icon

Rozhneval som si priateľku. Ako ju získať späť?

janik22
30. nov 2010

Ahojte všetci.
Potrebujem poradiť ako si získať späť dievča, ktoré milujem. Je to už 7 rokov, čo sa poznáme. Pri prvom stretnutí preskočila obrovská iskra z oboch strán. To dievča chcelo so mnou chodiť. Hovorila mi, že ma miluje. Stretávali sme sa a tie stretnutia boli veľmi pekné. Občas som aj kúpil kvety, ona mne čokoládu pri narodeninách a pod. Ja som si však nebol istý a hlavne nevedel vyjadriť svoje city. Občas sme aj zažartovali na tému manželstva. Často som však chodil z práce nahnevaný a vybíjal si zlosť na nej, hlavne nevhodnými rečami a nadávkami, čo jej samozrejme nepatrilo. Potom som zbadal, že sa niečo deje a pýtal som sa, že čo... Ona mi však neodpovedala a mne to nedošlo... (už som úplný debil). No a potom, aj keď ma milovala, tak som ju zrazu videl s iným... Povedal som jej (konečne), že ju milujem, kúpil som jej kvety, aj navrhol manželstvo. Ona odpovedala, že nie (aj keď v minulosti to pri tých rozhovoroch bolo inak). Potom som sa ešte opýtal, že keby sa mala rozhodnúť sama a podľa srdca, tak čo by povedala. Tak, že áno. Ešte sa mi podarí občas ju stretnúť a veľmi krátko sa porozprávať. Aj keď som jej sľúbil, že sa zmením (a pracujem na tom intenzívne - naozaj), tak sa akosi nechce vrátiť. Trochu sa bojím, že sa zamiluje aj do toho nového a potom už ... Tak mi prosím poraďte, ak viete, ako by som ju mohol získať späť. Je to super dievča, ktoré milujem a stojí za to. Prosím, seriózne. Ďakujem.

Strana
z2
spell
Odpoveď bola odstránená
danim
Odpoveď bola odstránená
danielitka26
Odpoveď bola odstránená
macamac
Odpoveď bola odstránená
danielitka26
Odpoveď bola odstránená