icon

S manželom sme 10 rokov a všetko sa nám rúca

marakuja49
4. júl 2017

Ahojte sme spolu s manželom uz 10 rokov no nejako sa nám to všetko začína rúcať, nie prvý krát uvažujem o tom ze odídem a začnem nanovo inde a sama. Uz Vám niekedy povedal partner pri hádke ze teraz by som ta tak dobil ze až lebo iné si ani nezasluziš a hned na to ze ste kurva nic iné iba obyčajná kurva a pľuvanec do ksichtu si zaslúžite a nie úctu.. a ze kopanec do hlavy a take ? Pred 10 rokmi som pracovala na private, on o všetkom vedel ked ma spoznal a chcel byt so mnou, asi pol roka mi trvalo kým som danostiam dostala , kedže som hľadala cestu ako odísť a neodstruhut sa od príjmu, toto všetko skončilo ..... uz to je vyše 9 rokov .. nic podobne ani nevera ani nic sa viac nestalo.. ked si so mnou začal tak vedel kto som,,, preco mi to stale vyhadzuje na oči ked uz si ma aj za manželku zobral??? Preco ma nazýva kurvou ked som s ním uz 10 rokov a dala by som za neho aj zivot? Som obyčajná žena niesom žiadna fiflena , zlatokopka ani na drogách, cestou ktorou som sa tam dostala boli peniaze. Som hádam v tomto partnerstve na to aby chodil a vravel mi moje chyby a všetko zle v živote? On vraví ked mi vraví aka som chudera spína stetka a neviem co všetko proste ked ma psychicky týra ze veď vravím pravdu musí ti to niekto povedať. Co mam robit ? Nezvladam to takto, snažiť sa a pritom samu seba ponižovať ze si nahováram ze veď to nic veď to nic bude dobre .. no neviem ci bude

vejkazvejka
4. júl 2017

no neznel ako úplne vygumovaný, ale zase zdalo sa mi, že píše ako chudáčik ako sa on snaží dobráčik a ona mu len nadáááva a nadáááva...ale po prečítaní by som povedala, že ich vzťah je už tak v riti, že jeden druhému neverí a neváži si, on ju bije a hnusne nadáva a ona ho tiež psychicky dodrbkáva pravidelným podozrievaním o nevere a rozvodom. Tie sexuálne narážky od nej tiež nie sú nič na pochvalu. Ale chápem, že to asi inak berie keďže mala prácu akú mala. No je to jedno obaja majú rovnakú chybu na tom, už je to podľa mňa ale dosť prehnité a láskyplný vzťah to neni a asi ani nebude.

vejkazvejka
4. júl 2017

@marakuja49 dúfam, že kufor máš už zbalený 🙂 tu nie je ani štipka lásky, ani len že teraz som nahnevaný za dva dni to bude ok....toto nie proste

mimi1237
4. júl 2017

@marakuja49 naco este cakas ?medxi vami to uz dobre nebude nikdy ,ziaden respekt ziadna ucta cize ani laska.

libawet
4. júl 2017

@marakuja49 nie, to naozaj nemá cenu. On Ti neverí, má s tým problém a aj s Tvojou minulosťou, nevie to stráviť a takéto nadávky? No, to je fakt žumpa...načo si ešte s ním? Mám aj za to, že Ty si tiež od neho nenecháš a idete do seba. Tam nie sú žiadne kompromisy, ktoré musia proste byť, aby vzťah mohol byť dobrým. Vy máte len osočovania, hádky, urážky, nadávky...možno len ten sex je medzi vami dobrý, no to na plnohodnotný život nestačí. Choďte od seba, trápite jeden druhého.

marakuja49
autor
4. júl 2017

@simca06022011 ja si tiez myslím ze je chorý, uz asi rok... nieco sa stalo. Veľmi sa zmenil. Ako som písala zarábala som viac ako on, potom som zmenila prácu a dostala 15 hodinový kontrakt na týžden, takze zvyšok su nadčasy, uz rok a pol mam problémy s platonickou takze môj príjem išiel rapídne dole. On záraba posledný rok o cca 500 viac. Ale doteraz sme boli vyrovnaný platovo a aj tak sa to dialo. Polícia tu uz bola mi zlý tok ked sused videl ako ma niekto napadol v obývačke . Po dnes mi vraví ze to ja som volala políciu, další krát prišla polícia do prace za mnou lebo zamestnávateľ volal políciu ked som prišla zbitá na smenu. Som povedala ze to nechcem riesit ze odchádzam z krajiny aby som mu nerobila problémy. Veď on ma vysmial ze to ja jeho tyram. Ze iba políciou sa ohanam. Ze nech príde polícia ze on im povie ako ho tyram.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
libawet
4. júl 2017

@zltyslonik to bola dobrá téma....

vejkazvejka
4. júl 2017

@marakuja49 no podľa toho či písal on, že mu aj ty vyprávaš tak aj ja by som bola na prášky z takého obviňovania

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
marakuja49
autor
4. júl 2017

@vejkazvejka veľa veci je tam prekrížených napísaných presne tak ako to on vníma bez toho aby počúval ked mu nieco vysvetľujem. Napríklad to s tým košom co podržal kolegovi ked šiel zahodiť smeti, som mu povedala ze preco jemu pridrží kos a mne nepomôže ked si pytam pomoc s prenesenim nábytku.. ze mi príde divne ze niekomu pomáha a doma som na všetko sama. Povedala som ze by som sa nad tým nepozadtavovala keby som vedela ze taky je a ze je to pre neho normálna vec , ale bohužiaľ nieje čiže som to brala tak ze kolega mu je prednejší ako ja .. a toto je jeden z príkladov ako vnímame veci ja som mu toto za ten kos vysvetlila milión krát a nic on si vraví svoje. Zdá da mi ze všetci su prednejší než my doma

marakuja49
autor
4. júl 2017

@zltyslonik mam fotky aj co ma zbil mam aj nahrávku ako sa hádame, ja niesom kvietok nikdy som to netvrdila. Nechcem mu robit problémy snažím sa mu vysvetlit veci, ako minule ked prisiel z prace čakám ho zohrejem mu večeru, on príde on je zničený este mu musím povedať aby jedol lebo sedí na mobile a done a šťuka si do mobilu a vravím mu Halo načo ta čakáme ked prídeš a si na fb? Lebo rám nebol cely deň a vravím Ok ja nepoviem keby sme sa nemali o com baviť ze je ticho tak si kukne fb ale on to ma ako povinnosť musí si pozriet co sa kde dialo. Namiesto toho he by sa so mnou debatoval. Šťuka hodinu pomedzi to nieco povie . A príde otázka ideme si zapáliť a spat som ko. Tak načo tu cely deň sedím a čakám do pol noci? Aby som ticho sedela na sedačke kým on si postuka na mobile a uz bol cirkus ze mi všetko vadí stale mam problem. Poslala by som fotku ale všetci ma budú poznať. Takze musí to ist bez fotky. Som obyčajná baba žiadna modelka ani nic

simca06022011
4. júl 2017

@marakuja49 nechápem ťa, neviem čo chces od nás čítať? Mala si možnosť jemu ukázať "kde je jeho miesto". Kašleš na to... Pýtaš si povolenie od neho že ťa pustí preč? Veď jeho to baví . Nerobis nič proti nemu okrem toho že štekas, vieš ako sa hovorí... Pes ktorý šteká, nehryzie. Zachovaj sa rozumne, pozbieral dôkazy a odíď. Choď do nemocnice keď ťa zbije, kľudne spíšte s políciou papiere. Ak bude po odchode tvojom robiť problémy tebe a rodine iba ti to pomôže. Nemáš na čo čakať, on si nechce pomôcť.

vejkazvejka
4. júl 2017

@marakuja49 to naserie ale poviem to tak, tak ako majú ženy že spravim kávu vyložim nohy a aspoň na chvílku oddych tak aj chlapi majú svoje rituály....aj môj kukne na mobil alebo pri obede zapne noťas a prelustruje si novinky na FB, na moje video a iné stránky, kt. má v oblube pozrie srandovné videá čo sú nové, pozrie aké filmy sú nové na csfd atď. proste taký rituál no, tiež to nemám rada keď jeme ale to sú také drobnosti a zas nerobí to stále, chápem ho keď dojde večer o 23 z roboty ja by som sa nejdla a odpadla do postele tiež bez najmenšieho mihnutia...a na tvojom mieste by som ho nečakala, zalahla by som spať skôr keď by ma zobudil tak by som prehodila pár slov možno a spala dalej.

marakuja49
autor
4. júl 2017

@vejkazvejka lenže on si praje aby som ho čakala, jed som chodila spat lebo rano som o 5 vstávala do prace tak sa mu to nepáčilo, ze ho neviem ani počkať a nachystat mu jest.. vidíš tak ani tak ani tak. Ok kukne a vypne ale on nie to je asi to načo príde domov aby si stukal na mobile. Ked ho necakam je zle a ked čakám tak si ma nevšíma. Žiadna debata nic. Tak potom?

alex49
4. júl 2017

zbal a odíd, neviem na čo čakáš, psychické a fyzické týranie ako z učebnice

dominika6
4. júl 2017

@marakuja49 ty si riadna trubka..
zbal si caky paky a šmykaj preč..hned..

3petka
4. júl 2017

@marakuja49 ako písali aj iné zienky. Naozaj načo čakáš, zbal sa a chod za lepším. Ja by som neváhala ani chvíľku. Raz stane sa ale neustále tá takto ponižovať a ešte aj fyzicky napádať. Napľuj mu do tvare a so vztýčenou hlavou odit. Držím paluchy

alaguema
4. júl 2017

@marakuja49 úprimne? Podľa mňa chlap, ktorý si vezme prostitútku nie je ani zrelý, ani múdry a obvykle jeho osobnosť nie je úplne v poriadku. Na začiatku je možno príťažlivosť, možno nejaké city, ale niekde ďaleko v jeho budúcom úmysle je aj toto - mám na ňu páku. Je to bývalá štetka, je to žena druhej kategórie, môžem s ňou v prípade potreby bez výčitiek pozametať. Samozrejme, že nemôže. Ak mu to nedovolíš. Nechápem, nad čím uvažuješ. Tie sms sú z môjho pohľadu neospravedlniteľné. Aj keď som naštvaná, uvažujem, čo a ako píšem. Nech je tvoja minulosť akákoľvek, zaslúžiš si rešpekt od človeka, ktorý s tebou žije.

natalushka
4. júl 2017

@marakuja49 dievca..ty si fyzicky a psychicky tyrana zena..najhorsie stadium,bo uz sama veris tomu,ze si odpad,ktory si to vsetko zasluzi..obhajujes ho,vsak je to normalne,vsak ty si zla..tvoj muz odviedol fakt dobru pracu..vydrz este chvilu,mozno ti raz vypali taku,ze sa ti v hlave rozsvieti a konecne priznas,ze mas problem..inak myslim,ze ti niet pomoci,zakial sama nechces..drz sa

natalushka
4. júl 2017

@marakuja49 este k tomu vsetkemu..v rodine mame to iste..preto to vravim..ak si sama nechces pomoct a nepodniknes k tomu potrebne kroky,nikto ti nepomoze..pozbieraj posledne zvysky dostojnosti a odid..mojej tete sa to podarilo az po 20rokoch..

marakuja49
autor
4. júl 2017

Viete co je na tom najhoršie, ze keby som mala niekomu radiť tak som názoru ako vy, taká som aj vždy bola. Lenže teraz mam tento problem ja. Veľa z vás písalo ked zadal tému on, ze áno zaslúži si, dobru jej pridrb nech sa preberie, viete co je na tom celom? On mi vraví ze vidíš veď ti ľudia písali pravdu, mali pravdu co písali. On si ma ani raz nezastal. Ked som od neho predtým odišla to sme žijú este na sk tak mi vyvolávala jeho mama ze sa mam okamžite vrátiť lebo si ma nájde , ze mi tam niekoho pošle. Same vyhrážky. Neviem co robit. Mam hypotéku ako som uz písala, na mieste kde nieje práca, k mame ist nemozem pretože tam ma bude hľadať, takisto nechcem aby sa o mna starala mama a práca tam tiez nieje. Neviem ako dopadnem, stale dúfam ze je to len kríza a všetko prejde ale na druhej strane viem ze svoje myšlienky voči mne nezmení ked tak ich potlači na chvíľku a potom to znova pojde von. Stale sa sťažuje ako ho tyram, všetci co mu povedali je pravda a take veci, ja uz ani neviem co píšem uz mam toho dosť, fakt.

3petka
4. júl 2017

@alaguema prečo by to mala byt žena druhej kategórie. Zato že robila to čo robila ? Ja to blbosť, koľko žien spi s chlapmi kde kade, každú chvíľku iný akurát za to neberú prachy. Len sa žiadna nikomu neprizná....

natalushka
4. júl 2017

@marakuja49 podla mna uz si stratena..presne ako teta..ty ani nechces pomoct..len to potrebujes zo seba dostat,niekomu to povedat..ale aj tak zostanes v tom,v com si..

simca06022011
4. júl 2017

@marakuja49 a čo? Veď nech sa vyhráža, náhras si to a pošleš na nich políciu... Proste sú isté hranice a on ich prekročil. Poznám takúto slávny rodinu, keď žena podala trestné oznámenie, pochopili, synacika rýchlo odpratali za more a riešili. A už je pokoj. Kým sa budeš ohýbať pred nimi, zhadzovať sa krikom, vyhrážkami, iba stracas na vážnosti.

mandala77
4. júl 2017

@marakuja49 určite sa obráť na odborníkov. Je linka pre obete násilia, bezplatná. Potrebuješ mať plán. Si si za tie roky vytvorila aj závislosť na ňom, toto je začarovaný kruh, sama z toho cestu nenájdeš. Tam Ti poradia a nasmerujú Ťa: 0800 212 212

dominika6
4. júl 2017

@marakuja49
Daj sem link na tu jeho temu...alebo jeho nick

marakuja49
autor
4. júl 2017

@dominika6 link je na prvej strane tejto témy, uz ho niekto pridal.

dominika6
4. júl 2017

@marakuja49
Aj tam som pisala...
Inak cisty dement..

kikusa008
4. júl 2017

Prepáč,ale tebe teda pánbožko hrdosť do vienka zabudol dať...raz by mi toto môj povedal,napísal,ani by som mu nič nehovorila,pobalila by som sa a už by ma nebolo..keby sa priblížil,riešila by som to políciou...nechápem,nečítaš po sebe?bije ta,nadáva,preboha,pozri si správy ako takéto vzťahy končia,čisté psycho a to na oboch stranách...ja len Dúfam,že nemáte deti,tie by som ako jediné lutovala..ty možnosť odísť máš,keď ostávaš,tak toto asi hľadáš a potrebuješ...

obsadenemeno
4. júl 2017

jeziskove huslicky..... zeny, fakt, kde na tych debilov chodite?