icon

Rozvod po roku manželstva a 2 malé deti

klarikag
24. júl 2012

Ahojte,
chcem sa spýtat, ci a ako ste riesili rozvod po roku manzelstva s 2 babatkami kde dovodom je svokra... Resp. dostala som na vyber ze bud sa udobrym alebo dovi... :(

monyz
24. júl 2012

ja mam svokru o ničom... keby to bolo tak ako u vás, bez váhania odídem...načo majú Tvoje deti sledovať to, ako Ťa niekto ponižuje a trápi. Máš deti, deti majú teba, ľúbte sa navzájom a tých, ktorí si Ťa nevážia vypusť zo svojho života. To je len moja rada. Máš pre koho žiť, tak ŽI !!!

klarikag
autor
Odpoveď bola odstránená
monyz
24. júl 2012

bude to ťažké, to určite, ale verím, že spoločne zvládnete všetko. Najhoršie na svete je, keď musia deti vidieť ako ich vlastný otec uráža a ponižuje ich matku...Držím VÁM päste. Obklopujte sa vždy len ľuďmi, ktorí si VÁS zaslúžia. 🙂

mirkakab
24. júl 2012

@monyz pekne si to napísala 🙂 ............ niekde som čítala citáť, že najväčším darom pre deti je, ked ich otec miluje ich matku ........... a niečo na tom bude 🙂

radina
24. júl 2012

@klarikag Nezenil sa ten tvoj muz len preto, ze mu to nakazala mamicka? ... najst si tak sluzku do domacnosti a rodicku kvoli potomstvu? lebo tak mi to pripada ☹

modry_zvoncek
24. júl 2012

@cecil36 skús si prečítať znova, čo presne som napísala - nech nemusíš hľadať, skopírujem to sem: ...kedže si vybrala neprávneho partnera raz (a "vyrieši" to útekom), takmer isto si nesprávne vyberie aj druhý raz.

To nie je žiadne ultimatívne vyhlásenie. Viem vemi dobre, že druhé partnerstvá nie sú zákonite rovnaké ako prvé. Len si až príliš často všímam, že ak sa človek nič nenaučí v tom prvom vzťahu (a zvaľuje všetku vinu na debila partnera), tak ten druhý býva lepší len zázrakom.

cecil36
24. júl 2012

@modry_zvoncek tak potom sa okolo mna deju same zazraky 😀 😀 😀 😀 A utlimativne vyhlasenie som myslela na autorkinho mm nie na teba, tak skus aj ty citat pozorne 😉

digysa
24. júl 2012

@klarikag Zhrozene citam tvoj pribeh.....
Ja som vydata uz 12 rokov, aj hadky sme mali, aj krizu sme prezili, aj som sa "tajne" chystala na rozvod......ale nikdy ma manzel neposielal prec z domu s detmi a nikdy mi jeho rodina nikdy neublizila...dokonca jeho mama stoji skor na mojej strane 😅 ak sa vyskytne konflikt.

Ja nerada hadzem flintu do zita.....uz som v nejake teme napisala, ze nie som si ista, ci by som dokazala opustit muza koli jednej nevere, mozno by som mu dala druhu sancu.... (koli detom)
Ale v tvojom pripade, kde s tebou "surovo" zaobchadza cela rodina...este aj jeho brat. Tu ide o zachranu teba a deti. Na manzelstvo by som sa v tvojom pripade s prepacim vysrala... To uz neexistuje.....po 12-tich mesiacoch sa k tebe takto chova.....to je rekord. Keby ste boli manzelia 15 rokov....tak nepoviem.

U vas neexistuje ani tolerancia, ani porozumenie, ani respekt, ani laska, ani spolocne zaujmi, ani spolocna rec......
Co vlastne chcu dotycne dievcata zachranovat (ktore ti radia aby si sa pokusila o to), to netusim ☹

digysa
24. júl 2012

@modry_zvoncek Suhlasim s tvojim vyrokom.... ze je pravdepodobnost, ze si vyberie zase zle.... A vychadzam iba z toho, ze ich problemy a nesulad vo vztahu mala UZ pre svadbou...a aj tak to dotiahla do manzelstva a 2 deti k tomu....
Ja by som sa v jej pripade do deti moc nehrnula.... Osobne som tiez cakala 5 rokov...lebo clovek nikdy nevie 😉

modry_zvoncek
24. júl 2012

@cecil36, akurát to tu o 17:23 Digysa pekne rozpísala - Klarika niekde robí chybu (alebo skôr chyby) a zrejme si to nevie (alebo nechce) pripustiť. Ako tak sledujem jej písmenká, čo tu pribúdajú, nadobúdam dojem, že si prišla len po "odsúhlasenie", že robí dobre, keď chce manželstvo ukončiť.
Tak neviem, načo si mám prsty drať. Nechce sa mi dohadovať s nikým 😎.

cecil36
24. júl 2012

@modry_zvoncek preskakujes dlhe casove obdobie, ktore mozno ani nenastane. Ak aj @klarikag robi niekde chybu, jej muz ju nema pravo vyhadzovat, ale slusne jej vysvetlit dovody co sa mu nepaci. A osobne si myslim, ze muz nech sa deje cokolvek ma byt na strane svojej zeny. On uz totiz ma svoju rodinu. A jeho matka uz do jeho primarnej rodiny nepatri.

cecil36
24. júl 2012

@modry_zvoncek a prosim ta uved mi, kde @digysa napisala, ze klarika robi chybu alebo chyby. Ja som skor pochopila z jej prispevku nieco ine a to je toto a s tym suhlasim na 100%: U vas neexistuje ani tolerancia, ani porozumenie, ani respekt, ani laska, ani spolocne zaujmi, ani spolocna rec......
Co vlastne chcu dotycne dievcata zachranovat (ktore ti radia aby si sa pokusila o to), to netusim emoticon

modry_zvoncek
24. júl 2012

@cecil36 pekné idealizácie, ako by to malo byť a bla-bla-bla.
S tým sa ďaleko ešte nikto nedostal 😉.

modry_zvoncek
24. júl 2012

@cecil36 Preto som napísala presný čas, kedy ten komentár Digysa odoslala, aby bolo jasné, o ktorom som ďalej písala podľa seba.
Pozri, vážne sa mi nechce dohadovať. Ty máš svoju pravdu, dobre, uži si to 🙂 🙂 🙂

cecil36
24. júl 2012

@modry_zvoncek ja som si citala obidve jej reakcie ..... Apropo idealizacia to nie je. Ja tak zijem uz 10 rokov a dostala som sa s tym naozaj daleko 😉 Je mi luto, ze u teba to tak nie je 😉

modry_zvoncek
24. júl 2012

@cecil36 fakt sa mi páči, ako tu presne viete, kto ako žije 😀 😀 😀

sisaha
24. júl 2012

@klarikag tak prave preto si myslim,ze nemas nad cim vahat a ten vztah okamzite ukoncit...Predstav si, ze takyto slovnik zacnu pouzivat tvoje deti a budu ti nadavat, lebo ty si iba privydata do rodiny a nie ich krv.....

digysa
24. júl 2012

@modry_zvoncek
@cecil36

Aby sme sa porozumeli kocky. Ja nevidim jednu pozitivnu vec v ich vztahu, ani jednu "slamku pre topiaceho sa", ktora by mala byt ako dovod na udrzanie vztahu.

Suhlasim vsak s modrym zvoncekom, ze aj po rozvode to u nej nemusi byt ruzove, lebo kludne moze naletiet dalsiemu dobrakovi....ale to uz je daleka buducnost.

Treba najskor vyriesit sucasny problem a ja som za rozvod. Ved si precitajte co jej hovori, ako sa k nej chova, co robi, aky pristup ma k detom........po JEDNOM ROKU. 😕 😕 😕

cecil36
24. júl 2012

@digysa absolutny suhlas 🙂

flopo
24. júl 2012

@klarikag neboj ty to zvladnes 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

klarikag
autor
Odpoveď bola odstránená
klarikag
autor
Odpoveď bola odstránená
lili_mia
24. júl 2012

ja som na bitky dosť háklivá a ak manžel nezasiahne voči svojmu bratovi, ktorý ma chcel udrieť .. proste s tými ľuďmi končím .. tak ako som skončila iné vzťahy, nielen partnerské, ale aj rodinné, zrejme aj toto by som ukončila .. navrhujem začať riešiť, aby rozvodom boli deti zverené do tvojej strostlivosti, nie do jeho .. nespoliehaj sa na to, že deti prisúdia iba matke
@klarikag

flopo
24. júl 2012

@lili_mia tak v tomto by som nesuhlasila.ktory sudca uz prisudi 2-mesacne deti otcovi,ked matka sa o ne riadne stara.som za,ze treba vyriesit vyzivne a starostlivost do rozvodu pokial neprebehne.

klarikag
autor
Odpoveď bola odstránená
klarikag
autor
Odpoveď bola odstránená
flopo
24. júl 2012

@klarikag daj na seba hlavne pozor,vyskusat mozes a uvidis 🙂

klarikag
autor
Odpoveď bola odstránená
lili_mia
24. júl 2012

@flopo si nevidela v správach ako naše súdy riešia deti s cudzincami? dieťa má slovenské občianstvo, lekára, poistenie, trvalý pobyt, ale sudca určil, že matka má odovzdať dieťa otcovi do Španielska, čo na tom, že sa rok a pol nevideli .. samozrejme dieťa odíde bez matky .. v dobrom to myslím, že nech sa nespolieha, že len príde na súd, povie, že im dáva teplú stravu 3x denne, sú čisté, oblečené ..proste v cudzine bolo o pár dní viac

stačí, že on sa jej bude vyhrážať, niečo jej povie pred pojednávaním, ona to nerozchodí a bude nervná .. on s kľudom poukáže na to, že aha aká je nervózna, jej svoje dieťaťa nenechám atd atd
@klarikag

flopo
24. júl 2012

@flopo to je strasne ked citam ako hovoria tym drobcom.mna uz by do ich blizkosti nikto nedostal(hlavne tie deturence)ani par volov nie.toje moj nazor.ked aj ponizuju matku,co im urobili tie deti ked sa k nim takto spravaju.NIE,NIE a este raz NIE.