S manželom sme si nesadli
Ani neviem akot a co cakam.
Uz na zaciatku roka som poziadala o rozvod. Jednoducho sme si z manzelom nesadli respektove sme obaja prilis rozlisny a ja nechcem stravit zivot s niekym len kvoli vlastnej pohodlnosti.
Muz je dobry chlap, ako clovek. Ale nie ako prtner aspon tak to vidim a citim ja a preto som mu povedala, ze nevidim spolocnu buducnost toto sme riesili uz asi rok.
V lete som sa zoznamila s ,,priatelom,,
Zo zaciatku islo napzaj len o kamaradske stretavanie, nikdy som nehladala viac. Az kym jedneho dna my on povedal co ku mne citi. Nic sme spolu nemali. Bola som si velmi neista, kedze ja sama som vzedy nevedela akym smerom ist. Respektive vedela som ze podam o rozvod ale moj manzel stale nechapal a chcel stale sance. Nuz na zaciatku roka som o rozvod podala ale kvoli korone sa vsetko zastavilo. Teraz som v situacii ze este sice byvam z muzom, hladam si byt. Aj som si nasla. A v tom mi priatel oznamil, ze ma pre nas velky priestranny byt kde budu mat aj jeho aj moje deti miesto a ze by sme to spolu mali vyskusat. Na zaciatku ked to hovoril som to brala ze ved uvidime. Lenze ja sa musim rozhodnut do zajtra rana. A absolutne neviem co robit. Citim sa s nim velmi dobre, je mily, ma krasny vztah zo svojimi detmi ako aj k detom, je zodpovedny. A dava mi dostatocne najavo co ku mne citi. Ja sa s nim citim velmi stastna a spokojna. No napriek tomu vsetkemu aj ked som velmi tuzila s nim mat jednu domacnost tak teraz vaham aneviem si to vysvetlit. Premyslam ci je to tym ze tu ,,doma,, mam pohodlnost ale bez lsky a citu a to je to co ma brzdi alebo proste len ten pocit urobit novy krok kedze mam 40🙈
Len smelo do toho. Radšej to skúsiť, ako potom ľutovať, že ste tomu nedali šancu.
Ako dlho ste vôbec vo vzťahu?
@pribinak viem ze to nemas ako vdiet ale to je uplne nepodstatne. Deti svojho otca bohuzial nikdy nepoznali. Od ich 3rokov som bola z mojim terajsim muzom. Deti maju 15 priatelove maju 14 a 12. chodia k nemu na kazdy vikend.
@zuzka1117 akoze nic v zlom ale pises akoby som kazdy tyzden nosila domov ineho chlapa. Deti sa navzajom poznaju, sme dlhorocny kamarati, aj z jeho ex manzelkou cize matkou jeho deti.
@zuzka1117 vo vztahu sme plus minus od oktobra, pozname sa ale vela rokov. Oficialne sme spolu od vianoc tie sme travili spolu uz z detmi vsetci
Prepáč, vôbec som to tak nemyslela, ospravedlňujem sa ak sa ťa to dotklo. Samozrejme že máš právo na ďalší vzťah, držím ti palce aby vám to vyšlo.
Ja by som osobne bola opatrná, nešla by som do bývania hneď, budú mať v tom byte tvoje deti súkromie? Predsa už sú v takom veku že sa im určite nebude chcieť deliť o miesto s mladšími,ešte cudzími deťmi.
Ja by som do toho išla, veď aj tak by ste boli prakticky stále spolu, načo budete platiť 2 byty.
Autorka, ku vzťahu a k tomu, čo máš robiť, sa nebudem vyjadrovať, len k tomu rozhodovaniu do zajtra. Toto sú totiž bežné praktiky realitných maklérov: "Áno, môžem Vám ten byt rezervovať, ale len týždeň, lebo je oňho veľký záujem." Človek je potom pod tlakom a v strese, často sa potom rýchlo rozhodne, lebo "mám len týždeň a potom o byt prídeme!!!" Stres, panika. Nie je to celkom tak. Jednoducho by som povedala, že potrebujem viac času na také závažné rozhodnutie. Ten byt sa určite tak rýchlo nepredá. A ak aj náááhodou áno, bude iný. Rozhodni sa v pokoji, nie pod tlakom.
A co hovoria deti? Spytala by som sa aj na ich nazor, ved uz maju vek na to aby chapali co sa deje. Oni by chceli byvat takto spolu? Co si praju oni? Co hovoria na tvoj novy vztah? Myslim, ze s nimi vies viest rozumnu debatu o tom co si myslia, aky maju nazor a co by chceli oni. nehovorim, ze sa riadit vylucne tym co povedia, ale urcit eje dolezite brat do uvahy co k tomu povedia.

ak je ten chlsp dobry a spravny neujde ti. ja byt tebou vubudujem hniezfo pre seba a dvojicky a nasledne postupne budujem vztah. nie problem zacat spolu potom byvat ;) takto to bude zdravsie pre vsetkych