icon

Sauna a hádka s manželom

29. aug 2023

Čaute baby, ako sa saunujete? Nahé? Zakryté?
Som na 1 noc na pobyte s mužom, boli sme v saune, muz chcel ísť do vonkajšej vírivky v saunovom svete, kde chodía ľudia nahí. Tak aj on aj ja sme odložili plachty a isli, tak aj von a rovnako do parnej sauny som 1x išla bez plachty asi na 1,5min. Inak som bola v tom saunovom atd veku čas v plachte mimo otuzenia po saunach. Ked sme vyšli z virivky, zacal mi nadávať ze som ku.va hnusim sa mu atd. Brutalne teatro, pričom ani stipkou mi nenaznacil, ze nechajme si plachty. Tak z romantického večera bola hádka kde mi nadával najviac škaredo ako som zažila, hodil po mne gulickovy deodorant, trafil na do nohy, zupan po mna hodil, s papučou trieskal o zem, ja som mu povedala, ze toto je strop a rozvediem sa. Je to medzi nami už dlhšie zle ale toto bol vrchol. To ho ako ešte viac vytočilo a pokračoval v slovných atakoch.
Pinda do mňa, keď čokoľvek nie je podla jeho predstav v bežnom živote, pr.ked poviem "pridite okolo 15tej" a pidla neho som mala povedať"o". A teraz v saune čušal, že by sa mu daco nepáčilo, resp.s niečím nesúhlasí. Hrozne zle sa cítim za všetko aj som sa ospravedlnila aspoň 6x, nezobral to..
On je extrovert a nemá problém s hocicim, netuším prečo sa toto udialia co ďalej

Strana
z7
autor
2. sep 2025

@jarmilaj
@anonym_autor
@kaciato
@bombulka
@liv1
@ankare
@beronsche
@isadoraisa
@petamich
@anjelicek26
@jozeffezoj
@h2
@jarnajar
@jarmilaj
@reddflowerlife
@luccija
@aurora33

Ahojte, pridavam uodate. V druhej polke septembra idem do podnajmu, kusok od rodicov. O 2 poschodia 🙂 a do 3 izb. bytu s balkonom.
Silno mi prosim drzte palce. Psychopat to este netusi. Musim odist ked byt troska zariadim pre deti aby sa tam citili dobre ale hlavne musim odist ked ON nebude doma. Odchodom podavam o rozvod, navrh na neodkladne opatrenie deti do mojej starostlivosti do času rozvodu, žiadosť o zverenie deti do mojej starostlivosti, ku mne zákaz priblíženia (lebo sa mi vyhráža) a návrh na upravu styku s detmi - každý druhý víkend a sviatky a prázdniny musíme dat špecificky.
Bude to peklo ako mi aj sam hovorí ale musím to urobiť a mala som už dávno byt prec. Všetko sa však deje pre niečo a v ten pravý čas!
Pomahat mi bude rodina, moji známi, ktorých som informovala co sa u nás deje aj susdia!
Je úžasné vedieť, že mám okolo seba toľko ľudí, ktorí mi chcú pomôcť!!! Aj to mi dáva silu!!!

ankare
3. sep 2025
@anonym_autor

@jarmilaj
@anonym_autor
@kaciato
@bombulka
@liv1
@ankare
@beronsche
@isadoraisa
@petamich
@anjelicek26
@jozeffezoj
@h2
@jarnajar
@jarmilaj
@reddflowerlife
@luccija
@aurora33

Ahojte, pridavam uodate. V druhej polke septembra idem do podnajmu, kusok od rodicov. O 2 poschodia 🙂 a do 3 izb. bytu s balkonom.
Silno mi prosim drzte palce. Psychopat to este netusi. Musim odist ked byt troska zariadim pre deti aby sa tam citili dobre ale hlavne musim odist ked ON nebude doma. Odchodom podavam o rozvod, navrh na neodkladne opatrenie deti do mojej starostlivosti do času rozvodu, žiadosť o zverenie deti do mojej starostlivosti, ku mne zákaz priblíženia (lebo sa mi vyhráža) a návrh na upravu styku s detmi - každý druhý víkend a sviatky a prázdniny musíme dat špecificky.
Bude to peklo ako mi aj sam hovorí ale musím to urobiť a mala som už dávno byt prec. Všetko sa však deje pre niečo a v ten pravý čas!
Pomahat mi bude rodina, moji známi, ktorých som informovala co sa u nás deje aj susdia!
Je úžasné vedieť, že mám okolo seba toľko ľudí, ktorí mi chcú pomôcť!!! Aj to mi dáva silu!!!

@anonym_autor to sú úžasné správy, silno držíme palce! ❤️❤️❤️

liv1
3. sep 2025

Velmi silno ti drzim palce ✊✊✊

majasimon
3. sep 2025

Držím palce, buď silná 🍀

bielasovicka
3. sep 2025

Držím palce, nech ti to vyjde 🫶

anonym_f9a751
3. sep 2025

Preboha. Ja som sa dnes dostala k tejto diskusii a nemám slov. Ty si to vydržala s ním doteraz? Toto je jasný narcis a manipulátor, psychicky chorý človek. Strašne ti držím palce, váž si seba a deti, utekaj, najlepšie, čo môžeš urobiť.

beronsche
3. sep 2025
@anonym_autor

@jarmilaj
@anonym_autor
@kaciato
@bombulka
@liv1
@ankare
@beronsche
@isadoraisa
@petamich
@anjelicek26
@jozeffezoj
@h2
@jarnajar
@jarmilaj
@reddflowerlife
@luccija
@aurora33

@anonym_autor držím ti palce!! ❤️

petamich
3. sep 2025

Drž sa! 💪🏻🍀❤️

autor
30. sep 2025
@petamich

Drž sa! 💪🏻🍀❤️

@anonym_f9a751
@jarmilaj
@anonym_autor
@kaciato
@bombulka
@liv1
@ankare
@beronsche
@isadoraisa
@petamich
@anjelicek26
@jozeffezoj
@h2
@jarnajar
@jarmilaj
@reddflowerlife
@luccija
@aurora33
@beronsche
@petamich

Ahojte. Hotovo. Zacina sa to. Právnička dnes podala elektronicky. Som zvedavá kedy mu to príde. Držte palce prosím a modlite sa za moje detiba za mňa.
Ďakujem 🙏

majkamasar
30. sep 2025

Drž sa♡

autor
30. sep 2025
@majkamasar

Drž sa♡

@majkamasar ďakujem

aurora33
1. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_f9a751
@jarmilaj
@anonym_autor
@kaciato
@bombulka
@liv1
@ankare
@beronsche
@isadoraisa
@petamich
@anjelicek26
@jozeffezoj
@h2
@jarnajar
@jarmilaj
@reddflowerlife
@luccija
@aurora33
@beronsche
@petamich

Ahojte. Hotovo. Zacina sa to. Právnička dnes podala elektronicky. Som zvedavá kedy mu to príde. Držte palce prosím a modlite sa za moje detiba za mňa.
Ďakujem 🙏

@anonym_autor sezóna palce ❤️

liv1
1. okt 2025

Ahoj. Velmi ti drzim palce✊. Asi ste uz aj prestahovani vsak.

beronsche
1. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_f9a751
@jarmilaj
@anonym_autor
@kaciato
@bombulka
@liv1
@ankare
@beronsche
@isadoraisa
@petamich
@anjelicek26
@jozeffezoj
@h2
@jarnajar
@jarmilaj
@reddflowerlife
@luccija
@aurora33
@beronsche
@petamich

Ďakujem 🙏

@anonym_autor držím ti palce! Si silná žena, zvládneš to!

autor
1. okt 2025
@beronsche

@anonym_autor držím ti palce! Si silná žena, zvládneš to!

@aurora33
@liv1
@beronsche
Ďakujem za podporu, moc mi to pomáha!
Sťahovať sa musím vtedy, keď on nebude doma. Skúšala som to 2x a ani raz nas nepustil.
Prvy krat to bolo po hádke a druhy krat som mu to oznámila v klude (on ma vyhadzoval z domu uz niekolko dni v kuse) ale takú scenu co zrobil, to bolo veľmi škaredé.
Takže inú možnosť nemame. Ďakujem ešte raz

anonym_98a57b
1. okt 2025
@anonym_autor

@aurora33
@liv1
@beronsche
Ďakujem za podporu, moc mi to pomáha!
Sťahovať sa musím vtedy, keď on nebude doma. Skúšala som to 2x a ani raz nas nepustil.
Prvy krat to bolo po hádke a druhy krat som mu to oznámila v klude (on ma vyhadzoval z domu uz niekolko dni v kuse) ale takú scenu co zrobil, to bolo veľmi škaredé.
Takže inú možnosť nemame. Ďakujem ešte raz

@anonym_autor ešte nie si prestahovana? Kolko rokov majú deti?

autor
17. okt 2025
@anonym_98a57b

@anonym_autor ešte nie si prestahovana? Kolko rokov majú deti?

@anonym_98a57b
Som odstahovana, žiadosť podaná, dohoda o styku s detmi a vyzivnom podpísaná. Ale este nas caka rozvod, ktorý on odmieta.... lebo to chce zachrániť, a chce uchrániť deti pred rozvodom. Deti su na ZŠ
@aurora33
@liv1
@beronsche
@anonym_f9a751
@jarmilaj
@anonym_autor
@kaciato
@bombulka
@liv1
@ankare
@beronsche
@isadoraisa
@petamich
@anjelicek26
@jozeffezoj
@h2
@jarnajar
@jarmilaj
@reddflowerlife
@luccija
@aurora33
@beronsche
@petamich

bielasovicka
17. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_98a57b
Som odstahovana, žiadosť podaná, dohoda o styku s detmi a vyzivnom podpísaná. Ale este nas caka rozvod, ktorý on odmieta.... lebo to chce zachrániť, a chce uchrániť deti pred rozvodom. Deti su na ZŠ
@aurora33
@liv1
@beronsche
@anonym_f9a751
@jarmilaj
@anonym_autor
@kaciato
@bombulka
@liv1
@ankare
@beronsche
@isadoraisa
@petamich
@anjelicek26
@jozeffezoj
@h2
@jarnajar
@jarmilaj
@reddflowerlife
@luccija
@aurora33
@beronsche
@petamich

@anonym_autor on chce uchrániť deti? No to je debil 🤦🏻‍♀️. Neboj, bude to dobré 🫶

Strana
z7