icon

Sesternicina dcéra nám pokazila hi-fi vežu

malav
19. aug 2023

Caute zeny,pred dvomi tyzdnami sme mali navstevu - sesternicu s jej dvojrocnou dcerou. Ona vsetko malej dovoli, tak ako inak, aj u nas sa dieta cinilo a sprtalo do nasej veze v obyvacke, hrala sa s tym gombikom co vysuva priehradku, kde sa dava CDcko. Ked som prisla z kuchyne som si to vsimla a snazila som sa malu zabavit inou hrackou, ked jej mama nevedela nic povedat. No a dnes si moje deti chceli vlozit CD do prehravaca a uz je to pokazene, nereaguje tlacitko, ktore to ma vysunut.
Nahnevana som na to, lebo uz sa jej asi nemozem ozvat a povedat, pred dvomi tyzdnami mi tvoje dieta pokazilo vezu 🙄 ci mozem? Co by ste robili?

Strana
z2
kandelabra
19. aug 2023

Je uplne jedno, aku hodnotu ma veza, problem je v tom, ze dospelej zene netrkne, ze na navsteve u niekoho si nedava pozor na 2rocne dieta a hlavne ak vie, ze je zvedave a vymysla - a popri tom aj nici. Totalny nedostatok zakladneho respektu voci hostitelke.
Po dvoch tyzdnoch by som ani ja uz nic neriesila, ale teda nabuduce by som ju k sebe uz nevolala.

pallacinka29
19. aug 2023

@dadis presne to mi napadlo…

karolinakr
19. aug 2023

Mohla to pokazit, sestrin syn aj 30x za minutu stlačil ten gombik..

mrva
Autor odpoveď zmazal
samimami777
19. aug 2023

@malav po dvoch týždňoch by som jej naozaj nevyvolávala to je už poriadne neskoro. Nechala by som to už tak, opravila / kúpila druhú a nabudúce sa už stretala s ňou len vonku alebo u nej.

malav
autor
19. aug 2023

@dadis no tak vidite, co vsetko este neviete a co sa tu vsetko nedozviete. My vezu mame a keby mala hodnotu aj jeden cent, ide predsa o princip. My si doma veci vazime, ucime k tomu aj deti.

marianarem
19. aug 2023

@tosomja Tak to asi nemas doma mojho 🙂 Ten nemal este ani rok, ked rozobral a pokazil velky reproduktor. Ked mal dva, tak to sa stavali prihody typu: Ja v kuchyni varim, on v obyvacke. Po chvili sa kontrolne pytam: "Zlaticko, co robis?" A on (vtedy este v druhej osobe): "Ohol si kondenzator." 🙂 Hned som vedela, ze nieco rozobral a pokazil 🙈

slavomira236
20. aug 2023

@malav ja mam tiez vezu doma aj cd..a v kuchyni mam radioprehravac s cd..

slavomira236
20. aug 2023

Nevadi ze je nieco starsie neni to hracka..to by sa mohol hrat aj so starsou prackou chladnickou a podobne??

ankare
20. aug 2023

@malav nemáš poistku na byt, ktorá v sebe zahrna aj takéto škody?

dadis
20. aug 2023

@malav A ja som napisala, ze si veci nevazim? Po 2 tyzdnoch by som to urcite na navstevu nezvalila a nepytala opravu, ved ak si videla, ze sa dieta na navsteve s tym hra, mala si na dieta upozornit. Snad, ked mam navstevu, tak sa jej venujem a neodhieham prec. Pocas 2 tyzdnov to mohli aj tvoje deti pokazit. Kvoli tomuto zakladat temu🤦‍♀️. Ved veza ma aj usb, tak pouzivaj to.

malav
autor
20. aug 2023

@ankare poistku na byt mame, ale toto nezahrna 😏

malav
autor
20. aug 2023

@dadis 😀 a ty ked mas navstevu, tak sedis nalepena pri nich nonstop? Pisala som, ze som im isla do kuchyne nalozit na taniere... ci to sa pri navsteve tiez nesmie?
A predstav si, ze nasa veza nema USB, namiesto toho ma dieru na iphone a ten nemame.
A ak ta tato tema tak velmi popudila, na co reagujes?

malav
autor
20. aug 2023

@samimami777 ano, uz na to kaslem a nabuduce to presne tak spravim, pojdeme na ihrisko/do kutika, mam ponaucenie do buducna 🙂

dadis
20. aug 2023

@malav No predstav si, vzdy sa od nas niekto venuje navsteve, nenechavam navstevu samu, ved to je divne, ani ja by som sa dobre necitila ostat sama sediet v obyvacke.

lizatko1009
21. aug 2023

Vežu? Neriešila by som to, veď v dnesnej dobe hudba cez TV, internet cez TV, streamovacie služby. Veža je spotrebný materiál

Strana
z2