Silná príťažlivosť medzi 21 ročnou a 46 ročným mužom
Mám 21 rokov doteraz ma nikto nechcel a mam šancu začať si milostný vzťah so 46 ročným mužom,ktorý po mne dosť ide.Isli by ste do toho,spríjemniť si prítomnosť?Mňa veľmi priťahuje
@cocolino234 Tu nejde vôbec o vek a vôbec nežijeme v ilúzii, že sex na jednu noc sa nedeje ale takéto diskusie zakladajú dievčatá, ktoré čakajú, že sa niečo u toho chlapa k ním zmení. Teraz si polož otázku naopak, 50 ročný muž ide na jednorázovku s 20 ročnou. Pre neho je to medzník ako sa odreagovať kým nájde tú svoju pravú a tiež je otázka, či je vôbec nezadaný. Ono toho môže byť na kvantá na túto tému, ale netvárme sa ako moralisti najväčšieho stupňa a tiež nezakrývajme oči pred faktom, že sa čoraz viac rozširuje problém, že mladé baby idú za staršími, ktoré ich potom kopnú do fujari, lebo boli naivné. Keby to mala u seba upratané a bola s tým v pohode, nemusí sa vôbec takúto otázku pýtať na koňovi.
A áno, viem že existuju páry, ktoré majú medzi sebou vysoký vekový rozdiel a úžasne im to funguje ale to sú na tom mentálne obaja dozretí úplne inak.
Btw z psychologického hľadiska vyhľadávajú vo väčšine prípadov starších tie, ktoré napr nemali s otcom dobre vzťahy, ale to je zasa úplne iná kategória.
@ella_price a odkial ty vies ze ona chce vztah a nieco viac? Mozno chce len sex ako on, ty si si nieco vyvodila co ani nespomenula/nenapisala, mas nejake domienky, spravila z nej naivnu, ale ona je vraj drzá...
@matqa411211 Ty si nečítala zvyšok zrejme, ale dobre, nechajme to tak
@ella_price 😅 ano citala som zvysok aj ako ta solidne odfajcila, a teraz nemas zrejme odpoved na moju otazku tak to radsej "nechajme tak"
@matqa411211 Keď niekto nechápe sarkazmu, tak to nie je môj problém a keď tamto považuješ za to, že ma odfajčila, tak to ti gratulujem. Koľko máš? 15? 🤦🏻♀️
@ella_price co to ma so sarkazmom? 😂 ved mi ukaz kde sa vyjadrila ze chce vztah a nieco viac ako ty tvrdíš
@matqa411211 Veď si prečítaj príspevok vyššie. A okrem toho sú to totálne horšie komentáre ale akurát mňa si si vybrala, lebo ťa moje komentáre v riti štípu?
@ella_price co si mam teda precitat? Vykrucas sa lebo vies ze to tak nie je, a ak si si nevsimla sme na fore, mozem reagovat na koho chcem, takze koho tu co stípe ? Ci len ty sa mozes vyjadrovat? 😉 odpoved na svoju otazku som stale nedostala, len blbe komentare, to mi stačí
@matqa411211 Dievča, ty si úplne mimo 😃😃😃
Čo ti tu niekto krivdí keď chrápeš s 50? 😆
Ešte napíš.ze je ženatý a rovno si odplujem...
@ella_price si maximalne trápna, nevies vobec diskutovat, len urazat a vysmievas sa 😄 aj keby chrapem s 50 tebe to moze byt maximalne jedno
Nešla by som do toho nikdy. Tam by to bolo len o jednom a robit niekomu "handru" tak to by mi zato naozaj nestalo. Si este mladá. Mas vela moznosti nájsť muza, ktory si ta bude vazit, bude chciet si s tebou zalozit rodinu a bude to uplne o niecom inom. A ked si chces uzivat života najdi si nejakého mladsieho s ktorym to aspon bude stat zato.
@ella_price ano vsetci vidime ako ti to je "jedno", az z toho ides zodrat klavesnicu, toto je moj posledny koment na teba a nech ta aj roztrhne 😄
@matqa411211 Veď stále odpisuješ a ja teda čakám na nejaký relevatný komentár autorke, ktorý od teba stále nevyšiel 😃
@ella_price tvoje posledné komentáre už vôbec nie sú k veci a od vtipnosti majú aktuálne veľmi ďaleko.
@ella_price ale ty stále nechápeš, že nejde o jednu noc...proste kamoš s výhodami, milostný vzťah
@zuzanockamt Len nie každý by prijal fakt, že jeho decko si začína užívať s niekym na jednu noc. To môže byť jeden, dvaja, traja na jednu noc a v dobe internetovej sú títo diskusie už tak normálne, že decká si povedia - a veď to je vlastne ok keď to urobím a nepotrebujem vzťah. Videla som na praxy u psychiatričky-sexuologičky dve slečny, ktoré sa kvôli tomuto potom nedokázali dostať do normálneho vzťahu, lebo im stačilo len toto, ale potom ich to žralo.
Ja viem, že nie každý je taký a sama som tu priznala, že keď som bola decko tínedžer porobila som kadečo, ale toto sa začína brať už ako taký normál a potom si väčšina nevie najst normálny vzťah a tu sa pýtajú, či je ok ísť s chalanom na prvom rande k nemu domov a im podobné. Ale tam 20tnik premýšľa inak ako 30 a 30 inak ako 50.
Je velmi smutne, ze este aj pred vianocami su tu take krute hejty, az pochybujem, ze tu pisu normalne vyrovnane zeny.podla komentarov sem pisu stastne a dokonale zeny s idealnymi manzelikmi a detickami.ja konkretne som vobec nevyjadrila nazor na tento vztah, iba som uviedla priklad kamaratky ktora ma ovela dtarsieho manzela a ziju si velmi pekne 20 rokov.hned ma tu zacali zosmiesnovat a moju kamaratku odsudzovat zenske, podla ktorych je najprv chudera ktora musi zivorit zo slovenskeho dochodku potom vychodoeuropska dievcina ktora si klofla stareho zazobanca z cudzinci.zeny, to vazne musite vsetko hejtovat?zosmiesnovat a urazat ludi ktorych nepoznate? To takto realne komunikujete s ludmi vo svojom okoli? Spamatajte sa!niektore tu sudite ako keby ste boli Boh, a mali patent na zivot.zaroven dakujem vsetkym zienkam, ktore este maju kus citu, empatie, taktu a neprskaju svoju zlc a frustraciu na verejne forum pre matky
Podľa mňa to bude zábava1 večer a potom otrava. Rob ako myslíš. Ja by som svojmu 21ročnému ja povedala nie.
Nie, nesla by som do toho. Hladala by som niekoho v mojom veku.
@nenne27 môj charakter nemá s tým, aký nezmysel ty napíšeš, nič spoločné. Ak si taká "stará", možno máš, alebo si neďaleko 50ky, potom napíš, ako ti "dovolili" žiť. Ja som 50ku mala dávno a žila som nielen vtedy, ale aj teraz, rovnako, ako tvoja kamarátka v zahraničí. A väčšina Sloveniek. Určite aj ty. Takže si druhýkrát prečítaj po sebe, či to dáva zmysel😉. Z mojej strany všetko.
čo ti hrabe... no keď nemáš morálku tak kludne, to môžeš sa vyzliecť na ulici a ponúkať sa...
Nevidím žiadne benefity toho. Tak či tak budete pre seba iba predmety uspokojenia fyzických túžob, nič iné medzi vami nebude. Jedine že by bol bohatý a dotoval ťa dobrovolne za všetko. Ale to by si ťa potom nárokoval skoro ako na vlastníctvo veci a pri odmietnuti by ti robil zo života peklo.
Ako to ti fakt nie sú dosť dobrí pekní mladí chalani? Mladý si len raz. Pekný tiež.
@oli18 Pardon slečna/pani, ale mňa teda plné peňaženky nepritahuju, viem čo sú to skutočne hodnoty… Či už autorku priťahuje plna peňaženka, to už neviem, ale nesúdim, nie som tu od toho 🙂