Rozumiem si so švagrom

beky348
29. nov 2020

Ahojte..ani neviem ako začať na túto tému ...som vydatá mám dieťa no viac si rozumiem so švagrom. Dokážem sa s ním porozprávať o všetkom ..dokonca aj kritiku od neho prijmem úplne s humorom pritom od muža by som to tak nezobrala.
Je to niečo viac ako vzťah medzi švagrom q švagrinou . .
Dokážeme si pozerať do očí veľmi dlho .a dosť často sa nám stretnú pohľady na veľmi dlhú dobu ..cítim že mu nie som ľahostajná ..pomôžte mi čo mám robiť..chlap silnou ledva prehovorí ..pozdrav keď príde domov žiadny ..o komunikácii ani nehovorím

frota3
29. nov 2020

Mozno sa ti to zda prave z dovodu, ze so svojim muzom nejako moc nehovorite a podobne, preto sa ti zda, ze pri inom by to bolo lepsie a pod. Nerob ale moc unahlene kroky aby si to potom nelutovala.

dzulli1980
29. nov 2020

Čo máš robiť? ... spamätať sa čím skôr ... nič v zlom.

777januska777
29. nov 2020

A co akože chceš robiť? No ak máš problém s manželom, tak ten problém riešiť s manželom alebo sa rozviesť a na švagra veľmi rýchlo zabudni. Lebo ak čokoľvek medzi vami bude, tak to zničí vzťahy už do smrti. Na zničení celej rodiny sa nebuduje dobrý vzťah. A predsa nechceš zničiť aj zivot svagrovi.

hederamonstera
29. nov 2020

vztah nie je nieco, co existuje len tak...kedy to uz ludia pochopia a zacnu to brat vazne..na vztahu sa pracuje...mas rodinu, tak okamzite zabudni na svagra a zacni pracovat na vztahu s muzom..alebo ked chces byt hrdinka, tak sa rozved, postav sa sama na vlastne nohy a potom si chod spravit druhe s tvojim exsvagrom

deti95060810
29. nov 2020

si myslíš že si tie vaše pohľady ešte nik nevšimol v rodine?

amelia000
29. nov 2020

@beky348 no riesenie je velmi rychle...povedz o tvojich pohladoch so svagrom svojmu muzovi a vsetko sa uz vyriesi samo ;)

arianna25
29. nov 2020

@beky348 keby si sa v manzelstve nenudila, tak by si pohladom nezakopla o svagra. Takze sustred sa na manzela, aby si uputavala jeho pozornost. Nehladaj utechu inde. Pocas manzelstva sa este nejeden chlap na tena pozrie a to budes vsetkych porovnavat s nudnym manzelom? Potom asi nevies co od rozkose. Takze drz si cest a sustred sa na manzela radsej. Neskor mozes lutovat ze si sa nevpratala fo koze, a potom ta bude mat za lacnu korist nie len svagor, ale aj manzel a polka mesta.
Dalsia vec, svagor by sa mal na bratovu zenu pozerat s respektom a nie takto nejako ziadostivo ap. Je to nechutne miesat sa bratovi do kapusty.
Ked budes takto pokracovat, neviem ci si ta niekto bude vazit.
Dufam, ze nie som velmi protivna, ale vidim to inaksie, z ineho uhla. Daj si poradit. Bud rozumna.
Tak rob, aby tvoj miz nepocitil, ze di ho nevazis.

h2
29. nov 2020

@beky348 A medzi Tebou a Tvojím mužom je nejaký konflikt? Ako to, že príde domov a nepozdraví? To je uňho bežné? Alebo ste kvôli niečomu pohádaní?

beky348
autor
29. nov 2020

@h2 u neho je to úplne bežné ..ešte aj pusu si musím od neho doslova pýtať

h2
29. nov 2020

@beky348 Takže s manželom žiadny problém, len je nekomunikatívny? A citovo ste ako na tom? Ľúbiš ho? Aj on Teba?

pikuli
29. nov 2020

@beky348 mala by si skôr porozprávať sa so svojým manželom, na čom by si chcela meniť, čo sa ti nepáči, čo by si chcela robiť inak..

elizabet173
29. nov 2020

@amelia000 tak to si zaklincovala

casavina
29. nov 2020

Ty, manžel a dieťa... sústreď sa na to.. nie na švagrove pohľady..
Aby ti raz dieťa nevyčítalo že si rozbila rodinu pre kúsok rozkoše...
A švagor nach si nájde svoju princeznú ak je romantik a dlho hľadí do očí a bratovej žene nech dá pokoj...

evamea
29. nov 2020

A možno švagor s tebou hrá len hru kto skôr žmurkne. 🤭

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petra9517
29. nov 2020

@evamea opľula som mobil 🙈😂😂

nika3136
29. nov 2020

Trava u suseda je vzdy zelensia ...len tolko k tomu

jeliz59
30. nov 2020

Potom založ tému pomoc podľahla som švagrovi muž mi na to prišiel nechcem rozvod ako ďalej.....

jajka71
30. nov 2020

Pozri si koľko tém skončilo tým ze chlap, ktorý vydá tu ženu zaujal a ona kvôli nemu spálil všetky mosty si to rozmyslel a ona ostala sama a ma problém s bývalým mužom svokrovcami s dieťaťom.... V prvom rade to môže byť len v ztbojej hlave a v druhom rade to môže ohroziť celú tvoju rodinu. Keď si si ho brala s mala s nim dieťa tak ti to aký je vyhovovalo.....švagor bol n a severnom pole že si si to uvedomila až teraz alebo tvoj muž zmeníl správanie.... Prečo? Musíš si ujasniť co chceš a co si ochotná riskovať pre niečo čo je len v tvojej hlave.

miadi
30. nov 2020

Daj si studenu sprchu. Alebo sa rozved a vydaj sa za švagra. A dieta ho bude volat ujo.

moonlight1210
30. nov 2020

@beky348 nebola by si prva, ktora je pre ineho muza/muzov zaujimava iba ako zadana, nespokojna zena.
Dolezite su ingrediencie “zadana” = bezpecna, opatrna, sama nebude nic viac chciet, lebo nechce riskovat manzelstvo (aspon tak si myslia) a “nespokojna” = lahka korist, lebo bude porovnavat s tym, co ma/nema doma a kazda malickost navyse jej pride ako kusok raja, za ktory bude velmi vdacna. Lahka namaha.

A ked dana zena uveri, ze ten druhy jej vie a chce ponuknut viac a zacne palit mosty v manzelstve, chlap zrazu cuvne, alebo rovno to s nou ukonci.
Lebo toto az zase nemyslel.
(Zrovna pozname velmi cerstvy takyto pripad. Chlap dal od nej ruky prec. Prekvapko s priznanim sa manzelovi nevyslo, o oficialny vztah s nou nestal. Inak, jej muza najlepsi kamos to bol. Tiez myslela ako jej hlbsie rozumie nez manzel. On chcel len jej porozumenie pre svoje problemy so snubenicou a ked uz bola ta moznost a jej suhlas, tak aj sex.)

Neries svagra a prestan sa opajat dlhymi pohladmi a predstavami, ako si dusevne rozumiete.
Pokial obaja nemate jasno, co vlastne ten druhy tym mysli (nepovedali ste si to este na rovinu, inak by si uz vedela), tak si na velmi tenkom lade.
A vysledok bude, ze ktosi si tie vase pohlady a to ako sa k sebe mate vsimne a nenecha si to pre seba. Potom prepukne v rodine skandal. A kedze krv nie je voda a svagor nahodou da od toho ruky prec (ze to ty si vyhladavala jeho), budes ty za stetku pre celu rodinu. Aj po pripadnom rozvode. A urobia ti tuto reputaciu vsade v okoli.
Stoji to zato?

Ujasni si najprv so svagrom, co tym ten druhy mysli. Mozno zistis, ze ked trochu pritlacis na temu “si do mna zamilovany?”, tak skoncia aj pohlady, aj vsetko a da si od teba odstup. Lebo ho bavi prave to nejasne pohravanie sa na city.
Ak to neurobis, tak casom sa na tuto nejasnu hru na lasku namotas tak, ze nebudes sama vediet, kde je sever.
(Nehovoriac, ze ked uz budes raz poriadne namotana, tak aj ked ta dvagor usmerni, ze ta vlastne nechce, ze si mu iba ako segra, tak budes trpiet ako kon v jeho pritomnosti a aj v manzelstve. Lebo srdce uz budes mat pri inom.).

A ak nahodou zistite obaja, ze sa milujete a on je ochotny s tebou zit, tak sa najprv rozved, a az potom sa dajte oficialne dokopy.
Uz to bude pozdvizenie v rodine a nastrbi to vztahy. Ale mensie, ako nastane, ked vas len tak nacapaju pocas manzelstva.

tykat
30. nov 2020

@beky348 ...povedz svagrovi, ze sa chces rozviest a byt s nim. Mozno sa to vyriesi velmi rychlo.

klarik707
30. nov 2020

nebezpecna hra. ako ja osobne si myslim, ze to medzi vami s manzelom skripe a preto sa na svagra tak upinas. no vravim, je to velmi nebezpecna hra, ktoru ste rozkrutili

lujza123
30. nov 2020

Aj keby bol cely pozlátený tak... Preboha.... Švagor. Veľké, ale naozaj veľké NIE.

Možno keby sa teraz rozvedies a o pár rokov sa dáte dohromady... Ale naozaj si neviem predstaviť väčšiu zradu ako keď ta niekdo podvedie so surodencom, naj kamošom ci rodičom. Toto sa proste nerobí

dkethe
30. nov 2020

Tak nahovno situácia. V manželstve ti čosi chýba, a ako na potvoru si to nasla vo švagrovi. Ale to je cesta zarúbaná. Dejom ako z filmu by si zničila na totálku minimálne dve rodiny. Ja by som sa bála, a radšej so švagrom sa stykala úplne minimálne a stroho, aby tam nedajboh nevznikla láska :(

pbra40
30. nov 2020
denkatn
7. dec 2020

@pbra40 zo zartu: prosim ta a ked je to 50% na 50% vtedy co?🙂

marikost
16. dec 2020

@beky348 ako mozete mysliet, ze pokazite celej rodine zivot neverou? Podla mna je to velmi egoisticke vymenit sex za stastie celej rodiny.
Ak chces byt stastna, prestan s nim vykecavat nad ramec a flirtovat (divanie do oci). Opytaj sa svagrinej, ci si tak dobre pohovori kazdy den s manzelom...😀