Rozviesť sa, alebo zostať spolu kvôli deťom?
Ahojte s manželkou sme spolu 12 rokov z toho 8 rokov sme svoji. Máme úžasné deti 7 ročnú dcérku a 4 ročného chlapčeka. Naše manželstvo bolo v pohode vždy sme si s manželkou dobre rozumeli mali sa radi ale po príchode druhého dieťaťa sa zo spálne vytratili intímnosti a následne prišlo zo strany manželky odmietanie akéhokoľvek telesného kontaktu... stali sa z nás spolubývajúci, prišla na rad obojstranná ignorácia. O deti sa vzorne staráme obaja, mám úžasný vzťah s dcérkou aj s chlapíkom sme na seba veľmi naviazaný možno aj preto že u manželky sa mi nedotávalo telesného tepla tak som sa upol na deti. Neskor som to riešil po svojom a našiel som si priateľku s ktorou sme si vytvorili paralelný fyziologický 🤐 vzťah bez výhľadu do budúcnosti. Tento vzťah však prerástol na niečo viac a mojej manželke došlo že niekoho mám. Nikto z nás sa nechce vzdať detí pretože ich nechceme raniť. Otázka znie či spolu zostať, mám sa vzdať lásky pre deti ? Podotýkam že sme už skúsili manželskú poradňu a aj telesné oživenie v spálni dopadlo katastrofálne... Z priateľkou sme sa niekoľko krát pokúsili rozísť ale akosi sa nám nedari ... ☹ ... S manželkou sa nehádame ďalej fungujeme ako výborný rodičia deťom nič nechýba....
@broken_arrow Jasne, ze nelutujes ani druhe dieta... Ked sa on neplanujes SKUTOCNE starat.
@dais super stretneme sa o 10 rokov na vianoce, a uvidíme koľko z Vás ktoré budú pobehovať v ogrckanom tričku neupravené a unavené a bez sexu z manželíkom bude mať stále milujúceho manželíka ... 😝 píšem si ... 23.12.2022 😀
@vejula ale ved on nepisal, ze zena musi byt stale tip top upravena a nafintena (ak ano, som to prehlaidla a ospravedlnujem sa),a le ja som zaznamenala len to o tom pradle....... jasne, ze sme v teplakocha unavene, aj ja a nam to tiez envadi, stlae mame na seba chut, moj muz si nic nenarokuje ani ma nenuti do nicoho, ale obcas mu proste sama od seba chcem urobit radsot (napr. tym sexi pradlom, ci inymi prijemnymi intimnymi vecami, kt. nie su stale....ale naschval pisem, obcas nieco take treba, potesit toho druheho......a u nas vidim, ze je to len prospesne, tak preco mu obcas neponuknem nieco take....(ci mam cakat, kym mu to ponukne niekto iny?;)).....nie som s mm rok ani dva, 4....vtedy mit o prislo tiez cudne....ale rokmi si sprijemnujeme chvilky aj inak.... (a ver, ze partner sa niecomu takemu potesi, taka ko sa ty potesis, ked obcas pride s kvetmi napr.)
kocky, @broken_arrow pisal o tom, ze mu chybali dotyky, pritulenie a sex. nielen sex, chybala mu partnerska intimita. to ako to rozriesil je uz druha vec.. ano, pozera sa na celu situaciu z pozicie frustrovaneho, ale hlavne z pozicie muza. velmi by ma zaujimalo, ake nazory by si precital, keby tento problem hodil do muzskeho fora.. a nezda sa mi, ze by sa obhajoval , ze si nasiel miloenku (teda dufam!!), mne sa zda, ze vysvetloval priciny svojej frustracie. myslim si, ze nie je hrdy na riesenie pre ktore sa rozhodol - mat milenku, to maloktory chlap urobi vedome, dobrovolne a bez akychkolvek zabran, pocitov viny.. (skoda, ze zdaleka nie vsetci sa chcu vratit spat k manzelke ☹) a ja ti broken_arrow verim, ze ak vas vztah so zenou krachne, ze to nehodis cele na jej plecia a poctivo sa pozries pravde do oci a priznas si svoj podiel na tom celom.
a je mi luto aj jeho zeny, velmi ☹ , zrejme ostane sama s malymi detmi a s pocitom, ze si o nej niekto mysli, ze je frigidna a neschopna, bude samozivitelka a jej sebavedomie je zrejme uz teraz na bode mrazu 😒 a o psychickej bolesti ani nehovorim, len naozaj si myslim, ze zrejme aj ona ma podiel na tom, ze sa jej manzel citil byt odstrceny a nemilovany.. kiez by sa to dalo napravit.
@broken_arrow ??? Npises mi uprimne odpoved na moju otazku?
Inak baby.... Je jedna vec byt neupravena tesne po porode, ale prestat sa o seba starat, tak to nie, materstvo tiez netreba uplne prehanat. Ja som si napriklad tiez v jendom momente zakazala chodit po dome v teplakoch, ano, som stale pekne oblecena aj jemne nalicena.... snazime sa najst cas, kedy sme len sami dvaja a vecer nemam problem prezliect sa do niecoho, co smu vidiet len manzelove oci.... Na oplatku ocakavam od neho, ze sa bude venovat nasim detom a takisto sa stara on seba, lebo nemam zaujem o obtlstleho pana s pivom v ruke. Zaujimaju ho moje potreby. Kedze nie je ochotny prilis pomahat okolo domacnosti, tak mi da bez reptania peniazky na upratovacku a ked je na veceru pizza, tak mu chuti rovnako, ako keby som dve hodiny stala pri sporaku ja....
Vsetko sa da, len treba chciet a treba sa skutocne snazit...na obidvoch stranach...
@sirinka ak si prečítaš celú vetu je to tam ... píšem o priateľke 😉
@broken_arrow prepac kde? Vidim, co pises o milenke, len ma zaujima ked sa uprimne zamyslis, co si si myslel o svojej terajsej manzelke po prvom roku vasej znamosti .... S manzelkou, nie milenkou.
@sirinka vidíš presne o tomto to je !!! .... kráááásne si to vystihla !
... a o zabezpečení manželky ponúkol som jej že na ňu prepíšem dom aby sa s deťmi nemuseli sťahovať takže nemusíš mať obavy ! a z môjho platu by mala výživné že by ani nemusela pracovať ... toto ale vôbec ale vôbec nebudem otvárať lebo to už s predmetom diskusie nemá absolútne nič spoločné ...
@sirinka aha nepostrehol som prepáč ... myslel som že ju všetko naučím, ale evidentne som naprd učiteľ ...a myslel som že sex nie je dôležitý, že to aká je super človek do života postačí (úprimne) ...
@broken_arrow tak toto bola asi ta prva chyba, ze si si myslel...
@broken_arrow ja sm sa nepytala na majetkove vysporiadanie 😕 ale ked tak prezradzas, pred par dnami si mi pisal, ze ani nevies, preco ta milenka miluje, vraj ze si dobry v posteli, ale mam pocit, ze aj nieco ine ju na tebe laka 😉
@broken_arrow si pripraveny zafinancovat aj dalsie dieta , alebo milenka deti nechce, chce iba hotovy "vyrobok"?? Ked nemilujes manzelku tak sa rozved, vsetko zle je na nieco dobre. Milenka ta bude bavit tak dva roky potom mozno otehotnie a ja sa nezacudujem ak na rodicovskej ostanes ty , ona bude chodit do prace a po roku-dvoch zistis kto, kedy a kde spavil chybu. a tvoja uz byvala, bude mat super vztah, milujuceho a chapaveho partnera, pre ktoreho sa aj do sexy pradla oblecie, lebo ho bude chciet potesit, a vlastne si vymenite ulohy, len budete o nieco starsi a do noveho vztahu sa ti uz nebude chciet...., tak nejako to chodi a hovori sa tomu " Bozie mlyny melu pomaly ale isto", prepac neprajem ti nic zle, maj stastny ten novy vztah, lebo kazdy ma na to pravo, tak si to pravo neupieraj! ale asi nebudes stastny do konca zivota po boku tej druhej, sice teraz neuveritelne dobre-jsexy zeny, lebo v konecnom sucte je ona ten vacsi egosta ako ty a neberie ohlady ani na teba ani na tvoje deti a ani na kamaratku.
@broken_arrow Pekne... Len ten dom prepis, prosim, rychlo... Nez zacne okolo neho kruzit Tvoja nezistna milenka a nenapadne podsuvat dovody preco dom neprepisovat... ;)
@broken_arrow hm, mladi a neskuseni ludia castokrat pri prvom vaznom vztahu zamerne prehliadaju niektore veci, o ktorych su presvedceni, ze sa im ich podari zmenit ci ignorovat.... To sa stava mnohym.
Inak bud obozretny, kym si zacnes druhy vazny vztah, aby si neskocil do ineho extremu, ze vyborny sex a zvysok ti az tak vyhovovat mozno nebude....
@broken_arrow čítala som niečo , ale priznám sa nie všetko , môj názor je , že si len potrebuješ odobriť , že nemá zmysel ostávať s manželkou , len kvôli deťom... viac menej mám pocit , že ty už vlastne rozhodnutý si , takže áno rozved sa , odsťahuj sa ku milenke/ je mi jedno , či ťa to uráža je to a stále bude milenka ešte slušne povedané ..ja by som ju nazvala oveľa sprostejšie / a vychovávaj deti so striedavou starostlivosťou.. tvoja manželka sa z toho dostane a založí si iste v budúcnosti novú rodinu bez výčitiek svedomia , čo u teba nemôžem predpokladať.. a čo sa týka detí , nemá zmysel ostávať vo vzťahu , kde to nefunguje , deti sú oveľa viac citlivé a pochopia to oveľa skôr a môže im to viac ublížiť , ako pomôcť..
@kveta hahahahaha ty si fakt smiešna celé kráľovstvo ? dáva sa iba pol kráľovstva ? toto je ten problém odmalička do Vás hustia že príde princ na bielom koni a rozprávka sa končí SVADBOU, každá z Vás odmalička sníva ako sa vydá, žiadne nesníva o tom aký bude úžasná manželka ... ale makový prd , rozprávky by mali svadbou začínať ... chápeš ? a potom žili šťastne až do smrti je proste strašná p****na ....
@broken_arrow Na rozpravky neverim. Mne manzel nechal naozaj vsetko. A vazim si ho nielen za to.
@broken_arrow
tuto vetu vztahujes aj na milenku 😅 😅 , alebo len na manzelku 😕 😕
@broken_arrow problem je, ze nechcete zrat vsetko. To fuck me si vystihol. Vy nepotrebujete ani tu lasku, pokial vas zenska len je.. Mne tiez sex nechutil ani pocas tehotenstva, ani po. Maly ma teraz 2 roky a 4 mesiace, tak sa to dostava do normalu. Ale vravim ti, ak by sa toto stalo mne, tak nielen moj partner by odisiel s rozbitym nosom, ale aj ta jeho...
@jsmb prepáč ale Tvoj príspevok je primitívny a nebudem naň ani reagovať !
@broken_arrow "super stretneme sa o 10 rokov na vianoce, a uvidíme koľko z Vás ktoré budú pobehovať v ogrckanom tričku neupravené a unavené a bez sexu z manželíkom bude mať stále milujúceho manželíka ... píšem si ... 23.12.2022"
my už máme detičky v škôlkarskom veku aj keď jedno ešte do škôlky nechodí. Ogrckané a neupravené obdobie máme za sebou a na ďalšie sa nechystáme. Unavení bývame, práce je veľa, navyše aj my aj deti máme zdravotné problémy. Možno práve vďaka tomu si ale vieme uvedomiť, čo je v pre nás podstatné. A si milý, že máš o nás starosť, sexovali sme naposledy dnes ráno a predvčerom večer. Naozaj sa nesťažujem 🙂 Teraz k tvojmu problému:
Pozri, možno si naozaj našiel správnu ženu pre seba až na druhýkrát. Som ochotná veriť aj tomu, že si "nevedel" že máte problém, kým si si nenašiel milenku. Pýtaš sa či máš ostať naoko s rodinou a mať k tomu aj milenku? Na túto otázku neviem slušne odpovedať. Navyše si písal v prvom príspevku, že sa so ženou k sebe správate pekne, nehádate sa. No, možno by ste sa mali, pretože toľko jedu, čo z tvojich príspevkov voči tvojej žene išlo treba nejak dostať von, lebo ťa raz roztrhne. Ale podľa mňa si len klamal, pretože si potom spomínal niečo rozbitom nose. Skrývaný hnev a iné negatívne emócie bublajúce v oboch rodičoch, otcove odchody za milenkou a matkin skrývaný smútok... ako dieťa som si ideálnu rodinu predstavovala inak. Ale veď urobte ako myslíte.
@broken_arrow Za kazdym uspesnym muzom je zena. V Tvojom pripade to bola prva manzelka. Skus tej druhej povedat, ze si na manzelku vsetko prepisal. Ze zacinate od nuly. Ze este dlho nebudu drahe vecere, lebo idete setrit na prvy bytik... Ze aj vyzivne vela zozerie, takze dieta chvilu nebude mozne. Ale ze ju lubis aj bez penazi... 😉
@broken_arrow vsak mi o to ani neslo. Len som si napisala jasne a strucne, co si myslim a co by som ja urobila. Vela stastia v zivote.
inak vééľmi nezrelý muž hoci má už koľko ?? 37 ???? 😲 našiel si nový model a snaží sa tu nájsť podporu a obhájiť to tým , že ten starý už nemal taký lak , že má popraskané sedačky , proste blbosti , len aby som nemal výčitky svedomia...ješitné , egoistické , necitlivé .. šťastné a veselé pán božský
@broken_arrow joooj ty si ale ješitný chlap, nemáš sex a nič.. a našiel si si ženu inú.. si myslíš, že s ňou to bude iné? hovno, tiež môže stratiť chuť na sex pre hocijaký problíém... nie len pre tehotenstvo. .....
dokafral si jeden vzťah ... poučil si sa, aby si nedokafral další vzťah???? na toto si odpovedz a nájdi si chyby vo svojom jednaní. iba potom ti tento druhý vzťah vyjde. inak nie.
každodenný život je iný... dobre to vieš ako tajné stretávanie sa s milenkou... ked bude tvoja žena, tak bude rovnaka ako táto čo máš.. lebo ženy sú vo svojjej podstate rovnakéééééééééé a potrebujú to isté.

@broken_arrow a co si si myslel o svojej terajsej manzelke po rocnej znamosti?