dceru, ze sa musim este starat o jej 4 deti, tak neviem neviem. zalozit vlastny ucet a tam posielat pridavky, vyzivne na teba, s muzom sa rozviest a on musi posielat vyzivne nadeti, ak nebude, sud ti urci nahradne vyzivne a jeho budu stihat.
@anonym_8e9f08 ale ona nic nepyta. Ci som nieco prehliadla? Vies, sme rozni a rozne reagujeme a vyrovnavame sa so situaciami. Mnohi nezvladaju konfliktne sitiacie a radsej zo strachu zotrvaju aj (zlej) istote. Su ludia ktorych strach z konfrontacie paralyzuje. Ja sa vzdy snazim poradit ako keby situacia realna bola. Aj ked mozno tato nieje, niekto iny moze v tichosti hladat radu v podobne zufalej situacii. Ak natrafi na negativne odpovede, moze ho to odradit od vyhladania pomoci
@haley7897 ak je to pravda, rád tu má kopu, je na nej, ako s nimi naloží.
@anonym_03c3e2 ja som hľadala všade po internete ale žiadneho neviem nájsť čo by nebol súkromný. A cakacky si strašne dlhé aj u tých súkromných. Ja ale podľa mňa nemám až taký problém, keby mám peniaze a iného muža ja by som všetko zvládala ľahšie. Ja mám skôr depresie z tých okolností. Na to asi žiadne lieky nepomôžu.
@anonym_autor Podobne neschopných máme v rodine, čo si nakotili deciek a žijú nezodpovedne, z roky do huby, v žiadnej robote sa neudržia, zato pôžičiek po chuja aj trochu. Tak ti poviem, že tiež im nikto v rodine nechce pomáhať, rovnako vždy radšej prispejem na nejakú naozaj zmyselnú vec, alebo cudzím ľuďom, ktorí sú v nešťastí nie z vlastnej sprostosti . Doba je ťažká, človek si zodpovedne rozmyslí, či vôbec ísť do dieťaťa a ver, že nie si sama, takých je veľa, čo len deti urobili a potom milion výhovoriek, ako sa nedá ísť pracovať, či brigádovať atď. Treba rozmýšľať, či nejdú peniaze na zbytočnosti-pivo, cigy, automaty, stávkovania a pod a potom ísť do práce-keď aj brigádne.
No ved muz dojde domov a ty chod upratovat vecer... privat ci firma...to je jedno... nech sa teda stara on... mi nozik vo vrecku otvara, ze on fajci a vy nemate co jest...srandujes hadam...
@anjelicek26 ak sa odmieta starať o deti, keď je ona preč, nepomôže si. Kamarátka prišla o každú brigádu, lebo jej chlap je unavený zo zmien a viac ako 2 hodiny s malým sám nebude. A ešte jej to týždeň "búcha" o hlavu, že mu má byť vďačná, že postrážil večer malého...
Omg ďalšia🙄 a ďalšia čo s tým zas nič nespraví. Za mňa aj tak vymyselné. Keď píšeš že najmladšie je malé aj na jasle..koľko má? Pol roka? Menej? Jemu čo dávaš akoze jesť keď nič nemáte? Veď to je snáď hladné nonstop.
Nie je to tá istá, ktorá musí hodinu fajčiť manželovi, aby sa mu vôbec postavil?Túžila po ďalšom dieťati a on tiež len fajčil na balkóne a v dreze riad.
Nie je to tá istá, ktorá musí hodinu fajčiť manželovi, aby sa mu vôbec postavil?Túžila po ďalšom dieťati a on tiež len fajčil na balkóne a v dreze riad.
@enmery To je príbeh plný zvratov a fajčenia 😀
Baby, by sa tu čudujete, že toto nemôže byť pravda. Ale ja poznám situáciu horšiu od tejto. A tiež by ste sa čudovali, ako sa to mohlo stať. Žiaľ, nie všetci sa narodili skúsený...
Chudiatko zenicka.... co si to ty dopustila, aby robil tvojim 3 detom, zamerne nepisem vasim, lebo on sa staral len do okamihu ejakulacie... Dojde si do maleho bytu tvojho otca, da ti 200€ na jeho byt, co si doplna odbyva, odzerie, detom odtrhne od huby, prehuli, prechlasta, pregembli, spravi si dobre a adijee do roboty,aj tu mam pochybnosti) z ktorej ty nemas absolutne nic... Keby kazdy den kupil cestou kurca, kare, hovadzie, deti potrebuju viac ako cestoviny, z toho malinkemu krvinky nenazzenies, kolko vyzivy im prehulilo to stare sebecke prasa, ktore ti vycmucha kazdu 50tku ako prasa🐖hluzovky... vykopni ho...
1.viac miesta, viac vzduchu
2.viac ta neotehotni
3.viac penazi, on ti ziadne neda, ale ani ziadne neprezierie...
"Egyptanov"dokladne informuj, ako sa maju ich vnuci... a ako na vas parazituje🍀🌷🌸
Kriste, narobiť si 4 deti, a ani bývať nemajú kde.... To fakt ešte dnes existujú takéto socky? 🤦🏻♀️
Byvate v byte tvojho otca, takze zbal tomu tvojmu akoze manzelovi veci a posli ho doprdele. Na sude ries zverenie deti do tvojej starostlivosti a nasledne vyzivne, rozvod…hlavne si uz nerob dalsie deti, chudence.
Ja si myslím, že keď si spravíte piate dieťa zázračne sa zmení, bude ti dávať peniaze a začne sa starať o deti.....toto chceš čítať však?
Nech ho tvoj otec vyhodi z najmu,kedze platite najom otcovi,vymenit zamok a nevpustit ho dnu.
Na vitamíny pre deti máš a na jedlo nie? Z vitamínov sa deti najedia? A dres je z čoho plný riadov, keď nemáš z čoho variť? Z tých cestovín, či zo žemle? Neverím, vymyslená téma.
@anonym_c51194 tiež si myslím
Teba mi nie je luto. Píšeš tu často, skucis,fnukas,nerobíš nič.. tuším ti dieťa pribudlo.
Je mi lutom tvojich hladných deti.
Vedľa v dedine tak sociálna vzala 6deti,kým sa rodicia unormalnia.
A vieš co, im je tam lepšie, majú stravu,teplu stravu..tešili sa ceruzka do školy, VK nemali nič a podrz sa,nechcú sa vrátiť domov.
Je možné, ze tvojim deťom by inde bolo lepšie.kto ti káže dookola rodit?
Tvoji rodicia ti mozno pomozu, ked vykopnes toho blba. Deti robit ano ale platit nie. Kurnik byva u tvojej rodiny, peniaze nenosi, o nic sa nestara … naco ho mas? Ma vtaka zo zlata? Ako rozvedena maju deti pravo na vyzivne a exekutor mu siahne rovno na vyplatu, takze budete na tom lepsie ako teraz. Ty ai daj pohov s rodenim. Viac deti uz nezvladnes, jeho vyhod, deti skolka, skola a jasle a ty do prace. Nie ziaden princ ta nezachrani. makat budes musiet. To nie je o psychologovi alebo psychiatrovi, ale zacat nieco robit. Kym budes len plakat nic sa nezmeni
Keby som vedela kde bývate, uz na vás volam sociálku, nech tie deti nemusia takto žiť . Je mi z vás zle.
Že sa nehanbíš toto tým deťom robiť😔, kurňa, tak vidíš, že chlap je k ničomu, nestará sa o deti, nevie vás ani finančne zaistiť, a ty si ešte s ním?! Čo keď tvoj otec ochorie a nebude už môcť každý mesiac € pomôcť? Čo potom? Decká budú len a len staršie, peňazí bude treba stále viac a viac, dokedy chceš takto ziť? Stravu tým deťom zabezpečiť neviete, máte doma aspoň čisto a poriadok, operieš im vôbec, nechodia do školy a škôlky špinavé a smradlavé? Lebo ako toto znie príšerne, tu trpia deti.. emočne, nutrične minimálne… Čím skôr sa postav na nohy a nevyplakávaj, máš deti, tie ťa potrebujú a na hentoho nímanda a budiškničemu sa vyser.
Otrepaný príbeh s cestovinami 🙄 ešte ťa to baví?
No ty si uz len uzasna mater . Nielen ze si si spravila s nim tolko deti ( na to Ti je asi dobry ), ale este aj dovolis aby tie deti nemali mat co dat do ust a foter po nich blaci. Byt je tvojho fotra tak laskavo zdvihni ten svoj neschopny zadok, zbal mu veci a vykopni ho do prdele. Sa mi nechce verit ze toto je realne . Ak ano tak sa hanbi . Deti maju zleho otca a este aj mamku ktora to dopusti. Mnohe zeny nemaju kam s detmi ist od tyranov a idu do azylaku a ty byt pod nosom kvazi zadarminko , drzis si tam debila a fnukas. Dufam ze je to vymyslene. Normalne som sa rozculila
Daj druhé dieťa do hniezda záchrany, všade mu bude lepšie než pri vás.
No ty si uz len uzasna mater . Nielen ze si si spravila s nim tolko deti ( na to Ti je asi dobry ), ale este aj dovolis aby tie deti nemali mat co dat do ust a foter po nich blaci. Byt je tvojho fotra tak laskavo zdvihni ten svoj neschopny zadok, zbal mu veci a vykopni ho do prdele. Sa mi nechce verit ze toto je realne . Ak ano tak sa hanbi . Deti maju zleho otca a este aj mamku ktora to dopusti. Mnohe zeny nemaju kam s detmi ist od tyranov a idu do azylaku a ty byt pod nosom kvazi zadarminko , drzis si tam debila a fnukas. Dufam ze je to vymyslene. Normalne som sa rozculila
@ivik4 ja mam pocit ze posledne mesiace je tu kazda druha tema vymyslena.
@anonym_autor zbav sa debila, ktorý spravil dlhy a stále robí!!!toto si tie deti nezaslúžia.Pokym budeš s ním nebude to lepšie.Naco čakáš?otec ti pomoze
Aj s tým mieniš dačo robiť alebo si sa prišla len vykecať ?
- starí rodičia nie sú povinní sa vám o deti starať, dotovať vás.Ty a tvoj chmulo ste rodičia tých detí.
@anjelicek26 je to tak pravdepodobne si napoziciaval od kolegu čo býva v našom činžiaku. Už aj tu sa šíria kôli tomu o nás klebety. Lebo ma všade napozičiavané.
@anonym_autor Nestihla som prečítať všetko, ale je To jasné, že v manželstve sú jeho dlhy aj Tvojimi dlhmi? Ak bývate v byte Tvojho otca, rozveď sa a nech Ti platí výživné na deti. Aspoň budete mať kľud, rodičia Ti pomôžu a hneď ako sa bude dať pôjde dieťa do jaslí a Ty do zamestnania.
V tomto celom pribehu je len jeden problem. A to tvoj muž! Kym sa ho nezbavis, lepšie vám nebude,to ti je hádam jasné. Takze sa rozhodni či začneš ,,žiť" alebo upadnes s nim do depresii a stiahnes na dno aj svoje deti.
Kriste, narobiť si 4 deti, a ani bývať nemajú kde.... To fakt ešte dnes existujú takéto socky? 🤦🏻♀️
@bielasovicka Existujú a kopa ich je na Slovensku a všetci majú kopec deti lebo nerozmýšľaju nemajú prachy na antikoncepciu neuvedomujú si že tie deti budú trpieť neísť na potrat nedať do hniezda záchrany lebo...... neviem veď nejak bude akurát chudák tie deti trpia každý sa im posmieva v škole lebo nemajú botazky adidasy napr... nemôžu ísť na výlet,na krúžky atď.... tým pádom sú čierne ovce v kolektíve akurát nemôžu zato akých majú rodičov 🫣
@anonym_autor autorka ty si sem uz pisala viac krat. Ako je preboha možné ze mas zdravé ruky a nohy a deti mas hladné?? Ty si normálna? Kompletná? Neviem ci čakáš ze sa ta spýtame na cislo úctu alebo co. Co si ty za matku chúdence deti naozaj.

@anonym_autor nemam ani pol slova nato 🥹😭 neviem si predstaviť takýto život 😭😭 vela síl.