icon

S manželom sa spolu intímne nestíkame už 2 roky

starsong
27. aug 2012

Sme manželia, a s manželom som nemala uz dva roky sex (a to nie je vtip). Máme spolu dve deti, a až po svadbe som zistila že môj muž má veľmi vlažný vzťah k sexu, on totižto sex vôbec nepotrebuje k životu, začalo to tehotenstvom pri dcére to on začal s výhovorkami že sa môže uškodiť dieťaťu aby sex nemusel byť. Má brata pravdepodobne homosexuála žije s iným chlapom, kupili si spolu byt. Môže to byť dedičné ?? Pre tie ktoré budú písať že má nejakú inú frajerku, tak určite nemá nikoho. Ako mám s takýmto chlapom žiť? Už som rozmýšlala že si nájdem iného ale som na MD stále s deťmi. Fungujeme tak že spolu vychovávame len deti 😠 a jemu to tak vyhovuje 😠 mne však nie...

digysa
15. okt 2012

@domique Co ja viem? Mne sa to zda byt vo vasom pripade uplne bezne. 3 deti, praca, rodinne povinnosti, rozdielne rozvrhy, niekto musi vstavat prilis skoro, iny zase neskor, tiez cas pre seba-kniha, film, obcas cas na svojich kamaratov....
No neviem si predstavit, ze aktiviny clovek, rodic, este k tomu pracujcu, niekedy aj studujuci popri zamestnani ma cas na sex pocas tyzdna.
Ano, samozrejme kazdy ma iny zivot....niekto stiha kazdy druhy den, ale mne sa vnara otazka pre tieto pary.....aky maju zivotny styl.....skutocne musia mat prilis volneho casu, malo konickov, velmi jednoduchu pracu, kde po 5-tie padla a clovek pride domov a okrem vecere a stravenie casu s detmi uz zostava cas iba na telku v posteli....

Ani pri najvacsej sexualnej chuti nemam sancu mat sex viac ako 2 krat za tyzden a ozaj iba cez vikend. Ked si predstavim svoj zivot. Podelok/utorok a stvrtok hravam zapasy od 19- 21 hod. PRidem z klubu, osprchujem sa, dam sa do pyzama a je 10 hod vecer. Moj muz uz davno spi (deti ulozil o 8:30-9:00 vecer).
Este pripravim par veci na rano- oblecenie, obedy, veci do prace a je 11:00. Buchnem sa do postele a spim ako zabita, lebo rano vstavam o 6:15.
A to som opisala iba 3 dni......nas zivot je maximalne vytazeny....ja sa nestazujem, lebo skutocne ho mam pestry, sport, zabava, deti, spolocnost, vecere/kino s manzelom alebo drink s kamoskami....

Podla mna je 1 krat do tyzdna alebo 2 krat do mesiaca pre manzelov s detmi uplne v norme......skutocne zalezi od zivotneho stylu....Nepovazujem to za problem. (2 roky povazujem za problem 😅 )

Na druhej strane, ak je clovek celeeeeeeeeeee dni doma, kopec volneho casu, ziadne stresove povolanie, ziadne hobby, len sedenie za pocitacom.......tak tam uz je to skor o nechuti, lenivosti, zvyku...... 😒

pavlala
15. okt 2012

@butterfly99 nevysvetloval. Ja som bola zaneprazdnena dietatkom a domacnostou a bola som vdacna za kazdu sekundu pokoja a spanku. vsetko prebiehalo normalne, ano, bol viac mimo domu, ale viac ako ja, nie viac ako on predtym.
@helencek ani sa nesprchoval castejsie, ani sa nijako nefintil, skor by som povedala opak, menej som sa o neho starala a on bol zanedbanejsi, ako ked sme spolu nemali dieta..... ☹ a napriek tomu sa dve osoby ulakomili
@domique aj ja som si bola, potom som si na 100% bola ista, ze mal len jednu...nikdy si nemozes byt na 100% ista

katren
15. okt 2012
lubenka131
21. okt 2012

@katren zas a znova vsade si...kokos ty tu mas nejaky "pipac"ktory ti doma hned pipne ze aha dalsia tema kam idem rypnu linkom? 😀

katren
21. okt 2012

@lubenka131 pokial nemas nic rozumnejsie a hodne dospelej zeny, co by si mi napisala, tak na mna, prosim ta, laskavo nereaguj 😉 DAKUJEM

lubenka131
21. okt 2012

@katren no ja mám skôr pocit (a nie len ja) že pre teba nič dôležitejšie nie je ako v každej téme hádzať link na inú tému 😀😀 apropo ja mám aspoň charakter ťa označiť ked mám nejakú pripomienku narozdiel od teba 😎

katren
21. okt 2012

@lubenka131 nie si oznacena??? si utri displej a poriadne sa pozri 😉
a ako si ty mne napisala, laskavo mi uz nic nepis....DAKUJEM 😉

lubenka131
21. okt 2012

@katren opäť a zas ako inak si to nepochopila 😀😀 nemyslela som že si ma neoznačila tu ale inde ale to ty vieš.ale áno máš pravdu nebudem ti už písať veď svoje som si už napísala a ja ťa chápem ťažko sa to číta 😀

katren
21. okt 2012

@lubenka131 ano, strasne zle...ani nevies ako...taaaaak strasne mi to trha srdce ze az..... 🙄

bernardina
3. dec 2012

Dlhsie obdobie bez sexu si viem predstavit ale aj jeden rok je pre mna uz moc. Musi v tom byt problem a kazdy normalny a zdravy clovek by to taku dlhu dobu nevydrzal. Moj muz tiez az tak casto nemusi koli praci a unave ale mesiac je najdlhsie obdobie co sme mali a potom obdobie ked si nasiel priatelku ,nie milenku. Zalubil sa a vtedy sa vyhybal aj dotykom ale sex a smutne ze len to so mnou mal aj ked len zriedka. Prisla som mu nato a on ze vraj nevera to nie je. ved s nou nespal.Jej iba venoval nekonecne emaily ,roztomile debaty o zmysle zivota a o tom aky je stastny ze je s nou. Teraz mi povie ze nevie precoto urobil. Je nezny a mily,ale uz mu neverim a nie som stastna lebo sa vzdy trapim aby sa to nestalo zas. Je tazke sa vzajomne zosuladit ale mali by ste sa o tom porozpravat a najst aspon nejaky kompromis ktory by vyhovoval jemu aj tebe. A aspon si davate najavo nejake neznostky ci objatia?Na vztahu musia pracovat dvaja inak je to na hov...

sivamyska1
4. jan 2013

kočky nie som tu nová ale z dôvody nejakej bezpečnosti som si dala nové meno..ešte som Vás tu neprečítala poriadne ... ale poviem Vám, že ja som vydatá niečo cez 4 roky a s manželom sme spali no ak napíšem že 10x počas manželstva, tak aj to je veľa .... v jednom kuse odmietanie ... výhovorky... raz sa mi podarilo otehotnieť , úplna náhoda, hneď na prvý krát a aj som potratila, asi to tak malo byť ...Tento rok som si otvorila ústa a vyšla s pravdou von pred rodičmi, nakoľko už ma posielali na špecializované vyšetrenia, prečo nemôžem otehotnieť ... nevydržala som to a povedala som to... zo začiatku sa mi nedostalo pochopenia..manžel mi začal nadávať, že ja som zatajila svoju orientáciu a že som lesba / nakoľko mi baby darovali k narodkám vibrátor a on ho našiel / .... a proste strašné obviňovania a útoky aj od svokrovcov som sa dočkala.... už to trvá 9 mesiacov ... Nebudem klamať ... mala som pol roka milenca, on ženatý ... ja vydatá... ale nakoniec sme išli od seba, bo sme sa dohodli, že náš vzťah bude o sexe, nakoľko aj jeho žena ho odmietala... lenže nakoniec sa k tomu z oboch strán priplietli city a v podstate on sa zľakol... on má dieťa ... a ešte na začiatku povedal, že on sa nerozvedie kôli dieťaťu... Neviem ani prečo Vás tu týmto zaťažujem..možno aby som sa vyspovedala ? možno aby som našla útechu ? neviem možno aby ste mi povedali Váš názor ...Len neodsudzujte človeka / mňa / každý potrebuje lásku, pohľadenie ...a mne sa toho v manželstve teda nedostáva ....

felixa
4. jan 2013

@sivamyska1
Nie je tvoj muz skryty homosexual? Tomu by zodpovedali aj jeho utoky na teba, ze si lesba. Ale bez ohladu ci je alebo nie je homosexual, mala by si ist k nejakemu psychologovi, ten by ti pomohol pozriet sa na svoju situaciu z nadhladu a uvidiet veci, ktorym zrejme neprikladas vyznam alebo si ich neuvedomujes. Nema vyznam cakat, trapit sa a premarnit si zivot. Same sa to nevyriesi.

maruska24
4. jan 2013

@sivamyska1 mňa len napadlo, že vtedy ako ste sa vzali ste spolu nespávali? či to bolo tých 10 krát? to čo máš za chlapa doma, antisexoša? veď po svadbe a aj pred svadbou ak na to nemá kresťanské dôvody tak normal chlap by prášil svoju ženu každú voľnú chvíľu. To ste prečo už vtedy neriešili? čo je on nejaký moralista že sa mu nepáči tvoj darovaný vibrátor?

starsong
autor
10. jan 2013

@domique môj muž - kiež by mal milenku, aspon by som mala dôkaz že je chlap ako ostatní 😖

victory1
11. jan 2013

@domique Hm..tak to sa pridavam do "klubu"...aj ked u nas je to trochu ine. My mame spolu fantasticky sex..ale len , ked sme niekde vonku, na dovolenke, na dakom vikende. Je fakt, ze obidvaja do vecera pracujeme, ale aj cez vikendy to jednoducho nefunguje. A ked nahodou zacnem ho hladkat, tak ze ho to stekli, alebo sa odtahuje a sa vyhovara, ze ho nieco boli. Inak je ku mne nezny, pozorny, viem, ze ma miluje, rad sa tuli, drzime sa pri telke za ruky, alebo sme v objati...Ale akykolvek naznak z mojej strany, zeby mohlo dojst k sexu, tak spozornie a zrazu je unaveny, alebo ho nieco rozboli. Jednoducho sa tomu vyhyba. No a nie je mozne chodit na dovolenky alebo welnessy 3x do tyzdna, takze mame sex raz za dva ci tri mesiace. Ale vtedy je to ok, vtedy sa tomu tesi, vychutnava si to. A bavi ho to vsade inde, len nie v posteli. A ak zavediem na tuto temu rozhovor, tak jednoducho odboci od temy. Ked sa nastvem, tak pobehuje okolo mna, ze ma miluje a ze je fakt unaveny a ze sa budeme milovat zajtra, pozajtra....a zajtra a pozajtra je to potom o tom istom ☹
Je fakt, ze som si na to zvykla, ze malo sexujeme, ale niekedy ma to trapi a neviem sa pohnut dalej...

victory1
11. jan 2013

Inak sme spolu skoro tri roky a normalny sex, teda aspon raz do tyzdna fungoval 4 mesiace... 😢

erikasadek
11. jan 2013

@starsong ja budem velmi strucna mozno ste sa uz porozpravali mozno , nie, ak nie tak je cas sa porozpravat!!!! vyjasnit si v klude veci co tebe vedi a co jemu!! mozno aj on ma nieco na dusi ale pokial ani jeden s vas sa nehlasi tak to vyzera ze svojim sposobom vam to vyhovuje pricom pravda je taka ze to vrie....

takze prva vec porozpravat sa vyjasnit si veci, mozno moznostnavstvit sexuologa........

teraz ak v tvoj muz ti odpovie ze jemu to tak vyhovuje.. co tiez moze byt mozne ale je to dobry muz nebije ta stara sa o deti a podobne.... tak ti ostava len jedina moznost hladat sexualne uspokojenie inde.... 😉

ja viem na slovensky sposob zivota je to poburujuce ale vedz ze takto funguje stastne vela parov!!!! na svete
teraz nehovorim za seba... 😉 😉

erikasadek
11. jan 2013

@sivamyska1 budem posledna ktora ta odsudi, uplne normalna reakcia s tvojje strany.. 😉 😉
tvoj muz je asi velmi staromodny teda co sa tyka vnimania vztahua sexu. priklad je aj jeho reakcia ked nasiel vibrator ak by bol normalne zalozeny tak by ti ponukol moznost spolu neaku sexualnu hru + vibrator

tvoj podla mna teda nepoznam ale tipujem ze je neaka skryta frustracia z detsva!!!! nieco co ho poznacilo a bohuzial detsvo poznacuje hlavne co sa tyka sexualneho zivota
pricin moze byt vela a moznu pomoc nehladaj u jeho rodicov podla mna maju na svedomi jeho skryty odpor, nechut akokolvek to nazvy ku sexu..... 😉

sivamyska1
11. jan 2013

@erikasadek ahoj ďakujem veľmi pekne.. našťastie pomoc u jeho rodičov nehľadám. Svokra ma poosočovala viac než dosť.. svokor mi povedal, prečo som neprišla za ním a nepovedala mu to..ale však ja to mala problém povedať mojim rodičom nie to ešte svokrovi ☹ pri konfrontácii ja a mm s rodičmi nás obidvoch, ma obviňobval z vecí čo nebola pravda, že som lesba a tak...no a ja ked povedala nech povie radšej že so mnou nespáva..svokrovi padla sánka a svokra tá mi len nadávala..ako klamem..a bla bla bla..čo chápem je to jej syn...svokor aj povedal, že čo on vlastne chce od manželstva čo očakáva keď sa takto chová ale svokra tá len behala po svojej rodine a každého sa pýtala čo a aké foto mám na fb a také nepodstatné veci...
Boli sme v manželskej poradni a pani tiež povedala, že toto tá nechuť k sexu je v ňom zabudovaná z dospievania že je toho názoru ale mm povedal, že ja som s ňou bola dohodnutá , čo nebola samozrejme pravda...ale najlepšia obrana je útok ...
neviem čo robiť...naozaj...nedá sa s ním v kľude porozprávať ... smeje sa mi do tváre ...kričí...osočuje ma čo ja som urobila pre vzťah,...a robím všetko..starám sa aj o domácnosť a si myslím že až perfektne...

trish31
11. jan 2013

@starsong moja kamaratka ma ten isty problem,ked som sa o tomto bavila s mojim chlapm povedal mi len jedno:Nie je to normalne.Bud ma inu zenu a sex ma inde(nikdy nevies) alebo ma problem zdravotny.Je ale zaujimave,ze ked sa milujete tak ti nie je schopny o zdravotnom probleme povedat...

trish31
11. jan 2013

@sivamyska1 a muz ti povedal preco s tebou nespava?

sivamyska1
11. jan 2013

@trish31
Nikdy mi nepovedal...vzdy sa vyhovaral... az minule ked sa mi vysmieval a nadaval mi ze nic ine ma nezaujima len preco so mnou nespal..preco ma odmietal..no a minule mi splechol do tvare..nechcelo sa mi..ja ze normalnemu resp. zdravemu chlapovi by sa chcelo !!!!! A bol ticho.
Vies kolko som sa naprosila , naplakala aby ma pomiloval aspon raz do mesiaca ? Nic..absolutne nic..nie je nic horsie ako ked vlastny muz odmieta zenu..klespa som na dno...hanbila som sa..vycitala som si ze som skareda a nepacim sa mu....ze robim nieco zle...ale ked som sa ho pytala nic nepovedal...ale prizna a povie ze ano musela som sa ku prosit ale ani to prosenie nepomohlo. Dopadla som tak ze som sa pred manzelom zacala hanbit.behat v spodnom pradle ..a naha to uz vobec nechodim..

trish31
11. jan 2013

@sivamyska1 to co je za odpoved ze Nechcelo sa mi?Ty mu nabuduce neoper,neozehli,nenavar a ked sa ta spyta PRECO tak povedz Nechcelo sa mi.Ja viem,ze upratat a pomilovat nie je to iste.Ale irituje ma ta odpoved.

Takze skusila si sa porozpravat a dostala si takuto odpoved...Nema milenku?

nika251
12. jan 2013

@sivamyska1 precitala som si to a prve co ma napadlo: aj ked je to tazke, zariad si zivot ta, aby si bola aspon trosku stastna a citila sa ako zena. Ziaden muz nema pravo podupat zene sebauctu! Ak ta nechce, zariad sa podla toho. Prestan sa trapit a riesit neriesitelne. Ak nechce mat sex preto, lebo je proste ten typ, ktory sex nepotrebuje, najdi ho inde. Nie som clovek, ktory by ti toto poradil pri co i len trochu fungujucom manzestve, ale ako citam, zaobchadza s tebou ako s handrou, pred rodicmi ta ponizuje, vysmieva sa ti.. Komu niet rady, tomu niet ani pomoci.. Kazdy clovek ma pravo na stastny zivot. Ten je prilis dlhy na to aby si ho prezila bez fyzickej aj psychickej lasky... Si prilis mlada. Ak existuje stranka, ktora ta k manzelovi taha, tak si manzelstvo zariad tak, aby si bola aj s muzom a odnieklial mala aj sex ale ak neexistuje uz nic, co ta k nemu viaze, porozmyslaj ako si zariadit zivot tak aby si bola stastna....
My tiez nemame extra casto sex, mame ho ked mame obaja nan chut 🙂, co je super, lebo ani ja, ani muz sa k nemu nutit nemusime, nemame urcene ziadne terminy, cize robime len to co chceme... A vyhovuje nam to... Ale keby ma odmietal, navyse sa mi posmieval, ja by som sa mu musela prosit.. mozno by som to chvilu zvladala- aby som nam dala este sancu, potom by som urcite rozmyslala co je najlepsie pre mna...

miskap2111
12. jan 2013

@sivamyska1 a ty si s ním ešte prečo? Je ti on vobec v niečom oporou? Ako si predstavuješ budúcnosť tohto manželstva? Keď nemáte sex, deti asi nebudú, ponižovanie bude z jeho strany asi naďalej pokračovať a ty máš čo z takého života? Ja na tvojom mieste by som od takého muža odišla a dala si šancu na lepší a naplnený život. Deti nemáte, takže žiadne trhanie rodiny nehrozí. Ak si aj na ňom závislá materiálne, možno by to išlo aj bez neho, len treba skúsiť. Máš právo na rodinu a lepší život. A dobrí chlapi nevymreli. Ja som si našla najlepšieho chlapa v mojom živote ako 42 ročná...

sue
12. jan 2013

@sivamyska1 a prečo si s ním??? Už by som bola dávno preč od neho :O

peter3307
16. jan 2013

Starsong ako to tu citam tak ma normalne ide rozhodit ,hned by ste podozrievali chlapa ktory ma urcite iné problémy ,a to poznam z vlastnej skusenosti ked prideš domou a nemas chut na nič a nečudujem sa vobec ze ste nemali 2 roky sex ked ta trapi niečo iné a nemáš sa komu zdôverit a riešiš to sám k tomu ešte aj do prace v ktorej ta psychicky deptajú tak ti ani sex na rozum nepríde to je moja vlastna skusenost bohu žial taký je dnešný hektický svet kde sa len ženieme za peniazmi .

mamazabka
16. jan 2013

@peter3307 bez urazky ale nejako si zabudol na slub manzelsky : V dobrom i v zlom. A nie je to len o tom slube, lebo nie len manzelia ale aj partneri ktori ziju spolu niekolko rokov tak by sa mali vediet porozpravat o com kolvek a hlavne manzel, manzelka,partner, partnerka by mal byt ten kto pocuva a snazi sa pochopit. Takze ak cloveka nieco trapi 2 roky a z toho dovodu nema sex a nenajde sposob ako sa o tom porozpravat s partnerom tak nie je vsetko v poriadku vo vztahu.

peter3307
16. jan 2013

mamazabka zobud sa zo sna a velmi rýchlo a vkroč do reality zo sexu určite nevyziješ ani nezaplatiš to čo ti treba na dennu potrebu .Nehovorim ze nemam sex rád práve že naopak ,ale ked mas veci ktore ta tazia nemaš chut na sex .

digysa
17. jan 2013

@peter3307 Ja som o tom niekde citala. Muzi, ktori maju velmi stresove zamestnanie a maju akekolvek problemy v zivote, tak maju ovela mensiu chut na sex. A v dnesnej dobe sa to percento muzskej populacie zvysuje. 🤐