icon

Rozchod - ex s dvomi tvárami

3. mar 2020

Ospravedlnujem sa ale moj prispevok bude bez diakritiky. Vcera na obed som sa rozisla s priatelom. Poslala som mu spravu cez Watsapp. Rozchod bol pretoze mi vo vsetkom klamal, bol mi pocas celeho vztahu neverny co som zistila vecer pred rozchodom. Subezne spaval so mnou a aj s jednou stetkou.
Dnes si dal status na Instagram v zneni- Alleingang. Weil ein Lowe nicht mit Hunden lauft. Idem sam. Pretoze lev nebezi so psami - za cim dal svalnate emoji a emoji certa.
Budem vdacna za vase namety na pomstu, predtym ako si ho vymazem na soc. sietach.

Strana
z3
dskjhfdlkdjhl
3. mar 2020

Preco sa mu chces pomstit? Nebude Ti lepsie, ked ho prosto nechas ist a Ty budes zit svoj zivot?

nikaeli
3. mar 2020

su jarne prazdniny, chod si vyvetrat hlavu a neries pomstu..

prepac, ale kolko mate rokov? riesit rozchod cez net a nie osobne....... ???

autor
3. mar 2020

Ja som ho uz nechala ist. Len sa mi nepaci ze teraz hra machra a tvari sa ze mi dal kopacky, ked je to presne naopak. Ta stetka s ktorou spaval mu to lajkla tiez.
Ja som mu dala panenstvo a on zatial pretahoval totalnu k...u.

autor
3. mar 2020

@nikaeli Ver mi, keby tvoj priatel vyzadoval, aby si sa kamaratila s ,,kamaratkou,, s ktoru spava tiez by si ho viac nechcela vidiet. Ja prazdniny nemam.

syslik81
3. mar 2020

preco ju nazyvas stetkou? tak hlboo klesnut kvoly chlapovi? co ak ju podvadzal s tebou -pacilo by sa ti ak by ona o tebe tak rozpravala? proste sa nad tym povznes .. uzivaj slobotu a neries ho.. nesleduj profil ani jeho a ani kto mu co lajkne ... bud nad vecou a bud dama ... nezhadzuj sa a neponizuj ...

0kristina0
3. mar 2020

Mala by si dospiet, nie si prva ani posledna co ju frajer podvadzal. Vzchop sa a zi dalej. Bud rada, ze si na to prisla a uz viac nestracas cas s takym chlapom.

autor
3. mar 2020

@syslik81 Ja som bola jeho oficialna partnerka. Pani s ktorou moj ex spaval spavala sucasne aj s jeho kamosmi. Ked sme boli v restauracii este s jednym znamym siahala mu do rozkroku. Znamy ma tiez priatelku a ona to vie.

dopolbokaodrata
3. mar 2020

Takže budeš mat koľko, 16? Prečítaj si radšej nejakú knihu a dospej, potom zistíš, ako sa správa dáma.

matapo
3. mar 2020

...pomsta bude sladka, ale len chvilu...kasli na to, cim skor ho pust z hlavy a zameraj sa na pekne veci kt. su okolo teba a spravia ta stastnou, ked budes riesit len pomstu budes zbytocne v sebe drzat len hnev a nenavist a oberat sa o energiu a zdravie...

miadi
3. mar 2020

Najlepsia pomsta je -byt štastnà.. vzdy mozes vyrobit foto iluziu no nie je to ono. Najlepsia ked si ozaj stastna a tvoj ex to vidi - ale vtedy ti na tom uz nebude zaležat ..

autor
3. mar 2020

Tak dakujem za podporu zeny. Nehodlala som urobit nic, len mi vadi ten status a to ze uplne prehodil pozicie, ze bude klamat a nakoniec urobi tu zlu so mna. Áno sklamalo ma to velmi. Dala som mu vsetko, stala pri nom ked mu bolo zle. Ked bol v nemocnici bola som cele dni pri nom ja. V noci som ho hladkala po chrbte ked mal flashback, ked mal nocne mory.

autor
3. mar 2020

Tak strasne ma mrzi, ze som s nim prisla o panenstvo, myslela som ze to co mi hovori je pravda, ze ma fakt miluje, ja som tomu cely ten cas verila.

miley13
3. mar 2020

Ja ta chapem jak ti je,ja by som bola tiez nasrata...je to debil....ako dlho ste boli spolu?

autor
3. mar 2020

@dopolbokaodrata Mam 18. Vy by ste robila co

autor
3. mar 2020

@miley13 8 mesiacov, stale rozpraval ako si ma chce vziat, mat so mnou deti...aka som pre neho dolezita...

via88
3. mar 2020

Preco by mala mat 16, ja mam po 30 a tiez by ma to fajne vytocilo... 😁

agimami
Autor odpoveď zmazal
23121974
3. mar 2020

Tieto detské problémy 🙊 Sledovať,čo niekto kde postol a kto komu dal like 🙈 Ešte takých blbcov stretneš v živote...

autor
3. mar 2020

@23121974 ale tu je podstata v tom ze on hodi vinu na mna, on bude ten nevinny, sladky. Ja ho dnes mazem zo sieti.

23121974
3. mar 2020

A čo si pomôžeš? Blbec zostane blbcom..Nič tým nezískaš,on si bude hrať divadlo tak či tak,ako aj hral doteraz...By som ho blokla,vymazala a viac neriešila..Na to dojdeš až rokmi.

janinah
3. mar 2020

Čo ťa nezabije,to ťa posilní....nabudúce budeš rozumnejšia a zrelšia...napr. aj v tom,že rozchod sa nerieši cez net.

kitycat
3. mar 2020

A to nevies ze IG bol vynajdeny na to aby tam ludia falosne prezentovali realitu? Daval tam s tebou stastne foto? Daval. Tvaril sa ze ti je verny? Tvaril...Vedeli ini ze to nie je pravda? Asi vedeli...tak WTF aka pomsta :D

Ohodnotime ti to potom ako kedysi v Bravicku sladká alebo kysla pomsta...nezabudni potom napisat

miley13
3. mar 2020

Ja mam tiez problem vo vztahu...rozdiel ze mam 28 a rozisli sme sa pred svadbou kvoli mojej chybe 🤦‍♀️ Kasli na neho si mlada baba najdes si lepsie go,to ja uz nie

katkami123
3. mar 2020

Nesleduj jeho profil, tým ho výročia najviac. Jemu presne o toto ide, chce ťa vytočiť a keď si tam zakazdym niečo od neho prečítaš, len ťa to vytočí a nebude ti to robiť dobre. Proste si ho blokni všade, kde sa dá, on sa ešte doplazí, keď už bude dávno neskoro. Jeho vytočí najviac to, keď o tebe nebude nič vedieť.

merynka3
3. mar 2020

hlavne si ho vymaz z hlavy...

ovaaa
3. mar 2020

A pomsta ta urobi stastnou? Ja by som neplitvala svojou energiou.Akokolvek by mi clovek ublizil bola by som smrncovna a rozisla sa na urovni a uzavrela kapitolu zivota.To co urobil je hnus ale na druhej strane asi sa to malo stat pretoze ta v zivote caka niekto lepsi.

maciatkolulu
3. mar 2020

Keďže si mu dala panenstvo, tak tipujem, že veľa zaručene nemáš, štetka mohla aj ona teba nazývať a tvrdiť, že ona bola oficiálna...

brita7777
3. mar 2020

Neboj preboli to. Ano muzi zenam povedia cokolvek, len aby ich dostali do postele. Treba byt ostrazity 🙂aspon trochu v ramci moznosti. Isto si smutna, co je pochopitelne, skus zavolat dakej kamoske, vyplakat sa, idealne sa uz o neho vobec nezaujmat, to muzske ego zvlada najmenej. Kasli na neho. Skus si pozriet daky dobry film alebo serial, sex v meste napriklad to je taka oddychovka.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
3. mar 2020

Neuraz sa, ale máš 18,este v živote ta mozno, stretne veľa problémov aj zrady, či rozchodov. Trápiť sa tým, že si mu dala panenstvo, tak to je ten problém, že človek ešte nie je zrelý, ale sex z ide skúšať. Akú by si chcela pomstu? Vynadat mu, zničiť ho, doskrabat mu tvar? Neber to, že tvoj problém zlahcujem, samozrejme, že ťa to trápi,ale tým ti chcem povedať, že on úplne kašle, ako sa ty, cítiš, a čím viac ty sa budeš vytáčat, tým nižšiu mienku bude on mat, bude sa, skrátka smiať, ako to ta "dievčinka" berie, ako fajne ju "os..al".vymaz ho, zablokuj, nesleduj, skrátka pre teba neexistuje.Poplac si, zavolaj kamoške, zjedzte kopu zmrzliny a život ide ďalej. Co si budú myslieť iní, ti moe byť ľahostajné, ver mi, aj keď teraz možno sa ti to zdá strašne dôležité. Nie je, naozaj. Skrátka... Ste všetci ešte strašne mladí, preto tvoja zúrivosť a túžba po pomste, jeho detinsky status aj lajky tej druhej slečny. Uvidís, že o pár rokov sa budeš, sama smiať zo seba,ako si to prežívala.

Strana
z3