Silná príťažlivosť medzi 21 ročnou a 46 ročným mužom
Mám 21 rokov doteraz ma nikto nechcel a mam šancu začať si milostný vzťah so 46 ročným mužom,ktorý po mne dosť ide.Isli by ste do toho,spríjemniť si prítomnosť?Mňa veľmi priťahuje
Joj a čo by taký starý cap s takou mladou žabou robil 🤣... nechcela by som...ty si ešte mladá , neskúsená, naivná... opýtaj sa rodičov na názor 🙂 mám vekovo o dosť viac ako ty a nechcela by som si na krk zobrať pomaly 50tnika😁a robiť mu gumenú anču na počkanie požiadanie grcám... azda je málo chlapcov v tvojom veku?
Ked som mala 21, pre mna 30 + uz boli stari, 40+ sme prezyvali dochodci, paprdovci... Ja osobne urcite nie, ked je to stary mladenec, bezdetny, slobodny a mas uz rovnake stereotypy starsich ludi, si rozumiete, nikomu tym neubliziz.. Skus, ale aj tak je predpokladat, ze vas okolie odsudi, rodina,znamy.........a casom neviem, si to pretoc ,ty by si mala 46 a on 72..
Nevyskúšas - nevieš , mne sa ten rozdiel zdá príliš, a teda či je to aj pre teba tak výhodné ako pre neho tiež neviem , ale tak keď si chceš iba užiť a nevadí ti to …
Ak je sám a nikomu tým neublížite tak prečo nie. Akurát by som si dala pozor co sa týka ochrany a aby si z Teba neurobil handru. Ľahko vedia takéto vzťahy spadnúť na “niečo viac” ale iba z jednej strany .
Ja som v 18 chodila s 33 r chalanom a vtedy sa mi to zdalo v pohode , no dnes keď ho stretnem by ma na vzťah ani priateľstvo s výhodami nepresvedčil, už tento vekový rozdiel je pre mna príliš . A jasne už vtedy sa to nepáčilo ani mojim rodičom ani jeho … boli sme spolu necelé dva roky a potom sa rozišli nakoľko on už chcel rodinu atd a ja som chcela študovať ešte , ísť do zahraničia a užívať vyhody slobodného života . Mal potom dve vekovo podobne priateľky a aj dlho rokov obe ale paradoxne tu rodinu dodnes nemá 🤷♀️
Skoda moja ze si nestiahla fotecky a tak sa na tebe na chate dobre zabavame...ale nevadi, aj rodicia potrebuju sebareflexiu co to vychovali. Uz je to poslane v maily.
@lubkavargova1 co? Toto som nejak nepochopila..Ty poznas autorku?
@lubkavargova1 ved je to anomymna tema bez foteciek...
Aj ja taky par poznam, co maju aj deti - dievcata uz su dospele,akurat,ze on sa ich dospelosti nedozil a uz dobrych par rokov sa prechadza po sidlisku sama😕 To len tak,keby si s nim nahodou planovala zalozit rodinu,rataj s tym,ze zostanes dost skoro sama.
Co ta pritahuje ?jeho krasne nove auto ?Len nam tu nenahovor ze pracuje ako traktorista .
@lubkavargova1 Vy ste naozaj nieco poslali rodicom autorky?? Toto je ciro cista zloba a zlomyselnost
určite nie, máš na viac
@tom_i sused ma dcery vo veku po 40, neviem presne kolko. On ma 60, jeho aktualna partnerka ma 35 a spolu maju skoro 6 rocnu dceru... Od svojich dcer ma vnucata 13rokov a vyssie... Sice 60 by som mu netipla, ale teraz rozmyslam, ze vlastne moj oco bude mat 60 buduci rok... Takze vsetko je mozne... Kamoska mala 2 krasne vety o svojej rodine: otec je starsi ako moja babka a mija mama je tak stara ako moj brat😂😂😂

Dievča, máš 21, celý život pred sebou, ak ťa to láka, vyskúšaj! A buď to vyjde alebo sa rozídete a každý pôjdete vlastnou cestou. Nie si prvá ani posledná, čo si našla staršieho, stáva sa, aj keď spoločensky už je to veľký vekový rozdiel a pravdepodobne ten rozdiel v určitých veciach bude vadiť, ale to vás buď ,,zlomí" a rozídete sa alebo si dáte zbohom.