icon

Sex, sklamanie a výčitky. Aké mám mať pocity?

1. apr 2021

Ahojte dámy. Príspevok je zo včera - Idem si vyliať srdiečko zaplavili ma strašné výčitky.
Mám kamaráta ktorý je starší ako môj vlastný otec píšeme si už dosť dlho vždy mi bol oporou stará sa o mňa radí mi tiež keď mu môžem s niečím pomôcť tak mu pomáham máme deti v rovnakom veku čiže mame toho spoločného viac než dosť. On je ženatý ja som rozvedená. Jeho manželka o nás vie že si píšeme xkrat som mu spomínala že mám výčitky voči nej že by sme si asi nemali písať ale vždy ma upokojil že ona je s tým v pohode že vidí naše správy a ze jej to neprekáža.
V mojej mysli som s ním mala všelijaké predstavy ako slobodná čo nemám muža som popustila uzdu fantázii a pred spaním si s ním predstavujem kadečo.
Vždy sme si vážili jeden druhého preukázal mi takú účtu ako ešte nikto no dnes večer sa to zvrhlo najskôr len nevinné dvojzmysly čím sme si len obaja naostrili guráž a potom už písal ako by sme si sladko zajazdili že mať ma pri sebe tak by ma uspokojil keďže som dlho sama. To už sme boli úplne vo vytržení tak sme popísali hocičo. Fotky sme si neposlali ani videá ani kamera ani nič. Ale zrazu na mňa došli strašne výčitky ani neviem ci kvôli jeho žene alebo som začala cítiť také poníženie a nulový rešpekt z jeho strany.. Aj keď sme sa bavili cítila som sa miestami nekomfortne a s pocitom že už som u jeho tak klesla že už sa ani neozve a bude na mňa pozerať zvrchu. Vždy to tak u mňa bolo. Sex chat znamenal koniec ci vzťahu alebo priateľstva. Tento vzorec mi aj ostal v hlave a neviem sa uvoľniť ani keď niekoho mam. Vždy si myslím ze keď budeme mať vo vzťahu aj sex tak to skončí. Akosi sa mi to spája s koncom. Cítim sa špinavá zradená a akoby som nemohla prejaviť svoje hravé ja lebo hneď sa cítim zahanbená. (neznamená to že spím s každým myslela som tým môjho bývalého priateľa alebo nejaké drobné vzťahy co som kedy riešila). Netuším ako sa zachovať. Ci sa mu zajtra ospravedlniť aj keď ja som ho nezvadzala iba som si myslela na také veci ale to som nikdy nikomu nepovedala bolo to medzi mnou a mnou. Alebo mu napísať ze ma to mrzí ale nesmie sa to opakovať že by som nerada prišla o kamarátstvo.. Čo by ste robili na mojom mieste? Beriem to príliš tragicky alebo fakt som pochybila? Alebo sa mam na to vykašľať?

Strana
z2
nyusika
1. apr 2021

@iwesska niekedy chlap, niekedy zena...suhlasim, ze intenzivne kamaratstvo medzi heterosxualne zalozenym muzom a zenou neexistuje, tento pribeh je dokonala ukazka.

kikus7
1. apr 2021

@lalenka33 Ale veď sme tu viaceré napísali, že komunikácia so zadaným v takej rovine je neprípustná. Chlap môže tiež komunikovať s kamošmi a kamoškami, ale nie v inej rovine ako v kamarátskej. Nik mu predsa nezakáže ísť s kamošmi na pivo či firemné stretnutie. Viaceré ženy tu príspevok autorky skôr odsúdili. Treba si nastaviť hranice. Ak niekto tú hranicu prekročí, je to chyba. Pokiaľ však v tomto prípade tí dvaja spolu písali tie dvojzmyselné kecy, tak sú obaja vinní, ženatý chlap i jeho rozvedená kamarátka. A teda chúďa manželka. Pokiaľ len autorka mala predstavy, tak si bude spytovať svedomie sama. Ale vo všeobecnosti by si zadaní chlapi ani zadané ženy nemali vypisovať s neznámymi a už vôbec nie také intímnosti a mali by sa radšej venovať svojim polovičkám.

kikus7
1. apr 2021

@nyusika Ja si zase myslím, že kamarátstvo medzi ženou a mužom existovať môže. Aj medzi zadanou ženou a zadaným mužom. Ale len vtedy, ak sú obaja dostatočne rozumní a zásadoví. A v takom vzťahu sú neprípustné situácie, kedy jeden či druhý uprednostní kamaráta pred partnerom, ako aj dvojzmyselné písanie a rôzne sexuálne narážky sú neprípustné. Píšem o kamarátoch a kamarátkach v živote, v práci. Nepíšem o kamarátoch s výhodami (to neuznávam), ani o ľuďoch, ktorí sa stretli na rôznych zoznamkách. Zase nerobme zo všetkych žien a mužov hovädá, ktoré chcú len sex a nič iné. (Ja si viem napr. predstaviť sex len s tým pravým, s milovaným človekom, ktorý ma miluje. A to, že niekoho začnem ľúbiť neznamená, že s ním hneď chcem ísť do postele. S kamarátmi o tejto téme diskutovať nechcem.) Dospelí ľudia majú rozum a isté zásady, tak hádam vedia, čo je správne a čo je zlé. A rozlišujme medzi kamarátom/kamarátkou a medzi "kamarátom/kamarátkou".

ivanka12311
1. apr 2021

Nechápem prečo niektoré ženy majú potrebu riešiť ženatých týmto spôsobom rozbíjať niekomu vzťah, čo behá málo slobodných po svete?😌 nečudovala by som sa keby ti jeho žena zabuchala na dvere

nyusika
1. apr 2021

@kikus7 bezne kamaratsvo ano, priatelstvo nie.

anita6666
1. apr 2021

Ty nerieš či je alebo nie je ženatý,to je jeho problém. Načo ti je starý paprda? Na sex si nájdi mladého,nie starého ch*ja,ktorému sa už mozno ani nepostaví. Neviem teda koľko má rokov,ale na to by som sa teda pozrela ako "jazdí" dedek. 😂

simca06022011
1. apr 2021

Ja by som ti odporucila psychologa, nie kvoli tomu to co sa stalo s tymto "znamym", ale kvoli tomu tvojmu postoju, ze sex, intimnosti atd su koniec vztahu. Sex je sex, uz sme davno za dobou, ked sme na sex mali iba manzela alebo jedneho vyvoleneho na cely zivot. A uz ide len o to, ako sa k tomu postavime my, ci mame "bunky" na jednorazovky, alebo nie.
K tomu co sa stalo, ak si tak dobre rozumiete tak by som mu povedala, to co si tu napisala, a ze viac k takemuto niecomu dojst nemoze. Ty nemas mat preco vycitky, aj ked je to neprijemne, zenaty je on, a ked jeho zena toleruje taketo kamaratstvo (ak o tom vie vobec naozaj), tak kto vie ake maju doma vztahy. Okrem toho zatial to bolo iba o pisani, takze az taka katastrofa sa vam nestala (aj ked tento moj nazor vela zien zdielat nebude) :D

dadis
1. apr 2021

@simca06022011 ale ved nech si autorka sexuje, to jej nikto nezakazuje. Ale jasne, ze kazdy, co ma normalne nastavene hodnoty z potencialneho "vztahu" so zadanym clovekom sa stiahne. Stane sa, ze clovek spravi chybu. Ja som jej nic nevycitala. A ano. Sex je sex. Prave preto, ze mame v tejto dobe tolko moznosti sa "vybujacit" - naco lovit v zadanych vodach. Nech si panko poriesi svoj zivot a potom nech si obhana mladuchy. A ak je autorka taka nadrzana - nech si zasexuje. Aj s nim, mne to je jedno. Proti gustu ziaden disputat. Ale teda nech to potom nenazyva kamaratstvo. Ani po tych spravach, co si popisali, to uz kamaratsvo nie je a ani nebude.

simca06022011
1. apr 2021

@dadis ved ja som ani nepisala tebe, ale autorke 🙂 a ano sex je sex a s hocikym, radila som jej to v tom zmysle, ze ona sex povazuje za nieco zle, co ukoncuje vztah aj s inymi muzmi. A to nie je ok.
A k deduskovi sa nevyjadrujem, to nech si riesi on a jeho manzelka, ale asi jej to neprekaza, lebo by si ti dvaja uz davno nepisali, kazda normlana zena vie zakrocit ked vidi, ze jej chlap sa ide "bujacit inde" s "kamaratkou". Tiez neverim na nejake nevinne kamaratstva medzi muzom a zenou, jedine nevinne vztahy ktore mam (niezeby som mala ine) su susedia, spolocni znami s mojim chlapom a nepovazovala by som nejaku jeho "tajnu" kamosku za nevinne kamaratstvo. Ked je to kamaratstvo tak by som ju teda spoznala rada aj ja a hned by sa to ukazalo. Sympatie su ale sympatie, kolko parov sa rozislo lebo nasl niekoho kto im vyhovoval viac a nepomohlo byt verny, a davat pozor, poznam pripad, ked islo o ukazkove manzelstvo a proste z cista jasna to skoncilo inak, kym sa ten treti clovek neukazal, nebolo co riesit ("nech si zariadi zivot a potom obhana mladuchy" sa teda nedalo praktizovat).

hankm
1. apr 2021

Najdi si niekoho na sex, nie na kamaratstvo, prejdu ta tieto blbosti ktorymi pokazis aj normalne vztahy. Ale vyber si na to niekoho koho extra nepoznas, staci ze si ho preklepnes, ze nie je uplny idiot, nastavit jasne podmienky a ked budes rozumna a aj on, vsetko bude ok a budes v pohode a aspon z tejto strany spokojna. Takto sa budes tocit okolo “kamaratov” a dopadne to vzdy rovnako.

annamarin
1. apr 2021

Ty sa bojis, že si ťa kvôli tomu zaskatulkuje medzi "lacnejsie zeny", ked som to spravne pochopila. Bojis sa, co si o tebe chlap pomyslí. Ze klesnes v jeho ociach. Ale uvedom si, ze aj on tebe, tak pisal. On v tvojich očiach mal klesnúť viac, keďže má aj manželku a dokáže tebe takto vypisovať. Takisto keď sa s niekým vyspis, tak nie si ponizena. Ved je to obojstranne. Prilis sa staras, že sko ta bude brať chlap. Zameraj sa skôr na to ako ty vnímaš samu seba a ako vnimas ty dotycneho chlapa. Druhým myšlienky aj tak neprecitas a ani ich nezmenis.

leuchtturm
1. apr 2021

neviem, preco ti tak zalezi na tom, aka ta vidi on? On je ten starsi, zenaty, on sluboval vernost svojej manzelke. To on je na moralnom dne, ked pise take sprostosti inym ženám ako svojej manzelke. Neriesila by som ho, uz vobec nie, ako on mna vnima a prerusila by som s nim kontakt.

cippi
1. apr 2021

Ako ja chapem, ze stat sa moze vselico, nic nie je idealne a sexualne tuzby ma kazdy aj vo vztahu, niekedy aj s inymi ludmi, ale toto si vacsina partnerov otvorene nepovie, a potom nastanu soky, ked sa nieco prevali. Problem je to, ze u muza tuzba po inych zenach neklesa, ani ked je vo vztahu vacsinou, niekto ich ma menej niekto viac, ale su. V spojitosti s tym ze muzi su omnoho menej odolni a schopni mat sex len tak pre potesenie je tu velky risk. Muzi su lovci, a ked je prilezistost tak myslim, ze minimalne polovica by ju vyuzila🙂. Tj. ja som toho nazoru, ze ak sa zeny prilis pokazia co sa deje postupne, uz aj tak narocna monogamia dostane dalsi klinec do rakvy. Pretoze muz vyuzije zvacsa situaciu, ak sa nuka. Jasne ze mnoho muzov, keby malo uprimne odpovedat, ci by chceli viac zien alebo len jednu tak asi by sa priklonilo k druhej odpovedi 🙂. Ale videl som aj zeny nezbedne a riadne ich pocet stupa rapidne 🙂. Tj. v tomto pripade sa stalo asi to, ze prilis laskovali a v muzovi sa prebudil lovec 🙂. Mlada zena ho lakala a muzske pudy vyplavali na povrch 🙂

ruzasipova
1. apr 2021

Vidim, ze ta 99% ucastnikov zvozilo pod ciernu zem. Rozumiem o com pises a mam trochu iny nazor. Bez predsudkov. Ak budes chciet, napis mi spravu.

elenka.k
12. apr 2021

Ku... s výčitkami, pre takéto, krachnú vzťahy. !

Strana
z2