S manželom nám to škrípe. Som šibnutá?
Ano nadpis top, ale neviem ako to inak pomenovat. Medzi nami to s manzelom skrype. Vsetko je super ten normalny zivot a potom pridu mi do hlavy pochybnosti. Lubi ma tak ze najviac na svete? Ano je uzasny starostlivý otec je starostlivý manzel, ale obcas mi chyba ze povacsine za mnou ani on nepride aby ma objal alebo inicioval sex s pusou pride len ked sa ide rozlucit. Ja neviem on mi vyčíta ze ako mozem toto kazde dva tzydne riesit a ze mu nedôverujem a pod. A nech radsej ideme od seba lebo sa zblazni. Ja neviem ale proste to je take moje vnutorne ja ze aj ked mu “nasilu” poviem ze povedz mi co citis a on zacne Ano lubim ta Ano neviem co by som bez teba robil ja mu to neverim. Ja neviem preco mam ten pocit velmi by som ho nwchcela mat. Ano ten rozum naznačuje ze ani ho mat nemam ale netusim. Ci je to len moja prepnutost alebo fakt je to tak len on to nevie a nechce pomenovat lebo hovori ako on vsetko pre mna urobil aj robi ale to iste robim aj ja ore nho. A stale j som ta zla.
Ja to praveže nevidim az tak beznadejne, ked sa niekto prinuti niečo robit - neviem sice, čo konkretne v tomto pripade znamena, ma snahu..Keby mal na haku, nerobi nič, proste nezaujem..No je to tak 50:50

@kilimi Tak ja osobne keď si sadnem vedľa môjho muža, neočakávam automaticky hneď nejaký dotyk. To, že ho nepriťahuje tvoje správanie ti povedal sám od seba? Alebo ako odpoveď na tvoju otázku: "Prečo sa ma ani nedotkneš, keď si k tebe sadnem?!"