icon

Rodinný príslušník nechce byť na fotkách

10. máj 2025

Čo si myslite o človeku ktorý nechce byt na fotkách? Ide o jedného člena rodiny, ktorý vždy, keď sa fotime robí obštrukcie okolo toho aby sme si fotky navzájom poposielali. Aj teraz sme boli na rodinnom výlete (dokopy cca 10 ľudí) kde sme robili aj spoločne výstupove fotky a ja ich nemám lebo dotyčná “nedovolila”. Chcela som kvôli detom aby mali spomienku, no vlastne som ich ani nevidela. Je to normálne? Čo si o nej myslieť?

Strana
z2
maranco
10. máj 2025

Nabudúce mysli na to u urobíte ďalšiu fotku kde on nebude a tú si poposielate medzi sebou.
Ako pochopím ak nechce aby ste to vešali niekde na sociálne siete ale poslať si len pre seba na mail je v pohode, načo sa potom spolu s ostatnými fotí.

taktotedanie
10. máj 2025

Naco danu osobu davate do zaberu?

minesasubu
10. máj 2025

a kto fotil? ved nech ich pošle ten a hotovo nechapem ako može niekto niekomu zakazovať posielať svoje fotky čo odfotil 🤦‍♀️
a ake zloženie rodiny ste boli ?

alex49
10. máj 2025

nech sa nefotí, na všetky zábery s ním daj nejakú nálepku na hlavu a môžete si posielať čo chcete. Aby jeden človek rozhodoval o desiatich ľudoch.

autor
10. máj 2025
@taktotedanie

Naco danu osobu davate do zaberu?

@taktotedanie ona sa práveže fotí, neodmieta fotenie ako také, ale vždy chce fotky vidieť prvá a podľa toho asi ako tam vyzerá sa rozhodne či môžu “ísť ďalej” alebo nie. Ako keby boli všetci zvedaví len na nu, a je jej jedno že sme tam aj my s deťmi..

rachel36a
10. máj 2025

Úplne normálne...mate sa fotiť tak aby tam ta osoba nebola...moja mama sa tiež nafotila...

autor
10. máj 2025

Čiže vlastne ona tie všetky spoločne rodinne fotky na ktorých som aj ja má, ale ja nemám žiadne 😅

motylik2559
10. máj 2025

Nabuduce spravte fotky na vas mobil/foťák a ked bude ona pytat fotky od vas jej ich posli ci neposli, ale budes ich mat a ona ti nebude moct kazat, ci ich mas vymazat alebo nie🙂 a budete mat peknu spomienku aj s detmi na vylet🙂

ivangeline
10. máj 2025

Wtf? Jej povedz, že ju na fotke nechces.

lucia13022023
10. máj 2025

Tak nech sa ta osoba nefotil a nekazi druhým fotky😁

januska12323
10. máj 2025

Foť si na svoj mobil a ju tam nedávaj.

bielasovicka
10. máj 2025

Prečo ne fotíš mobilom, tak aby ona tam nebola? Bože, to co je za experta ze sa na ňu nemôže nikto pozerať na fotke? 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️. A ja som myslela ze som už počula všetko...

taktotedanie
10. máj 2025

Fptila by som fotky bez tej osoby, bodka nemam co debatovat

lilope
10. máj 2025

Nech fotí len ona, že o ňu na zábere nestojíš, keď potom ti tie fotky nedovolí posielať ďalej. By som sa na jej prianie vykašľala ak ide len o to, ako na zábere vyzerá a nie o princíp, že si nepraje preposielať žiadnu fotku s ňou. Je to egoistka.

marca12
10. máj 2025

Kazdeho vec. Ja tiez neznasam,ked ma kdekto foti a potom to kadetade po sietach vesia alebo posiela,ukazuje kadekomu. Respektuj jej zelanie a fot sa sama. Nikto nie je povinny pozovat ako opica,lebo ty to tak chces. Ludia su haklivi na svoj vzhlad aj to treba respektovat.

bielasovicka
10. máj 2025

Aj tak je to čudné. Ved ľudia kto ma poznajú ma aj tak vidia naživo, vedia kto som, a ze som to ja. Tak je jedno ze ma vidia na fotke. A kto ma nepozná, co ma po ňom?

lilope
10. máj 2025
@marca12

Kazdeho vec. Ja tiez neznasam,ked ma kdekto foti a potom to kadetade po sietach vesia alebo posiela,ukazuje kadekomu. Respektuj jej zelanie a fot sa sama. Nikto nie je povinny pozovat ako opica,lebo ty to tak chces. Ludia su haklivi na svoj vzhlad aj to treba respektovat.

@marca12 asi si nečítala všetko. Ona sa ochotne nechá vyfotiť a potom, keď sa jej fotka nezdá, ju zakáže zdieľať ostatným. Takže autorka keď je na tej fotke s rodinou, ju nedostane, lebo primadona to zakázala. Na čo sa potom hrabe do záberu? To je úplne niečo iné ako keď teba kadekto fotí a nemáš o to záujem. Keby nemala záujem, nehrabe sa do záberu. Nech fotí primadona.

0silvia0
10. máj 2025

Dotycnu poznate, tak ju pouzivajte ako fotografa alebo ju nefotte. Alebo si rob vlastne fotky na svoj mobil, bez nej a rob si s nimi co chces.

eleanor2510
10. máj 2025

Autorka, zachovaj sa rovnako. Dana osoba ma fotky, na ktorych si ty, ale nechce ti ich dat? Povedz, ze odteraz bud dostanes kazdu fotku, na ktorej si, alebo zakazujes danej osobe take fotky vlastnit, takze ich nebude mat ani ona. Inak spravate sa ako skolkari, ty sa odfot s deckami na pamiatku bez tej osoby a na nu sa vykaslite, ked je mechom uderena

kikusenka1
10. máj 2025

Janaa nerada fotím a preto sa na fotky nepcham😅

bielasovicka
10. máj 2025
@marca12

@marca12 ale tu nefoti kdekto a kadekto. Tu sa fotí vramci rodiny, nie cudzí.

janetinka27
10. máj 2025

Treba pred fotenim vzdy zahlasit: kto nechce byt na fotkach, neh uhne zo zaberu

prasiatko30
10. máj 2025

Osoba, ktora nechce byt na fotke nech foti a htotovo. Pripadne teraz sa da elegantne vymazat - vymazte z fotky a preposlite bez nej - hotovo

eeffka
10. máj 2025

Mala som taku kolegynu, na vsetky fotky sa trepala a potom ze ona je tam otrqsna, mame ich vymazat, ta taky velky... kvoli zakomplexovqnej chudere ja nebudem mat fotky.fotili sme sa bez nej, presla ju rychlo marnomyselnost.

momoftwo
10. máj 2025

Toto je riadny bizar😂 dotycnemu/nej xy by som po foteni oznamila ze si teraz spravime fotky bez neho/nej, pretoze by som sa rada k tym fotkam aj dostala😊 Bude to pre tu osobu mozno trapne a vstupi si do svedomia alebo aj nie, ale ty aspon budes mat fotky

bielasovicka
10. máj 2025
@momoftwo

Toto je riadny bizar😂 dotycnemu/nej xy by som po foteni oznamila ze si teraz spravime fotky bez neho/nej, pretoze by som sa rada k tym fotkam aj dostala😊 Bude to pre tu osobu mozno trapne a vstupi si do svedomia alebo aj nie, ale ty aspon budes mat fotky

@momoftwo to bude iste žena. Muži nerobia taky cirkus kvôli fotke 😄

cukroska
10. máj 2025

Daj si urobiť fotky na tvoj mobil ako to robím ha väčšinou a máš to.

mk1111111111
10. máj 2025

Fot sama a mas pokoj. Do tych Ti nezasiahne. Ak chces byt na foti, tak ju popros, nech vas Tvojim vyfoti. Ona tam nebude a mas fotiek do aleluja

momoftwo
10. máj 2025
@bielasovicka

@momoftwo to bude iste žena. Muži nerobia taky cirkus kvôli fotke 😄

@bielasovicka ano asi skor zena, ale v dnesnom svete by som sa necudovala ani keby to bol muz..trepoce riadne ludom na hlavy😄

thereisabear
10. máj 2025

Na najbližší sviatok by som jej dala termín u psychologičky. Nie je to normálne. Tiež vyzerám na fotkách otrasne, ale nebudem kvôli tomu druhým robiť nervy, je to detinské a trápne.

Strana
z2