Sauna a hádka s manželom
Čaute baby, ako sa saunujete? Nahé? Zakryté?
Som na 1 noc na pobyte s mužom, boli sme v saune, muz chcel ísť do vonkajšej vírivky v saunovom svete, kde chodía ľudia nahí. Tak aj on aj ja sme odložili plachty a isli, tak aj von a rovnako do parnej sauny som 1x išla bez plachty asi na 1,5min. Inak som bola v tom saunovom atd veku čas v plachte mimo otuzenia po saunach. Ked sme vyšli z virivky, zacal mi nadávať ze som ku.va hnusim sa mu atd. Brutalne teatro, pričom ani stipkou mi nenaznacil, ze nechajme si plachty. Tak z romantického večera bola hádka kde mi nadával najviac škaredo ako som zažila, hodil po mne gulickovy deodorant, trafil na do nohy, zupan po mna hodil, s papučou trieskal o zem, ja som mu povedala, ze toto je strop a rozvediem sa. Je to medzi nami už dlhšie zle ale toto bol vrchol. To ho ako ešte viac vytočilo a pokračoval v slovných atakoch.
Pinda do mňa, keď čokoľvek nie je podla jeho predstav v bežnom živote, pr.ked poviem "pridite okolo 15tej" a pidla neho som mala povedať"o". A teraz v saune čušal, že by sa mu daco nepáčilo, resp.s niečím nesúhlasí. Hrozne zle sa cítim za všetko aj som sa ospravedlnila aspoň 6x, nezobral to..
On je extrovert a nemá problém s hocicim, netuším prečo sa toto udialia co ďalej
A ako píšu hádku si nahraj, ale nikdy mu nepovedz, že ju máš.Na súde takéto nahrávky neberú v úvahu, ale niečo závaží.Kamaratka ich mala nadávky, ponižovanie, ale verili jej aj bez nahrávky deti to potvrdili.
@beata_k ja v saune skoro zijem 😀 viem ako to funguje. Viem, ze podlozku potrebujes. V tejto teme ale nejde o plachtu ale o nahotu o to, ze jej muz sa nevie spravat a ziarli.
To ti už nadával na izbe, dufam😃
Medzi tým, co ste zhodili plachty a co ti nadával do kurief sa nesto nič? (pohľad nejakej baby... Súcitny.. na jeho náradie, zrkadlo kde sa videl) ci až tam zistil co a ako? S nahotu?
Nech sa dá liecit🔥
Vy ste išli predpokladám na ten pobyt "zachrániť vzťah" .."vyjsť zo stereotypu" keď píšeš že to medzi vami bolo zle aj pred tým
Ako ste vy dvaja prisli k dvom detom, ked ma takyto zly charakter a nevazi si ta?
Ak niečo po tebe hodil a urazal ta, hned si mala volat policiu za napadnutie a strach o vlastny zivot.
Inac k tomu že ty ako ,,matka deti sa ako k**va pretrcas nahá v saune” a on čo? Či on tam bol v kombinéze? Riadny deges.
@aurora33 ale ze on tam.je nahý a pozerá na iné nahé to hej.. Aspoň vidno co mu beha v hlave...
On je extrovert preto nemá problém chodiť do sauny je v poriadku ale majetnicky žiarlivec ,zakomplexovaný .On sa tam nahý pretŕča je v poriadku ?Chodi tam bez Teba .
Po tomto výstupe by u mňa už nemal šancu keďže píšeš ,že to nebolo 1*a zrejme máte veľké problémy vo vzťahu a toto už bola len taká čerešnička na torte ..
A ty si mu do kurevnikov dufam tiez vynadala,ved predsa bol rovnako nahy ako ty..?🤦♀️
Odid,toto sa bude casom stupnovat.za taky vystup na verejnosti by zasluzil facku pred vsetkymi,zbalila by som sa a okamzite odisla
@zuzanaam Podľa mňa boli v tej saune, do ktorej sa chodí bez plachty. Dostaneš tam takú zmes v miske a natries sa ňou. Pôsobí to ako peeling. Sprchová lavica sa po každom vstupe umyje a dezinfikuje. Do klasickej parnej môžeš ísť aj s plachtou, do tejto nie. Ja poznám jednu takúto saunu v Besenovej.
@lauriik mame, na 1 pôrod 2 deti naraz, podarili sa dvojičky, takže detičky sú 2 naraz.
@luccija bodaj by si našiel, už by mi to nevadilo
@maminkadeticiek ďakujem Ti veľmi pekne a čo sa týka jeho psychického stavu, tiež si to myslim a uz som mu to aj povedala, že isto nie je ok. A ze kľudne s nim pôjdem do poradne, na terapiu (ale samozrejme on nič nepotrebuje, to ja...)
@chodec15 no asi chytil rapel, že ma tam mohli vidieť aj ostatní ludia (žiarlivosť) on chodil do sauny roky bezo mňa
@tamitamitami právnika by som chcela takeho, ktorý sa zaoberá manipulatormi, musím takeho najst
@aduskatt toto ja viem, že tak nefunguje, on neviem ci to vie... Asi ma chcel nastrasit a dostať do uzkych alebo čo
@januska12323 nepridelili, ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju... Mala som ruzove okuliare, strasne zom bola zalubena 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
@ankare ano, kvôli deťom aj kvôli sebe to budem riešiť, už sa nenecham oklamať hrou na dobre obdobie a bjde lepšie. Nehovoriac o tom, že sa oň takmer nikdy neospravedlňuje
@jozeffezoj toto všetko som sa ho pytala, odpoveď bola že ho iní nezaujímajú ale ja som sa hento a toto..aj ked som sa snazila vysvetľovať alebo obhajovať nemalo to zmysel, on si v hadke isiel svoje.
@beata_k ano, hned som si to uvedomila, preto som hned po 1min odišla.
@liv1 mam, normálne som to zapla na mobile a mam asi 17min.viem ze sud s tym nič nerobí ale radšej mam. A presne, skoncilo ze mi bude skákať po hlave. To ako si ho pomenovala ho vystihuje 😐😔
@luccija možno áno, manipulácia, uz som mu to povedala a on ze v pohode, nech to urobím ALE čo všetko povie na súde, ze ma nebude šetriť aby deti vedeli a samozrejme v jeho verzii
Držím ti palce.👍
Podla mna ma milenku, muzi su vacsinou taki alergicki na svoje zeny a vsetko im vadi na nich ked su zamilovani do niekoho ineho, a chcu tie manzelky dohnat do rozvodu
On ťa nebude na súde šetriť? Keď tam povypráva túto story "áno bol som nahý v saune a vírivke, ale aj ONA bola a preto je to kurva a musel som po nej hádzať veci", tak vieš čo, akurát ti priklepnú s radosťou deti, lebo tento tvoj chlap nie je psychicky v poriadku. Prajem ti pevné nervy a hlavne bez emócií, držím palce, aby sa ti podarilo nájsť správneho právnika. A teda s rozvodom by som neváhala, tvoj chlap je evidentne chorý keď dokáže takto vyšilovať kvôli jednému pobytu v saune a vírivke.
Baby, v KAZDEJ saune treba mat pod sebou plachtu kvoki hygiene.
Apropo, tebe bolo vsetko vidiet a on si kde odlozil vajcia?
Povedz mu. Ze si neprajes aby sam chodil do sauny. A ze bud budete obaja spolu chodiť zahalený, alebo raz tam pôjde a skončila si sním.
A ze sa tam chodí ukazovať a pozerať na ****y.
Len tak ze co ti na to povie....
Vlastná medicína
@ivik4 ja som si tiež povedala svoje ale v pomere 10%ja a 90% on. Hmmm, vyzeral ze nema daleko aby zautocil ale myslím, ze vie, ze to by bol hned okamzity koniec. Aj som mu povedala včera ze mi je jedno ze sme v hoteli, zavolam na neho policiu
@ahhola nestalo sa nič, akoby mu preplo, uplne...
Aj v saune inej kde ame este islo s plachtami, ze mu je zle zo mna, ze som promiskuitna kur.., grca zo mna, nie som zena, nech sa idem jebat niekde, ochrachal by mi cecky, ktore ani nemam... To som zo sauny uz odchadzala úplne
@goodidea mame na seba malo času, takze deti isli na prázdniny a my do hotela a wellness, zmenit stereotyp, presne, nech nam je lepsie a ako to dopadlo...
@zmrzlinka2021 dvojičky, 1 porod a hned 2 deti. Nabuduce zavolam a uz ma nezaujima

Boze to je kkt
By som mu nadala rovnako ze co sa vyzlieka
Hajzel fuj grcam
Odid od takeho chlapa lebo nabuduce nemusi trieskat s papucou ale do Teba