icon

Rozchod so žiarlivcom

zaba87
8. dec 2015

Rozišla som sa zo žiarlivým partnerom po 2 rokoch. Rozišli sme sa spolu len pred 5 dňami ... prvý deď robil cirkusy. A teraz mi posiela kvety do práce mikuláša nám nechal na parapete za oknom a to bývame v paneláku na druhom poschodí. Ale ja nechcem. Stále vypisuje, že nech mu dám šancu atď... Ako mu mám povedať, že už viac nechcem. Väčšinou jeho sms ignorujem, že neodpisujem. Poraďte mi prosím, ktoré máte skúsenosti. Ďakujem

Strana
z2
charity
14. dec 2015

@cacianka Aj take tvrdenie ako uvadzas: ak nespravis to a to, obratim sa na policiu... moze byt povazovane za vydieranie. Cvokhaus na slovensky sposob. Preto odporucam pravnika.

zaba87
autor
15. dec 2015

Včera ma čakal pred robotou. Tak som mu pekne vysvetlila, že nech mi dá pokoj a že ma zvezie a neviem čo...pekne som sa otočila a odišla do škôlky. A pred škôlkou ma čakal potom išiel kúsok so mňou až pred škôlku ku dverám, ja som nekomunikovala, stále som mu hovorila, že nemám záujem o neho. Vídem von zo synom a on pred škôlkou a išiel s nami na zastávku. Povedala som mu nech nás nechá a on išiel ďalej. Ja som nekomunikovala. Rozprávala som sa so synom. A na zástavke mi ešte pusu chcel dať ... no ale keď som videla, že sa približuje, tak som sa hneď odtiahla a našťastie išiel bus. Už mám nervy z neho. Vypisuje celý deň...ráno, že dobré ráno, potom dobrú chuť, potom, že si máme dať pozor keď pôjdeme zo školky, večer, že dobrú noc a pomedzi to ešte iné sms. Ja ignorujem.

nyusika
15. dec 2015

@zaba87 prepac, ale teba sa hadam paci, ze ta prenasleduje ??
baby ti tu radili, aby si do skolky ensla sama...a ty sa nechas odprevadit na zastavku ??
a puse sa "ubranis"len tak, ze ti nahodou prisla elektricka ??

kks, cakat na mna pred pracou, najacim nanho ak, ze este aj policia pride. a nie, ze pojde so mnou do skolky a potom na zastavku. a toto vsetko pred synom...

zaba87
autor
15. dec 2015

@nyusika no prepac,ze mi rano pisal ze ma pocka pri skolke. Neverila som tomu lebo to pise kazdy den. Ja som donho nahucala ze je koniec a odisla som. Urcite sa mi to nepaci. Keby sa mi to pacilo tal by som asi inaksie reagovala a sadla si k nemu do auta. Asi tak. A ja za to mozes ze isiel za nami ako pes napriek tomu ze som donho nahucala. Prepac,dnes pred tym ako som isla do skolky som sa bola pozriet z okna ci je pred robotou. Ak by bol volala by som si taxik priamo pred vchod. Sorry ale vidno ze mas skusenosti....

nyusika
16. dec 2015

@zaba87 no ja praveze mam skusenost, s niecom veeelmi podobnym...ale nielen ziarlivec to bol.

preto pisem, ze si asi malo dosledna, to nebolo myslene zle.
ale ten clovek NEVERI, ze to myslis vazne, on je presvedceny, ze len hadzes formu a v skutocnosti vysielas nejake signaly, ze chces, aby sa vratil.
ja viem, ale je to chory clovek, on rozmysla inak, ako my.

preto by si nemala chodit teraz niekam sama, mala by si akymkolvek sposobom zariadit, aby s tebou (ani za tebou, vedla teba, pred tebou) nechodil...kludne poziadaj o pomoc hocikoho , kto pojde okolo...

zaba87
autor
16. dec 2015

@nyusika prepáč, len už neviem čo ďalej. Až teraz som zistila aký to je hnusný človek. Nevysielam žiadne signály. Neodpisujem, nedvíham mu a to že ma čakal som zostala prekvapená. Povedala som mu svoje a hneď som išla. A na zastávke som si zastala ku hlúčiku ľudí a modlila sa aby mi išiel hneď autobus.

nyusika
16. dec 2015

@zaba87 on rozmysla inak, ako my, ja viem, ze ty nic nevysielas, lenze on ide svoju linku, on vidi, co vidiet chce...a stale si mysli, ze len trucujes.

proste idiot, zial.

zaba87
autor
16. dec 2015

@nyusika co podla teba mam robit? Uz kontaktoval aj mojho ex manzela a kyda na mna. A ten sa mi zacal vyhrazat.

charity
16. dec 2015

@zaba87 Uz si volala na tu linku pre tyrane? Tam by Ti povedali presne.

nyusika
17. dec 2015

@zaba87
ist nanho podat trestne oznamenie.
alebo poziadat otca/brata/kamarata, aby mu isiel "dohovorit"...ale velmi sikovne, bez svedkov a bez modrin 🙂

zaba87
autor
17. dec 2015

nevolala som lebo včera sme mali besiedku a potom sme boli na námestí na punči s maminkami. Joooj tak mi to dobre padlo. Dnes tam musím zavolať a porozprávať sa lebo ma už švihne.

lanugo
17. dec 2015

@zaba87 nie uplne chapem- ty riesis na MK, ze ta prenasleduje.Dostanes cenny kontakt, kde ti pomozu a poradia ako z tej situacie von a ty tam nezavolas cely den, lebo si bola s mamickami na punči? Ako si usteles, tak si lahnes....

zaba87
autor
17. dec 2015

@lanugo prepáč, že som sa aj ja trošku potrebovala odreagovať a prísť na iné myšlienky. Od pol 8 do 4 som v práci, kde sa mi naozaj nedá volať. O 4 bežím do škôlky po dieťa a potom ideme domov a tiež nechcem vyvolávať pred synom aby sa ma vypytoval.

zaba87
autor
17. dec 2015

@charity prosím ťa, na to číslo môžem volať kedy koľvek aj večer? Či tú linku majú časovo obmedzenú?

lanugo
17. dec 2015

@zaba87 draha, tvoj zivot.Nemusis sa obhajovat. Ale ked pises, ze ta uz z neho "svihne", tak si myslim, ze vyriesit to by mala byt priorita cislo jedna.Drz sa

charity
17. dec 2015

@zaba87 Su tam 24 hodin denne.

zaba87
autor
29. dec 2015

Ahojte, chcem sa spýtať či náhodou nemáte skúsenosti s podaním trestného činu na políciu. Ďakujem za rady.

charity
29. dec 2015

@zaba87 Bez pravnika ani neskusaj. Na tu linku si volala? Ti vedia poradit.

libka1
29. dec 2015

@zaba87 este ho to drzi? Na policii cest vynimkam su vacsinou ignoranti co sa ta budu chciet len zbavit... zial...

zaba87
autor
29. dec 2015

Volala, velmi zlatá pani. No povedala mi, že úplne ignorovať. Aby som nechodila sama. A že ak to neprestane, tak trestné oznámenie ale na prokuratúru, že ak má na polícii známych. Povedala, že to môžem aj sama napísať alebo zohnať právnika. Chcela som vyskúšať sama. Ale asi to nepôjde. Neviete mi povedať, že keď si zmením číslo a dám si ho udajniť, či ho policajti môžu a vedia zistiť? Ďakujem

zaba87
autor
29. dec 2015

@libka1 vieš čo kolegyňa má brata policajta, tak by som to skúsila cez neho ak by sa dalo.

charity
29. dec 2015

@zaba87 Policajti vedia zistit cislo, ale v systeme mobilneho operatora ostane stopa, ze kto ho pozeral, takze nezakonne to uz nerisknu. ;)

charity
29. dec 2015

@zaba87 Ked Ti povedali ze cez prokuraturu, tak chod cez prokuraturu. Neriskuj nejakeho brata kolegyne.
Podaj to "na neznameho pachatela", nech nemas na krku krive obvinenie ak to zamietnu.

nyusika
Autor odpoveď zmazal
sima410
29. dec 2015
Používateľ sima410 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sima410.

ries to tak ako ti poradili

Strana
z2