Rozchod so žiarlivcom
Rozišla som sa zo žiarlivým partnerom po 2 rokoch. Rozišli sme sa spolu len pred 5 dňami ... prvý deď robil cirkusy. A teraz mi posiela kvety do práce mikuláša nám nechal na parapete za oknom a to bývame v paneláku na druhom poschodí. Ale ja nechcem. Stále vypisuje, že nech mu dám šancu atď... Ako mu mám povedať, že už viac nechcem. Väčšinou jeho sms ignorujem, že neodpisujem. Poraďte mi prosím, ktoré máte skúsenosti. Ďakujem
Včera ma čakal pred robotou. Tak som mu pekne vysvetlila, že nech mi dá pokoj a že ma zvezie a neviem čo...pekne som sa otočila a odišla do škôlky. A pred škôlkou ma čakal potom išiel kúsok so mňou až pred škôlku ku dverám, ja som nekomunikovala, stále som mu hovorila, že nemám záujem o neho. Vídem von zo synom a on pred škôlkou a išiel s nami na zastávku. Povedala som mu nech nás nechá a on išiel ďalej. Ja som nekomunikovala. Rozprávala som sa so synom. A na zástavke mi ešte pusu chcel dať ... no ale keď som videla, že sa približuje, tak som sa hneď odtiahla a našťastie išiel bus. Už mám nervy z neho. Vypisuje celý deň...ráno, že dobré ráno, potom dobrú chuť, potom, že si máme dať pozor keď pôjdeme zo školky, večer, že dobrú noc a pomedzi to ešte iné sms. Ja ignorujem.
@zaba87 prepac, ale teba sa hadam paci, ze ta prenasleduje ??
baby ti tu radili, aby si do skolky ensla sama...a ty sa nechas odprevadit na zastavku ??
a puse sa "ubranis"len tak, ze ti nahodou prisla elektricka ??
kks, cakat na mna pred pracou, najacim nanho ak, ze este aj policia pride. a nie, ze pojde so mnou do skolky a potom na zastavku. a toto vsetko pred synom...
@nyusika no prepac,ze mi rano pisal ze ma pocka pri skolke. Neverila som tomu lebo to pise kazdy den. Ja som donho nahucala ze je koniec a odisla som. Urcite sa mi to nepaci. Keby sa mi to pacilo tal by som asi inaksie reagovala a sadla si k nemu do auta. Asi tak. A ja za to mozes ze isiel za nami ako pes napriek tomu ze som donho nahucala. Prepac,dnes pred tym ako som isla do skolky som sa bola pozriet z okna ci je pred robotou. Ak by bol volala by som si taxik priamo pred vchod. Sorry ale vidno ze mas skusenosti....
@zaba87 no ja praveze mam skusenost, s niecom veeelmi podobnym...ale nielen ziarlivec to bol.
preto pisem, ze si asi malo dosledna, to nebolo myslene zle.
ale ten clovek NEVERI, ze to myslis vazne, on je presvedceny, ze len hadzes formu a v skutocnosti vysielas nejake signaly, ze chces, aby sa vratil.
ja viem, ale je to chory clovek, on rozmysla inak, ako my.
preto by si nemala chodit teraz niekam sama, mala by si akymkolvek sposobom zariadit, aby s tebou (ani za tebou, vedla teba, pred tebou) nechodil...kludne poziadaj o pomoc hocikoho , kto pojde okolo...
@nyusika prepáč, len už neviem čo ďalej. Až teraz som zistila aký to je hnusný človek. Nevysielam žiadne signály. Neodpisujem, nedvíham mu a to že ma čakal som zostala prekvapená. Povedala som mu svoje a hneď som išla. A na zastávke som si zastala ku hlúčiku ľudí a modlila sa aby mi išiel hneď autobus.
nevolala som lebo včera sme mali besiedku a potom sme boli na námestí na punči s maminkami. Joooj tak mi to dobre padlo. Dnes tam musím zavolať a porozprávať sa lebo ma už švihne.
Ahojte, chcem sa spýtať či náhodou nemáte skúsenosti s podaním trestného činu na políciu. Ďakujem za rady.
Volala, velmi zlatá pani. No povedala mi, že úplne ignorovať. Aby som nechodila sama. A že ak to neprestane, tak trestné oznámenie ale na prokuratúru, že ak má na polícii známych. Povedala, že to môžem aj sama napísať alebo zohnať právnika. Chcela som vyskúšať sama. Ale asi to nepôjde. Neviete mi povedať, že keď si zmením číslo a dám si ho udajniť, či ho policajti môžu a vedia zistiť? Ďakujem
ries to tak ako ti poradili

@cacianka Aj take tvrdenie ako uvadzas: ak nespravis to a to, obratim sa na policiu... moze byt povazovane za vydieranie. Cvokhaus na slovensky sposob. Preto odporucam pravnika.